duminică, 17 martie 2019

Calatoria pe Planeta AZUR - Autor Melfior Ra




"ALEH, PRIETENUL MEU ASTRAL - MELFIOR RA - Calatoria pe Planeta AZUR - ENTITATEA s-a facut aparitia in forma de SFERA, apoi SFERA s-a divizat in 3 TRIUNGHIURI.

"ALEH, ce semnifica ceea ce vad?"
"Ceea ce vezi reprezinta TRINITATEA si PLANUL TRIDIMENSIONAL al Planetei AZUR.

Planeta AZUR face parte dintr-un Sistem Solar translucid. Nimic din ceea ce se afla pe AZUR nu poate fi comparat cu ceea ce exista in planul vostru fizic. Pe AZUR, nimic nu are consistenta,nimic nu este solid, grosier. Iata insemnul Planetei AZUR, aflata in cea de-a treia Galaxie fata de CALEA LACTEE.

CERCURILE din PATRAT reprezinta CENTURA ENERGETICA care uneste cele 3 corpuri distincte ale Planetei AZUR si semnifica de asemenea si CENTURA ENERGETICA existenta in Plan Universal intre toate Galaxiile din Univers precum si UNDELE VIBRATIONALE emise de ENTITATILE ENERGETICE din Univers printre care si cele de pe AZUR.

"Luminoasa ENTITATE ce inseamna semnul pe care l-am vazut dedesubtul tau?",
" Acest semn reprezinta GRADUL MEU DE EVOLUTIE, este marca cu care noi, AZURIENII ne prezentam celor cu care venim in contact, altfel spus, cartea noastra de identitate, in acest SPATIU ENERGETIC de MANIFESTARE. "

"ENTITATE, spune-mi cum sa te numesc, eu te aseman cu o STEA. E bine?
" Sa zicem si "STEA" dar observa te rog ca pe contur exista protuberante asemeni unor colturi sau triunghiuri prin care voi pamantenii marcati imaginea unei stele. Te rog sa numeri aceste "colturi"

"Sunt 7."
"Sunt SAPTE. Asa ma numesc si asa ma vei numi si tu."

"Ce inseamna 7 pentru voi?"
"Pentru noi 7 este cifra care se bazeaza pe GENEZA LUMII, sacralitatea celei de-a saptea zisi multe alte semnificatii printre care si spiritualitatea. Pentru noi, cifrele mai au si alte semnificatii, pe langa celecunoascute de voi .Iata ce reprezinta cifra 7 in lumea mea :

S= STIINTA
A=ADEVAR
P=PUTERE
T=TRANSMITERE
E=EXISTENTA, ESTE, EXIST

Acum stii de ce noi putem fi identificati prin cifre. Tu stii ca si prenumele voastre reprezinta ceva anume, dar cati mai stiu din voi aceasta?"

" SAPTE, spune-mi ce trebuie sa stim noi pamantenii, ce crezi ca e mai bine sa cunoastem, sa facem? "
" Voi trebuie sa stiti ca pamantul e inconjurat de un VAL NEGRU de ENERGIE NEGATIV, iiar daca voi pamantenii nu va veti schimba atitudinea fata de voi insiva fata de semenii vostri, acel VAL NEGRU va cadea ca o piatra de moara asupra voastra, asupra celor care tes si intretin PERDEAUA de INTUNERIC si in felul acesta incarca Pamantul cu greutatea GANDURILOR lor NEGATIVE.

Mai bine este sa stiti ca pe GEEA exista 7 locuri deasupra carora VALUL NEGRU A FOST DESTRAMAT, strapuns de ENTITATILE TERESTRIENE care lucreaza laimpletirea unui VAL ALB DIAFAN de LUMINA.

UNA DIN CELE 7 ZONE LUMINOASE ESTE ZONA NUMITA ROMANIA si deasupra acestei zone este intins un VAL ALB. Prin destramarea valului negru, noi ENTITATILE din ALTE SPATII DIMENSIONALE avemposibilitatea sa ne apropiem de voi, sa comunicam cu voi, sa va ajutam sa consolidat VALUL ALB.

Acolo unde exista acest val negru, entitatile care vietuiesc acolo sunt sortite unor mari dureri si necazuri. Aceasta este soarta celor SURZI si ORBI, acesta este adevarul.Treziti-i pentru ca vremea este pe sfarsite si timpul s-a apropiat.

Ne bucuram pentru CEI TREZITI. Multumiti-i TATALUI CREATOR pentru TREZIREA VOASTRA si apoi STRAMOSILOR VOSTRI, celor care au lucrat mult in vechime, pentru ca LUMINA VOASTRA sa inceapa sa dea roade.NU-l uitati pe ZAMOLXIS, fiindca in mare parte LUI II DATORATI LUMINOZITATEA si INFIRIPAREA VALULUI ALB care FLUTURA CA UN DRAPEL DE PACE si IUBIRE pentru CEI CARE VAD DEASUPRA ROMANIEI.

.......

" ALEH, ce ne poti spune despre noi, pamantenii?
"La voi, cu voi se produce o MARE TRANSFORMARE a CIVILIZATIEI. Voi a aflati la o rascruce de drumuri. De voi depinde incotro veti merge, spre LUMINA sau spre INTUNERIC.

TARA VOASTRA, POPORUL VOSTRU si-a asumat o mare raspundere, prin STRAMOSII VOSTRI, iar acum prin ENTITATI dornice sa ajute omenirea, in evolutia ei spirituala, s-au incarnat si se afla ACOLO in zona numita ROMANIA.

Multe dintre acestea si-au reamintit PENTRU CE SE AFLA ACOLO si FAC CEEA CE TREBUIE si PRIN CARE s-a risipit o parte din negura de deasupra ROMANIEI. Mai sunt si ENTITATI care s-au lasat prinse in mrejele materiei si NU ISI MAI REAMINTESC PENTRU CENSE AFLA ACOLO.

Dar noi, cei nevazuti ochilor fizici, incercam sa le ajutam si speram ca la timp potrivit sa se trezeasca din letargia care i-a cotropit si sa isi indeplineasca MISIUNEA.

ROMANIA ESTE ZONA DE CONTACT PENTRU SCHIMBAREA CARE URMEAZA.

Tu stii anumite locuri unde sunt chemati cei aflati in MISIUNE ca sa primiti indrumarile necesare. Acolo,in acele puncte anume, ENTITATI de LUMINA s-au aratat si tie si celor care te insoteau, ati primit si ati vazut semne de la entitatile de LUMINA care va conduc.

Pacat ca nu toti cei care te-au insotit au inteles sa respecte ceea ce vi s-a cerut atunci, cele cerute erau doar pentru ajutorul vostru in vederea EVOLUTIEI VOASTRE.

Cei care au renuntat la ceea ce le produce VIBRATIA JOASA, aceia lapatrunderea lor in tunel, culoarul de contact, simt-vad lumile noastre evoluate si LI SE PERMITE SA SE APROPIE DE ELE, li se ofera informatii prin care sa poata ajuta la randullor semenii.

Pentru acestia, ale caror corpuri sunt purificate, nu mai exista DISTANTE si TIMP si apare REZONANTA VIBRATIONALA cu ENTITATILE LUMINOASE care le ofera CUNOASTEREA atat de necesara voua pamantenilor.

Sa nu te deranjeze indepartarea unor ENTITATI INCARNATE , tu va trebui sa conlucrezi cu cei care fac voia TATALUI CREATOR, nu cu cei care nu-I respecta invatatura, data prin FIUL SAU, UNICUL si SUBLIMUL vostru INVATATOR.

Celemai multe dintre asa zisele voastre stiinte vor disparea, se vor dovedi inutile. Multe dintre cele inca nus e cunosc se vor sti si omenirea se va ghida dupa acestea. Se va produce MAREA SCHIMBARE mult asteptata de LUMILE care va inconjoara.

Pamantenii vor LUMINA, vor fi strapunsi de LUMINA de CUNOASTEREA SPIRITUALA care va schimba totul, atat MENTALUL oamenilor cat si FATA PAMANTULUI, care va fi SCHIMBAT in INTREGIME, aparand asa cum se spune UN CER NOU si UN PAMANT NOU.

NIMIC DIN CEEA CE ESTE si are consistenta grosiera NU VA MAI FI CA ACUM. Se va produce TREZIREA si REANVIEREA INTREGULUI VOSTRU SPATIU DIMENSIONAL CU TOT CE EXISTA PE EL

SCHIMBAREA ESTE IMINENTA si nimeni si nimic nu poate desi incearca sa stea in calea SCHIMBARII si a TOT CEEA CE URMEAZA SA SE INTAMPLE care se va derula conform PROGRAMULUI PRESTABILIT de catre INALTA CONSTIINTA COSMICA,de catre TATAL CREATOR.

ALEH, ALEH, ce ne asteapta?
Pe fiecare il asteapta ceea ce si-a pregatit. Nimeni nu va primi ceea ce nu i se cuvine si nici nu i se va lua din ceea ce detine. BALANTA CANTARULUI VA FI DREAPTA si fiecare va cantari atat cat are, nu se va pierde si nici nu se va putea ascunde ceva.

Asadar, PACE si IUBIRE, iata CHEIA prietene terestrian.
PACE si IUBIRE, ALEH."

www.melfiorra.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu