duminică, 24 martie 2019

ALEH, prietenul meu astral - Semnificatia Ttriunghiului - Autor MELFIOR RA


" Priveste TRIUNGHIUL cel cu varful spre INALT si vei vedea si intelege ce vi se cere. " Am privit, am vazut, am inteles. Era ceva ca o metamofoza,o transformare in doua maini care s-au apropiat si s-au impreunat ca la RUGACIUNE. ALEH, a spus " Conturul desemnarii TRIUNGHIULUI cu varful in sus, reprezinta CONTURUL UNIVERSULUI.

Trebuie sa se stie si sa se inteleaga ca UNIVERSUL ESTE FINIT, ca el are o MARGINE prin care NIMENI CU EXCEPTIA CREATORULUI, NU POATE TRECE. A incerca sa treci prin acea REZISTENTA ENERGETICA este egala cu a trece in corp fizic fiind printr-un bloc de granit, cu alte cuvinte este imposibil.

Ceea ce trebuie retinut este ADEVARUL potrivit caruia UNIVERSUL ESTE FINIT , acele PALME IMPREUNATE a RUGACIUNE semnifica cererea voastra catre DIVINITATEA ABSOLUTA, spre TATL CREATOR. iata modul in care va puteti apropia de LUMINA DIVINA : RUGACIUNEA.

Voi, v-ati indepartat foarte mult de SURSA de LUMINA, prin sentimentele si starile sufletesti ce va stapanesc. Va domina si va caracterizeaza ura, egoismul,placerile desarte si tot ceea ce numiti voi in mai multe religii :pacatul. A sosit timpul sa dovediti ca sunteti capabili sa renuntati la cele ce v-au indepartat de LUMINA, sa va revizuiti pozitia in care va aflati. Acum este timpul sa dati proba cea mai grea, proba RENUNTARII.

S-a dorit sa vi se comunice aceasta. Acum stiti ceea ce aveti de facut. Noi asteptam. CEL CARE SE TREZESTE ACUM, TREAZ VA RAMANE PENTRU ETERNITATE, iar cel care nu vrea sa vada si sa auda Adevarul va ramane in starea letargica in care se afla ACUM inca un CICLU COSMIC. Noi ne dorim sa va treziti cu totii si de aceea ne afla aici si acum sa va ajutam sa va treziti. Nimeni nu vrea sa fie trezit, dar cand mijeste SOARELE este bine sa deschidem ochii. Priviti LUMINA fiindca SOARELE s-a ivit si isi arata stralucirea pentru cei care au ochi sa vada. "



www.melfiorra.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu