duminică, 17 martie 2019

Aleh prietenul meu astral - Scara Evolutiva - Autor Melfior Ra




" Acum priveste cu atentie, ceea ce vezi este UNIVERSUL. Astazi, iti este dat sa cunosti SCARA EVOLUTIVA, nivelul evolutiv al pamantenilor in raport cu Universul. Priveam ecranul din mijlocul desenului si totodata aveam intregul desen in privire, cand deodata s-a ivit o PIRAMIDA, ALB-ARGINTIE, iar ALEH a spus :
"Pentru ca tu intelegi mai bine ceea ce vrem sa comunicam, iti fac urmatoarea propunere: Imparte aceasta PIRAMIDA intr-o suta de parti egale, traseaza mental niste planuri orizontale paralele cu baza ei ca si cum ai grada un termometru, din 10 in 10 grade pe intreaga verticalitate a PIRAMIDEI.
Vad PIRAMIDA gradata din 10 in 10 pe intreaga suprafata de jos in sus. Vad Planeta AZUR in Spatiul 90 iar Planeta GEEA in Spatiul 10. Planeta AZUR este in totalitate in Spatiul 90, pe cand GEEA este in cea mai mare parte in Spatiul 10, dar cu unele proieminente pana in Spatiul 60.
Ceea ce vezi este NIVELUL de EVOLUTIE SPIRITUALA in UNIVERS. Cea mai mare parte a ENTITATILOR PAMANTENE, ca EVOLUTIE SPIRITUALA, se afla in planul dintre gradatiile 10 si 20, iar o foarte mica parte a ENTITATILOR s-a ridicat in planul 50, cu apropiere de planul din spatiul cuprins in gradatia 60.
De la 30 si pana la 60 sunt din ce in ce mai putine fluide, UNDE ENERGETICE SPIRITUALE. Vezi cum se subtiaza, se ingusteaza FLACARA SPIRITUALA,iar cei care au aprins-o se opresc din drum, stopand inaltarea flacarii luminoase catre spatiile inalte.
Vezi ce subtire este UNDA ENERGIEI SPIRITUALE care se ridica peste planul spatial 40. ACESTA ESTE IN MOMENTUL DE FATA SPIRITUALITATEA PE GEEA. Intre voi ENTITATILE de pe GEEA care au atins spatiul 60 si semenii vostri care sunt la baza piramidei spirituale, a spatiului 10, sunt 5 spatii diferenta, deci 5 nivele de evolutie spirituala,iar intre voi cei care sunteti in planul 50 si noi cei din spatiul 90 exista alte 4 nivele spirituale pe care trebuie sa le parcurgeti.
Nu fii indispusa pentru ceea ce vezi si afli acum in legatura cu EVOLUTIA LENTA a PAMANTENILOR, pentru ca acum a batut GONGUL TREZIRII. Multi se vor trezi din starea letargica si isi vor lua zborul spre culmile ancestrale."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu