joi, 28 martie 2019

Intalnirea cu Metatron - Autor Melfior Ra - Cartea Shaumbra

I

INTALNIREA CU METATRON - Autor MELFIOR RA - Cartea SHAUMBRA " METATRON nu a venit niciodata pe Terra in corp fizic, dar in forma de puternica energie a vizitat Terra, inainte ca aceasta sa fie condensata in forma cunoscuta de noi, deci a vizitat spatiul acesta dimensional inaintea facerii Planetei ca GEEA - PAMANT.
METATRON daca ar fi venit, daca s-ar fi apropiat de Terra dupa facerea ei ar fi dezintegrat CREATIA, fiintele umane terestre si multe altele care fac parte din creatia planului terestru. Nici acum METATRON nu se apropie direct de Terra si de fiintele umane din aceleasi motive.
In schimb, METATRON a emis prin pulsatii ( a dislocat din fiinta Sa) fluxuri energetice, PARTICULE SCANTEI , iar acestea au luat forme printre care si forme energetice unane dar imateriale si prin aceste canale ale sale METATRON comunica vibrational, prin LIMBAJUL AH, cu fiintele umane terestre care au parcurs anumite grade de ascensiune si cunoastere.
Mai precis, conlucreaza cu fiintele care au reusit, au inteles ca ele NU SUNT TRUPUL CI SPIRITUL si se manifesta ca atare, chiar aici in plan tridimensional. Aceste fiinte umane terestre de fapt fac parte din ENERGIA DE GRUP si de FAMILIE SPIRITUALA a lui METATRON, care prin evolutie au ajuns sa se incadreze in vibratia Sa si sa aiba posibilitatea comunicarii vibrationale." MELFIOR RA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu