sâmbătă, 2 martie 2019

Andromeda - Consiliile din Nebadon



" Pe planeta voastra sunt transmise cel putin 2 seriale SF care prezinta gauri de vierme intre Galaxia ANDROMEDA si CALEA LACTEE a voastra. V-ati intrebat vreodata de unde a venit aceasta idee?

ANDROMEDA este o GALAXIE IMENSA, mai mare de cel putin o data si jumatate decat galaxia voastra. O portiune minuscula a ei se afla de-a lungul unei gauri de vierme care o leaga de o sectiune a galaxiei voastre, aflata in apropierea CONSTELATIEI SAGETATORULUI. Vreme de mii de ani, fiinte din mai multe sisteme stelare din ANDROMEDA au trecut prin GAURA DE VIERME si v-au vizitat planeta. Majoritatea vizitelor recente s-a produs atunci cand ATI INCEPUT SA DETONATI DISPOZITIVE NUCLEARE.

Unii dintre andromedani s-au alaturat programului CONFEDERATIEI GALACTICE de prevenire a dezastrelor nucleare de pe Pamant. Ei au monitorizat indeaproape testele voastre nucleare si experimentele cu ionosfera, pentru a va impiedica sa faceti gauri in straturile protectoare aflate in jurul planetei voastre.

Ei au mai multe mediumuri pe Pamant si au aparut celor contactati sub diferite forme, incepand cu anul 1945. In unele cazuri au colaborat cu ZETANII. Multi contactati ( mediumi) au semnalat faptul ca micii zetani, aveau picioare fusiforme si ca ei erau insotiti de fiinte inalte si zvelte. Desi cu pamantul sunt asociate mai multe specii de andromedani, cele mai numeroase sunt fiinte inalte si zvelte cu ochii migdalati.

Lumile ANDROMEDANE au foarte mare diversitate si ofera un spectru larg de nivele si densitati. Cele din DENSITATEA a 4 a au tehnologii foarte avansate, pe planete locuite de miliarde de suflete. Acestea sunt mari SCRIITORI, POETI, POVESTITORI si ACTORI si se afla in legatura cu fiinte din tot Universul.

Desi multe dintre ele sunt evoluate spiritual si au o atitudine plina de iubire sj compasiune, uneori si-au depasit autoritatea in ceea ce priveste Pamantul. Unul din CONSILIILE lor de DENSITATEA a 4 a este responsabil de materialul URNATIA ( www.urantia.org/ro ) care incearca sa ofere o cosmologie a universului din perspectiva lor. Desi constructele ierarhice din prima parte a materialului sunt in esenta exacte, multe din relatarile lor despre istoria Pamantului sunt inexacte sau partinitoare fata de primele lor experiente de vizitare a Pamantului.

Acesti ANDROMEDANI sunt guvernati de o planeta centrala, NEBADON .

CONSILIILE DIN NEBADON

Supraveghetorii spirituali ai andromedanilor care viziteaza Pamantul pot fi intalniti in NEBADON, localizat langa centrul galaxiei ANDROMEDA. Aceste fiinte VIBREAZA intre NIVELELE 8 si 10 pe spectrul densitatilor, ceea ce inseamna ca SUNT CAPABILE DE CALATORII INTERGALACTICE.

O parte din sufletele de DENSITATEA a 10 a au utilizat CONSTIINTA PURA pentru a traversa distante imense intre galaxii si AU INFLUENTAT EVOLUTIA SPIRITUALA PE PAMANT.

Cateva sunt membre ale ORDINULUI PREOTESC MELCHIZEDEK - o organizatie de DENSITATEA a 9 a care are legaturi cu taramurile mai dense.

Langa centrul ANDROMEDEI se afla GAURI NEGRE care SE CONECTEAZA CU ALTE UNIVERSURI. Membrii mai evoluati ai NEBADONULUI au reusit sa ajunga in aceste taramuri alternative si au descris structura a ceea ce ei numesc LUMILE PARADISIACE.

INALTELE CONSILII din ANDROMEDA au avut prevederea si intelepciunea sa caute SA INTELEAGA LIBERUL ARBITRU UMAN, iar membrii lor s-au retinut in a interveni in mod excesiv in treburile umane. In cea mai mare parte ei lucreaza prin intermediul mediumurilor de pe Pamant si isi concentreaza atentia asupra greselilor anterioare facute in materialul URANTIA, precum si la descarcarea arhivelor civilizatiilor andromedane."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu