duminică, 31 martie 2019

Legea lui UNU - Schimbarea Civilizatiilor



" Noi am auzit din mai multe surse, că ne aflăm în ultimele momente ale unui ciclu specific al evoluţiei. Scriitorii cunoscuţi din credinţa Creştină, au studiat scrierile din Cartea Revelaţiei şi le-au analizat într-o asemenea manieră, încât au sugerat faptul că se aproprie zilele Armagedon-ului.
Cercetătorii au scris mai multe cărţi care explorează posibilitatea apariţiei unor configuraţii planetare neobişnuite, cum ar fi Efectul Jupiter care va apărea acum şi la sfârşitul anului 2000, mărind posibilitatea manifestării unor schimbări planetare. Alţi cercetători au analizat dovezile care indică probabilitatea realizării unui schimb al polilor, până în anul 2000. Profeţii de genul lui Edgar Cayce au transmis informaţii privind asemenea schimbări drastice care se vor manifesta pe Pământ, ele adăugându-se grijilor frecvente, care au legătură cu potenţialul omului de a-şi distruge planeta. În sesiunile noastre,
Există o perioadă care se va manifesta pe planeta voastră, perioadă foarte traumatică în cadrul iluziei voastre fizice. Motivele fizice sunt variate.
Cercetătorii vor petrece o mare perioadă de timp, atât timp cât vor mai putea, încercând să catalogheze şi să descrie fiecare dintre aceste condiţii, care vor produce dezastre în acest plan fizic de pe planeta voastră. Lucrurile despre care vorbesc cercetătorii sunt adevărate, şi vor face parte din programul care a fost prezis de către toate aceste scrieri sfinte, care există pe planeta voastră. Noi am primit de asemenea informaţii privind aceste transformări de pe Pământ:
Nu este nici permisibil şi nici posibil pentru ca noi să vă spunem exact ce evenimente vor apărea, sau când vor apărea, datorită faptului că vibraţia din interiorul minţii şi al inimii oamenilor de pe planeta voastră, determină şi va determina acele evenimente precise.
Pe planeta Pământ există multă karma care trebuie să fie reglată, odată cu schimbările din acest ciclu; iar acele profeţii se vor manifesta. Exact când şi cum, nu vă putem spune, şi nici nu am dori acest lucru, prietenii noştrii. Deoarece ploaia, vântul şi focul, vor distruge doar acele lucruri care se află în ceea ce voi numiţi vibraţia de densitatea a 3-a.
Voi preţuiţi aceste lucruri din densitatea a 3-a, deoarece nu vă puteţi imagina cum aţi trăi în densitatea a 4-a. Vă sugerăm să nu petreceţi o perioadă de timp încercând să menţineţi o existenţă de densitatea a 3-a, după ce schimbarea în vibraţie a fost realizată.
Dacă în interiorul spiritului vostru, a venit vremea pentru a absolvi, atunci acele lucrur necesare pentru a intra în densitatea a 4-a vor fi realizate. Toate vor fi realizate de către ajutoare, faţă de care trebuie să fiţi conştienţi că le aveţi. Este foarte posibil să apară pagube, în ceea ce priveşte acele lucruri cu care vă identificaţi în a 3-a densitate. Ca să vorbim direct, veţi observa umbra morţii.
Prietenii mei, aceste cuvinte au mai fost spuse înainte, şi totuşi voi vă agăţaţi de acel corp fizic şi de acele împrejurări fizice, ca şi cum spiritul vostru ar fi ataşat în mod permanent de ele.
Putem să vă sugerăm faptul că nu vă veţi descoperi spiritul nici în capul vostru, în mâinile, pieptul sau picioarele voastre. Nicăieri nu vă veţi putea găsi spiritul; nicăieri nu puteţi acţiona pentru a-l înlătura sau pentru a-l ajuta. Spiritul vostru sălăsluieşte într-o cochilie.
Ea poate fi înlăturată, dar acest lucru nu este o problemă. Spiritul nu moare. Care este sensul metafizic al acestei drame fizice de pe planeta voastră? Confederaţia afirmă că însăşi planeta va merge către o nouă vibraţie, o nouă porţiune din spaţiu şi timp, pe care mulţi au numit-o Noua Epocă.
Nu vom putea să intrăm în aceasta, decât dacă am nvăţat într-adevăr lecţiile iubirii, ele fiind alegerea noastră să le învăţăm sau nu, de-a lungul mai multor încarnări. Prin urmare, Confederaţia sugerează că este foarte important să alegem între a merge pe calea pozitivă şi a nu merge pe ea:
Există o alegere care trebuie să fie luată într-un timp foarte scurt, şi ar fi de preferat dacă toţi oamenii de pe această planetă, vor înţelege alegerea care urmează să fie făcută. Pentru mulţi oameni de pe această planetă, va fi dificil să o înţeleagă, deoarece ea este una la care nu s-au gândit.
Ei au fost prea implicaţi în activităţiile lor zilnice, în confuzia în care trăiesc şi în dorinţele superficiale, pentru a se preocupa să înţeleagă alegerea pe care în scurt timp trebuie să o facă. Fie că îşi doresc sau nu acest lucru, fie că îl înţeleg sau nu, indiferent de o influenţă din exterior, fiecare om care locuieşte pe planeta Pământ, va trebui să facă o alegere.
Nu va exista un tărâm de mijloc. Vor fi cei care vor alege să meargă pe calea iubirii şi a luminii şi vor fi cei care vor alege altceva.
Această alegere nu va fi făcută spunând: “Eu aleg calea iubirii şi a luminii”, sau “Eu nu o aleg”. Alegerea la nivel verbal nu va însemna nimic.
Această alegere va fi măsurată prin maniera în care individul dovedeşte că este dedicat ei. Pentru noi cei din Confederaţia Planetelor aflaţi în Serviciul Creatorului, ea va fi uşor de interpretat.
Această alegere este măsurată prin ceea ce noi numim frecvenţa unui individ. Dacă un individ doreşte să se alăture celor care au făcut această alegere, în a se deschide către
iubire şi înţelegere, este necesar ca această rată vibratorie să fie peste un anumit nivel minim.
Există multe persoane care sunt aproape de acest nivel minim, dar datorită tiparelor de gândire eronate care proliferează pe Pământ, aceşti oameni fie fluctuează în jurul acestui punct, fie se depărtează în unele cazuri de calea iubirii şi a înţelegerii.
Există multe persoane a căror frecvenţă este suficient de ridicată, pentru ca ei să facă fără dificultate saltul în următoarea densitate, pe care această planetă o va experimenta n curând.
Aşadar, la un moment dat în viitor, va avea loc ceea ce Confederaţia a numit Recolta.
Conceptul de Ziua Judecaţii diferă de cel escatologic, prin faptul că cel care ne judecă nu este un Dumnezeu care este în afara noastră, ci un Dumnezeu aflat în interiorul nostru. Ca şi o consecinţă a acestei recolte, unii vor merge către o nouă epocă a iubirii şi a luminii, învăţând aceste noi lecţii într-o densitate pozitivă şi frumoasă, după cum o numeşte Confederaţia.
Alţii vor trebui să repete aceste lecţii şi să reînveţe lecţiile iubirii. În acest moment, entitatea din Confederaţie numită Hatonn, vorbeşte încă o dată despre recoltă şi despre scopul Confederaţiei atunci când transmite informaţii prin aceste grupuri de contact:
Va avea loc o recoltă, după cum o numiţi voi, o recoltă de suflete, care în curând se va manifesta pe planeta voastră.
Noi încercăm să extragem cea mai mare recoltă de pe
această planetă. Aceasta este misiunea noastră, deoarece noi suntem Culegători.
Pentru a avea cea mai mare eficienţă, prima oară noi încercăm să creăm o dorinţă de a căuta, printre oamenii de pe această planetă care au deja această dorinţă.
Aceştia vor fi cei care sunt apropiaţi de un nivel acceptabil al vibraţiei. Cei care se află peste acest nivel, bineînţeles că nu ne interesează atât de mult, deoarece ei au trecut deja examenul.
Cei care se află mult sub acest nivel, din păcate nu pot fi ajutaţi de noi în acest moment. In momentul de faţă, noi încercăm să creştem procentul relativ mic de oameni, care vor fi recoltaţi către calea iubirii şi a înţelegerii.
Chiar şi un număr mic de oameni care locuiesc pe planeta voastră este un procent semnificativ. Aceasta este misiunea noastră, da a acţiona prin intermediul unor grupuri cum ar fi cel de faţă, cu scopul de a disemina informaţie, într-o asemenea manieră încât ea poate fi acceptată sau respinsă; deoarece ea nu prezintă ceea ce oamenii de pe planeta voastră numesc dovezi
Noi nu le oferim dovezi concrete, conform modului lor de a percepe aceste dovezi. Noi le oferim Adevărul.
Aceasta este o funcţie importantă a misiunii noastre – de a oferi Adevăr fără dovadă. În acest caz, motivaţia va veni din interiorul fiecărui individ. Astfel, rata vibratorie a individului va creşte.
Dacă am oferi dovezi sau dacă am impune acest
Adevăr asupra individului, într-o asemenea manieră în care el să fie forţat să îl accepte, nu ar avea nici un efect benefic asupra vibraţiei sale. Prietenii noştrii, acesta este misterul abordării noastre în ceea ce îi priveşte pe oamenii de pe Pământ.
Încă un concept care a putut fi observat din multiplele comunicări, primite de la entităţiile prezente în OZN-uri, este cel de “Călători”.
De obicei, ei sunt orientaţi către serviciul faţă de ceilalţi, şi asa cum este previzibil, ei deseori experimentează mari dificultăţi în a se aclimatiza cu vibraţiile de pe Pământ.
Deseori ei simt că nu se regăsesc în acest plan, sau că nu aparţin acestei perioade istorice. De multe ori aceşti oameni au multiple daruri în domeniul artistic, sunt pedagogi buni, sau pur şi simplu împărtăşesc o vibraţie veselă şi prietenoasă, care în mod sigur nu este atitudinea normală a unui simplu răzvrătit.
Acest concept este în mod special interesant pentru mulţi oameni care sunt atraşi de Materialul Ra, deoarece mare parte a lui va fi recunoscut ca fiind folositor Călătorilor.
Pe Pământ nu există doar câţiva Călători; Ra sugerează o cifră de aproximativ 65 de milioane.
Ei au părăsit alte densităţi şi medii armonioase pentru a îşi asuma o slujbă care este foarte dificilă şi periculoasă, deoarece dacă un călător nu poate începe a depăşi
procesul de uitare, care apare la momentul naşterii în această densitate, amintindu-şi de iubirea şi de lumina pe care acea persoană intenţionează să o împărtăşească, atunci acel
Călător poate fi prins în iluzia densităţii a 3-a.
El va achiziţiona ceea ce se numeşte karma, fiind încetinit în drumul său către planeta de origine a sa, până când tot ceea ce este dezechilibrat în viaţa lui din densitatea a 3-a, va fi echilibrat.
Atunci când eu şi Don Elkins am scris Secretele OZN-urilor în anul 1976, noi am acordat un capitol întreg conceptului de Călători si am folosit acest material adunat în sesiunile noastre de regresie hipnotică, material obţinut de la 3 femei care sunt prietenele noastre în această viaţă.
În momentul când au intrat în regresie hipnotică, ele au oferit versiuni independente privind vieţile lor de pe altă planetă, versiuni care se aflau în acord una cu cealaltă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu