duminică, 3 martie 2019

Ameliorarea cutremurelor planetare - Melfior Ra




" Uimita, am trecut la urmatorul monitor. Aici vedeam mininaveta in forma de barca sau pipa are acum mi se parea imensa si aceasta. Iata ca si aceasta se afla undeva la mare adancime in interiorul oceanului. Priveam si vedeam cum emite din cand in cand niste jeturi foarte puternice de lumina. 

Comandantul SANAT KUMARA a spus : " Aceasta naveta se afla la baza placilor tectonice, acolo unde stie ca trebuie sa fie" . 

Vedeam cum acel jet puternic isca ceva si anume doua imense placi care urmau sa se ciocneasca in miscarea lor coordonata de miscarea de rotatie si de revolutie a Pamantului. 

Vedeam cum acele placi desi erau pornite sa se ciocneasca isi micsorau viteza de apropiere, apoi un alt jet a fost emis intre ele si acestea inca mai stationau la distanta, iar cand totusi au fost lasate sa se apropie, veneau cu mica viteza si abia se atingeau sau uneori se suprapuneau.
Comandantul SANAT KUMARA mi-a spus: 

" Ceea ce ai vazut este o manevra de a ameliora cutremurele pamantene. Daca nu am fi intervenit, cu totul altfel ar arata acum suprafata Pamantului.

 Intervenim astfel de cateva mii de ani si vom face asta si in continuare pentru a nu lasa omenirea terestra in mare suferinta. Chiar si cutremurele care au avut loc de curand pe TERRA au fost foarte, foarte, foarte mult imblanzite si ameliorate de noi. E bine sa se stie aceasta, ca dorim sa va fim de mare ajutor si chiar va ajutam fara ca voi sa stiti."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu