marți, 5 martie 2019

Esu - Maestru de meditatie arcturian - Metoda Nakura

"Tehnica pe care urmeaza sa o impartasesc este o tehnica de meditatie straveche arcturiana pentru schimbarea constientei dimensionale. De indata ce ajungeti sa stapaniti TEHNICA de MEDITATIE puteti SA VA DEPLASATI CONSTIINTA IN ORICE REALITATE DIMENSIONALA ALEGETI.

Corpul vostru fizic ramane in continuumul vostru tridimensional, dar constiinta voastra este eliberata pentru a calatori in alte dimensiuni. Atunci cand constiinta voastra este fixata intr-un punct, la fel ca in meditatie, activitatea undelor voastre cerebrale se modifica.

Dupa o perioada de focalizare mentala in acest mod, respiratia voastra va avea tendinta sa devina din ce in ce mai superficiala si in cele din urma veti avea episoade in care va veti opri complet din respirat. Aceasta "pauza" este semn ca ati intrat intr-o STARE DE CONSTIENTA PROFUNDA si in aceste pauze din cadrul respiratiei sariti peste alte dimensiuni.

Nu puteti forta respiratia sa se modifice in acest mod, e necesar sa o lasati sa evolueze in cadrul unui ciclu. Cand corpul vostru fizic va avea nevoie de mai mult oxigen, veti lua o gura de aer in mod spontan. In aceste stari profunde de MODIFICARI de CONSTIINTA, corpul vostru energetic subtil primeste un influx de energie care este transferat corpului vostru fizic,

Exista o reflectie finala inainte de a impartasi METODA, ea are de-a face cu STAREA VOASTRA VIBRATIONALA, cu faptul ca va veti proteja in timpul tranzitiei constiintei prin alte dimensiuni. Daca va aflati intr-o stare emotionala joasa conflictuala, sunt sanse mari ca in dimensiunea pe care o explorati sa intalniti fiinte de nivel scazut. Acesta este motivul pentru care protectia este considerata necesara. Este un fel de polita de asigurare. Va regleaza nivelul vibratoriu fara sa il schimbe.

Aceasta METODA implica utilizarea LUMINII, iar mie personal ca Maestru de Meditatie Arcturian, mi se pare ca intelegerea voastra privind cele mai inalte nivele vibratorii ale luminii este impartasita de BUDISTII TIBETANI de pe Planeta voastra.

Imi dau seama ca multi meditatori experimentati care citesc aceste randuri utilizeaza LUMINA ALBA sub diferite forme si/sau alte coloratii cum ar fi LUMINA VIOLET. Toate aceste FRECVENTE ale LUMINII isi au locul si aplicatia lor, totusi LUMINA CLARA ALBA este expresia innascuta a CELEI MAI ELEVATE CONSTIINTE.

Exista 2 moduri de abordare: fie prin perceptia directa a luminii clare, fie sa iti imaginezi ca esti inconjurat de un diamant clar. In dimensiunea voastra, diamantele sunt pietrele pretioase a caror expresie este cea mai apropiata de lumina clara.

Numim aceasta FORMA de MEDITATIE NAKURA.

Gasiti-va o pozitie care va este confortabila pentru o perioada de timp. Daca experimentati aceasta meditatie mai des, perioada de meditatie se va prelungi. In general este mai bine sa aveti coloana vertebrala relativ dreapta. daca stati asezati, exista probabilitatea sa intrati in stare de somn cand intrati in alte dimensiuni si sa nu va amintiti intalnirea.

Dupa ce v-ati stabilit pozitia pe care doriti sa o utilizati pentru meditatie, folositi PROTECTIA pe care doriti sa o utilizati, fie LUMINA CLARA fie DIAMANTUL.

Apoi, temporar,puneti-va ambele maini deasupra capului - palmele fiind impreunate - astfel incat baza palmelor voastre sa fie exact deasupra coroanei, iar centru atentiei voastre sa fie indreptat spre punctul cel mai inalt, acolo unde vi se ating degetele.

Cu alte cuvinte,puneti-va palmele in pozitie de rugaciune deasupra capului vostru pentru a determina locul corect, apoi pur si simplu aduceti-va mainile inapoi intr-o pozitie in care acestea sa ramana confortabil fara efort.

Prin concentrarea atentiei voastre mentale in acest punct aflat deasupra chakrei coroanei voastre, intrati intr-un CANAL prin care va puteti deplasa in alte dimensiuni. Pe masura ce va familiarizati cu aceste STARI de TRANZITIE, veti ajunge sa va simtiti din ce in ce mai confortabil si mai in largul vostru. Daca in orice moment veti simti o durere de cap sau tensiune, cel mai probabil este din cauza supraconcentrarii.

Nu va concentrati asupra unui punct de deasupra CHAKREI COROANEI voastre, pur si simplu lasati constienta voastra sa ramana acolo, sa se aseze in acel punct, ca o pana care sta asezata pe palma voastra. In stadiile de inceput ale acestei meditatii,in timp ce invatati metoda, va sugerez sa va rezervati circa 5 minute. Atunci cand va simtiti confortabil cu acest interval va puteti extinde durata meditatiei.

Numim acest PUNCT de DEASUPRA CHAKREI COROANEI voastre KURA, care tradus aproximativ inseamna POARTA SPRE ETERNITATE.

Este foarte important sa intelegeti ca dupa NAKURA este importanta readaptarea sistemului vostru nervos fizic. Chiar si noi, arcturienii ne readaptam la dimensiunea noastra dupa ce utilizam NAKURA pentru a explora alte dimensiuni. Nu grabiti aceasta perioada de readaptare, altfel veti avea dureri de cap, dureri ale corpului si un sentiment ca nu sunteti in apele voastre.

METODA pe care o predau pentru readaptarea la realitatea dimensionala proprie implica respiratia si cele 5 simturi. Atunci cand ati terminat de meditat,va deplasati de la KURA aflata deasupra CHAKREI COROANEI,la respiratia voastra pentru cateva momente si simplu observati respiratia fara sa o schimbati.

Apoi, deveniti constienti de senzatiile din corpul vostru. Ochii vostri raman inca inchisi. Miscati-va degetele de la maini si de la picioare. Ascultati sunetele din jurul vostru. Observati daca exista arome, iar apoi frecati-va bratele. O metoda buna este sa va frecati lobul urechii, pentru ca aici se afla multe meridiane majore ale corpului vostru subtil, apoi la final deschideti ochii si priviti in jur.

Daca ati experimentat o stare profunda este posibil sa va simtiti putin dezorientati, in acest caz va sugerez sa va frecati talpile picioarelor cu degetele de la maini, apoi reveniti la lobii urechilor si apoi frecati-va puternic bratele. Dupa cateva minute sistemul nervos va fi reconectat la realitatea lumii voastre.
Uneori, dupa practicarea NAKUREI este posibil sa va simtiti obositi, de aceea ar fi util sa va odihniti daca e posibil.

NAKURA este o COMOARA ARCTURIANA care A FOST TRANSMISA DIN GENERATIE IN GENERATIE VREME DE MILIOANE DE ANI. Este o placere personala si o onoare sa prezint comunitatii umane aceasta METODA de INTRARE in ALTE DIMENSIUNI ale CONSTIINTEI .

Fie ca sa o folositi cu intelepciune si fie ca sa aduceti inapoi in viata voastra si in relatiile voastre umane comorile pe care le descoperiti in celalalte taramuri ale constiintei umane."
MARELE POTENTIALUMAN,PASIND IN PROPRIA LUMINA - WENNDY KENNEDY si TOM KANYON, Editura Proxima Mundi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu