sâmbătă, 2 martie 2019

Taina ADN-ului Uman din Cartea Incursiuni in Stelara Nava Arcturiana - Melfior Ra




INCURSIUNE PE STELARA NAVA ARCTURIANA 25.12.2016, Ora 06:20 " M-am trezit din somn cu un disconfort, am incercat sa readorm, dar nu am fost lasata. As fi dormit, dar ceva parca ma atentiona ca nu am fost trezita ca sa readorm ci pentru a face o CALATORIE ASTRALA si a-mi clarifica in primul rand mie ceva anume ce ma cam " rodea" de un timp incoace din cauza DIZARMONIILOR POLITICE care se derulau IN INTERIORUL TARII NOASTRE. Imi tot puneam intrebarea de ce nu toti locuitorii zonei acesteia doresc binele tuturor si nu mai unor grupuri din care fac ei parte sau a unor grupuri de interese. Asa ca, percepand chemarea, m-am conformat si am deschis un PORTAL, cum ar spune ei ARCTURIENII, un microtunel prin care sa calatoresc spre STELARA NAVA MAMA ARCTURIANA.

Am facut aceasta prin metoda NAKURA, metoda transmisa de ei ca fiind o metoda usoara in scopul deschiderii unui PORTAL. Am ajuns aproape instantaneu pe nava.....Eu eram toata o intrebare: " De ce se intampla toate acestea? De ce se intampla ceea ce se intampla in zona tarii mele?
" Iata MELFIOR RA, care este cauza. Tu bine stii ca voi pamantenii sunteti produsul unor EXPERIMENTE GENETICE, s-a lucrat asupra voastra de catre multe civilizatii, cu mii si mii de ani in urma. Candva erati intr-un EXPERIMENT prin care rasa umana trebuia sa isi asigure evolutia prin respectarea aceluiasi ADN. Iata de ce se intampla cele din prezent: un trib, un popor anume nu trebuia sa se combine genetic cu alte rase, cu alte ADN-uri. Sa ne amintim cel mai cunoscut EXPERIMENT " EXODUL EVREILOR DIN EGIPT". Dar tot la fel au fost si altele, despre care voi pamantenii stiti foarte putine, sau chiar deloc.

Mai trebuie sa stii ca in zona tarii tale au fost facute experimente genetice si transformari ale ADN-ului de catre mai multe civilizatii avansate ca tehnica generica, civilizatii care au lucrat la diferite intervale de timp asupra locuitorilor zonei. Asa ca nu sunteti toti la fel, nu aveti acelasi ADN.

Cand stiinta pamanteana va mai evolua in ceea ce priveste medicina si genetica, atunci veti intelege mai multe. Ceea ce numiti PARTIDE POLITICE se vor constitui si se vor realiza si pe baza ADN-ului. Acum sa revenim la ceea ce te intereseaza pe tine. Tu consideri ca unii dintre semenii tai, de aceeasi nationalitate cu tine, sunt TRADATORI. Iata cum stau lucrurile. Ati fost setati sau mai bine spus ADN-ul vostru a foat setat de o civilizatie anume si intr-un fel anume cum sa evolueze in timp, asa ca nimeni nu este vinovat, ci FIECARE ISI DERULEAZA PROGRAMUL, asa cum si un CALCULATOR ISI DESFASOARA PROGRAMUL care i-a fost instalat.

" Bine, dar la un calculator putem stopa programul daca vrem aceasta"

" Da, asa este, dar in ADN-ul vostru deocamdata NU PUTETI SCHIMBA PROGRAMUL, deoarece parola de intrare nu este la voi. Dar acum sa trecem la modul in care ati fost setati. Intrucat multe civilizatii v-au programat, unii sunteti programati de ANNUNAKI, unii de catre SIRIUSIENI, altii de catre LIRA ORION, cativa de catre PLIEIADIENI, asa ca iata de ce si atatea grupe sanguine si de ce atatea ADN-uri diferite la voi, prin care acum se deruleaza PROGRAMUL care v-a fost inoculat. Asa ca iata de ce cei care doresc si oarecum conduc obstea sunt de DIFERITE PROGRAME, astfel incat PROGRAMELE UNORA NU COINCID CU PROGRAMELE CELORLALTI.

Sunt unii FOARTE EGOISTI, care ar vrea rotul pentru ei, ca ASA SUNT SETATI, sunt unii care ar vrea ca BINELE SA FIE PENTRU TOTI, sunt altii care au in sange POPSESIVITATEA si sunt foarte putini care ar vrea ARMONIA si BUNA INTELEGERE. Asa ca iata de ce se intampla ceea ce se intampla in tara ta si nu numai acolo, ci la nivel planetar.

DEPINDE CE PROGRAM ARE INOCULAT FIECARE.

De ce acest EXOD al ARABILOR in EUROPA?
E foarte simplu, pentru ca SE DERULEAZA IN EI PROGRAMAREA CARE LE-A FOST SETATA.

" Acestia vor pleca inapoi in zonele din care vin, in orientul apropiat?"
" Putini sunt cei care se vor reantoarce, dar cei mai multi raman in Europa deoarece fac parte din EXPERIMENTUL GENETIC, EXPERIMENT care urmeaza sa se puna in practica in viitor, combinatia genetica intre anumite ADN-uri dintre ARABI si EUROPENI si acest EXPERIMENT va dura multi ani in viitor, PANA CAND CEI CARE AU FACUT PROGRAMAREA VOR TRAGE CONCLUZIILE."

" Dar aceasta nemultumeste foarte tare pe europeni"
" Si ce daca, poti crede ca cei care au creat experimentul tin cont de acestea? Voi sunteti masa de lucru pentru ei"

" Adica suntem cobaii lor?"
" Da, sunteti IN PLIN EXPERIMENT"

" Dar asta ma revolta profund, sunt indignata, asta nu trebuie sa se intample. Voi din NAVA MAMA ARCTURIANA ce faceti, voi care sustineti ca sunteti VEGHETORII nostri?"
" Noi avem GRIJA SA NU VI SE INOCULEZE ALTE PROGRAME IN VIITOR. Pentru aata supraveghem aceaata zona terestra. Se constata acum ca diferentele sunt prea mari intre rasele terestre si se doreste o ARMONIZARE a lor, desigur ca asta nu se face intr-un deceniu sau un secol, este ceva de durata, dar se face"

" Va fi benefic noua?"
" Inca nu este momentul sa afli asta. Ceea ce inseamna benefic voua, trebuie sa fie benefic celor care vor vietui aici si peste mii si mii de ani."

" Sunt foarte dezamagita si nemultumita"
" De ce sa fii? LA NIVELUL VOSTRU EVOLUTIV SUNTETI PRIMITIVI PENTRU MULTE ALTE CIVILIZATII, ASA CUM VEDETI VOI PE CEI CARE VIETUIAU IN EPOCA DE PIATRA. Iata ca si voi la nivelul vostru faceti fel de fel de cercetari, de combinatii si modificari genetice intre plante, animale si incercati chiar si intre fiintele umane. Iata ca si voi sunteti cercetatori chiar si la nivelul vostru, iar acum unii din voi v-ati trezit si vreti un RAI PE PAMANT, o lume mai buna, armonioasa si iubitoare, dar ce sa te faci cu CEI CARE NU AU PROGRAMAREA LOR ASA. Dar oricum Pamantul a mai trecut prin CURATENII GENERALE iar CAND si DACA se va mai dori aceasta VA MAI TRECE si ESTE POSIBIL SA SE ARUNCE PESTE BORD BALASTUL CARE INGREUNEAZA ARCA.

" Iti mai amintesti de acea poezie a ta, scrisa cu cateva decenii in urma?"

ECHILIBRU APOCALIPTIC

Nu va agitati in zadar
Arca
nu se scufunda
in hau
doar balastul
se arunca peste bord
realizandu-se astfel
echilibrul.

" Pe atunci aveai secvente scurte de trezire, cand ai scris multe dintre poeziile tale, pana ai reusit sa ramai TREAZA COMPLET, sa nu te mai fure somnul inconstientei, cand sub forma INSPIRATIEI ti se transmitea cate ceva care sa te trezeasca definitiv. Asa ca iata cum stau lucrurile la NIVEL MACROCOSMIC.

Asa ca TREZITI-VA CAT MAI MULTI si LUPTATI DIN TOATE PUTERILE VOASTRE INTERIOARE SA VA AJUSTATI SI RIDICATI FRECVENTA STARII VIBRATIONALE CA SA NU MAI FITI SUPUSI EXPERIMENTELOR.

EXPERIMENTELE se fac si SE DERULEAZA asupra celor care zac si MANIFESTA STARI de JOASA VIBRATIE, prin URA, EGOISM, INTERESE de GRUP, EMISII de ENERGII GRELE si NELUMINOASE prin cuvinte pline de ura si JIGNIRI, INTOLERANTA si AFIRMATII NEGATIVE la adresa ATOATECREATORULUI. Si apoi se mira ca se intorc toate aceste ENERGII asupra lor? De ce sa se mire cand EI LE-AU CREAT.

Fiintele umane mai au mult de muncit, unele chiar foarte mult in interiorul fiintei lor, pentru a iesi la lumina si pentru a se sustrage EXPERIMENTELOR create de FIINTE VICIOASE din alte spatii care au ajuns in trecutul indepartat AICI pe TERRA."





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu