miercuri, 27 martie 2019

Keepers of the Garden




" DOLORES CANNON - Nu citesc cartile altor oameni, pentru ca nu vreau sa fiu influentata. Cea mai importanta lectie pe Pamant, este cum sa inveti sa manipulezi ENERGIA. Totul este ENERGIE, totul este o ILUZIE.
Nimic nu exista pana cand tu nu alegi sa manifesti si acest lucru se intampla si la nivel global si iti arata cat de puternica este MINTEA. Tot ceea ce vezi in viata ta, in jurul tau este si contributia ta.
TU POTI CREA ORICE. Nimic nu este imposibil. Poti aduce in manifestare daca esti stapan de INTERIORUL TAU tot ceea ce doresti. Cunoaste-te pe tine insuti!.
TREBUIE SA INVETI SA MANIPULEZI ENERGIA. TREBUIE SA INVETI SA CREEZI!
Multe persoane care au avut moarte clinica, sau au retrait vietile anterioare, s-au analizat cu detasare concluzionand: ESTE DOAR UN JOC. In viata reala exista tendinta de a lua lucrurile in serios, insa au realizat ca totul este doar o clipire de ochi.
Acesta este FILMUL, este doar un JOC, doar o ILUZIE. Voi sunteti PRODUCATORUL, DIRECTORUL si ACTORUL din propria PIESA. SCENARIUL nu este scris, el se deruleaza pe parcurs, il poti schimba oricand doresti. Chiar si atunci cand te crezi intr-o situatie fara scapare, realizezi de fapt cat de puternica este MINTEA si acesta este SCOPUL in aceasta viata, sa poti crea orice vrei sa experimentezi.
Pentru ca nu poti juca singur in FILM, esti inconjurat si de alte persoane, multe din ele sunt reale, la fel ca si tine, angajate intr-un proces de evolutie spirituala cu care ai CONTRACTE, dar altele nu sunt reale, sunt ENERGII care NU AU SUFLET, sunt HOLOGRAFICE ca intr-un episod de Star Treck. Si ele , aceste ENERGII pot evolua, doar ca ele nu sunt angajate intr-o directie de evolutie, progres .ENERGIA UMANA are o FRECVENTA mult mai INALTA comparativ cu a acestor ENTITATI.
PAMANTUL este una dintre PLANETELE cu DENSITATEA cea mai JOASA dintre planetele din UNIVERS. Daca ai capacitatea de a simti poti ajuta aceste ENTITATI sa isi ridice VIBRATIA. ( vezi Blog-ul CALEA AURIE). Ei au nevoie de ajutor, ei nu au avut sansa de a avea un LIBER ARBITRU, de aceea ajutandu-le pe ele te ajuti si tine.
NEGATIVITATEA este SPECIFICA ENERGIEI DENSE.
Aminteste-ti insa ca ORICE AI CREAT IN VIATA TA, AI CREAT PENTRU A INVATA DIN ACEA EXPERIENTA CA SUFLET.
Rolul altor ENTITATI care fac rau, criminali,violatori este de a invata pe celalalt ceva anume, respectiv cum sa nu fim, sau sa facem acea experienta.
Daca nu ai avea astfel de exemple, nu ai stii CE SA NU FACI.
Toti ati avut parte de experiente neplacute in vietile voastre, dar trebuie sa stiti ca ele fac parte dintr-un PLAN cu care ati fost de acord INAINTE SA VA NASTETI,
VI l-ATI ALES CA SA INVATATI.
ACESTA ESTE SCOPUL.
CE AI INVATAT?
IERTAREA este NECESARA, dar mai intai conteaza CE AI INVATAT din acea situatie, apoi poti sa o eliberezi si sa te eliberezi prin IERTARE.
Cand refuzi sa inveti din acea experienta si o consideri ca pe ceva TRAUMATIZANT, ghiceste ce, conform LEGILOR UNIVERSALE vei fi nevoit/a sa revii pentru A REPETA LECTIA, cu aceleasi persoane, in aceleasi circumstante,ba chiar mai grele.
Cred ca in prezent MINTILE noastre sunt pregatite sa inteleaga toate aceste informatii, pentru ca suntem niste fiinte minunate si puternice, nu mai suntem niste VICTIME ale destinului.
Cand cineva vine la mine sa se planga ii spun: "Iesi din modulul de VICTIMA pe care l-ai creat singura"
De multe ori creeam aceste REALITATI la nivel subconstient, realitati pe care le negam, pentru ca nu suntem stapani pe PUTEREA noastra CREATOARE, PUTEREA GANDULUI.
Credeti ca acest aspect al sufletului este singurul pe care il aveti, cunoasteti, dar sunt numai aspecte, fragmente ale SUPRASUFLETULUI care a ales sa invete diversele lectii din diversele realitati pe care le experimenteaza.
Toate aceste fragmente sunt extrem de numeroase tocmai pentru ca avem atat de multe decizii pe care le luam pentru a experimenta viata, fiecare viata face parte din tine.Pot fi milioane de versiuni ale tale. Intelegi acum de ce trebuie sa te focusezi pe ceea CE ESTI ACUM TU si FACI IN ACEST MOMENT.
TRAIESTE IN PREZENT, TRAIESTE IN ACUM!
Psihiatrii ar trebui sa redefineasca termenul de SCHIZOFRENIE ca fiind abilitatea de a auzi voci,pentru ca acum pe planeta foarte multe persoane aud voci si numesc asta CHANNELING.
Valul este foarte subtire, dar adevarul este ca multi dintre ei sunt prea CONSTIENTI si VAD INTRE LUMI.
Anumite droguri deschid anumite parti ale mintii si trebuie sa fim atenti cu manevrarea drogurilor.
SUFLETELE TINERE aflate la primele incarnari, in contact cu aceasta atmosfera densa a Pamantului vor BOGATIE, FAIMA, sunt atrasi de aspectul material al realitatii, sunt total absorbiti de materialismul vietii
Cartea Keepers OF THE Garden ( Paznicii Gradinii)
"Un tânăr care dorește să exploreze regresia vieții trecute descoperă ca aceasta este prima sa viață pe Pământ. Toate celelalte existențe au fost pe lumi străine și în alte dimensiuni.
Pe măsură ce acest caz unic este explorat mai departe, el descoperă că asocierea sa cu extraterestrii nu a încetat cu aceste alte vieți. Interacțiunea cu OZN-urile și extratereștrii a continuat în toată viața sa prezentă, deși informațiile au fost ascunse în mod protectiv de subconștientul său.
Acest caz strang dezvăluie motivele care stau în urma implicării actuale între OZN-uri și oameni și speranțele și așteptările creatorilor noștri pentru grădina lor. Suntem în grădină - grădinarii sunt extratereștri din alte lumi"
Keepers Of The Garden ( Paznicii Gradinii )
https://www.youtube.com/watch?v=Pf3PsFUbFN4
Dolores Cannon We Are All Living Parallel Lives [FULL VIDEO] https://www.youtube.com/watch?v=jpnGUJ5DFH8
PAMANTUL SE TREZESTE - SAL RACHELE
"Ce anume se întâmplă pe Pământ? Care este adevărul din spatele diferitelor profeții și predicții? În premieră, avem acum o explicație concisă, atent pregătită și primită de mediumul Sal Rachele de la o inteligență colectivă vastă, numită Fondatorii. Această carte răspunde la întrebările „cine?", „ce?", „unde?", „când?" și chiar „de ce?" în ceea ce privește transformările planetare și cuprinde informații legate de biologie, psihologie, tehnologie, metafizică, religie, spiritualitate și chiar economie și politică"
"Sal Rachele si ghizii sai spirituali, Fondatorii, va iau intr-o calatorie fascinanta in viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ati visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizeaza, in sfarsit, dupa milioane de ani de ignoranta, intuneric si suferinta. Aceasta carte va prezinta metode palpabile, practice, de a manifesta noua Era de Aur care v-a fost promisa inca de la inceputul timpului. Acest Nou Pamant este destinat sa faca parte din viata voastra -aceasta viata-, aici si acum. „Dragi oameni, porniti acum in cea mai captivanta aventura aventura posibila. Sunteti in viata exact la timpul potrivit, exact in locul potrivit din Creatia Infinita. Este in regula daca nu credeti lucrurile prezentate in aceasta carte, caci, in numai cativa ani, aproape toate lucrurile prezentate in aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabila a vietii voastre.” - Fondatorii, iunie 2011 ? NOTA: Aceasta lucrare NU este stiintifico-fantastica. Materialul tiparit este insotit de un „pachet” de energie, care accelereaza considerabil constientizarea realitatilor descrise in el, precum si transformarea propriei fiinte. Poate fi considerat un manual. Contine enorm de multa informatie, pe care mintea constienta nu o poate percepe la o simpla lectura. O mare parte din aceasta este descarcata in timpul lecturii in asa-numita „minte superioara”, urmand ca ulterior sa se precipite treptat in mintea constienta.
Conectarea la vibratia Fondatorilor este suficienta pentru a strapunge „valurile” energetice care inconjoara sfera planetara a Pamantului si pentru a percepe „imaginea de ansamblu”. Va recomandam conspectarea sau transcrierea fragmentelor pe care le considerati semnificative. Cele 3 carti ale lui Sal Rachele, totalizand circa 1.000 de pagini, alcatuiesc un tot unitar. Cu ajutorul lor va puteti forma o baza solida de cunoastere (cultura generala spirituala), utila ulterior in orice domeniu (metafizica, psihologie, arte divinatorii, Reiki, Reconectarea, Renasterea, respiratia holotropica etc.)."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu