duminică, 3 martie 2019

Piramida Vie - Muntele Retezat - Melfior Ra


IATA MAREA MISIUNE A POPORULUI ROMAN : TRECEREA STAFETEI SPIRITUALITATII DINCOLO DE LIMITELE UNUI CICLU COSMIC.

De ce? Pentru ca asa a hotarat DIVINITATEA. Iata rasplata pentru pastrarea SPIRITUALITATII pe aceste meleaguri, credinta in DUMNEZEU si speranta in mai bine.

Iata MAREA COMOARA a lui DECEBAL. Iata ce stia DECEBAL care era un INITIAT,iata de ce nu a dorit sa isi dea viata in mainile lui TRAIAN, tocmai pentru a muri odata cu TAINA TAINELOR care se afla in interiorul muntelui si a neamului sau. A preferat sa moara, ca TAINA sa ramana necunoscuta pana cand DIVINITATEA va dori sa o scoata la LUMINA. Era ultimul NITIAT si REGE care cunoastea aceasta TAINA.

Iata MAREA COMOARA A DACILOR. Nu au schimbat cursul apei pentru a ascunde comoara,ci au construit-o apoi au pus un munte peste ea,au acoperit-o cu pamant, au plantat paduri,aumuncit imens generatii intregi. Pe un alt munte au construit un INDICATOR (Sfinx-ul) pentru aceasta comoara, dar numai INITIATII au cunoastinta despre aceasta.

cei care vor survola muntele de la inaltimi,vor constata anumite devieri ale aparatelor de control, datorate undelor energetico-magnetice si astfel vor localiza PIRAMIDA NORDICA si DIMENSIUNILE ei.

Este de datoria mea sa atentionez pe cei dornici de inavutire sa nu incerce sa scormoneasca muntele. Asa cum multi si-au pierdut viata in interiorul PIRAMIDEI EGIPTENE sau a MORMANTULUI lui TUTANKHAMON, sau chiar dupaiesirea din acesta, tot asa nimeni nu va patrunde viu in interiorul PIRAMIDEI NORDICE cu exceptia celor care au posibilitatea si cunoasterea esoterica necesara pentru a intra acolo din VOIA DIVINITATII in CORP ASTRAL, iar in corpfizic cei care au participat la constructia ei si acum sunt constienti de vietile lor anterioare.

" ENITIATILE SUPERIOARE de pe RARAU- PIETRELE DOAMNEI mi-au comunicat urmatoarele " Initiatii din aceasta zona numita ROMANIA nu trebuie sa se deplaseze in TIBET pentru anumite realizari spirituale.

AICI ESTE TIBETUL ROMANILOR.

Noi ne-am asezat aici sediul pentru ca aici nu ajung vibratiile joase ale celor care nu doresc evolutia spirituala. Aici este PURITATE, aici putem cum ati spune voi pamantenii respira in voie, aici evem conditiile desfasurarii activitatii noastre. Masivul din partea stanga a stancilor este hangarul vehiculelor noastre. daca semenii tai interesati ar face inregistrari pe pelicula ar vedea multe care altfel nu le sunt date sa vada, de asemeni cu aparate foarte sensibile se pot inregistra semnale auditive, dar se pare ca semenii tai nu acorda prea mare interes acestor fenomene.

Ti-am revelat cum facem transmisiunea catre semenii nostri de pe VAMFIM - MARTE. E bine sa se stie ca pe Planeta VAMFIM- MARTE sunt entitati care raspund de evolutia spirituala a pamantenilor. Tu ai descris Planeta VAMFIM, dar cati din semenii tai sunt macar in stare sa priceapa ca asa ceva este posibil? Cei mai multi vor crede ca este vorba de IMAGINATIE, ACESTA ESTE NIVELUL LOR EVOLUTIV, mai mult nu pot crede.

Daca MUNTELE RARAU este TIBETUL ROMANILOR, MUNTELE RETEZAT este HIMALAIA,iar tu Melfior RA acolo ai de indeplinit ceva.

PIRAMIDA NORDICA se afla in ROMANIA si se numeste MUNTELE RETEZAT.

Aceasta PIRAMIDA este foarte asemanatoare cu PIRAMIDA LUMINII CELESTE sau PIRAMIDA LUI KHEOPS, doar ca PIRAMIDA NORDICA este acoperita, este plina de viata atat la interiorul ei cat si la exteriorul ei. Ea este de fapt cunoscuta ca MUNTE si nu ca PIRAMIDA.

Acest MUNTE ascunde in interiorul sau TAINA TAINELOR. Nu va trece multa vreme si se va SCUTURA SCOARTA care il acopera si va iesi la iveala constructia tainuita din interiorul muntelui, dar toate acestea la vremea potrivita. Inca nu s-a ajuns la gardul cunoasterii si priceperii a ceea ce se ascunde in MUNTELE RETEZAT.

Ceea ce se poate sesiza ACUM este INALTA VIBRATIE care il razbate si care vine din interiorulmuntelui, dar bineanteles ca nu oricui ii este dat sa poata simti si sesiza aceasta. Cei care sunt pregatiti sa perceapa VIBRATII INALTE sunt invitati sa urce muntele si sa poposeasca pe platforma aflata pe ceea ce ar fi trebuit sa fie varful lui si vor simti vibratii echivalente cu cele simtite aici pe Platforma PIRAMIDEI LUMINII CELESTE.

Undele vibrationale sunt mai puternice cand acul indica orele 3.00 si orele 15.00, deci orele trei de zi si orele trei noaptea.

Trebuie sa stii ca pe teritoriul ROMANIEI nu exista un loc asemenator cu o vibratie mai inalta ca MUNTELE RETEZAT, fiindca de fapt acesta NU ESTE UN MUNTE ci o constructie din timpuri foarte vechi, incat cei care au stiut au disparut intre timp si astfel s-a pierdut cunoasterea. Insa, va veni vremea cand cele ce trebuiesc cunoscute vor fi descoperite.

Diferenta dintre cele doua PIRAMIDE consta in VIATA care exista in interiorul PIRAMIDEI LUMINII CELESTE, desi nu se vede cu ochiulfizic, si inexistenta din interiorul PIRAMIDEI NORDICE, precum si inexistenta vietii din exteriorul PIRAMIDEI LUMINII CELESTE si existenta vietii din exteriorul PIRAMIDEI NORDICE.

Cautati si cunoasteti LEGENDELE MUNTELUI RETEZAT si astfelveti gasi adevarul privind TAINA MUNTELUI RETEZAT.

PIRAMIDA NORDICA a fost CONSTRUITA de catre ATLANTI si este un fel de COPIE a PIRAMIDEI LUMINII CELESTE (Priramida lui Kheops), dar executata la scara de 1/2 si nu este "populata" de entitati spirituale. Ceea ce vezi aici,in aceste SARCOFAGE sunt informatii despre trecutul planetei si civilizatiile care s-au succedat pe Pamant.

Am intrat intr-o incapere dreptunghiulara in care pe tavan era proiectat UNIVERSUL existent in urma cu zeci de mii de ani, redat de astrologii din timpuri apuse. Am privit si m-am gandit ca un astronom sau un astrolog ori astronaut ar avea multe de concluzionat vazand aceasta, deoarece eu in zadar le vedeam ca nu pricepeam mare lucru.

" Tu, Melfior ra, ai fost candva un astrolog renumit. Daca vei starui, vei recapata ceea ce ai stiut candva, cand te aflai la curtea unui mare domnitor,cuceritor de teritorii terestre si te ocupai cu dezlegarea tainelor astrelor. Undeva,in memoria ta, exista un sertar anume in care se afla aceasta cunoastere. daca vei simti nevoia redescoperirii ei, iti va fi foarte usor sa intri in posesia cunoasterii avute candva. Ea te asteapta fie in viata ta de acum, fie in vietile urmatoare, o vei regasi, de tine depinde, cand si in ce masura vei recastiga aceasta cunoastere."

Timpul le rezolva pe toate,chiar si adeverirea celor scrise de mine , sa nu uitam ca la scara Universului, viata terestra este echivalenta cu o clipa. Sper ca au trecut vremurile cand cei care indrazneau si puteau maimult decat semenii lor detinatori ai puterii, erau declarati "vrajitori" si arsi pe rug,pe rugulignorantei de cei puternici dar limitati.

Sper sa nu mai cunoasca batrana GEEA asemenea monstruozitati, desi multi sunt si astazi care stiu ca MOARTE NU EXISTA. Exista doar o TRECERE in ALTA DIMENSIUNE SPATIALA. Tocmai de aceea se asteapta ca STIINTA, METAFIZICA si RELIGIA sa se uneasca pentru a ajuta omul, in slujba caruia trebuia sa fie dintotdeauna si pentru totdeana , SA-L PROPULSEZE LA GRADUL DE CUNOASTERE PE CARE CREATORUL A DORIT SA-L RIDICE.

Exista dovezi certe ca la VATICAN sunt preoti care se ocupa cu stiintele metafizice si au reusit sa comunice prin intermediul aparatelor lor (altfel nu pot) cu ENTITATI din LUMI PARALELE, nevazute ochiului fizic, ba chiar mai mult decat atat, prin intermediul aparatelor detin imagini din lumi nevazute.

Apoi, cei de la NASA au de asemenea realizari, dar care nu doresc sa fie dezvaluite, dar de ce atata "bunavointa" din ambele parti, in fata semenilor?

DECEBAL STIA CA ESTE ULTIMUL DETINATOR AL ACESTOR TAINE, dar ca aceste TAINE nu trebuiau cunoscute decat in momentul cand din INALT va fi dat consemnul si anume cand OAMENII VOR TACEA, PIETRELE VOR VORBI.

A SOSIT TIMPUL descifrarii TAINELOR, a CUNOASTERII prin metode neconventionale, dar atunci cand STIINTA, RELIGIA si METAFIZICA isi vor da mana, omul va fi detinatorul tuturor tainelor. Acum se lucreaza dispersat si fiecare cu neancredere in ceea ce face cealalta.De ce ne mai miram ca actuala civilizatie nu a atins nici macar jumatate din cunoasterile atantilor si a altor civilizatii disparute?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu