vineri, 22 martie 2019

Nava Nor - Autor MELFIOR RA - Cartea MISIUNEA ROMANIA UNIVERSUL






INVATATORUL a spus
" Acest NORISOR, cum ii spui tu, MELFIOR RA, este o NAVETA COSMICA nu este cat vezi tu din ea, ci mult mai mare, dar pentru a avea posibilitatea sa strabata spatiul cosmic a fost construita dintr-un material pe care nu-l percep anumite ENTITATI, aflate in anumite stadii de evolutie spirituala.
Sunt multe ENTITATI care nu pot vedea, percepe nici cat poti vedea tu, deci NAVA este mult mai mare si tu nu vezi deocamdata decat partea care se afla sub picioarele noastre, atat este deocamdata vizibil ochiului tau mental.
Ea, NAVA NOR, acum ne are in mijlocul ei intr-o anumita incapere a calatorilor, dar nevazuta de tine in totalitatea ei, intrucat vei vedea intotdeauna doar ceea ce trebuie sa vezi si este necesar evolutiei tale spirituale.
In aceasta NAVA NOR sunt mai multe ENTITATI care se ocupa de dirijarea ei si de buna ei functionare. Ea nu functioneaza ca navele vostre terestre, ea nu are nevoie de ......combustibili, ea functioneaza pe baza ENERGIEI COSMICE, care este din plin in intreg UNIVERSUL, deci nu poate ramane in ....pana de ....carburanti.
ENTITATILE care o exploateaza sunt cele ale caror VIBRATII au fost inoculate, cuprinse in materialul de constructie al navei. NAVA are marele avantaj de a se face INVIZIBILA celor care nu au aceeasi VIBRATIE INALTA componenta in constructia ei. Deci, iata cateva....date despre....NORISORUL care ne transporta in Univers."
PROGRAM APRILIE 2019
BUCURESTI
Cursuri
Sambata 06 aprilie
Ora 10 gradele 1-2
Ora 13 gradele 3-4
Duminica 07 Aprilie
Ora 10 Workshop cu tematica
Schimbari majore umane si planetare
Ora 13 Initierea SANT MAT
Inscrieri si informatii la tel:
0733.074996 – 0722.652050
SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.
DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE
Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.
Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu