miercuri, 20 martie 2019

Planeta Venus - Autor Melfior Ra - Cartea MISIUNEA ROMANIA - UNIVERSUL



" Sunt din nou in compania INVATATORULUI, pe aceeasi RAMPA DE LANSARE existenta pe PIRAMIDA LUMINII CELESTE ( Piramida lui KHEOPS), pregatita pentru o noua incursiune in UNIVERS. A aparut NAVA NOR, am pasit pe ea si dintr-o data am simtit/ vazut ca ne ridicam pe ea, ne deplasam cu viteza gandului. Ne deplasam spre Planeta VENUS. Am vazut-o , am simtit-o de la distanta. Prietena si vecina noaatra era de culoare ALB-AURIE, era atata pustiu si inghetare acolo! Apoi, au aparut in raza vederii noastre cateva PIRAMIDE. Da, cateva PIRAMIDE, care aveau CRISTALE imense in varful lor, dar toate pareau opace.
INVATATORUL a spus: " Aceste PIRAMIDE sunt detinatoare ale ISTORIEI CIVILIZATIILOR care au trait pe Planeta VENUS, pana la plecarea de aici a VENUSIENILOR. Si aici au fost mai multe cicluri ale civilizatiilor, dar in urma cu milioane de ani terestri, ultima civilizatie a parasit planeta, deoarece urma MAREA INGHETARE. Nu toti VENUSIENII au plecat, cei care au ramas aici au pierit deoarece nu au putut suporta temperaturile foarte scazute care s-au abatut asupra planetei si au distrus orice forma de viata de pe planeta.
VENUSIENII au stiut ca urmeaza o PERIOADA GLACIARA si si-au pregatit din timp plecarea. Ei au oscilat intre GEEA si VAMFIM ( MARTE), dar pana la urma au optat pentru MARTE. In scopul acestei expansiuni, au facut multe explorari si pe planeta noastra unde au gasit primele forme de viata umanoide si si-au adus o mare contributie....la civilizarea acelor specimene de viata, dar pana la urma au preferat planeta VAMFIM ( MARTE).
In decursul unui milion de ani au disparut si de pe VAMFIM intrucat nu s-au putut adapta cu totul conditiilor de acolo si VENUSIENII fiind mult superiori VAMFIENILOR de atunci, au refuzat o COMBINATIE GENETICA cu acestia, considerandu-i mult inferiori lor. Astfel, MANDRIA I-A DUS LA PIEIRE. Trebuie sa stii ca VENUSIENII au facut multe expeditii pe TERRA la intervale de milioane de ani si au adus pamantenilor cunoasterea lor, atat cat erau acestia in masura sa o primeasca.
Mai tarziu, cand LEMURIENII si ATLANTII au fost in stare sa primeasca aceste CUNOASTERI, VENUSIENII le-au predat mult din stiintele lor, iar acestia le-au folosit cu succes, numai ca nu si-au respectat promisiunile de a le folosi numai in folosul omenirii, iar acestia i-au pedepsit cum au crezut de cuviinta.
Pamantenilor li s-a transmis prin ARTA RUPESTRA modele navelor venusiene care au vizitat TERRA cu milioane si milioane de ani in urma, bineanteles cat au fost ei in stare sa redea atunci. Acestia erau OAMENII DIN CER.
Acum priveste Planeta VENUS."
Am privit-o si am vazut o mare furtuna de pulbere fina, ceva ca cenusa dar de culoare galbuie. Aceasta pulbere se afla pe PIRAMIDELE vazute si pe tot ce exista acolo, totul e acoperit de aceasta pulbere, simteam atata RACEALA si PUSTIETATE, care parca se strecurase in EU-l si in CORPUL meu ASTRAL. Am ajuns deasupra unui ORAS PUSTIU cu cladiri foarte inalte, in forma cilindrica, impartit in patru parti egale, de parca ar fi foat o CRUCE MARE trasata prin mijlocul lumii, apoi de jur imprejurul acelui mare oras, era trasat un CERC IMENS, iar acesta era impartit de o CRUCE in patru parti egale.
Acesta a fost orasul CAPITALA al VENUSIENILOR, ei ii spuneau IMART. Ceea ce vezi si ti se pare a fi acea CRUCE si CERCUL erau canale folosite la navigatie, desi CERCUL mai era folosit si pentru a asigura securitatea acestui mare oras. Si ei VENUSIENII, precum ATLANTII TERESTRI, in ultima perioada de vietuire in ATLANTIDA, erau divizati in doua tabere, doua imperii si se luptau intre ei.
Cei care CUNOSTEAU si APLICAU LEGILE UNIVERSALE au avut o VIATA mai LUNGA cu CATEVA MILIOANE de ANI transferandu-se pe VAMFIM ( MARTE), dar atunci VAMFIENII/MARTIENII se aflau in stadii mai primitive de dezvoltare a civilizatiei lor.
VENUSIENII care s-au folosit de FORTE MALEFICE, nerespectand LEGILE UNIVERSALE desi le cunosteau, au ramas pe VENUS, in scurt timp dupa plecarea imartilor au ocupat orasul IMART si s-au folosit de ceea ce au gasit aici dar nu pentru mult timp, deoarece a inceput PERIOADA de GLACIATIE si astfel au pierit in scurta vreme, in mai putin de 100 de ani corpurile lor fizice fiind parasite de SPIRIT.
In PIRAMIDELE aflate aici, intr-una din pietele orasului IMART, se afla DOCUMENTE despreTOATE CIVILIZATIILE CARE AU TRAIT pe PLANETA VENUS.
Voi pamantenii, peste aproximativ 3 MILIOANE de ANI, veti avea ACCES la ACESTE DOCUMENTE. PAMANTENII VOR FACE ATUNCI CALATORII OBISNUITE PE VENUS si nu numai.
VETI AJUNGE IN PRIMA SUTA DE ANI DUPA ANUL 2000, dar la DOCUMENTELE din PIRAMIDA PRINCIPALA de pe IMART se va ajunge numai dupa CATEVA MILIOANE DE ANI, cand pamantenii vor popula planeta VENUS si cand se va produce marea TRANSMUTATIE DE PE GEEA pe alte planete DIN CAUZA GLACIATIEI la care va fi supusa GEEA pentru o lunga perioada de timp.
Am strabatut o mare parte a planetei VENUS, dar acel pustiu imens....parca il simteam in mine, parca ma durea, ma intrista oarecum... INVATATORUL a spus " Candva asa va arata GEEA "
" Trebuie sa stii ca ACUM pe VENUS, NU EXISTA FIINTE IN CORPURI FIZICE, DAR EXISTA O FORMA DE.....VIATA INCIPIENTA; priveste!
Vedeam ceva ca o grupare de particule transparente care se miscau dezordonat in acel spatiu pustiu si rece, grupuri-grupuri de asemenea celule molecule intr-o continua miscare dezordonata. Acolo, in acea zona se simtea ceva foarte indepartat de ceea ce noi am numi caldura, lumina soarelui, viata.
INVATATORUL a spus :" Ceea ce vezi - moleculele pe care le vezi, se trezesc acum la viata, se grupeaza, se organizeaza pentru a prinde viata contur in ele si mai apoi RATIUNE, dar va dura cateva zeci de milioane de ani pana ce acesta forma incipienta de viata va avea RATIUNE. Toate acestea sunt pe partea opusa a planetei, fata de zona vazuta in calatoria anterioara, unde deocamdata Planeta VENUS e pustie. "
Apoi, am revenit pe GEEA. " Melfior Ra
PROGRAM APRILIE 2019
BUCURESTI
Cursuri
Sambata 06 aprilie
Ora 10 gradele 1-2
Ora 13 gradele 3-4
Duminica 07 Aprilie
Ora 10 Workshop cu tematica
Schimbari majore umane si planetare
Ora 13 Initierea SANT MAT
Inscrieri si informatii la tel:
0733.074996 – 0722.652050
SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.
Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.
Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.
Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.
Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.
Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile, intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.
DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE
Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.
Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu