duminică, 3 martie 2019

Universul este finit - Misiunea Romania - Melfior Ra


UNIVERSUL ESTE FINIT - Cartea MISIUNEA ROMANIA - MELFIOR RA 
" Toate corpurile ceresti in expansiunea lor de la acea EXPLOZIE numita de voi pamantenii BIG BANG, au ajuns pana aici in miliarde de ani terestri. Iata cum s-au indepartat incontinuu toate cele ce au fost UN SINGUR CORP COSMIC. 

Toate acele miliarde, de miliarde de corpuri ceresti mai au de parcurs un sfert din cat au parcurs pana acum, iar cand vor ajunge acolo unde vor simti ca exista ceva ca un zid de netrecut, atunci va incepe intoarcerea lor la ORIGINE. Atunci va incepe MAREA IMPLOZIE. 

Trebuie sa stiti ca UNIVERSUL ESTE FINIT si nu infinit. Atunci va incepe intoarcerea tuturor corpurilor existente in Univers, intoarcerea lor la locul plecarii si aceasta intoarcere va dura milioane de ani si apoi cand va fi apt sa se reproduca in miliarde si miliarde de galaxii, atunci se va produce din nou acel BIG BANG care de fapt serepeta de la inceputul inceputurilor.

Viata, in adevaratul sens al vietii si nu ceea ce considerati voi viata, deci vietile nu vor avea de suferit, deoarece vietile, existenta EU-lui entitatilor nu este o existenta corporala, ci este de natura SPIRITUALA, iar CREATORUL NU ISI VA DISTRUGE NICIODATA OPERA SA.

Cand va incepe IMPLOZIA,atunci va incepe si GRUPAREA VIETII SPIRITELOR intr-un anumit loc, impropriu spus loc, vietile spiritelor vor fi grupate undeva in Univers unde isi vor continua existenta. Oare nu ati inteles ca VIATA ESTE VESNICA?

Da, viata este vesnica, dar SA NU CONFUNDATI VIATA CU TRUPUL, care de fapt nu este altceva decat HAINA SPIRITULUI, a vietii adevarate. Trupul nu este altceva decat haina in care ati imbracat viata cea adevarata si fiecare are haina pe care o merita, datorita castigului sau prin efortul depus in munca efectuata acolo unde este repartizat sa isi desfasoare activitatea in vederea EVOLUTIEI VIETII lui SPIRITUALE.

Sa nu mai faceti greseala sa confundati viata cu trupul ca nu este una si aceeasi. Ceea ce trebuie sa stiti este ca UNIVERSUL ESTE FINIT si nu infinit si ca aceste expansiuni si implozii se repeta la infinit dar voi nu stiti multe despre ceea ce se intampla, intrucat vietile voastre nu sunt altceva decat cateva clipe, franturi din clipele raportate la VIATA, DIMENSIUNEA si DURATA UNUI ASTFEL de CICLU COSMIC.

Iata deci, Melfior Ra ce am vrut sa iti comunic tie, pentru ca tu sa transmiti celor interesati. Multe din tainele existente se vor dezvalui. Multe trebuie sa aflati pentru a va putea schimba in bine evolutia voastra spirituala, evolutie pe care trebuie sa o realizati de-a lungul VIETII VOASTRE UNIVERSALE.

DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE

Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.
Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.

In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com
SCOALA INITIERII ASTRALE

Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic. 

Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum. 

Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum. 

Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare. 

Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu