duminică, 3 martie 2019

Misiunea Romania - Calatoriile astrale - Melfior Ra



" MISIUNEA ROMANIA - MELFIOR RA - CALATORIILE ASTRALE " Dupa cum bine se stie, ISUS a spus:
" Cele ce fac EU si voi puteti face si chiar mai mult decat atat" Oare ce s-ar mai putea spune in plus?
Deci fiecare ompoate face ceea ce a facut ISUS, dar pentru aceasta trebuie sa doreasca cu ardoare sa treaca printr-un proces de purificare si apoi ceea ce vrea sa realizeze sa creada ca poate, ca ii sta in putinta sa realizeze cele propuse, pentru ca dorinta si putinta au un rol important in indeplinirea celor propuse, dar dupa purificare.
In spatiul dimensional in care ne aflam exista doua mari puteri, dar bineanteles nu egale, reprezentate de LUMINA si INTUNERIC. Cei dornici de realizari metafizice, trebuie sa stie de la inceput carei puteri vor sa se afilieze, de cine vor sa fie ajutati si pe cine vor sa slujeasca, LUMINA sau INTUNERICUL?
Eu cunosc doar calea parcursa de mine. Eu ma inchin LUMINII, reprezentata in spatiul nostru dimensional de ISUS CHRISTOS, Fiul lui DUMNEZEU, creatorul cerului si al pamantului. Astfel, cand am inceput sa doresc evolutie spirituala, m-am adresat cu ardoare si spre marea ma bucurie am fost auzita si mi s-a oferit ajutor.
Cu ajutorullui ISUS CHRISTOS, INVATATORUL TUTROR INVATATORILOR, am facut pasi evolutivi pe calea cercetarilor care au ajuns in preajma dumneavoastra sub forma acestor cuvinte.
Cand cineva doreste cu toata fiinta lui si se roaga pentru aceasta TATALUI, FIULUI si DUHULUI SFANT si crede ca va fi ajutat, aceasta se va intampla. Eu asa am procedat si am simtit ajutorul. Nimic in viata mea nu mai era la voia intamplarii
Simteam prezenta GHIZILOR mei SPIRITUALI, GHIZII ASTRALI care imi coordonau pasii, astfel eram indrumata mental, exact acolo unde trebuia sa fiu pentru a lua la cunostinta de cele necesare.
Eram intr-un moment anume si intr-un loc anume, niciodata in zadar, faceam si auzeam ceea ce trebuia sa stiu. Astfel am ajuns sa citesc multe carti care mi-au indrumat pasii pe calea realizarii spirituale.
Prima carte, treapta de baza pentru mine, a fost si ramane "RADIOGRAFII PENTRU SUCCES" de SILVIA CINCA,o romanca plecata de foarte multi ani in America, dar si de acolo isi ajuta semenii si fratii.
Cartea SILVIEI CINCA a gasit in sufletul si inima mea o mare rezonanta, iar prin cele asimilate si puse in practica am facut primii pasi evolutivi si raman pururi recunoascatoare autoarei. O consider primul meu ghid spiritual terestru,
Primul pas fiind facut,au urmat alti si alti pasi datorati celor pe care ii pot numi cu respect si deoasebita stima : VANGA (Bulgaria), DAN SERACU, ION TUGUI, EUGEN CELAN, A.V. IGNATENKO, OMRAM MICHAEL AIVANHOV, ARTUHR FORD, PARAMAHANSA YOGANDA, PAUL BRUNTON si multi multi altii care au lasat urme adanci in trecerea lor pe pamant si in memoriile pamantenilor.
Cei amintiti sunt doar o mica parte din cei care mi-au fost GHIZI si MAESTRI teoretici o vie recunostinta. Dar pentru a ajunge sa cunosc realizarile si imboldurile lor, mai intai a trebuit sa existe in mine dorinta si credinta ca pot si ca voi fi ajutata din INALT de puterea DIVINA sub protectia careia am pornit spre LUMINA.
A trebuit sa imi schimb modul de viata, de gandire si de alimentatie, care au produs in mine aceste schimbari, apoi au aparut EI, GHIZII SPIRITUALI ASTRALI , care mi-au predat LECTIILE de DEDUBLARE si de CALATORII in TIMP , atat in TRECUT cat si in VIITOR.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu