marți, 26 martie 2019

Dolores Cannon - Cele doua tipuri de oameni de pe Planeta



DOLORES CANNON - CELE 2 TIPURI DE OAMENI DE PE PLANETA "Sa nu pornim de la premisa ca trebuie sa schimbam pe cineva, cei care sunt deja TREZITI, ILUMINATI, AVANSATI PE CALE au realizat ce se intampla si ce se va intampla, ei sunt deja ACOLO, nu trebuie sa ne facem griji pentru ei. Ceilalti, suflete profund afectate de negativitate, nu ar trebuie sa fie capabili sa faca o diferenta, insa ei trebuie sa-si gaseasca propriul drum. Nu trebuie sa convertiti pe nimeni. Ceea ce putem face este sa ne inconjuram de cei nehotarati si sa le vorbim despre faptul ca evenimentele se petrec, totul se schimba, pana in momentul in care transformarile totale si complete vor genera o NOUA LUME.
Oamenii au distrus civilizatii de-a lungul timpului, de fiecare data au ales PUTEREA MINTII si de fiecare data s-a pornit de la zero cu o NOUA CIVILIZATIE si o noua lume. Abilitatile noastre extrasenzoriale au fost folosite pentru a ne reaminti ce s-a intamplat in trecut. HAOSUL din prezent este legat de aceasta decizie de DIRECTIE si ALINIERE.
Sunt multe suflete care aleg sa vina ACUM, pentru a ajuta acest proces, s-au oferit VOLUNTARI din ALTE UNIVERSURI, sunt SUFLETE PURE, care NU AU KARMA si care multe dintre ele nici nu stiu care este MISIUNEA lor.
VOLUNTARII au rolul de a creste nivelul de CONSTIENTIZARE al celor care sunt ADORMITI, desi adesea ei nu stiu ca au acest rol. Am gasit astfel de persoane in munca mea, persoane care nu au idee la nivel constient ce sunt unii din ei, ca isi folosesc ENERGIA pentru A CRESTE CONSTIINTA COLECTIVA.
Pozitivitatea castiga tot mai mult teren in fata negativitatii si chiar ne indreptam spre o NOUA LUME care E DINCOLO DE ORICE IMAGINATIE, dar e prea tarziu sa ne mai razgandim.
ESTE UN PROCES SI SE INTAMPLA."
Dolores Cannon We Are All Living Parallel Lives
https://www.youtube.com/watch?v=jpnGUJ5DFH8
Sa ma casatoresc?
Sa divortez?
Sa aleg acesta slujba?
Toate deciziile creeaza o realitate diferita care se deruleaza simultan. De cate ori ei o noua decizie se creeaza o noua realitate intr-o noua dimensiune, astfel incat exista o multitudine de parti ale sinelui tau care experimenteaza aceste alegeri, in care pui energie.
Traieste si bucura-te de alegerile si experientele din aceasta realitate ACUM.! Fii PREZENT si CONSTIENT in viata ta.
DOLORES CANNON - CARIERA - BIOGRAFIE
Cariera lui Dolores Cannon ca hipnoterapeut specializată în regresia vieții trecute a trăit aproape 50 de ani și o luase într-o călătorie incredibilă de-a lungul nenumăratelor destinații fascinante. În ceea ce privește subiectele pe care lucrarea ei le acoperă și volumul original al materialelor pe care ea le-a produs într-o categorie proprie, această secțiune a fost oferită pentru a vă oferi o perspectivă asupra fiecărei etape a carierei și a progresului înregistrat de-a lungul anilor. Citește despre primele sale zile în hipnoterapie, când a descoperit pentru prima dată reîncarnarea, a învățat cum a dezvoltat și a perfecționat propria sa metodă de hipnoză cunoscută sub numele de Quantum Healing Technique Hipnoza (QHHT®), descoperă toate zonele captivante de cercetare pe care le explorase pe drumul ei .
Partea 1: Viața precoce și pre-hipnoza
Dolores Cannon s-a născut în St. Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii, în 1931, unde a trăit și a crescut cu familia până când și-a terminat studiile în anul 1947. S-a căsătorit cu sotul său Johnny în 1951 cu care a petrecut următorii 21 de ani călătorind în întreaga lume pentru a-și indeplini misiunile lor de peste tot Și-a crescut familia ca soție de marinar tipică în anii 1950 și 1960 până în 1968, când mai multe evenimente majore au schimbat în cele din urmă cursul vieții ei pentru totdeauna.
Partea 2: Prima expunere la reîncarnare
În anii 1960, Dolores și Johnny utilizau hipnoza simplă pentru diverse obiceiuri (oprirea fumatului, pierderea în greutate etc.). Dolores a fost prima dată introdusă in reîncarnare în 1968, când ea și soțul ei au fost întrebați de unul dintre medicii de la baza navală în care era staționat în Texas pentru a ajuta pe unul dintre pacienții săi să utilizeze hipnoza. Femeia a suferit de tulburări de alimentație nervoasă, a fost extrem de obeza a avut hipertensiune arterială și a suferit de probleme renale. Doctorul a crezut că ar fi extrem de benefic dacă hipnoza ar putea fi utilizată pentru a ajuta femeia să se relaxeze.
La jumatatea sesiunii, femeia a inceput, in mod neasteptat, sa descrie scene dintr-o viata trecuta .Dolores și Johnny au văzut că femeia s-a transformat într-o personalitate diferită, cu diferite modele vocale și manieră corporală. În ciuda faptului că era foarte ciudaț și complet inexplicabil, ei au decis să meargă cu fluxul sesiunii și să vadă ce puteau afla prin explorare. În următoarele câteva luni, Dolores și Johnny au regresat femeia prin cinci vieți diferite și distincte înapoi când a fost creată de Dumnezeu. Toată povestea acestui eveniment este spusă în prima carte pe care Dolores a scris-o vreodată, "Five Lives Remembered" (2009).
Aceste sesiuni au avut loc într-un moment în care regresia in viețile trecute era un concept aproape nemaiauzit. Încă nu exista o mișcare New Age, Metafizica era încă neeplorata și pur și simplu nu existau cărți, instrucțiuni de ghidare sau resurse pe care să le poată folosi pentru un caz ca acesta. Acest lucru s-a dovedit totuși o binecuvântare deghizată, deoarece i-a determinat pe Dolores și pe Johnny să-și scrie propriul set de reguli, să-și dezvolte propria tehnică fără supravegherea unui corp medical stabilit și asta a însemnat că nu s-au limitat în abordarea lor pe cale. Ca urmare a faptului că nu le-a spus nimen ce să facă, cum să facă sau ce a fost sau nu posibil, ei au experimentat intrigi și entuziasm insatiabili.
Mai târziu, în același an, Johnny a fost aproape ucis de un șofer beat într-un accident de mașină îngrozitor pe drumul spre Baza Navală. Ca rezultat al leziunilor sale și limitat la un scaun cu rotile pentru tot restul vieții sale, fiind amputat parțial, Dolores și Johnny au decis să se mute pe dealurile din Arkansas unde credeau că își vor permite să trăiască intr-o pensiune militară cu patru copii. În acest timp, explorările lui Dolores în hipnoză și reîncarnare au devenit secundare, deoarece ea sa concentrat complet pe soțul ei și pe creștereaa copiiilor.
Partea 3: Practicarea hipnozei la un moment dat
Odată ce copiii ei au crescut și au plecat de acasă pentru a-și începe propria viață, Dolores a decis să înceapă în mod constant hipnoza din nou cu clienții la sfârșitul anilor '70. Deși locuia într-un mic oraș rural cu o populație foarte mică, a reușit să atragă cu succes o gamă largă de clienți, datorită dorinței de a lua orice caz, indiferent de circumstanțe.
Lucrarea ei timpurie a fost concentrată asupra reîncarnării, care i-a făcut cunoștință și confortabilă cu conceptul călătoriei în timp. Mulți dintre clienții ei timpurii au descris scene din viețile trecute, în care trăiseră în ultimele decenii, în secolele trecute și chiar în mileniul trecut, într-o varietate de așezări sociale în diferite locații de pe întreg teritoriul Pământului. Ea va petrece apoi săptămâni cercetarea caracteristicilor vieții în locațiile și perioadele pe care clienții ei le-au descris trăind pentru a verifica autenticitatea rezultatelor pe care le înregistrase. Dolores ar asigura mâncarea pe care o consumau, îmbrăcămintea pe care o purtau, limba pe care o vorbeau, banii pe care îi foloseau, treaba pe care au descris-o, normele sociale pe care le respectau, divertismentul de care se bucurau / participau, filosofiile religioase au crezut și peisajul geografic pe care l-au descris era tipic pentru ceea ce ar fi fost viața în "acel" moment particular. Prin acest proces viguros de verificare, Dolores a asigurat autenticitatea rezultatelor sale.
Înțelegerile sale timpurii de reîncarnare par destul de simpliste în comparație cu cât de mult a evoluat lucrarea ei. Cu toate acestea, privindu-se de unde a pornit și cum a primit informația, Dolores și-a dat seama că "ei" începuseră lent să pună bazele pe care le-ar înțelege, comunica și explica idei și concepte mult mai provocatoare și complexe pe care le-ar fi primit viitorul.
Partea 4: "Subconștientul" și tehnica de hipnoză cu vindecare cuantică
Realizând sesiuni cu mii de clienți, înregistrând din nou din nou aceleași rezultate și petrecând cantități mari de timp și energie pentru a verifica autenticitatea vieților trecute ale clienților săi, Dolores a reușit să concluzioneze în mod decisiv că rezultatele ei erau într-adevăr autentice și că ea o sursă de informații incredibil de puternică. Așa cum a explorat mai departe, ea a devenit treptat conștientă că informațiile pe care le primea despre vieți trecute, diferite perioade de timp și o varietate de alte subiecte nu proveneau de fapt din mintea conștientă a clienților pe care îi hipnotisează.
Așa cum dezvoltarea tehnicii sale de hipnoză a venit încet și cu mare răbdare, la fel au răspuns și la aceste întrebări. După mulți ani de practică și investigație, Dolores și-a dat seama în cele din urmă că amintirile vieții trecute și informațiile suplimentare pe care le primea prin intermediul clienților erau furnizate de o parte mult mai mare, mai puternică și mai cunoștință a clienților ei, pe care mințile lor conștiente au fost complet inconștiente.
Ea a decis să o eticheteze Subconștientul ca fiind o parte a minții fiecărei persoane care există absolut, dar se află chiar sub nivelul minții noastre conștiente, observând. Când este contactat și comunicat, pur și simplu nu există nicio întrebare pe care nu o poate răspunde despre viața curentă a unui individ sau despre viața trecută a acestuia. După dezvoltarea și perfecționarea tehnicii sale de-a lungul multor ani, înlocuind metodele de inducție consumatoare de timp și plictisitoare cu o abordare care implică utilizarea vocii, imaginilor și vizualizării, Dolores și-a stabilit tehnica Quantum Healing Hipnosis. Această tehnică permite contactul direct și comunicarea cu subconștientul oricărei persoane pentru a răspunde la orice întrebare și poate oferi, de asemenea, baza pentru vindecarea instantanee.
Partea 5: Isus și esenienii
Datorită interesului redus, dar încet, din ce în ce mai mare, în reîncarnarea din anii 1970 și începutul anilor 1980, precum și a dezinteresului editorilor de cărți înființate să adopte acest domeniu, lui Dolores i-a luat mai mult de 9 ani pentru a-și publica prima carte după aproape un deceniu de cercetare , scris și răbdare. Ea și-a înființat propria editură, Ozark Mountain Publishing, în 1992, care publică acum peste 50 de autori pe 4 continente. Cartile lui Dolores "au fost traduse în mai mult de douăzeci de limbi.
Pe măsură ce înțelegerea ei despre reîncarnare s-a dezvoltat și abilitatea ei de a lua mai multe concepte provocatoare sa extins, Dolores a întâlnit un client de sex feminin care a fost un subiect de hipnoză excepțional. Dolores a reușit să o ia înapoi, deși 25 de timpi de viață separați, sărind înapoi în timp, în creșteri de 100 de ani. Fiecare personalitate pe care o prezenta femeia in fiecare viata era diferita de celelalte si era un mod remarcabil pentru Dolores de a explora istoria si viata in diferite perioade de timp. Ea a scris două cărți bazate pe munca cu acest client.
Prima carte a fost "A Soul Remembers Hiroshima" (1993), care raportează viața unui om care descrie experiențele sale ca bărbat japonez în Hiroshima în 1945, când bomba atomică a fost abandonată în oraș în timpul celui de-al doilea război mondial. Această poveste șocantă despre căderea unei bombe atomice din perspectiva unei persoane care a fost acolo oferă o lecție de răceală în efectele oribile ale războiului și ale armelor nucleare.
Cea de-a doua carte a fost Isus și Essenii (1992), care descriu viața unui tânăr care era un învățător esenian al lui Isus. Multe adevăruri despre Isus însuși, despre personalitatea sa, despre trecutul său, despre viața sa și despre momentele în care trăiește, sunt descoperite în acest fascinant relatare a unui profesor care descrie relația lui personală cu Isus în detalii minunate. Dolores a publicat, de asemenea, ca o continuare a acestei cărți, care descrie viețile trecute ale a două femei care l-au însoțit pe Isus pe parcursul diferitelor perioade ale vieții sale, oferind o perspectivă extraordinară și detalii în cine era el sentimente față de cei pe care ia întâlnit, vizitele la case și coloniile leperilor, metodele sale de vindecare, relațiile sale politice și răstignirea lui.
Partea 6: Abilitățile lui Dolores se extind
De-a lungul evoluției carierei sale, o temă recurentă este ca Dolores să ajungă la o "zonă de confort" în înțelegerea unei anumite zone. Apoi, un nou concept îi poate fi introdus de Subconstient, care adesea provoacă complet sistemul ei de credință și o forțează să-și extindă modul de gândire. Un exemplu de astfel de apariție a fost atunci când subconștientul a exprimat ideea că timpul nu există într-adevăr, deoarece omul o identifică.
Fiecare moment este ACUM.
Trecutul, prezentul și viitorul există doar în ACUM. Am fost instruiți să vedem timpul ca o progresie liniară a evenimentelor bazată pe rotația Pământului în jurul Soarelui. Folosind acest raționament, am avea un concept complet diferit de timp dacă am trăi pe o altă planetă. Ce "timp" ne-ar folosi dacă călătorim prin spațiu fără orbitarea timpului Soarelui este pur și simplu perspectiva pe care o adoptăm. Acest concept a fost introdus pentru prima oară în The Keepers of the Garden (1993), o carte care explică originile extraterestre ale omenirii și descrie un grup numit "Consiliul", care a fost cu omenirea încă de la început.
În carte, se explică cum omenirea este singura specie din istorie pentru a inventa o modalitate de a măsura ceva care nu există. Expansiunea în gândire a venit cu acceptarea că toate lucrurile, evenimentele și viețile există simultan în ACUM. Aceste concepte sunt elaborate cu mult mai profund în cărțile ulterioare, în special în seria Convoluted Universe.
Subconștientul a afirmat că omenirea nu va ajunge niciodată cu adevărat la stele până când nu vom elibera conceptul nostru profund de timp și vom recunoaște realitatea universală că totul există în ACUM.
Un alt exemplu de a avea nevoie de a-și extinde sistemul de convingeri a fost atunci când interesele ei i-au îndreptat să investigheze ceea ce se întâmplă între viață și viață.
Rezultatele acestei căutări au fost publicate în "Între Moarte și Viață" (1993) și descriu elocvent ceea ce se întâmplă în momentul morții, unde mergem după o viață, cum privim înapoi și analizăm viețile noastre odată ce acestea sunt complete și ce scop a fost o viață.
Partea 7: Nostradamus o contacteaza pe Dolores
La începutul anilor 1980, Dolores a dat peste un caz fascinant în care regresa o femeie care a început să descrie o viață în care era studentă a profetului francez Michel De Nostradame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus. Nostradamus este faimos pentru scrierea profețiilor care proclamă evenimente de distrugere și devastare mari în istorie. Într-adevăr, abilitățile sale au fost incredibile, deoarece el a prezis asasinarea lui JFK, atacul "păsărilor zburătoare din orașul munților goi" (referitor la atacurile din 11 septembrie) și războiul care a urmat în Orientul Mijlociu, pentru a numi câteva . La mijlocul ședinței, în timp ce femeia descriea viața, personalitatea ei a încetinit brusc și Nostradamus însuși a început să vorbească prin ea direct lui Dolores. El a spus că vrea să scrie o carte (care sa dovedit a fi 3 cărți) pentru a oferi omenirii o mai bună înțelegere și clarificare a adevăratelor semnificații ale cvintezelor sale (profeții).
Bazându-se pe ceea ce sa discutat în secțiunea anterioară despre conceptul de timp, este important de reținut că una dintre trăsăturile fascinante ale dialogului lui Dolores cu Nostradamus a fost că el a vorbit cu ea direct din timpul petrecut în secolul al XVI-lea. Nu era spiritul său care să comunice din partea spiritului, ci mai degrabă Nostradamus însuși comunicând în timp ce își trăia viața în Franța cu Dolores, în timp ce își trăia viața în Arkansas. Nostradamus ia explicat lui Dolores că nu va pierde niciodată contactul cu ea și că va veni să transmită mesaje indiferent de cine sunt clienții ei.
El descrie că, ca urmare a Inchiziției, el a fost forțat să-și ascundă mesajele, astfel încât acestea să nu fie distruse și să poată fi descifrate mai târziu. Ca urmare a modului în care a evoluat limba franceză, interpreții moderni au contribuit la denaturarea multor semnificații adevărate. Intenția lui Nostradamus a fost de a corecta aceste interpretări greșite dictând adevăratele sensuri ale viziunilor pe care Dolores le-a publicat pentru lume.
El a dorit să ne avertizeze, astfel încât am înțeles că suntem cei care ne creează viitorul și că alegerea noastră este să luăm pur și simplu o cale diferită, evitând astfel cele mai grave scenarii pe care le-a prevăzut. Unul dintre mesajele sale cele mai puternice și mai înghețate a fost: "Dacă vă spun cele mai grave lucruri pe care mințile voastre le pot crea, ați face ceva pentru al schimba?" Nostradamus vorbește în detaliu despre modul în care mintea noastră lucrează pentru a crea realitatea pe care o trăim . Recunoscând acest lucru, este ușor de înțeles modul în care barajul constant al mass-mediei globale cu informații negative privind politica, educația, finanțele, religia, războiul, bolile, drogurile, criminalitatea și mediul înconjurător îi concentrează pe mulți oameni (creând și trăind astfel) aceste scenarii în viața lor.
După câțiva ani de lucru cu Nostradamus dictând înțelesurile adevărate, intenționate ale mesajelor sale; Dolores a publicat 3 cărți dintr-o serie intitulată Conversații cu Nostradamus, detaliind înțelesurile precise ale 1000 de cvarte și predicții direct de la profetul însuși. Printre proiectele discutate se numără crearea supercomputerelor, creșterea internetului, modelele meteorologice neobișnuite, schimbările Pământului și efectele pe care aceste schimbări le vor avea asupra țărilor și orașelor majore, războiul din Orientul Mijlociu, guvernele lumii, politica, 2012, timpul simultan, Anti-Hristos, arme nucleare, SIDA provenind din maimuțe și răspândirea deliberată de către guvernele lumii, monarhia britanică, starea lumii după Shift. Schimbarea în sine, destrămarea Uniunii Sovietice în diferite state independente, Papa, informații ascunse de o mare importanță pentru omenire îngropate undeva în deșertul din Orientul Mijlociu, dezastrul Columbia Space Shuttle și vizitele efectuate de rasele Extra-Terestre. Accesați secțiunea cărți și citiți mai multe despre ceea ce vă puteți aștepta să găsiți în fiecare volum din această serie.
Partea 8: OZN-uri, extra-terestre și viața pe alte planete
De-a lungul a jumătate până la sfârșitul anilor 1980, lucrul Dolores încet a început să o conducă într-o direcție complet nouă de explorare. Ea a fost prezentată în domeniul anchetei OZN și ET în 1985, când a participat la prima sa întâlnire anuală pentru MUFON (Rețea mutuală de UFO), una dintre cele mai mari și mai respectate organizații de investigare OZN din lume. Un an mai târziu, interesele lui Dolores au dus-o în Regatul Unit, unde a efectuat studii la fața locului despre presupusele debarcări de OZN și a investigat numeroase cercuri de cultură aflate în mediul rural din Anglia. În 1987, la una dintre întâlnirile anuale MUFON, ea a fost rugată să organizeze o sesiune cu o femeie care a simțit că are experiențe de răpire, dar nu avea capacitatea de a-și aminti nimic în detaliu. Până în acest moment, tehnica de hipnoză a lui Dolores a propulsat automat subiecții ei într-o viață trecută. A trebuit să-și modifice abordarea pentru ai împiedica să intre într-o viață trecută pentru a se concentra asupra evenimentelor curente. Ca urmare a interesului față de această femeie
Partea 9: Universul Intotrtocheat
După mai bine de 30 de ani de investigare și scriere despre concepte variind de la viață și moarte, reîncarnare, origini ale omenirii, OZN-uri și extraterestri, profeții ale lui Nostradamus și o mare varietate de alte subiecte, Dolores a început să realizeze că informațiile pe care le era să devină prea largă și diversă pentru a se clasifica într-una sau chiar mai multe zone specifice. Așa cum a trebuit să se adapteze pentru a-și schimba întreaga carieră, ea a decis să-și publice noua sa lucrare într-o serie numită The Univers Convoluted. Dolores a publicat în prezent 5 volume și afirmă că aceste cărți sunt pentru acei oameni care își doresc mintea lor îndoită ca un covrig. Accesați secțiunea Cărți pentru a afla mai multe despre ceea ce vă puteți aștepta să găsiți în fiecare volum.
Subiectele acoperite includ puterea minții umane, ce conștiință este, puterea gândurilor și intențiilor noastre, universurile paralele, realitățile alternative, civilizațiile pierdute, istoria antică, misterele Pământului (cum ar fi Triunghiul Bermudelor, Monumentul Stonehenge și Loch Ness ), detaliază experiențele de oameni care au fost regresat la viata pe alte planete, fiinte care sunt realizate integral din energie, cum realitatea este doar o hologramă, cum sunt fragmente de suflete multiple fațete, trăiește în organisme non-umane (ca plante, animale și insecte), cât de mult este acordat Pământului și omenirii, pe măsură ce trecem prin această perioadă de transformare și maturitate. Câți oameni care trăiesc acum pe Pământ sunt Suflete Voluntari care s-au întrupat pe Pământ în acest moment pentru a ajuta la creșterea vibrațiilor planetei și a locuitorilor ei.
Partea 10: Cele trei valuri de voluntari
De-a lungul carierei sale, Dolores a identificat un model în multe dintre clienții pe care i-a văzut de-a lungul anilor. În timp ce mulți oameni au raportat vieti trecute în toate tipurile de situații, societăți și culturi de pe Pământ pe parcursul mai multor perioade de timp diferite, anumite persoane care au venit să vadă Dolores descris că viața ei trăiau în prezent, a fost prima și singura viață care le-au avut vreodată pe Pământ . Când a fost întrebat de unde sunt, spun ei, pur și simplu „sursă“ și își exprimă tristețea profundă ei sunt aici și cât de mult dor de „acasă“. Sesiuni suplimentare cu astfel de persoane a arătat că intrupati pentru prima dată de fapt, au oferit voluntar să vină pe Pământ în acest timp specific, cu intenția de a ajuta umanitatea să-și ridice vibrația în procesul ascensiunii. Unii voluntari nu au mai trăit niciodată în corp fizic, alții au trăit ca entități spațiale în civilizațiile extraterestre pe alte planete, iar altele au venit din alte dimensiuni. Ca urmare a amneziei pe care o experimentăm cu toții înainte de a intra în dimensiunea Pământului, ei nu își amintesc nici misiunea lor, nici originea lor. Astfel, aceste suflete frumoase au un timp extrem de dificil de a se adapta la lumea noastră haotică și au un rol vital de jucat, deoarece ei îi ajută pe toți ceilalți să creeze un Pământ Nou.
În cele trei valuri de voluntari și pe noul Pământ (2011), Dolores descrie apelul care a ieșit din partea voluntarilor pentru a ajuta Pământul ca rezultat al bombelor atomice care au fost lăsate pe Hiroshima și Nagasaki în 1945. Primul val de voluntari care au venit "dusurile de drum" și au avut cu siguranță timpul cel mai provocator pe măsură ce au arat traseul celor care au venit după ce urmau. Al doilea val acționează ca antene de energie, treaba lor este să existe pur și simplu și să le afecteze pe cei din jurul lor. Voluntarii de la al treilea val, mulți dintre copiii cu talente, abilități și amintiri incredibile, sunt literalmente darul lumii. Ei posedă cunoștințele și înțelepciunea care vor ajuta umanitatea să finalizeze tranziția și să depășească numeroasele obstacole care stau în față.
Partea 11: Călătoria continuă
Dolores Cannon, care a plecat din această lume pe 18 octombrie 2014, dar a lăsat în urmă realizări incredibile în domeniile vindecării alternative, hipnoză, metafizică și regresie a vieții trecute, dar cel mai impresionant dintre toate a fost înțelegerea ei înnăscută că cel mai important lucru pe care ar fi putut-o face a fost de a împărtăși informații. Pentru a descoperi cunoștințe ascunse sau nedescoperite, vitale pentru iluminarea umanității și lecțiile noastre de aici pe Pământ. Partajarea informațiilor și a cunoștințelor este cea mai importantă pentru Dolores. De aceea, cărțile, prelegerile și metoda unică de hipnoză QHHT® continuă să uimească, să ghideze și să informeze atât de mulți oameni din întreaga lume. Dolores a explorat toate aceste posibilități și mai mult în timp ce ne-a luat de-a lungul vieții noastre. Ea dorea călătoriile de altădată să-și împartă călătoriile în necunoscut.
După ce Dolores Cannon a trecut in alte dimensiuni, fiica ei, Julia Cannon, care a predat QHHT® alaturi de Dolores mulți ani, a devenit Director al Academiei de Hipnoză Quantum Healing, care învață tehnica de hipnoză cuantică a lui Dolores Cannon online și în întreaga lume. Julia este, de asemenea, CEO al editurii companiei Dolores, Ozark Mountain Publishing, Inc., pe care Dolores a fondat-o în 1992 pentru a-și publica cărțile și alți autori care explorează, cercetează și scriu subiecte metafizice.
Julia Cannon aduce cu ea o experiență în profunzime în domeniul sănătății care a lucrat ca asistentă medicală înregistrată în îngrijire intensivă și de sănătate la domiciliu pe durata carierei sale de peste 20 de ani. Apoi a decis să exploreze alte aspecte ale profesiei de vindecare și sa antrenat în vindecarea prin reconecție în timp ce stăpânește QHHT®.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu