marți, 5 martie 2019

Misiunea Romania - Popasuri telurice - Melfior Ra

 " Asa cum pamantenii sunt de mai multe rase, tot asa in vazduh sunt atatea si atatea feluri de viata si entitati care vin din atatea si atatea spatii dimensionale, incat pentru noi este greu de priceput si de cuprins cu mintea noastra limitata.
In ultimul timp am cunoscut si comunicat cu entitati venite din alt sistem solar, cu autorii acelor gauri telurice din apropierea orasului Arad si nu numai acolo.Aceste ENTITATI mi-au comunicat ca fac niste investigatii pe TERRA dupa ce in urma cu milioane de ani in urma au depus ceva ce le apartine. Intrucat forma si infatisarea planetei s-a schimbat, ei nu mai pot folosi in totalitate hartile vechi, dar stiu precis prin VIBRATII in ce zona se afla ceea ce cauta.
Ei se afla printre noi si daca doresc se pot materializa luand infatisari de oameni, plante, arbori, animale sau nori. Sunt bulgari din ceva imaterial luminos, de culoare alb-argintie. De multe ori, noi pamantenii ii credem nori. Ei stiu cu cine pot comunica, deoarece vad corpurile energetice, simt vibratiile noastre si astfel isi dau seama daca persoana respectiva are capacitatea de a comunica cu ei si isi doreste acest lucru.
Ne numesc "LOCUITORI TEMPORALI AI PAMANTULUI" si mi-au transmis ca noi NU CUNOASTEM ADEVARUL DESPRE ASCENDENTI NOSTRI dar ca imi vor comunica in viitor.....
" Voi nu sunteti terestrii, cautati-va ascendentii si reantoarceti-va acasa. sunteti asteptati acolo de unde ati descins candva...:
"Acele ferestre, cum le spuneti voi sunt coridoare pentru CALATORII IN TIMP. Tot ce patrunde prin acele culoare transversale se DEMATERIALIZEAZA in clipa patrunderii, a contactului cu energia universala care compune culoarul. TOT CEEA CE ESTE MATERIE DENSA SE DEMATERIALIZEAZA si se MATERIALIZEAZA ACOLO UNDE AJUNGE CORESPUNZATOR NIVELULUI VIBRATIONAL, indiferent daca este vorba de un om sau animal, planta sau mineral.
CEEA CE RAMANE NESCHIMBAT ESTE CONSTIINTA, SPIRITUL, EUL FIINTEI SI TOT CEEA CE NU ESTE MATERIE DENSA.
Candva, prin acele culoare energetice se vor face calatorii voite, gandite si coordonate de catre cei cunoscatoriI anumitor stiinte care acum tin de domeniul fantasticului.
ACTUALA CIVILIZATIE NU ESTE PREGATITA PENTRU ASEMENEA CALATORII, intrucat nu au ajuns NICI MACAR CEI EVOLUATI LA GRADUL NECESAR DE CUNOASTERE pentru a efectua astfel de calatorii.
Cand stiintele cu bazele in materialitate isi vor uni fortele cu bazele metafizicii si cu cunoasterea religiilor, ATUNCI PAMANTENII VOR FI LA PUNCTUL ZERO, atunci vor incepe de fapt tatonari spre realizari uluitoare acum pentru pamanteni dar posibile pentru ei.
Cat va dura? De voi depinde cat sunteti de dornici de EVOLUTIE si dornici de conlucrare intre stiintele terestre.In interiorul pamantului se afla o ARHIVA SECRETA a unor ENTITATI DIN ALT SISTEM SOLAR. Stra-stra-stramosii lor au depus arhiva pe TERRA in urma cu milioane de ani terestri, intrucat ei au schimbat domiciliul planetar din cauza unor cataclisme planetare.
Ei pot schimba planetele,cum noi ne mutam dintr-un oras in altul, nu sunt legati de o singura planeta ca noi. La nivelul evolutiei lor, stiu cat pot fi gazduiti de o planeta si inainte de a se produce dezastrul, se transfera pentru a nu avea de suferit.
Ei spun ca si inaintasii nostri candva asa au venit pe planeta, dar apoi PRIN INVOLUTIE AU AJUNS SA CREADA CA DINTOTDEAUNA AU FOST AICI SI AICI VOR RAMANE.
" Nici nu sunteti dintotdeauna aici si nici nu veti ramane aici pentru totdeauna. A sosit timpul sa va treziti la realitate si sa incercati sa ajungeti ACOLO DE UNDE ATI VENIT, pentru ca acolo sunteti asteptati.
Din cauza INVOLUTIEI voastre, VA SIMTITI LEGATI CU FIRE NEVAZUTE DE ACEASTA PLANETA, dar firele acestea se vor desface si va veti putea reantoarce la BAZA.
INVOLUTIA voastra va tine incorsetati si neputinciosi. Incercati sa va indepartati acest corset si va veti regasi LIBERTATEA si ASCENDENTA.
Terestrii au coborat prea mult pe scara evolutiei, pe scara vibrationala si astfel si-au pierdut capacitatile mentale si spirituale care i-ar ajuta sa ne contacteze, iar noi nu ne putem permite sa coboram stacheta atat de mult, deoarece chiar si numai apropierea de vibratiile joase ne provoaca ceva asemanator cu durerea.
De asemenea mi-au spus ca au contactat persoane din TIBET care au mari posibilitati de comunicare, dar acestia nu doresc sa transmita lumii ce vor ei sa comunice, ca tibetanii nu doresc sa se implice in problemele lumii, nu-i intereseaza zborurile si nici realizarile materiale, intrucat stiu ca omului terestru i s-au dat toate cele de trebuinta de la TATAL si oamenii nu vor avea nevoie de aparate pentru deplasare daca ar fi intr-adevar evoluati.
DIVINITATEA I-A DAT POSIBLITATEA OMULUI DE A SE DEPLASA INDIFERENT DE DISTANTA, CHIAR SI INTERGALACTICA, dar trebuie sa doreasca sa se purifice, sa faca voia TATALUI si apoi isi vor descoperi capacitatile latente, care i-ar scuti de deplasarea cu ajutorul aparatelor de zbor materiale.
Mai spun ei tibetanii , ca omul incearca sa ajunga acolo unde nu merita. Iata parerea unor pamanteni despre semenii lor"
EDITURA ADEVAR DIVIN - CARTI MELFIOR RA
https://bit.ly/2NDP8pS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu