marți, 5 martie 2019

ESU, Maestru de meditatie arcturian - METODA NAKURA

"In alte portiuni ale spectrului electromagnetic exista fiinte pe care nu le puteti simti si totusi umbla printre voi, se misca printre voi pe acest Pamant. Nu vorbim despre extraterestri din spatiu. daca va antrenati in directia posibilitatii de a simti universul mai larg din jurul vostru, puteti descoperi adevarul a ceea ce spunem, dar pentru multi dintre voi blocati si conditionati de inchisoarea gravitatiei, cuvintele noastre pot suna ca un gen de mitologie.

TRADITIILE voastre SAMANICE din intreaga lume sunt constiente de aceste FIINTE care exista in alte portiuni ale spectrului electromagnetic, pe care adesea SAMANII le numesc SPIRITE, insa din punctul nostru de vedere ele se afla in ALTE CAMPURI VIBRATORII ale Pamantului.

Pentru noi,ele sunt O ALTA FORMA de CONSTIINTA cu SPERANTE,VISE si ASPIRATII foarte asemanatoare cu oamenii. Este posibil sa comunicati cu aceste INTELIGENTE ELECTROMAGNETICE MAI INALTE care traiesc PE si IN INTERIORUL Pamantului vostru.

Unele dintre aceste INTELIGENTE ELECTROMAGNETICE traiesc la altitudini mari ale atmosferei voastre. Daca veti lua contactul cu astfel de inteligenta veti constata ca ea nu este nici binevoitoare,nici rauvoitoare,iar in unele cazuri destul de neutra.

Unele dintre aceste INTELIGENTE ELECTROMAGNETICE  asociate cu pamantul au tehnologii limitate care sunt mai avansate decat ale voastre, iar unele calatoresc folosind dispozitive in forma de disc, care se pot deplasa in spectrul electromagnetic mai inalt pana la PERIFERIA TIMPULUI si SPATIULUI TRIDIMENSIONAL.
Cu alte cuvinte,atunci cand detectati un OZN, elpoate fi din spatiu, dar poate fi si din pamant. dat fiind faptul ca voi oamenii vedeti doar o mica portiune a LUMII CARE SE AFLA CHIAR IN FATA OCHILOR VOSTRI, aveti tendinta sa credeti ca sunteti specia cea mai inteligenta. Am contesta acest lucru.

Am spune ca IN UNELE PRIVINTE, CETACEELE SUNT MAI AVANSATE si nu exista nici o indoiala in mintea noastra ca INTELIGENTELE ELECTROMAGNETICE MAI INALTE care traiesc pe Pamant, in multe cazuri depasesc cu mult inteligenta umana.

Dupa cum v-am mai spus,traiti intr-un UNIVERS mult mai MISTERIOS si mai CIUDAT decat v-ati putea imagina vreodata. In primele noastre explorari ale Pamantului, inainte de aparitia lui HOMO SAPIENS MODERN, am intalnit aceste INTELIGENTE din SPECTRUL ELECTROMAGNETIC MAI INALT care sunt cantonate pe Planeta.

ELE SE AFLAU AICI INAINTEA VOASTRA CA SPECIE.

In perioada voastra PREISTORICA TIMPURIE, adica acea perioada istorica in care nu a fost integistrata nici o forma de viata pe care sa o pueti recunoaste, multi oameni de la inceput au simtit prezenta acestor INTELIGENTE ELECTROMAGNETICE MAI INALTE.

Acesti oameni au devenit SAMANI, iar in lume s-au dezvoltat TRADITIILE SAMANICE, fiecare fiind modelata de geografia unde a aparut. inteligentele electromagnetice mai inalte pe care le-au intalnit intr-o zona a lumii, difereau fata de cele din alte zone. Conform modului nostru de a vedea lucrurile, o parte a diferentelor dintre traditiile samanice se datoreaza si faptului ca au intalnit inteligente electromagnetice mai inalte diferite.

Adaugati INTELIGENTELE EXTRAPLANETARE la aceasta situatie foarte complexa si aveti o tapiserie foarte, foarte complexa. Dupa cum am mai spus, UNELE OZN-uri pe care le intalnesc fiintele umane au origine EXTRAPLANETARA, insa unele din ele isi au ORIGINEA pe PAMANT, iar acestea pot lua FORMA INTELIGENTELOR ELECTROMAGNETICE aflate mai sus decat voi pe acest spectru.

Si pe cat de ciudat ar parea, UNELE DIN ACESTE NAVE APARTIN UNOR VIZITATORI DE ORIGINE UMANA DIN VIITORUL VOSTRU CARE SE INTORC INAPOI CU SCOPUL DE A EXPLORA SI INTELEGE.

Unii dintre acesti calatori umani din viitor s-au intors in incercarea de a CORECTA "DEZECHILIBRE" asa cum le vad ei. Am observat ca majoritatea acestor vizitatori umani din viitorul vostru calatoresc in NAVE in forma de DISC, deoarece aceasta este tehnologia principala pe care au dezvoltat-o, cu toata exactitatea as spune-o PE CARE ATI DEZVOLTAT-O VOI, deoarece ACESTI VIZITATORI SUNT STRAMOSII VOSTRI DIN VIITOR.

Este o situatie foarte ciudata, pe cat de dificil poate fi de inteles, posibilitatea ca oamenii din viitor sa treaca prin timpul vostru folosind nave disc, este pur si simplu o forma a unei constiinte extinse, cu alte cuvinte,nu numai nivelul vostru de intelegere al REALITATII TRIDIMENSIONALE este INGUST si LIMITAT, ci si NIVELUL de INTELEGERE a TIMPULU.

Atunci cand o SPECIE ATINGE UN ANUMIT PUNCT DE DEZVOLTARE, CAPACITATEA DE A CALATORI PRIN TIMP INAINTE SI INAPOI ESTE LA FEL DE SIMPLA PRECUM INTRAREA LA METROU IN LUMEA VOASTRA.

Imaginati-va cum isi vede omenirea din viitor istoria si stramosii sai antici, ADICA PE VOI, prin lentila extinsa a MECANICII FLUXULUI TEMPORAL.

Credeti ca TIMPUL CURGE LINIAR, dar aceasta este o INTELEGERE LIMITATA, dat fiind faptul ca simturile voastre va domina in ceea ce priveste natura realitatii voastre fizice. Traiti intr-o lume tridimensionala mult mai complexa decat v-ati putea imagina.

Va aflati intr-un moment din timp cand EXPLORATORII SE INTORC PENTRU A VEDEA CE NU A MERS BINE.

VA AFLATI IN ACEL VARF DE TRANZITIE DIN TIMP si SUNTETI OBIECTUL UNEI OBSERVARI INTENSE.

PENTRU OAMENII DIN VIITOR SUNTETI PRECUM NEANDERTHALII.

Vorbim aici despre inteligente cantonate pe Pamant,adica oameni (oamenii din viitor) si inteligente electromagnetice inalte."

MARELE POTENTIALUMAN ,PASIND IN PROPRIA LUMINA - WENNDY KENNEDY si TOM KENYON, Editura Proxima Mundi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu