luni, 11 martie 2019

De ziua Mariei, Doamna Luminii - Revelatii din Sfera Divina - Melfior Ra



DE ZIUA MARIEI, DOAMNA LUMINII - MELFIOR RA - REVELATII DIN SFERA DIVINA " Iata-ma pregatita sa fac o CALATORIE ASTRALA. MARELE INVATATOR era in fata mea. Mi-a cerut sa ies din trup, pentru a-L urma. I-am comunicat ca doresc sa dedic intreaga zi FECIOAREI MARIA, intrucat religia din care fac parte sarbatorea in acea zi nasterea SFINTEI FECIOARE, mama lui IISUS CHRISTOS.
INVATATORUL s-a bucurat nespus pentru aceasta si s-a oferit sa ma conduca. Am iesit din trup. Iata-ma SPIRIT- CORP ASTRAL, pornind intr-o calatorie, urmanandu-mi INALTUL GHID SPIRITUAL. Pe o RAZA de SOARE ne indepartam de Pamant, vedeam Pamantul de la distanta. Ne-am apropiat de SOARE, am patruns in zona solara, indreptandu-ne spre centrul spatiului solar. In mijlocul acestui spatiu, se inalta maiestuoasa PIRAMIDA SOLARA. O mai vazusem si o vizitasem in alte CALATORII ASTRALE.
PIRAMIDA SOLARA este o PIRAMIDA ENERGETICA de dimensiunile PIRAMIDEI LUMINII CELESTE (Marea piramida a lui KHEOPS ) pamantene, dar PIRAMIDA SOLARA este din energie cosmica de inalta vibratie si nu din materie densa. Are la baza culoarea rosu-incandescent, iar pe masura ce se inalta, devine tot mai deschisa la culoare; se face o trecere in degrade , de la acel rosu incandescent, pe care pe pamant il putem vedea doar la rasaritul Soarelui, la un portocaliu mai pronuntat, apoi la un portocaliu-galbui, pana la un galben intens, apoi la un galben auriu,din ce in ce mai deschis,pana spre verde, in lumile imateriale.
L-am urmat pe INVATATOR in PIRAMIDA SOLARA. Am patruns in ea prin partea de sus, prin portiunea de culoare galben-argintiu. Am strabatut un culoar si am intrat intr-o incapere din capatul acestuia, unde era o sala. INVATATORUL mi-a spus ca este CAMERA RUGACIUNII.
In fata mea era o treapta, am ingenuncheat si m-am TATALUI, FIULUI si SFANTULUI DUH. Am oferit inchinarea mea TATALUI CERESC, prin inima imaculata a FECIOAREI MARIA, MAMA DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru, IISUS HRISTOS.


Dintr-o data, o lumina intensa a coborat din INALT spre mine si a patruns ceea ce eram eu acolo, o fiinta imateriala, dar distincta. LUMINA aceea era si era si in exteriorul meu. Eram ca intr-o baie de LUMINA DIVINA, ce cobora ca o plutire, din FECIOARA MARIA, DOAMNA LUMINII.
M-am rugat ei sa ma ierte ca am neglijat-o atata vreme, dar EA stie ca toata iubirea mea este oferita FIULUI SAU, DOMNUL nostru IISUS CHRISTOS. Mi-a raspuns ca este foarte bucuroasa ca IL iubesc atat de mult si stie ca EL ocupa primul loc in inima mea.
Doream sa ii ofer FECIOAREI MARIA veneratie, iubire si compasiunea mea, pentru suferinta SA din clipele cand FIUL SAU a fost rastignit. Am dorit ca in inima mea sa ii ofer aceasta. Astfel, am dus palmele mele astrale spre inima si iata ca din ea s-a ivit o FLOARE ALBA de NUFAR. Am ridicat-o spre FECIOARA MARIA, iar EA mi-a cuprins palmele in care se afla floarea. A ridicat floarea spre capul Sau, iar palmele mele se prelungeau, ajungand cu floarea in apropierea capului FECIOAREI.
Dar iata ca floarea s-a transformat intr-o COLOANA STRALUCITOARE, in forma de FLOARE de NUFAR, iar pe fiecare petala a florii se vedea clar chipul MANTUITORULUI, IISUS CHRISTOS. Era o coroana de lumina, iar chipul lui IISUS era mai luminos decat floarea....
Peste mantia FECIOAREI MARIA, in dreptul palmelor sale, au aparut doua FLORI de NUFAR care s-au deschis si care aveau de asemenea pe fiecare petala, imaginea lui IISUS. Am coborat palmele si le-am dus la spate, iar acolo unde ele s-au impreunat, a aparut de asemenea o FLOARE, care s-a deschis si purta pe fiecare petala, imaginea lui IISUS. Mi-am aplecat fruntea pe degetele picioarelor FECIOAREI MARIA si am simtit o strafulgerare, care s-a transmis pana in corpul meu fizic aflat pe Pamant.
Dintr-o data, am vazut cum intre CORPUL meu ASTRAL aflat acolo in PIRAMIDA SOLARA si corpul meu fizic, era un cordon imaterial, prin care s-a transmis acea iluminare - strafulgerare. Am ramas ingenuncheata la picioarele FECIOAREI, rugand-o sa ma ajute sa fiu demna de iubirea FIULUI SAU PREASFANT.
Cand am revenit in pozitia initiala, FECIOARA mi-a oferit o FLOARE de CRIN, iar cand a apropiat-o de mine, am vazut clar prin OCHIUL ASTRAL AJNA CHAKRA, ca pe fiecare petala a florilor de pe acea tulpina, era chipul lui IISUS CHRISTOS.


FECIOARA mi-a spus : " Priveste si primeste DARUL Meu. Ti-l ofer, il meriti pentru IUBIREA pe care o oferi FIULUI MEU si DOMNULUI TAU. Primeste DARUL Meu! "
Am cuprins cu PALMELE ASTRALE FLOAREA DE CRIN SFANTA. Am simtit ce trebuie sa fac. Am apropiat FLOAREA DE CRIN de PIEPTUL meu ASTRAL, iar acesta s-a contopit cu mine, a intrat in interiorul meu. Atunci FECIOARA mi-a oferit o CUNUNA de FLORI de CRIN. Mi-a spus sa numar cate FLORI de CRIN are CUNUNA. Am numarat. Erau noua. Pe fiecare petala era chipul lui IISUS, iar in mijlocul fiecarei flori era EL si fiecare FLOARE forma o PIRAMIDA de LUMINA in varful careia era MANTUITORUL.
FECIOARA MARIA mi-a zis:" Iata piatra din varful unghiului". Mi-am pus coronita pe cap, iar in prelungirea ei era ceva ca un voal, ca o mantie care ma acoperea. FECIOARA a mai spus : " De acum vei avea vesnic aceasta mantie care te acopera, te ocroteste si te va proteja, oriunde te vei afla" . Am mangaiat mantia cu palmele, iar pe marginile ei au aparut MICI BOBOCI de FLORI de CRIN, pe care de asemenea, se afla chipul MANTUITORULUI.
Am ingenuncheat din nou in fata FECIOAREI MARIA, multumindu-i pentru cele primite. FECIOARA mi-a zis :" Iata rasplata mamei fata de cea care isi ofera INIMA FIULUI Ei". Apoi, mi-a umplut bratele de FLORI de CRIN, iar pe toate florile se afla chipul lui IISUS. Mi-a dat o tulpina pe care erau trei ramuri de flori. pe acea tulpina din care porneau trei mladite era chipul lui IISUS mult mai vizibil.
FECIOARA MARIA mi-a zis sa intru in TEMPLUL INIMII Sale. Am intrat in INIMA Sa exact ca intr-un TEMPLU DIVIN. Acolo, m-am rugat pentru toti cei dragi mie, pentru intreaga omenire.
FECIOARA mi-a zis sa ii chem pe cei apropiati mie. II vedeam pe toti asezati in randuri, de o parte cei care fac parte din familia mea terestra, iar pe partea dreapta prietenii si fratii mei intru LUMINA. II vedeam fiecaruia STRALUCIREA, pe MASURA CREDINTEI SALE. Ma bucuram pentru ei, mai ales pentru CEI FOARTE LUMINOSI. Erau ASEZATI IN RAPORT CU STRALUCIREA / CREDINTA LOR.
Am iesit apoi din INIMA - TEMPLU a FECIOAREI MARIA, dar stiam ca o parte din mine a ramas acolo. Ma aflam din nou in fata FECIOAREI, cu bratele pline de FLORI de CRIN. Vedeam cum FECIOARA MARIA incepe sa se indeparteze de mine, ridicandu-se pe RAZA de LUMINA pe care venise. Am ramas cu un regret in suflet, dar deodata ceva ca un magnet m-a facut sa intorc capul si L-am vazut in stanga mea pe IISUS.
M-am apropiat si i-am oferit FLOAREA de CRIN cu trei mladite. A primit-o, s-a bucurat, a apropiat-o de pieptul divin si floarea s-a contopit cu EL. I-am pus celelalte FLORI de CRIN la picioare, dar florile nu s-au asezat orizontal, asa cum se intamplase pana acum, ci au ramas verticale si L-au inconjurat. Era o PADURE de FLORI de CRINI, pe ale caror petale vedeam chipul SAU. In mijlocul acelei paduri divine era EL, CRINUL - CRINILOR , DOMNUL DOMNILOR, INVATATORUL INVATATORILOR, IISUS CHRISTOS, FIUL lui Dumnezeu, unicul nascut din TATAL si din DUHUL SFANT si intrupat din FECIOARA MARIA.


Am ingenuncheat in fata LUI, i-am oferit iubirea mea curata, inima mea si l-am rugat sa primeasca sa fie vesnic stapanul INIMII mele. INIMA mea a iesit din PIEPTUL meu ASTRAL si i-am oferit-o lui IISUS. EL a luat-o in palmele sale, a ridicat-o spre INALT si a cerut TATALUI CERESC har divin pentru ea.
Am vazut cum INIMA mea din palmele MANTUITORULUI a fost patrunsa de o LUMINA PUTERNICA si a inceput sa se mareasca, a devenit atat de mare, incat IISUS a intrat in ea, iar de jurul imprejurul ei, ca o rama erau FLORI de CRIN.
Apoi, IISUS cel infinit din afara INIMII, mi-a oferit INIMA CURATA, iar in mijlocul ei era EL...IISUS m-a invitat apoi in INIMA SA. Intre mine si PREAFINTIA SA s-a format o RAZA de LUMINA. Am urcat pe acea RAZA si am intrat in TEMPLUL DIVIN al INIMII Sale.
INALTAREA si VIBRATIA traite acolo nu pot fi redate in cuvinte. Dupa ce am iesit din TEMPLUL de LUMINA divina, am iesit din PIRAMIDA SOLARA si am intrat in urmatorul spatiu dimensional, unde am devenit un FLUID ENERGETIC.
In urmatorul spatiu am devenit PULBERE FINA, iar in al treilea spatiu dimensional de la SOARE, am devenit PULBERE EXTRAFINA si am trecut printr-un culoar de entitati de LUMINA DIVINA, ce aveau MISIUNEA de a curata impuritatile din aceasta pulbere care s-ar fi strecurat pana aici.
Am patruns apoi intr-un spatiu dimensional sferic. Acolo mai fusesem candva si ramasese din mine o COROANA de FLORI de CRIN, cu deschiderea ca o platforma deasupra coloanei. Acum m-am contopit cu acea coloana si iata ca toti CRINII au primit pe petalele lor imaginea lui IISUS si totodata o stralucire dumnezeiasca.
Eram dintr-o data una cu COLOANA de FLORI de CRIN, eram EU si purtam in ele imaginea lui IISUS. Apoi, pe platforma din capul coloanei care eram, a inceput sa curga o PLOAIE de LUMINA. Era DIVIN ce traiam, ce se intampla acolo. Am ramas in stare de EXTAZ DIVIN un timp nedefinit, apoi mi s-a comunicat ca trebuie sa incep intoarcerea.
Doamne, cu cat regret plecand de acolo! Am trecut prin acele spatii si iata-ma din nou in SPATIUL SOLAR, in fata PIRAMIDEI SOLARE . Vedeam in ea toate secventele trecerii mele. Totul a ramas inregistrat acolo, ca pe o pelicula cinematografica, dar era o PELICULA AKASHIKA, pe care se inregistreaza ORICE, pentru TOTDEAUNA.
Am trecut apoi de SPATIUL SOLAR si am inceput coborarea pe GEEA. Dupa un timp, iata-ma din nou in fata corpului meu fizic, il priveam si nu imi venea sa intru in el, dar INVATATORUL mi-a transmis : " TREBUIE, inca nu ti-ai incheiat MISIUNEA in acest plan". M-a imbratisat si apoi am intrat in trup. S-a facut suprapunerea corpurilor ASTRAL si fizic.
INVATATOTUL mi-a zis " Iesi din trup si priveste-ti corpul material" Am iesit si m-am privit din exterior. Deasupra capului meu vedeam acea COROANA de FLORI de CRIN, primite de la FECIOARA MARIA. Vedeam si mantia voal care-mi acoperea trupul, BOBOCII de FLORI de CRIN de pe marginea mantiei, ca o broderie.
INVATATORUL mi-a spus: "Priveste in interiorul corpului tau" Mi-am privit INIMA. Era o LUMINA STRALUCITOARE iar in mijlocul ei era imaginea lui IISUS CHRISTOS in intregime, iar in jurul acesteia ca o rama - COROANA de FLORI de CRIN.
Am privit aceasta minune un timp, apoi la un semnal al INVATATORULUI am reintrat in trup. M-am inchinat. TATALUI, FIULUI si SFANTULUI DUH, prin intermediul FECIOAREI MARIA, careia i-am dedicat intreaga zi, impreuna cu toata VENERATIA, IUBIREA si COMPASIUNEA mea.
INVATATORUL a mai ramas un timp in preajma mea, apoi mi-a spus ca este vesnic in INIMA mea. Imaginea Lui, cel din exteriorul meu a inceput sa se inalte pe RAZA de SOARE pe care coborasem impreuna. IISUS cel din INIMA mea vorbeste continuu.
Comunicam cand este cazul si II pastrez cu sfintenie pe cel mai INALT piedestal al INIMII mele, multumindu-i pentru MAREA SA IUBIRE pe care o ofera celor ce o doresc si care la randul lor isi ofera iubirea TATALUI, FIULUI si SFANTULUI DUH." Melfior Ra
REVELATII DIN SFERA DIVINA - MELFIOR RA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu