duminică, 24 martie 2019

Hipnoza Regresiva cu Liana Armencea - Sedinta Nr. 61

"Austria, pe langa Viena anul 1350. Aici aici il gasim pe Ghita, un tanar de 28 de ani pe nume Johannes in inchisoare din cauza fratelui sau care i-a inscenat o tradare.
 Dupa 5 ani, ca sa scape de inchisoare, fratele il pune sa semneze o hartie prin care sa-si recunoasca vinovatia, ii da o casa la marginea proprietatii unde sa se ingrijeasca de cai si de cainii de vanatoare si-l obliga sa se casatoreasca cu o femeie caruia el ii facuse un copil. Johannes moare la 46 de ani trist si bolnav.

In aceasta viata il gasim iarasi pe acel frate, de data aceasta in rolul tatalui. Se pare ca prin semnarea acelei hartii s-a creat o karma si cu alti membrii ai familiei. El este un siprit liber, venit sa experimenteze pe Terra dar si pe alte planete.

Astfel ca pe o planeta rosie, tot din dimensiunea a 3-a a luptat impotriva unor entitati care voiau sa puna stapanire pe acea planeta abia in formare si dupa ce i-au alungat, au curatat planeta spre a putea fi populata de spirite de lumina.

In felul sau Ghita este de fapt un razboinic care insa se lupta pentru altii mult mai mult decat poate uneori ar trebui. 

Curatari, energizari, constientizari… si un ingeras pazitor, Lionel, care vine atunci cand i se cere ajutorul !
Vizionare placuta !"
Scurta prezentare https://bit.ly/2Fv7ze5


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu