duminică, 24 martie 2019

Piramida Estica - Autor MELFIOR RA - Cartea MISIUNEA ROMANIA






" Iata-ma din nou in preajma unei CALATORII ASTRALE, pe aceeasi rampa de lansare care se stie ca se afla ca punct terminal al PIRAMIDEI LUMINII CELESTE ( Piramida lui Keops). Ma aflu in compania sublimului INVATATOR care a spus: " Acum te voi duce unde se afla cea de-a treia PIRAMIDA detinatoare a unor TAINE." A aparut NAVA NOR, instantaneu ma aflam in ea, apoi a inceput deplasarea care nu a durat mult.I INVATATORUL a spus:
" Aici, in acest loc, in Podisul Anatoliei la 26 m adancime se afla PIRAMIDA ESTICA. Are un varf ascutit, nu are platforma, ca PIRAMIDA LUMINII CELESTE. Aceasta PIRAMIDA are jumatate din dimensiunile PIRAMIDEI NORDICE, care se afla in actuala ROMANIE.
PIRAMIDA ESTICA a fost construita in urma cu 10.000 de ani, in ea se afla copii ale DOCUMENTELOR existente in PIRAMIDA NORDICA. Aceasta PIRAMIDA va iesi la iveala cand va dori TATAL CERESC ca cele tainuite sa fie cunoscute pamantenilor, fara sa le foloseasca in scopuri destructive. Tu, MELFIOR RA, vei mai veni aici in compania luiZEN pentru a primi detalii despre cele existente acolo si pentru a le face cunoscute semenilor tai.
La intoarcere am vazut minunatul ISTAMBUL, cu frumusetea inaltatoare a minaretelor, precum si a intregului oras, am vazut astfel Bosforul, cu minunata albastrime a culorii apei sale, eu care in corpul fizic nu am reusit sa vad Turcia.
Iata ca dupa numai doua zile, am fost condusa intr-o CALATORIE ASTRALA din nou in TURCIA, mai precis in Podisul Anatoliei. INVATATORUL a spus: " PIRAMIDA ESTICA a fost construita in urma cu 10.000 ani sub indrumarea INITIATILOR care au preluat CUNOASTEREA ATLANTILOR. Aceasta PIRAMIDA a fost construita cu scopul de a inmagazina o serie de DOCUMENTE si incrisuri existente in PIRAMIDA NORDICA din ROMANIA. Trebuie sa stii ca exista 4 astfel de PIRAMIDE DEPOZIT - ARHIVA IN FORMA DE CRUCE.
PRIMA este PIRAMIDA LUMINII CELESTE sau MAREA PIRAMIDA in directia sudica, construita in urma cu 26.000 ani, apoi PIRAMIDA NORDICA construita in urma cu 14.000 ani inainte de CHRISTOS, vei cunoaste si cea de-a patra PIRAMIDA la momentul potrivit. Aceasta PIRAMIDA ESTICA este construita numai spre INALT, ea nu are varf spre adanc si nici PLATFORMA DE LANSARE intrucat ea nu are aceasta menire.
Chiar primele PAPIRUSURI din primul SARCOFAG existent aici descriu DIRECTIA si LOCUL unde se afla PIRAMIDA NORDICA. Aceasta PIRAMIDA este de o importanta secundara, in constructia ei nu sunt nivele, etaje, ea are doar o SCARA INTERIOARA IN SPIRALA si de la aceasta scara se ramnifica incaperile, construite incat sa asigure rezistenta PIRAMIDEI. Intrarea in PIRAMIDA ESTICA este in partea de rasarit, spun aceasta pentru a nu mai persista in greseala distrugerii de edificii, din lipsa cunoasterii intrarii in interiorul lor.
Aceasta PIRAMIDA la fel ca toate celelalte VOR IESI SINGURE LA IVEALA CAND VA VENI TIMPUL DESCOPERIRII LOR ( miscari tectonice masive) . Acum aceasta se afla acoperita de o haina de pamant. Aceasta PIRAMIDA a fost construita la scara 1: 2 a PIRAMIDEI NORDICE iar PIRAMIDA NORDICA la scara 1:2 a PIRAMIDEI SUDICE care este PIRAMIDA LUMINII CELESTE.
Iata de ce, cei care sunt aproape de aceste UNDE BENEFICE ( cele patru PIRAMIDE) AU O MAI MARE DESCHIDERE SPRE CUNOASTERE. Aceste UNDE VIBRATIONALE benefice ii ajuta sa-si regaseasca IDENTITATEA si CUNOASTEREA avuta ATUNCI CAND AU LUCRAT LA CONSTRUCTIA CELOR PATRU PIRAMIDE DETINATOARE DE TAINE SI CUNOASTERI INALTE, care s-au pierdut prin vremi.
Am revenit in a easta CASA-INCHISOARE a SPIRITULUI meu." Melfior Ra
PROGRAM APRILIE 2019
BUCURESTI
Cursuri
Sambata 06 aprilie
Ora 10 gradele 1-2
Ora 13 gradele 3-4
Duminica 07 Aprilie
Ora 10 Workshop cu tematica
Schimbari majore umane si planetare
Ora 13 Initierea SANT MAT
Inscrieri si informatii la tel:
0733.074996 – 0722.652050
DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE
Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.
Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com
SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu