miercuri, 20 martie 2019

Sfinxul si Babele



" Iata-ma din nou intr-o CALATORIE ASTRALA, prin aceeasi METODA a BILOCATIEI si DEDUBLARII, a separarii corpului astral de cel fizic si a deplasarii in diferite spatii, dimensiuni spatiale, timp....." INVATATORULE, as vrea sa cunosc TAINA SFINXULUI si a ceea ce noi numim BABELE, aflate in MUNTII BUCEGI, in ROMANIA.
" Da este bine sa stii si sa comunici semenilor tai ca este vremea sa se stie ca SFINCXUL are 26.000 ani terestri si ca intr-adevar nu este format, construit de mintea omului, ci de mintea unor oameni ai acelor vremuri. SFINXUL are aceeasi provenienta si tehnica de constructie ca PIRAMIDA LUMINII CELESTE sau PIRAMIFDA lui KHEOPS.
SFINXUL ARE ROLUL DE A INDICA LOCUL UNDE SE AFLA O MARE TAINA IN ZONA ROMANIEI.
El mai are rolul de a transmite peste vremi, celor ce vor veni locul unde se afla marea TAINA -PIRAMIDA NORDICA.
DIRECTIA O DA SFINXUL.
La construirea lui s-a calculat gradul de eroziune in timp ca acesta sa nu isi schimbe forma si sa poata fi recunoscut ca atare de catre cei care trebuie sa scoata la lumina TAINA. Constructorii stiau ca pamantenii vor ajunge la jn asemenea grad de cunoastere numai la finele EREI PESTILOR si in pragul EREI VARSATORULUI, deci stiau cat trebuie sa dureze lucrarea lor.
BABELE au rolul de a incurca lucrurile, de a distrage atentia si de a-i determina pe curiosi sa se multumeasca cu doar ceea ce puteau vedea cu ochii fizici, cu ceea ce simteau jn corp material. Nimic nu e intamplator in Univers, nimic nu e lasat la voia intamplarii, nici vel mai minuscul fir de praf. Mari initiati ATLANTI care au savarsit aceste opere durabile SFINXUL, BABELE, PIRAMIDA LUMINII CELESTE au luat in calcul atat eroziunile cat si dimensiunile la care trebuiau efectuate aceste sacre lucrari.
Acum se apropie timpul descifrarii TAINELOR existente pe GEEA, in Zona Romaniei, TAINE care au asteptat pana cand entitatile umane vor ajunge ( se pare ca unele au ajuns sa se apropie de adevar) la un anumit GRAD DE CUNOASTERE pentru a fi competente sa primeasca aceste TAINE fara sa le distruga si sa le foloseasca in scopuri negative.
Gradul de cunoastere competenta consta in EVOLUTIE SPIRITUALA bazata pe STIINTELE ESOTERICE, METAFIZICE, OCULTE, CUNOASTERI PARAPSIHOLOGICE, PARANORMALE, cum le spuneti voi pamantenii, dar carora mult timp nu le-ati acordat atentia cuvenita. Constructorii acestor OBIECTIVE stiau ca entitatile umane terestre nu vor ajunge sa cunoasca si sa-si insuseasca stiintele esoterice decat la finalul EREI PESTILOR.
Ei stiau ca numai atunci, la SCHIMBAREA CIVILIZATIILOR, abia atunci lacatele care inchid mari TAINE ale trecutului, ale civilizatiilor demult apuse ( civilizatii care au depasit cu mult pe cea actuala), vor fi deschise celor doritori de asemenea cunoasteri.
MARII INITIATI AI NEAMULUI VOSTRU AU AVUT UN INALT GRAD DE CUNOASTERE OCULTA SI STIAU DESPRE EXISTENTA TAINELOR ASCUNSE PE TERITORIUL VECHII DACII.
Nu la voia jntamplarii isi aveau CAPITALA IN APRPIEREA PIRAMIDEI NORDICE, nu intamplator aveau grjpate si asezate locuintele lor in zona montana, dar despre aceste TAINE stiau doar MARII INITIATI nu tot poporul...Este bine sa faci cunoscute informatiile pe care ti le-am dat cat mai grabnic. Nu tine informatiile stocate, pentru asta le primesti."
Iata ca NOUA ERA bate la usa, isi cere dreptul la viata, la continuitatea civilizatiilor terestre, aducand cu ea CUNOASTERILE ESOTERICE, METAFIZICE si prin acestea DESCIFRAREA TAINELOR care au asteptat nu mai putin de 26.000 ani ca entitatile umane sa fie competente si in masura sa le primeasca asa cum se cuvine. Tuturor doritorilor de a patrunde in metafizica, tuturor cititorilor in cele expuse mai sus, PACE si IUBIRE! " Melfior Ra



DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE
Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.
Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com

SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu