sâmbătă, 2 martie 2019

Motive pentru purificarea Pamantului - Pamantul se trezeste - Sal Rachele

MOTIVE PENTRU CARE ARE LOC PURIFICAREA PAMANTULUI - PAMANTUL SE TREZESTE - PROFETII 2012 - 2030, SAL RACHELE in colaborare cu ghizii sai spirituali FONDATORII"



MAMA PAMANT CAUTA SA SE ECHILIBREZE

LUCRATORII INTRU LUMINA DORESC SA TRAIASCA IN PACE SI ARMONIE

SUFLETELE ISI INCHEIE LECTIILE KARMEI / REANCARNARII LOR

AU FOST ACORDATE DISPENSE DIVINE

PAMANTUL VA TRECE PRIN 3 PORTALURI

SALTUL GALACTIC ESTE IN PLINA DESFASURARE

EXTRATERESTRII BINEVOITORI INTERACTIONEAZA CU PAMANTUL

SUNT DECLANSATE MUTATII PERIODICE NATURALE

SUFLETELE DORESC SA SE ELIBEREZE DE NEFERICIRE SI SUFERINTA

OMENIREA A DESCOPERIT CUM SA SE DISTRUGA PE SINE si PLANETA

Practic toate marile religii vorbesc despre o vreme a nenorocirilor, APOLCALIPSA, ARMAGHEDONUL sau ZIUA JUDECATII.

 In mod eronat, multe dintre ele postuleaza ca DUMNEZEU ii va separa pe cei drepti de pacatosi, sau graul de neghina, ori pe cei umili de agresori. Este de inteles ca in PERCEPTIA voastra LIMITATA, credeti ca o FORTA EXTERIOARA este capabila SA JUDECE SPECIA VOASTRA.

LEGILE NATURALE ALE UNIVERSULUI care cuprind atat LEGILE SPIRITUALE MAI JNALTE cat si LEGILE FIZICII NEWTONIENE, TIMPUL/ SPATIUL EINSTEINIAN, TEORIA CUANTICA, TEORIA SUPERSTRINGURILOR, METFUZICA, GENETICA, toate acestea fac parte din OMNIVERSUL MULTIDIMENDSIONALsau MULTIVERS sau UNIVERSUL UNIVERSURILOR.

Desi este prea simplist sa spunem ca neascultatea legilor lui DUMNEZEU este cauza suferintei, este cu siguranta adevarat ca ignoranta in privinta LEGILOR NATURALE are o contributie majora la nefericirea majoritatii oamenilor.

Atunci cand corpul uman se imbolnaveste, mijloacele sale de aparare genereaza anticorpi si tot felul de reactii chimice, cum ar fi febra pentru a respinge organismele invadatoare.

Atunci and MAMA PAMANT ESTE CALCATA IN PICIOARE de SUFLETE IGNORANTE care cauta sa II PRADE RESURSELE si sa II DOMINE FORMELE DE VIATA, SI EA ISI IA MASURI DE APARARE.

VIATA CAUTA ECHILIBRU.

ATUNCI CAND LUCRURILE DEVIN PREA DEZECHILIBRATE, SE IMPUN CORECTII.

Aceasta nu este mania lui DUMNEZEU, ci consecinta ignorarii sau opoziriei fata de legile naturale.

Un suflet care nu a invatat sa leviteze inca si sa zboare este supus legilor gravitatiei, daca el cade de pe cladire si isi raneste corpul, oare da el vina pe Dumnezeu? Oare crede ca Dumnezeu e suparat sj il pedepesete astfel? Pur si simplu trebuie sa invete Legea Gravitatiei, sa o respecte.

Incepand cu 21 DECEMBRIE 2012 , MAMA PAMANT va avea DENSITATEA a r a ca mod predominant de exprimare. Aceasta inseamna ca toate sufletele care locuiesc pe suprafata ei trebuie sa fie alinjate cu PRINCIPIILE de DENSITATEA a 4 a ale COCREARII, COOPERARII, TRAIULUI ARMONIOS, RESPECTULUI PENTRU MEDIUL INCONJURATOR, DORINTEI DE A CRESTE, DE A EVOLUA, precum si CONSTIENTIZAREA FIINTELOR ca SE AFLA Pe SPIRALA EVOLUTIEI si INALTARII.

SUFLETELE CARE NU POT sau NU SUNT DISPUSE sa imbratiseze calitatile enumerate, vor avea la dispozitie o perioada scurta de timp in care sa isi puna lucrurile jn ordine, urmand ca dupa aceea sa iasa djn corpurile lor de DENSITATEA a 3 a prin PRIOCESUL MORTII si al REANCARNARII.

Cel mai probabil, aceasta perioada de timp va include 3 portaluri, care se incheie in 2030. In putine cazuri sufletelor li se va acorda un timp suplimentar pentru a-si putea pune lucrurile in ordine, dar TOATE SUFLETELE CARE VIN DUPA 21 DECEMBRIE 2012 VOR VIBRA DEJA LA DENSITATEA a 4 a sau mai sus.

Cu alte cuvinte, PAMANTUL LE VA ACCEPTA NUMAI PE ACELE SUFLETE CARE AU O STARE VIBRATORIE MAI MARE DE 3,50 PE SCALA DE FRECVENTE a acestui medium ( SAL RACHELE).

Schimbarile din compozitia chimica a Pamantului si a atmosferei sale, impreuna cu furtunile si eruptiile solare, precum si fluctuatiile electromagnetice care ajung pe Pamant din centrul GALAXIEI, TOATE VOR CONTRIBUI LA MUTATIILE CELULELOR FIINTELOR UMANE.

Pentru cei care si-au ridicat VIBRATIILE si si-au pastrat SISTEMUL IMUNITAR INTACT, aceste MUTATII vor fi binevenite si acceptate drept CATALIZATORI AI SCHIMBARII, care aduc SUFLETUL catre o STARE MAI INALTA DE FIINTARE.

Pentru cei care refuza sa creasca, sa evolueze, care sunt PROFUND ATASATI DE MATERIALISM sau care la nivel de SUFLET, NU SUNT PREGATITI SA IMBRATISEZE NOUL PAMANT, MUTATIILE vor cauza INSUFICIENTA SISTEMULUI IMUNITAR, facand corpul vulnerabil la atacuri din partea unor virusi exotici, bacterii, mucegaiuri, ciuperci, chimicale toxice, radiatii.

CREATORUL nostru plin de compasiune OFERA REALMENTE FIECARUI SUFKET EXACT CEEA CE ISI DORESTE.

SUFLETELE CARE NU SUNT PREGATITE pentru Pamantul de DENSITATEA a 4 a NU VOR TREBUI SA SUFERE, IN TIMP CE INCEARCA ZADARNIC SA INVETE LECTIILE PENTRU CARE NU SUNT PREGATITE. Singura suferinta aici este creata ca efect al rezistentei opuse de catre EGO.

Cei are deja se afla in DENSITATEA a 4 a vor ajunge in final sa aiba parte de a se bucura traind intr-o lume a a undentei si belsugului, in care starea de bine a oamenilor este cea mai inalta prioritate, impreuna cu starea de bine a MAMEI PAMANT."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu