duminică, 31 martie 2019

Vindecarea -Legea lui UNU



LEGEA LUI UNU - MATERIALUL RA Transmis de Ra,
Un Mesager Umil Al Legii Lui Unu " Există două tipuri de persoane care pot vindeca: cei ca tine, care au o dorinţă intimă de a cunoaşte Legea lui Unu, persoane care au capacitatea de a vindeca dar nu o fac; şi cei care având aceeaşi cunoaştere, dar nearătând o înclinaţie spre Legea lui Unu în minte, corp şi spirit, reuşesc totuşi să deschidă un canal, pentru a folosi aceeaşi abilitate de vindecare.
Ideea este că există persoane, care deşi nu au un antrenament corespunzător, pot totuşi vindeca. Încă un lucru important este că pentru persoanele, a căror viaţă personală nu este în acord cu munca pe care o fac, le va fi mai dificil să absoarbă energia infinităţii inteligente; aşadar ele incorporează distorsiuni care vor crea dizarmonie, atât în ei cât şi in alte persoane. Acele persoane probabil că vor trebui să înceteze să îşi folosească
abilităţiile de vindecare.
Prin urmare, cei care sunt în acord cu Legea lui Unu, cei care
caută să servească şi doresc să fie antrenaţi în gând, cuvânt şi acţiune, sunt cei capabili să menţină un nivel constant, în ceea ce priveşte abilităţiile de vindecare.
În primul rând, mintea trebuie să se cunoască pe sine. Aceasta este probabil cea mai solicitantă parte a muncii de vindecare. Dacă mintea se cunoaşte pe sine, atunci este
îndeplinit cel mai important aspect al vindecării. Conştiinţa este microcosmosul Legii lui Unu.
Al doilea prerogativ are legătură cu disciplinele corpului fizic. În ceea ce priveşte influxul de energie care se manifestă acum pe planeta voastră, aceste înţelegeri şi discipline urmăresc să echilibreze iubirea şi înţelepciunea şi să folosească corpul urmărind funcţiile sale naturale.
Al treilea aspect este spiritual, şi în cadrul acestuia cele două discipline sunt interconectate, urmărind să obţină contactul cu infinitatea inteligentă.
Ra: Eu sunt Ra. Imaginează-ţi corpul. Imaginează-ţi acele aspecte mai dense ale lui. Porneşte de la cele mai subtile trasee energetice, care determină corpul să fie energizat.
Înţelege că toate funcţiile naturale ale corpului, prezintă toată gama de aspecte subtile sau dense, acestea putând fi transmutate în ceea ce voi numiţi caracterul sacru. Ceea ce am spus este o investigaţie sumară a celei de-a doua zone.
În ceea ce priveşte a treia zonă, imaginează-ţi funcţia unui magnet. Magnetul are doi poli. Unul merge în sus. Celălalt coboară în jos.
Funcţia spiritului este de a integra dorinţa transcendentă a energiei minţii/corpului, cu influxul descendent al inteligenţei infinite. Ce am spus până acum este o explicaţie sumară.
Ra: Eu sunt Ra. Legea lui Unu, dincolo de limitarea impusă de numele sau, aşa cum numiţi voi acest complex vibratoriu al sunetului, poate fi aproximată prin afirmaţia că toate lucrurile sunt unul, că nu există polaritate, bine sau rău, că nu exista dizarmonie ci doar o singură identitate. Totul este unul, iar acel unu este IUBIRE/LUMINA, LUMINA/IUBIRE, Creatorul infinit.
Una dintre distorsiunile primare ale Legii lui Unu este vindecarea. Vindecarea apare atunci când un complex minte/corp/spirit înţelege la un nivel intim Legea lui Unu;
că nuexistă dizarmonie, nu există imperfecţiune; că totul este complet şi că întregul este perfect.
Aşadar, inteligenţa infinită din cadrul acestui complex minte/corp/spirit re-crează iluzia corpului, a minţii şi a spiritului, într-o formă aflată în concordanţă cu Legea lui Unu.
Vindecătorul acţionează ca şi un catalizator pentru acest proces, realizat la un nivel complet individual. Un aspect ce poate fi de interes, este faptul că un vindecător care doreşte să înveţe, trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru acea acţiune de a cere/primi.
Înainte de a face acest lucru, persoana trebuie să fie conştientă că vindecarea este o datorie/onoare, care trebuie să fie considerată foarte atent şi în acord cu liberul arbitru.
Ra: Eu sunt Ra. Vă las în iubirea şi în lumina unicei Inteligenţe Infinite, care este Creatorul. Mergeţi înainte bucurându-vă în puterea şi în pacea Unicului. Adonai
....
Don: Ultima dată am vorbit despre a învăţa arta vindecării. Din ce ai spus în ultima sesiune, este impresia mea că este necesar să purifici prima oară sinele, folosind diferite
discipline şi exerciţii. Apoi, pentru a vindeca un pacient, este nevoie să creezi o configuraţie mentală în el, astfel încât să fie capabil să se vindece singur.
Este corect ce am spus?
Ra: Eu sunt Ra. Deşi distorsiunea ta privind învăţarea/înţelegerea este în esenţă corectă, alegerea ta a complexului vibraţie/sunet nu este în întregime adecvată.
De exemplu, nu vindecătorul face munca de vindecare. Ea se manifestă de la sine. Vindecătorul este doar catalizatorul, aşa cum acest instrument de exemplu, deţine imboldul necesar de a fi un canal pentru cuvintele noastre, deşi acest lucru se întâmplă automat.
Vindecarea/munca de vindecare, este asemănătoare prin faptul că reprezintă o formă de a accesa o distorsiune specifică, a infinităţii inteligente.
Ra: Eu sunt Ra. Vom începe cu prima dintre cele 3 învăţături. Vom vorbi despre abilitatea mentală de învăţare/predare, necesară pentru a intra în contact cu infinitatea
inteligentă.
Cerinţa pentru a realiza această muncă mentală, este abilitatea de a păstra liniştea sinelui la un nivel constant, atunci când el cere acest lucru.
Mintea trebuie să fie ca o uşă deschisă.
Cheia este liniştea.
În spatele acestei uşi se află o constructie ierarhizată, care are calităţi geografice şi într-o măsură geometrice, deoarece ierarhia este destul de uniformă, încorporând relaţii subtile.
Pentru a stăpâni disciplinele mentale, este necesar să examinaţi sinele. Polaritatea dimensiunii voastre trebuie să fie asimilată. În momentul în care descoperiţi că sunteţi
răbdători, în interiorul minţii voastre trebuie să căutaţi în mod conştient nerăbdarea şi vice versa.
Fiecare gând deţinut de o fiinţă, are la rândul său o antiteză. Disciplinile minţii implică în primul rând, identificarea atât a lucrurilor din interiorul vostru cu care sunteţi de acord, cât şi a celor cu care nu sunteţi de acord; apoi urmărind echilibrarea fiecărei încărcături negative sau pozitive, acestea fiind egale în intensitate. Mintea conţine toate lucrurile.
Prin urmare, trebuie să descoperiţi desăvârşirea în interiorul propriei persoane.
A doua disciplină mentală presupune acceptarea completitudinii, din interiorul conştiinţei voastre. Ideea nu este ca o fiinţă duală să aleagă între diferitele atribute ale conştiinţei fizice, deoarece ea va crea circumstanţele care vor conduce la blocaje şi confuzie, în interiorul complexului mental deja distorsionat.
Fiecare acceptare omogenizează multiplele distorsiuni, create de facultatea voastră pe care o numiţi judecată.
A treia disciplină a minţii este o repetiţie a primei, cu singura diferenţă că ea este orientată spre exterior, către entităţiile pe care le întâlniţi. În fiecare entitate există completitudinea. Aşadar, este necesară abilitatea de a înţelege fiecare corecţie care se realizează.
Atunci când observaţi că sunteţi răbdători, sunteţi responsabili de a găsi un corespondent în cadrul înţelegerii voastre mentale, adică răbdare/nerăbdare.
Acesta este un exemplu simplu. Majoritatea configuraţiilor minţii prezintă multe faţete, iar înţelegerea polarităţii sinelui, şi a ceea ce voi numiţi polarităţiile celuilalt sine, pot şi trebuie să fie înţelese, fiind o parte importantă a acestei munci subtile.
Următorul pas este acceptarea polarităţiilor celuilalt sine, proces care reflectă cel de-al doilea pas. Aceştia sunt cei patru paşi necesari pentru a învăţa disciplinele mentale.
Al 5-lea pas implică atât observarea relaţiilor geografice şi geometrice, cât şi proporţiile minţii, a celeilalte minţi, a minţii de masă şi minţii infinite.
A doua zonă a procesului de învăţare/predare este studiul/înţelegerea complexelor corporale. Este necesar să cunoaşteţi temeinic corpul. Aceasta este o chestiune de a folosi mintea pentru a examina maniera în care sentimentele, tendinţele şi ceea ce voi numiţi emoţiile, influenţează diferitele porţiuni ale complexului corporal.
Va fi necesar să înţelegeţi polaritatea corpului şi să o acceptaţi, repetând printr-o manifestare chimică/fizică, munca pe care aţi realizat-o asupra minţii aflată în spatele conştiinţei.
Corpul este o creatură a creaţiei minţii. El are tendinţele sale. Înclinaţia biologică trebuie să fie înţeleasă complet, pentru ca mai apoi tendinţa opusă să fie la rândul său înţeleasă.
Procesele de acceptare a corpului ca şi o entitate echilibrată şi polarizată, pot fi apoi realizate. După acest proces, vă rămâne sarcina de a extinde această înţelegere către corpurile celorlaltor persoane, pe care le întâlniţi.
Cel mai simplu exemplu este conştientizarea faptului că fiecare mascul biologic este şi femeie; fiecare femeie biologică este şi mascul. Acesta este un exemplu simplu. Însă, în aproape fiecare situaţie în care încercaţi să înţelegeţi sinele şi celălalt sine, veţi descoperi că este necesar cel mai subtil discernământ, pentru a fi capabili să înţelegeţi polaritatea
complexelor care sunt implicate.
A treia parte este definită de complexul spiritual, care încorporează câmpurile de forţă şi câmpurile conştiinţei complexului minte/corp/spirit, acestea fiind cele care sunt cel mai puţin distorsionate.
Explorarea şi echilibrarea complexului spiritului, este într-adevăr cea mai de durată şi cea mai subtilă parte a procesului de învăţare/predare. Noi privim mintea ca şi un copac. Mintea controlează corpul.
Dacă mintea este focalizată, echilibrată şi conştientă, iar corpul se simte confortabil urmărind orice tendinţe şi distorsiuni, care îl fac să fie în mod corespunzător echilibrat, atunci instrumentul este capabil să înceapă o
muncă mai amplă.
Aceasta este munca vântului şi a focului. Câmpul energetic al corpului spiritual este un traseu sau un canal. Atunci când corpul şi mintea sunt receptive şi deschise, spiritul poate
deveni o navetă sau un comunicator, atât a energiei/voinţei entităţii care are o natură transcendentă, cât şi a influxului descendent al vântului şi focului.
Abilitatea de vindecare, sau ceea ce acest instrument ar numi abilităţi paranormale, este influenţată de deschiderea unui traseu către infinitatea inteligentă.
Există mai multepersoane pe Pământul vostru, care au în câmpul lor energetic o gaură aleatoare sau o POARTA , uneori creată de ingerarea unor chimicale - ceea ce acest instrument ar numi LSD. Acele persoane sunt capabile, în mod aleator şi fără control, să acceseze aceste surse energetice.
Ele pot fi entităţi care doresc sau nu să servească. Scopul pentru care se urmăreşte deschiderea în mod atent şi conştient a acestui canal, este de a servi într-un mod mai sigur şi mai obişnuit, privit din perspectiva distorsiunilor vindecătorului.
Aceste vindecări par a fi miracole pentru anumite persoane. Pentru cel care a deschis în mod atent uşa către infinitatea inteligentă, asemenea miracole sunt obişnuite, mundane; aşa
cum ar trebui să fie. Viaţa vindecătorului este întrucâtva schimbată. Marea muncă continuă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu