marți, 26 martie 2019

" DOLORES CANNON - Nu citesc cartile altor oameni, pentru ca nu vreau sa fiu influentata. Cea mai importanta lectie pe Pamant, este cum sa inveti sa manipulezi ENERGIA. Totul este ENERGIE, totul este ILUZIE. Nimic nu exista pana cand tu nu alegi sa manifesti si acest lucru se intampla si la nivel global si acest lucru iti arata cat de puternica este MINTEA. Tot ceea ce vezi in viata ta, in jurul tau este si contributia ta. TU POTI CREA ORICE. Nimic nu este imposibil. Poti aduce in manifestare daca esti stapan de INTERIORUL TAU. Cunoaste-te pe tine insuti!.
TREBUIE SA INVETI SA MANIPULEZI ENERGIA. TREBUIE SA INVETI SA CREEZI!
Multe persoane care au avut moarte clinica sau au retrait vietile anterioare si s-au analizat cu detasare concluzionand: ESTE DOAR UN JOC. In viata reala tendinta era de a lua lucrurile in serios, insa au realizat ca totul este doar o clipire de ochi.
Acesta e FILMUL. Este doar un JOC, doar o ILUZIE. Voi sunteti PRODUCATORUL, DIRECTORUL si ACTORUL din propria PIESA. Scenariul nu este scris, el se deruleaza pe parcurs, il poti schimba oricand doresti. Chiar si atunci cand te crezi intr-o situatie fara scapare, realizezi de fapt cat de puternica este mintea si acesta este scopul in aceasta viata, sa poti crea orice vrei sa experimentezi.
Pentru ca nu poti juca singur in FILM, esti inconjurat si de alte persoane, multe din ele sunt reala, la fel ca si tine, angajate intr-un proces de evolutie spirituala cu care ai contracte, dar altele nu sunt reale, sunt ENERGII care NU AU SUFLET, sunt HOLOGRAFICE ca intr-un episod de Star Treck. Si ele , aceste ENERGII pot evolua, doar ca ele nu sunt angajate intr-o directie de evolutie, progres .ENERGIA UMANA are o FRECVENTA mult mai INALTA comparativ cu a acestor ENTITATI.
PAMANTUL este una dintre PLANETELE cu DENSITATEA cea mai JOASA dintre planetele din UNIVERS.Daca ai capacitatea de a simti poti ajuta aceste ENTITATI sa isi ridice VIBRATIA. ( vezi Blog-ul CALEA AURIE). Ei au nevoie de ajutor, ei nu au avut sansa de a avea un LIBER ARBITRU, de aceea ajutandu-le pe ele te ajuti si tine.
NEGATIVITATEA este SPECIFICA ENERGIEI DENSE.
Aminteste-ti insa ca ORICE AI CREAT IN VIATA TA< AI CREAT PENTRU A INVATA DIN ACEA EXPERIENTA CA SUFLET.
Rolul altor ENTITATI care fac rau, criminali,violatori este de a invata pe celalalt ceva anume, respectiv cum sa nu fim sau sa facem acea experienta.
Daca nu ai avea astfel de exemple,nu ai stii CE SA NU FACI.
Toti ati avut parte de experiente neplacute in vietile voastre, dar trebuie sa stiti ca ele fac parte dintr-un PLAN cu care ati fost de acord INAINTE SA VA NASTETI, VI l-ATI ALES CA SA INVATATI.
ACESTE ESTE SCOPUL CE AI INVATAT?
IERTAREA este NECESARA, dar mai intai conteaza CE AI INVATAT din acea situatie, apoi poti sa o eliberezi si sa te eliberezi prin IERTARE?
Cand refuzi sa inveti din acea experienta si o consideri ca pe ceva TRAUMATIZANT, ghiceste ce, conform LEGILOR UNIVERSALE vei fi nevoit/a sa revii pentru A REPETA LECTIA, cu aceleasi persoane, in aceleasi circumstante,ba chiar mai grele.
Cred ca in prezent mintile noastre sunt pregatita sa inteleaga toate aceste informatii, pentru ca suntem niste fiinte minunate si puternice, nu mai suntem niste VICTIME ale destinului.
Cand cineva vine la mine sa se planga ii spun "Iesi din modulul de VICTIMA pe care l-ai creat singura"
De multe ori creeam aceste REALITATI la nivel subconstient, realitati pe care le negam, pentru ca nu suntem stapani pe PUTEREA noastra CREATOARE, PUTEREA GANDULUI.
Credeti ca acest aspect al sufletului este singurl pe care il aveti, cunoasteti, dar sunt numai aspecte, fragmente ale SUPRASUFLETULUI care a ales sa invete diversele lectii din diversele realitati pe care le experimenteaza. Toate aceste fragmente sunt extrem de numeroase tocmai pentru ca avem atat de multe decizii pe care le luam pentru a experimenta viata, fiecare viata face parte din tine.Pot fimilioane de versiuni ale tale. Intelegi acum de ce trebuie sa te focusezi pe ceea CE ESTI ACUM TU si FACI IN ACEST MOMENT.
TRAIESTE IN PREZENT, TRAIESTE IN ACUM!
Psihiatrii ar trebui sa redefineasca termenul de SCHIZOFRENIE ca fiind abilitatea de a auzi voci,pentru ca acum pe planeta foarte multe persoane aud voci si numesc asta CHANNELING.
Valul este foarte subtire, dar adevarul este ca multi dintre ei sunt prea CONSTIENTI si VAD INTRE LUMI.
Anumite droguri deschid anumite parti ale mintii si trebuie sa fim atenti cu manevrarea drogurilor.
SUFLETELE TINERE aflate la primele incarnari, in contact cu aceasta atmosfera densa a Pamantului vor BOGATIE, FAIMA, sunt atrasi de aspectul material al realitatii, sunt total absorbiti de materialismul vietii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu