duminică, 17 martie 2019

Staya Erusa - Gaseste Cartea Cunoasterii


Staya Erusa – Găsește cartea cunoașterii este un documentar ce abordează subiecte aflate la limita științei și a conștiinței, precum reîncarnarea, experiențele extracorporale, fenomene care manifestă în preajma morții și multe altele. Informațiile sunt prezentate într-o formă care va da utilitate filmului și peste mulți ani și ajută privitorul să facă legături între concepte și fenomene aparent disparate, pentru a dobândi o înțelegere aprofundată asupra lumii.
Aflăm la început povestea lui Uri Geller, cunoscut lumii întregi prin demonstrațiile de telepatie şi psihokinezie din anii ’70, unul dintre luptătorii împotriva filosofiei materialiste. Alături de el apare Harry Beckers, un clarvăzător şi explorator astral, specializat în vindecarea bolilor psihice prin metode spirituale.
Aceste noţiuni vechi de când lumea au fost redescoperite în epoca modernă prin dovezi noi şi metode ştiinţifice de necombătut. Un exemplu: medicii au observat că beneficiarul unui transplant împrumută din personalitatea donatorului de organe. Aceasta înseamnă, printre altele, că psihicul omului nu se rezumă la creier şi că este legat de alte dimensiuni ascunse.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu