sâmbătă, 30 martie 2019

Cristalul, acesta fiinta vie - Dael Walker



cRISTALUL ACEASTA FIINTA VIE -  DaEl Walker (pdf)

" Invoc LUMINA CHRISTULUI launtric. Sunt un canal curat si perfect. LUMINA imi este calauza."

DR. OVIDIU VICTOR COSBUC 

" Intelegem ca mergem catre o lume care va lucra mai mult cu CRISTALELE . CRISTALELE SUNT VIITORUL NOSTRU. Pana in prezent noi am lucrat foarte mult cu METALELE. Am ramas la un nivel foarte rigid. CRISTALELE sunt o alta forma de VIATA (FIINTE VII) .


Ele sunt o PUNTE intre noi si Univers. Cand vom lucra mai bine cu CRISTALELE vom intelege ca creierul nostru care va deveni un CREIER CUANTIC in prima faza devine un CREIER CRISTALIN, creste calitatea creierului nostru, se modifica structurile, se amplifica potentialul, viteza de transmisie a neuronului creste, ajunge la viteze impresionante si aceasta datorita nu numai a perceptiei noastre, dar Pamantul isi schimba dimensiunea,

Italienii in 1070 cu ajutorul unei sonde au studiat zona Galaxiei noastre care se gaseste pe o structura mai putin inteleasa de noi, Zona X1,

Constelatia Cygnus este un PORTAL INTERGALACTIC iar ENERGIA in razele X si Gama cu potential extraordinar de mare au bombardat aceasta zona a Galaxiei pe traseul pe care se gasea SOARELE nostru si SOARELE isi modifica structura, intr-un interval destul de lent va deveni o STEA PORTOCALIE, dar este intr-o situatie sa zicem de criza la ora actuala. In 2011 au avut loc evenimente spectaculoase in jurul SOARELUI create de CIVILIZATII EXTRATERESTRE provenind din 5D si progresiv Pamantul nostru isi schimba structura.





In felul acesta se schimba si VITEZA de SPIN care are circa 280.000 km/s ajungem sa o percepem la 292.000 km/s,cand ajungem la aceasta perceptie incepem sa vedem AURELE si GLOBURI de LUMINA care sunt in jurul nostru si pe care copiii dezvoltati, nu numai COPIII CURCUBEU ci si COPIII HIBRID,

Exista o HIBRIDIZARE A SPECIEI UMANE, asta ne duce spre o EVOLUTIE MAJORA.si in decursul a catorva GENERATII noi vom gandi complet diferit, sistemul nostru nervos se schimba, se schimba structura creierului, lobii frontali,perceptiilor noastre au o oarecare modificare si incepem sa percepem nu numai cu ochiul, dar si cu corpul.

Sunt copii care percep si vad cu mainile, copii care vad cu cel de-al PATRULEA OCHI, cu zona creierului reptilian dar n-are nici o legatura cu reptilele, este vorba de BULBUL RAHIDIAN, pot sa vada invers in spate.asa cum se intampla cand suntem pe cale de a abandona corpul, VEDEM in mod CIRCULAR.

In momentul acesta are loc o SCHIMBARE AMPLA A NUCLEULUI SPECIEI UMANE care EVOLUEAZA SPRE NOI DIMENSIUNI si asta ne va duce la un fel de CRIZA din punct de vedere STIINTIFIC ,pentru ca transformarea are loc cu o viteza mai mare decat poate tehnologia noastra sa verifice si decat poate omul sa inteleaga.



SE SCHIMBA MAJORITATEA PARAMETRILOR PERCEPTIEI UMANE. Este prevazut ca viteza de evolutie sa fie in progresie geometrica, ganditi-va ca avem curent electric de circa 150 de ani, avemTV de vreo 70 de ani, acum am ajuns la internet,acum avem computerul cuantic am inceput sa producem OZN-uri, incepem sa discutam despre viteza luminii, vorbim de fizica de ultima generatie dupa fizica dronica si in general mecanica cuantica vorbim despre FIZICA PULSAR face parte din FIZICA ONDULATORIE.



Deci asta este adevarata CATASTROFA, LUMEA SE IMPARTE OARECUM IN DOUA : LUMEA CARE EVOLUEAZA, INTELEGE,PROGRESEAZA, SE INTERESEAZA, EXPLOREAZA si lumea care oarecum ramane si se uita la ceilalti , oare de ce isi schimba viata, dar toata lumea se va schimba va sigur intr-un timp mai lung sau mai scurt.

APA ESTE CHEIA IN A PATRA DIMENSIUNE (beti multa apa). "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu