joi, 28 martie 2019

Vatican to present astronomy exhibition showcasing meteorite from Mars




Dr. OVIDIU VICTOR COSBUC " Unul din momentele cheie a fost cand pregatindu-mi Teza de Doctorat am avut acces la documente vechi din Biblioteca Vaticanului, avand acces la SURSA din care s-a inspirat BIBILIA, acestea fiind TEXTELE PRESUMERIENE, acele documente care vorbesc despre ORIGINEA OMULUI.
Va veni vremea cand OMENIREA va intra in posesia informatiilor privitoare la ORIGINEA OMULUI. In prezent, la VATICAN are loc acum o adevarata REVOLUTIE CULTURALA si SPIRITUALA.
Este adevarat ca actualul PAPA sare putin calul, este ca un copil, vrea sa le spuna pe toate dintr-o data. In anii ' 90 a trebuit sa imi dau demisia si am riscat sa fiu excomunicat pentru promovarea acestor informatii, dar m-am intors in 2014.
PAPA a schimbat multi cardinali si profesori universitari. Din 1991 am avut acces la aceste informatii, pe atunci fiind preot greco-catolic, am desfasurat o munca de cercetare, de explorator, am studiat si CATACOMBELE din ROMA si am putut sa imi fac o idee despre valorile care exista acolo, in patrimoniul universal.
Pe vremea PAPEI LEON al 13-lea a mai fost o deschidere din partea bisericii, insa acum este o DESCHIDERE MASIVA.
Noul PAPA vrea sa se ajunga sa se rezolve MARELE MISTER, VECHIUL TESTAMENT si sa se rezolve problema cea mare.
Este un PAPA sufletist, care a incercat sa deschida oarecum campul, este si un bun diplomat, chiar mai bun decat predecesorii lui.

Touring Arizona's Giant Observatory: The Large Binocular Telescope 


Ell spune ca NU EXISTA FOCUL IADULUI, este doar o interpretare, caci nu se poate concilia o imagine terifianta ca aceasta cu iubirea neconditionata, infinita a lui DUMNEZEU, care ne iubeste ca un SOARE care lumineaza pentru toti. Noi am luat BIBLIA ad literam . Trebuie scoase la lumina textele vechi care au stat la ORIGINEA scrierii ei.
TEXTELE din GENEZA sunt o extrapolare dintr-un text mai vechi cu 1000 de ani intitulat EPOPEEA ATRAHASIS, in care nu este vorba despre un zeu, ci despre mai multi ZEI - DIVINITATI ( FONDATORI) numiti ANNUNAKI sau ANUNAKA care au spus : " SA CREAM OMUL DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA."
ELOHIMII este la plural, se vorbeste despre ZEI - DUMNEZEI CREATORI, in textele SUMERIENE se spune cine erau acele DIVINITATI.
Nu vreau sa pun in CRIZA EXISTENTIALA pe nimeni. Sa fim putin atenti si sa nu inspaimantam lumea. PAPA trebuie sa gaseasca modalitatea de a pregati populatia si BISERICILE : PROTESTANTA, ANGLICANA, ORTODIXA, CRESTINA, pentru ca va intampina multe rezistente, vor fi reticente, este prea mult de acceptat dintr-o data.
DA, EU SUNT FIUL LUI DUMNEZEU, a spus IISUS, DAR SI VOI SUNTETI TOTI DUMNEZEI, NU ATI CITIT VOI SCRIPTURILE VOASTRE CAND EU VA SPUN TUTUROR DUMNEZEU?
Inseamna ca este vorba de entitati, de prezente, asa cum noi toti avem acest potential, NOI SUNTEM ACEL POTENTIAL.
CHRISTOS a spus IMPARATIA LUI DUMNEZEU ESTE IN VOI SI IN JURUL VOSTRU.
INTREG UNIVERSUL ESTE IN INIMA SI SUFLETUL LUI DUMNEZEU, DUMNEZEUL COSMIC.
Exista insa si dimensiuni ale universului si ENTITATI ale lui DUMNEZEU cu PUTERE CREATOARE la un mivel MACRO asa cum noi putem crea REALITATI la nivel INDIVIDUAL.
Fiecare ENTITATE in functie de NIVELUL de EVOLUTIE poate crea, isi poate exersa ABILITATILE CREATOARE la nivel MICRO sau MACRO.
Mauro Biglino: perchè la Chiesa ha investito 30 mil. per un osservatorio astronomico? https://bit.ly/2HRdOLR
Toata lumea se va schimba, mai rapid sau mai lent. Este un SECOL al TRANSFORMARILOR. Societatea se va schimba in progresie geometrica.Cand apar ultimile inovatii in tehnologie sa stiti ca descoperirile reale au un avans de cel putin 50 de ani, fata de ceea ce este prezentat omenirii.
Trebuie sa intelegem ca in jurul nostru sunt multe MISTERE, oameni care au anumite CAPACITATI, dar nu ies in public de obicei, nu fac spectacol.
Se stie de FREE ENERGY ( energia libera) , s-a descoperit ENERGIA DE PUNCT ZERO. Cum este posibil ca dupa 112 ani de la descoperirea lui TESLA sa continuam sa folisim benzina si motorina, cand noi avem motorul M electromagnetic, se lucreaza la OZN-uri si noi poluam atmosfera cu combustibil fosil.
A avut loc un PROTOCOL -PROTOCOLUL de la PARIS din 2015 care prevedea ca toate natiunile sa se alinieze in vederea ELIMINARII PROGRESIVE a POLUARII. Situatia este foarte grava.Ma refer la Polul Nord si Antarctica, suntem intr-o mare criza.
" Da, toata lumea se va schimba intr-un timp mai indelungat sau mai rapid. Este SECOLUL TRANSFORMARILOR. Societatea se va schimba in progresie geometrica.Cand pe piata apar ultimele revolutii tehnologice din IT de exemplu ( ochi bionic, mana bionica) noi suntem in urma cu 50 de ani fata de ceea ce se stie si s-a descoperit si realizat cu adevarat"

Ce sfaturi ati da?
Reantoarcerea in prezent, reconectarea cu Sinele, experienta directa a Divinitatii despre care putem sa spunem putin daca nu avem experienta directa.
Trebuie sa intelegem la ce se refera Conceptul de Divinitate, pentru ca Divinitatea se refera la o Stare de Constiinta, dar Dumnezeu este dincolo de manifestarea formelor, este dincolo de Univers, de Cosmos, de tot ceea ce ne putem noi imagina, de fapt exista un MULTIVERS si ajungem in cele din urma la Concepul de Sistem Solar care si el evoca un aspect al Divinitatii in prezenta SOARELUI despre care s-a vorbit intotdeauna ca fiind principiul LOGOSULUI DIVINITATII, Conceptul de POARTA INTERDIMENSIONALA, de FOC DIVIN, FOC VIU si VESNIC despre care vorbeau si DACII nostri.
Ajungem la Nivel PLANETAR,PLANETA ESTE VIE si o putem numi MAMA PAMANT pentru ca ne hraneste, traim in ea, suntem parte integranta, suntem celule, sperand sa fim celule benefice si nu virusuri. In felul acesta, cand vorbim despre DUMNEZEU, vorbim despre ESENTA REALITATII, este PRETUTINDENI, este in fiecare punct al realitatii, dar inglobeaza UNIVERSUL, suntem in el, suntem o parte din DIVINITATE in ceea ce priveste SUFLETUL, suntem o EMANATIE mai mult decat o CREATIE si vehiculam aceasta prezenta cosmica. Am putea spune ca UMANITATEA este una dintre SPECIILE COSMICE care are un potential extraordinar de mare pentru ca se refera la esenta lucrurilor si la SURSA din care provenim cu totii.
Ce ar putea sa faca practic in viata de zi cu zi?
Omul are posibilitatea sa se realizeze,sa inteleaga profunzimea, sa manifeste adevarul,,
ADEVARUL ESTE EXPERIENTA DIRECTA A FIECARUIA.
Omul are posibilitatea sa manifeste intelepciunea, INTELEPCIUNEA este aplicarea adevarului in toate situatiile vietii.
Omul are posibilitatea sa manifeste IUBIREA, COMPASIUNEA, care este aspectul legat de iubire si intelepciune in acelasi timp. Omul, adica noi are posibilitatea sa inteleaga minunatia existentei, sa ne regasim, sa contemplam, sa meditam, sa intram profund in misterul existentei.
DIMENSIUNEA ZERO ar fi in conceptulnostru DIVINITATEA unde nu exista timp si spatiu. DIMENSIUNEA UNU este un punct, punctul este ipotetic, poate fi oriunde,poate fi un PORTAL.
Doua DIMENSIUNI este un plan, dar nu prea exista doua dimensiuni decat in sens conceptual, pentru ca si daca desenam pe o foaie de hartie, tragem o linie, zicem ca este in doua dimensiuni, dar in realitate ea se va ingrosa asa ca va fi in trei dimensiuni.
TREI DIMENSIUNI reprezinta spatiul: lungime,largime, profunzime, iar a PATRA DIMENSIUNE este TIMPUL. Trebuie sa intelegem cum legam a PATRA DIMENSIUNE privind timpul si perceptia lui.
Cineva m-a intrebat cate dimensiuni exista si i-am raspuns, in primul rand CATE EXPERIMENTEZI TU, pentru ca daca experimentezi stii ca este, daca nu, asculti un concept.
Deci cine ne vorbeste despre alte dimensiuni,doar cine are experienta acestor dimensiuni, apoi punem capla cap totul si organizam o NOUA FILOSOFIE - FILOSOFIA TIMPULUI NOSTRU.
Deci a PATRA DIMENSIUNE care se refera la perceptia sau anularea timpului am sa va dau un exemplu.Daca intr-o sala intra unul din dimensiunea 3D, va numara oamenii,cati sunt,barbati, femei, ce culori, scaune,mese, tablouri, EL VEDE SECVENTIAL, VEDE FORMA, DAR NU LEAGA LUCRURILE , IN 4D lucrurile apar altfel, in 4D PERCEPEM ENERGIA, in primul rand asta este ESENTA.
Percepand ENERGIA, noi vedem ca totul se leaga, intelegem ca noi nu suntem limitati la corpul nostru, ca ENERGIA SE TRANSFERA PRIN MANA , prin corp, prin ochi si acolo unde noi privim cream un CAMP PLASMIC sau un CAMP INTEGRAT.
In momentul in care eu ma aflu la 7 m de poarta prin care intra cineva si ma vede, eu pana la poarta am de facut intre 7 si 9 pasi, asta inseamna intre 7 si 9 momente, secvente , asta este in 3D, dar in 4D eu sunt AICI si sunt LA POARTA in acelasi moment . PERCEPTIA mea este CIRCULARA si incet incet in 4D umplu sala,atunci inseamna ca se schimba conceptul de TIMP,
in 4D SE SCHIMBA VALOAREA TIMPULUI.
Apoi sunt consecinte legate de PERCEPTII, de STARILE noastre de CONSTIINTA. daca in 3D totul e vazut oarecum prin contur separat, in 4D conturul dispare, vedem mai mult substanta,i ntelegem ce este CAMPUL AURIC, incepem sa vedem culorile, vedem masa de energie. Cine priveste in 3D vede lucrurile oarecum sterse, vede din punct de vedere material, in $D vedem campul, fluctuatia, energii,culori.
Se nasc tot mai multi copii, asa zisii COPII CURCUBEU care vad AURELE si ar trebui sa ii intelegem si sa ii incurajam atunci cand ei ne vorbesc despre lucruri pe care noi nu le vedem.
Exista aceasta deschidere datorita evolutiei omului, dar este in acelasi timp EVOLUTIA PAMANTULUI, a CAMPULUI ENERGETIC din jurul Pamantului.
NOI PERCEPEM REALITATEA LA O ALTA FRECVENTA. si in felul acesta se schimba perceptia. In 4D suntem tot noi, dar ne vedem amplu, pe mai multe fete, vedem in fond substanta, vedem energia.
Din punct de vedere al geneticii apare vreo modificare in 4d?
Apare.
Vorbeati intr-o prelegere de proteina comuna inlocuita de proteina sintetizata eteric...
Ar trebui sa intram intr-un discurs specializat.Hai sa vorbim mai degraba de MATRICI. In 3D avem o structura de baza asa zisa MATRICE CARBON care este perisabila efectiv, structura pe matricea carbon este asa cum o cunoaste biologia de astazi o structura in ADN-ul nostru cu 2 SPIRALE si 4 PUNTI, dar noi mergem inspre o directie in care noi ne completam structura.
Acum ar fi multe de spus. STRUCTURA ADN-ului nostru va merge pe 12 SPIRALE , NOI CONSTRUIM FLOAFREA VIETII , este o structura oarecum arhetipala.
Din dinamica biologiei viitorului noi vedem doar o fractiune, celelalte asa zise SPIRALE care NE LIPSESC asta ca sa provoc oarecum telespectatorii ELE EXISTA, dar OCHIUL NOSTRU NU PERCEPE SUFICIENT, NU A INTRAT IN SPECTRUL VIZIBIL.
Trebuie sa intelegem ca in SPECTRUL nostru actual vedem foarte putine lucruri si nu exista doar materie vizibila cu ochiul nostru. In jurul noastru exista un complex mult mai amplu.
Fiinta noastra este mult mai mare,mai ampla,exista pe mai multe dimensiuni, este MULTIDIMENSIONALA si in felul acesta vom introduce mai mult SILICIU ACTIV si a doua MATRICE este CARBON SILICIU. Vor creste retelele neuronale atat in suprafata lor cat si viteza perceptiei si totul se refera in cele din urma la STRUCTURA APEI.
APA ESTE CHEIA IN A PATRA DIMENSIUNE (betimulta apa)
Intelegem ca mergem catre o lume care va lucra mai mult cu CRISTALELE .
CRISTALELE SUNT VIITORUL NOSTRU.
Pana in prezent noi am lucrat foarte mult cu METALELE. Am ramas la un nivel foarte rigid. CRISTALELE sunt o alta forma de VIATA (FIINTE VII) .
Ele sunt o PUNTE intre noi si Univers. Cand vom lucra mai bine cu CRISTALELE vom intelege ca creierul nostru care va deveni un CREIER CUANTIC in prima faza devine un CREIER CRISTALIN, creste calitatea creierului nostru, se modifica structurile, se amplifica potentialul, viteza de transmisie a neuronului creste, ajungemla viteze impresionante si aceasta datorita nu numai a perceptiei noastre, dar Pamantul isi schimba dimensiunea,
Italienii in 1070 cu ajutorul unei sonde au studiat zona Galaxiei noastre care se gaseste pe o structura mai putin inteleasa de noi, Zona X1,
Constelatia Cygnus este un PORTAL INTERGALACTIC iar ENERGIA in razele X si Gama cu potential extraordinal de mare au bombardat aceasta zona a Galaxiei pe traseul pe care se gasea SOARELE nostru si SOARELE isi modifica structura, intr-un interval destul de lent va deveni o STEA PORTOCALIE, dar este intr-o situatie sa zicem de criza la ora actuala. In 2011 au avut loc evenimente spectaculoase in jurul SOARELUI create de CIVILIZATII EXTRATERESTRE provenind din 5D si progresiv Pamantul nostru isi schimba structura.
In felul acesta se schimba si VITEZA de SPIN care are circa 280.000 km/s ajungem sa o percepem la 292.000 km/s,cand ajungem la aceasta perceptie incepem sa vedem AURELE si GLOBURI de LUMINA care sunt in jurul nostru si pe care copiii dezvoltati, nu numai COPIII CURCUBEU ci si COPIII HIBRID,
Exista o HIBRIDIZARE A SPECIEI UMANE, asta ne duce spre o EVOLUTIE MAJORA.si in decursul a catorva GENERATII noi vom gandi complet diferit, sistemul nostru nervos se schimba, se schimba structura creierului, lobii frontali,perceptiiloe noastre au o oarecare modificare si incepem sa percepem nu numai cu ochiul dar si cu corpul.
Sunt copii care percep si vad cu mainile, copii care vad cu cel de-al PATRULEA OCHI, cu zona creierului reptilian dar n-are nici o legatura cu reptilele, este vorba de BULBUL RAHIDIAN, pot sa vada invers in spate.asa cum se intampla cand suntempe cale de a abandona corpul, VEDEM in mod CIRCULAR.
In momentul acesta are loc o SCHIMBARE AMPLA A NUCLEULUI SPECIEI UMANE care EVOLUEAZA SPRE NOI DIMENSIUNI si asta ne va duce la un feld e CRIZA din punct de vedere STIINTIFIC ,pentru ca transformarea are loc cu o viteza mai mare decat poate tehnologia noastra sa verifice si decat poate omul sa inteleaga.
SE SCHIMBA MAJORITATEA PARAMETRILOR PERCEPTIEI UMANE.
Este prevazut ca viteza de evolutie sa fie in progresie geometrica, ganditi-va ca avem curent electric de circa 150 de ani, avemTV de vreo 70 de ani, acum am ajuns la internet,acum avem computerul cuantic am inceput sa producem OZN-uri,incepem sa discutam despre viteza luminii, vorbim de fizica de ultima generatie dupa fizica dronica si in general mecanica cuantica vorbim despre FIZICA PULSAR face parte din FIZICA ONDULATORIE
Se fac experimente de ultima generatie pe care omul comun nu le poate intelege: EXPLORAREA MATERIEI OBSCURE si intelegerea SISTEMELOR de REZONANTA MACROCOSMICA.
Deci asta este adevarata CATASTROFA, LUMEA SE IMPARTE OARECUM IN DOUA : LUMEA CARE EVOLUEAZA, INTELEGE,PROGRESEAZA, SE INTERESEAZA, EXPLOREAZA si lumea care oarecum ramane si se uita la ceilalti , oare de ce isi schimba viata, dar toata lumea se va schimba va sigur intr-un timp mai lung sau mai scurt

DOLORES CANNON - THE TWO TYPES OF PEOPLE ON THE PLANET


ESTE SECOLUL TRANSFORMARILOR.".

"Alchimia se referă la schimbarea substanţei din care suntem făcuţi. Există o alchimie lunară- şamanică, o alchimie solară- sacerdotală şi una cuantică ce le uneşte. Alchimia cuantică se înrudeşte cu noua medicină pe care o integrează. Ea crează o punte între corpul fizic şi corpul subtil.
Această conferinţă este susţinută pe Prof. Dr. Ovidiu Victor Coşbuc, despre care amintim un scurt istoric profesional:
1994-1998 Diplomaţia Vaticanului, responsabil de ecumenism, relaţii interne, cu Valdesii.
Relaţii externe cu Tibetanii.
Viceparoh în Civitavecchia, Parohia S.Trinità.
Viceparoh cu funcţie de decan al Catedralei din Civitavecchia.
A participat în mod activ la lucrările Congresului Internaţional: “PRIMA PACEDEL MONDO” (23-26 iulie 1998).
A semnat documentul UR-MAYAPAN, parte integrantă din CARTA PAMÂNTULUI, aprobată de UNESCO în 2000 la Paris.
1994 iunie Roma- Italia, Pontificio Istituto Orientale, LICENŢA “Magna cum laude”.
1994-1998.Studii – Cercetare – Cursuri de doctorat- Limba si cultura Akkadiană.
1998 – august, Trento – Italia , Istituto di ricerca Zuccari.- MASTER Profesionale în Piramidologia.
1995 -1998 CURSURI DOCTORAT: PIO.Cercetare avansată în studiul morţii clinice (NDE).
2009-2014 Conferinţe naţionale în România în ambient universitar.
2014 – 2016 Cursuri Doctorat, PIO, secţia Istorie.
23 noiembrie 2016, DOCTORAT, Summa cum laude- teza doctorat Poetul George Cosbuc (1918)- Renaşterea Naţiunii Române.
Experienţa in diplomaţia Vaticanului şi relaţii interculturale."
https://bit.ly/2UbFSyZ




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu