joi, 28 martie 2019

Corpurile energetice - Cartea ALEH prietenul meu astral



" Spune-mi ALEH, voi aveti corpuri de materie grosiera, corpuri de carne si oase cum avem noi pamantenii?"
Nu. Noi avem numai CORPURI ENERGETICE, CORPURI IMATERIALE, ASTRALE. In tot UNIVERSUL, in zonele EVOLUATE, ENTITATILE sunt IMATERIALE.
UNIVERSUL ESTE MENTAL.
Dar cei care gresesc mult decad si devin din ce in ce mai densi, corpuri grosiere. Noi pentru a lua infatisarea dorita ne concentram ENERGIA din care suntem plasmuiti astfel la dorinta noastra sau la nevoie ne putem materializa.

Asa am procedat si eu pentru a lua infatisarea prin care m-am facut cunoscut tie. Pentru noi, a lua infatisare omeneasca se intampla la fel cum pentru voi este CALATORIA ASTRALA sau MENTALA prin DECORPORALIZARE .
Este deci echivalentul DEDUBLARII voastre si a unei calatorii ciudate in aceasta stare pentru NEINITIATI, atata doar ca VOI TREBUIE SA VA RIDICATI VIBRATIILE pentru astfel de calatorii, pe cand NOI TREBUIE SA NE COBORAM VIBRATIILE FOARTE MULT pentru a ne putea materializa si asta nu este prea placut pentru noi.
FOLOSITI-VA MENTALUL CAT MAI MULT SI MULTE TAINE VI SE VOR DESCOPERI.
Nimeni nu are niciun interes sa va tina in necunoastere, dar NICI NU VA POATE FORTA SA IESITI DIN STAREA VIBRATIONALA IN CARE VA AFLATI.
De ce oare bateti pasul pe loc la nesfarsit pe Planeta voastra?
Pana cand vor hiberna semenii tai?
Incearca si TREZESTE-I din letargia in care se afla.
HIBERNAREA MENTALA A PAMANTENILOR ESTE NEPLACUTA CREATORULUI.
IN NICI UN SPATIU DIMENSIONAL NU SE STAGNEAZA ATAT DE INDELUNGAT CA PE TERRA.
Cei care v-ati TREZIT, trebuie sa-i TREZITI si pe CEILALTI, altfel nu va justificati menirea in fata CREATORULUI DIVIN.
ENTITATI IMATERIALE ( arhangheli, ingeri, sfinti, maestri inaltati, entitati extraterestre) roiesc in jurul vostru ca sa va ajute, dar cei orbi si surzi se complac in starea de STAGNARE in care se afla.
Dati-le DESTEPTAREA, ACESTA-I TIMPUL DESTEPTARII, nu uita MELFIOR RA care ti-e menirea, TREZESTE-I si arata-le CALEA spre LUMINA.
Acum, primeste salutul meu si al nostru de PACE si IUBIRE." Melfior Ra


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu