duminică, 17 martie 2019

Profetul Mahomed - Melfior Ra



Menirea PROFETULUI MAHOMED nu a fost aceea de a consolida un imperiu, ci de a instaura o noua religie si anume religia islamica, ultima religie universala aparuta dupa IUDAISM si CRESTINISM.

A inteles ca zeii cei multi nu au nici o putere si nu mai dorea sa se inchine la pietre, plante, nici la astri care ramaneau reci si nu-i indeplineau dorintele.

Nu mai dorea sa se inchine la idoli creati de om. Voia mai mult, ceva care sa-i satisfaca dorintele, atunci cand se ruga cu credinta.

Viata a decurs in asa fel, incat a simtit nevoia sa se retraga in pustiu, sa se rupa de tot ce-l nemultumea, sperand ca acolo va gasi raspuns la dorinta lui inexplicabila.

Dupa retragerea in munte, dupa mult post, rugaciune si dorinta nestavilita de a afla adevarul, iata ca i se reveleaza ARGHANGHELUL GABRIEL care ii spune ce sa faca.

MAHOMED a dus mult timp o viata ascetica, de curatire sufleteasca si trupeasca, pentru a se face demn de a-l vedea pe Vestitorul DOMNULUI. In scurt timp apar primii sai adepti incepand cu sotia lui KADIDJA.

Acestia, ducand profetiile lui mai departe au atras noi adepti si astfel s-au inmultit cei care credeau in profetiile si revelatiile sale. Odata cu primii aderenti au aparut si primii adversari ai ISLAMULUI.

Acestia nu doreau sa se schimbe nimic in religie, pentru a trage foloasele ignorantei. Erau un fel de preoti, care promiteau celor nestiutori ca ei intervin la ZEI pentru ca dorintele lor sa se indeplineasca.

Vazandu-se amenintati au uneltit ca sa fie explulzat din MEKKA, dar el a fost urmat de adeptii sai, fiind bine primiti in orasul Lathrib, care de atunci se numeste MEDINA, adica ORASUL PROFETULUI.

Atata timp cat MAHOMED a stat la MEDINA s-a rugat si a postit mult, iar revelatiile nu au incetat sa se faca prezente. Acestea au fost transpuse in cuvant si mentionate in cele 44 de sure, numite medinese , din CORAN.

El a inteles dintr-o revelatie, ca uneori trebuie sa fii tolerant, pentru a putea sa-ti indeplinesti menirea, adica instaurarea religiei islamice pe Pamant.

Astfel, a reusit sa converteasca pe cei mai mari dusmani ai sai, care doreau sa se inchine in continuare KABBEI, la fel ca si parintii lor. Prin toleranta si diplomatie, PROFETUL si-a asigurat pacea, iar noua religie a fost primita de toti mekkanii.

Din dorinta de a impune tututror aceasta religie, MAHOMED a dat ordin ca sa fie masacrate triburi intregi de evrei care nu au aderat la islamism, considerand ca acestia sunt potrivnici lui DUMNEZEU.

 El dorea sa converteasca noua religie la intreaga omenire pentru a o scoate din ignoranta POLITEISMULUI, trecand-o la MONOTEISM.
Prin instaurarea religiei islamice nu se intampla altceva decat ceea ce se intampla cu aproximativ 3000 de ani mai devrme in EGIPTUL ANTIC, cand FARAONUL AKHNATON si sotia sa NEFERTITI, au incercat trecerea la MONOTEISM prin inchinarea la UN SINGUR MARE ZEU, numit de el ATON - RA, reprezentat de SOARE.

 Iata ca ceea ce marii faraoni ai EGIPTULUI ANTIC nu au reusit, fiind impiedicati de ce i care nu vroiau sa isi piarda privilegiile, a reusit MAHOMED, dupa lupte crancene si pierderi uriase de vieti omenesti.

El a folosit cu mare succes SABIA si DIPLOMATIA oentru a face VOIA DIVINITATII, conducandu-si semenii de la POLITEISMUL IGNORANT la MONOTEISMUL CIVILIZATOR.

MAHOMED a avut insa un ATU, spre deosebire de marii FARAONI si anume REVELATIILE pe care le-a primit, din voia lui DUMNEZEU, prin ARHANGHELUL GABRIEL, revelatii care ii asigurau izbanda in razboaie.

Toate comunicarile sale au fost cuprinse in CORAN, scriptura religiei islamice.



Sa nu ne indoim ca religia islamica a fost data de DUMNEZEU. Prin PROFETUL MAHOMED s-a manifestat PUTEREA si VOIA DIVINA de a se trezi cat mai multi pamanteni la CUNOASTERE si de a se inchina UNICULUI CREATOR.

Pentru ca multi barbati mureau in lupte, iar femeile vaduve ramaneau acasa, MAHOMED a permis POLIGAMIA sa ofere un sprijin femeilor ramase singure si totodata pentru cresterea natalitatii. 

Din vechime se stia ca aceasta sporeste puterea tribului si apoi a imperiului. Multe a acceptat MAHOMED PROFETUL, pentru a-si intari puterea. MAHOMED stia ca prin cuceriri de neamuri, DUMNEZEU are mai multi inchinatori si acest lucru nu poate fi decat placut pentru EL.

Eate o crunta eroare din partea ambelor religii care ucideau in numele aceluiasi DUMNEZEU. Nimanui nu-i pasa la cine se inchina celalalt. Dar cum nimic nu e la voia intamplarii, nici aceste razboaie nu erau intamplatoare.

I-au trebuit omenirii 2000 de ani de la venirea lui IISUS CHRISTOS, ca sa-si dea seama ca ALLAH, IEHOVA si DUMNEZEU sunt unul si acelasi.

Totusi, nici acum nu se accepta acest lucru, continuand sa se comita crime in numele lui. De ce oare omenirea nu vrea sa ia exemplu de la DUMNEZEU, TATAL CREATOR care ne tolereaza pe toti, indiferent cum il numim.

EL ne-a trimis un INVATATOR ales ca sa ne lumineze. Omenirea nu are altceva de facut decat sa urmeze aceasta invatatura sa invete LECTIA TOLERANTEI si a IUBIRII.

Acum nu mai au scuze in fata lui DUMNEZEU UCIDERILE MOTIVATE DIN CREDINTE DIFERITE, doar bine se stie ca aceluiasi DUMNEZEU se inchina si jnii si altii. Mai rau este ca uneori se intampla crime in sanul aceleiasi religii, iar acest lucru este valabil atat pentru crestini cat si pentru islamici.

Cum atunci este respectata porunca dumnezeiasca : " Sa nu ucizi!"

Anii au trecut, iar OMENIREA INCA NU SI-A INSUSIT LECTIA TOLERANTEI.

Este cazul sa o invete, pentru ca nu mai este vreme de pierdut ai nu se mai admit greseli vechi de mii de ani.

Este trist ca cei care se afla pe pamant si fac voia divinitatii, nu au gasit intelegere la semenii lor.

Intotdeauna a fost nevoie de sute si mii de ani pentru aceasta.


Religia crestina ne invata sa ne iertam semenii, pentru ca noua sa ni se ierte greselile, astfel trebuie sa ii iertam pe toti islamicii care au ucis creatini, rugandu-i sa-i ierte si ei pe crestinii care au ucis musulmani.

 Pe obrazul CRESTINISMULUI raman insa CRUCIADELE care au varsat sange in numele lui CHRISTOS.

Despre PROFETUL MAHOMED s-au scris multe si inca se vor mai scrie, dar nu trebuie uitat faptul ca A FOST ALES DE DUMNEZEU, care PRIN EL SI-A FACUT CUNOSCUTA PUTEREA." Melfior Ra







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu