sâmbătă, 30 martie 2019

Hipnoza regresiva -Sesiune Investigativa


" Parca cineva m-a adus sa vizualizez o CUPOLA. Parca ar fi o CUPOLA TRANSPARENTA unde se vede un oras, cam asa ceva. E PRACTIC O HOLOGRAMA, un fel de fata morgana, ea reprezinta GANDURILE OAMENILOR, oamenii traiesc in aceasta HOLOGRAMA, insa nu toti, nu cei CONSTIENTI. Practic noi am fost creati odata cu Universul ca SPIRITE LIBERE de CREATORUL UNIVERSULUI, el a creat spiritele cu un bagaj de cunostinte curate sa experimenteze practic viata in Univers, pentru daca nu ar fi creat si SPIRITELE , Universul nu ar fi avut ENERGIE.
CREATORUL ESTE SURSA SUPREMA.
De ce se spune ca TOTUL ESTE O ILUZIE, ce este cu HOLOGRAMA.
Intre paranteze, este o ipoteza, o varianta. Practic ma refer la sufletele umane, HOLOGRAMA ESTE MATRIX-UL IN CARE AM FOST PRINSI. Canva a avut loc o SCHIMBARE, unde sufletele au fost inselate, aduse in aceasta CUPOLEA, HOLOGRAMA in care traim noi astazi, ca SURSA de ENERGIE.
Cand constientizezi DE CE esti aici si PENTRU CE esti aici, NOI PRACTIC SUNTEM O MACROFERMA pwntru altii. Informatia a venit ca pe alte planete este inca si mai rau.
SUFLETELE CARE CONSTIWNTIZEAZA IES DIN HOLOGRAMA SI SUNT DIN NOU SPIRITE LIBERE.
Informatia vine ca SPIRITELE de LUMINA in a da ajutorul sunt si ele limitate. Toti sunt limitati, tktul are o limita si pentru ei lumimosi si pentru cei mai putin luminosi.
SUFLETUL UMAN a cazut putin in capcana, aici esti lasat in voia sortii, noi primim o sumedenie de i formatii car nu stim jnsa sa e folosim al 6 lea simt INTUITIA, nu toti, dar nu l-am dezvoltat, pwntru ca am fost pra tic obligati sa ne placa sa mancam bine, sa traim bine, sa ne complacem, sa fim xomozi, sa ne dezvolta foarte mult EGO-ul , domnul EGREGOR.
Informatia a venit ca DIVINITATEA SUOREMA si-a intors putin cata de la noi, pentru ca noi toti ca si suflete am trait in toate aceste timpuri, generatii CIVILIZATII CARE s-AU DISTRUS PE PAMANT, am cazut mereu in aceeasi capcana. La baza CADERILOR CIVILIZATIILOR A FOST EGOISMUL si INIVIDUALISMUL asa cum se intampla si in prezent, o wlita mondiala a vrut sa acapareze reaursele doar pentru ea, au ramas doar foarte putini din ei care s-au salvat de foc, apa, cristale.
CEI CARE AU DETINUT DINTOTDEAU A PUTEREA AU FOST PUTINI.
Putini s-au salvat, s-au refugiat sub Pamant, au dezvoltat civilizatii in interiorul Pamantului.
Exista o CENTURA in jurul Pamantului care nu lasa sufletele sa plece .
In jurul Pamanului se creeaza acum o centura de suflete care nu au existat in alte generatii, civilizatii nu au existat. Acum aceste fiinte creeaza CENTURA, SCUTUL care ne ajuta sa ne eliberam din acest MATRIX. Acum vin spre Pamant si multe SPIRITE INTUNECATE si LUMINOASE, acum se da BATALIA si pe PAMANT si in CER. Niciodata nu a mai fost o lupta care sa se desfasoare concomitent pe PAMANT si in CER, se va distruge definitiv MATRIXUL.
Cei care nu vor constientiza vor muri, vor pleca pe alte pla ete, pe Pamant nu se mai pot intoarce, sunt auflete pentru 3D, chiar si mai jos vor cadea, pentru ca fac joxul spjritelor intunecate, vor cadea odata cu spiritele intunecata.
SURSA SUPREMA nu va mai permite ca PAMANTUL sa fie locuit de entitati xu vibratii neluminoase.
Noi, cei cu vibratii joase chiar si dupa moarte furnizam hrana pentru ei dupa moarte. Sufletele batrane vor mai veni pe Pamant doar ca invatatori, vor fi vazuti ca SPIRITE, dar nu vor mai avea trup. ei care vor iesi din MATRIX, care vor fi NOUA GENERATIE a PAMANTULUI ei vor trai cat vor dori, cand se vor plictisi de viata pe Pamant, de a experime ta viata umana, vor pleca tot prin moarte la cerinta lor, dar nu le va fi frica de moarte.
EI STIU CA CORPUL UMAN ESTE CA O HAINA, pentru ca NU POTI SA IEI IN ASTRAL CORPUL UMAN.
Cum se explica inmultirea populatiei de la 1 milion pe vremea lui IISUS la 7 miliarde acum. Sunt suflete destule, nu se fabrica suflete, sufletele su t de asta spunem noi EU SUNT, dar sunt suflete care vor sa vina la alegerea lor nu sa experimenteze, suflete batrane care vin sa ajute si suflete care u si-au invatat lectia si trebuie sa isi ter ine lectia, fiind amutate de ghizii spirituali, plus suflete care vin si lucreaza cu entitati intunecate.
Practic ACUM SE DA BATALIA INTRE BINE SI RAU.
Multe suflete au fost pa alite de entitati intune ate din alte parti din Univers pentru a le folosi. Spiritele i tunecate au nevoie de oameni. Nu toti cei care sunt pe Pamant sunt persoane umane, multi sunt CLONE. Si pe Pamant se fac in prezent CLONE de reltilieni cu umanii. ELITA care vrea sa instaureze NOUA ORDINE MONDIALA, cam 50% -50% sunt CLONE.
CLONELE se infiltreaza printre spiritele de lumina pentru a le duce in eroare, in hipnoza comanda, undeva pe Pamant traieste cineva asemanator noua care e o CLONA, prin HIPNOZA ne putem elibera, este una din metode folosita de ELITE.
CLONELE sunt creaturi care la moarte nu mai sunt nimic, nu au scanteie divina.Daca ei reusesc sa distruga sufletul, atunci ramane CLONA.
CLONA este tot un vehicul cum suntem si noi in trupurile noastre. Te poti elibera prin GANDIRE POZITIVA, CONSTIENTIZARE si HIPNOZA, poti sa scapi de sub influenta CLONEI. O clona este actionata de la distanta. O gasesti si ii tai legaturile ENERGETICE prin intentie, nu este necesara hipnoza, daca stie cum sa taie aceste legaturi. De asta foarte multe persoane au DEPRESIE, li se induc ganduri, blocaje mentale, programe.( atacuri de panica). Fricile, fobiile pot proveni si din alte vieti.
Ce pericole exista pentru cei care fac REGRESII?
Daca cel are face INDUCTIA nu este curat, nu face protectie, poate sa fie afectat atat el cat si clientul lui, trebuie sa fie stapan pe tehnica, de multe ori daca nu se desfasoara corect pasii si telepatul ramane descoperit, e ca un lant al slabiciunilor, telepatul isi poate pierde darul si poate ajunge sa fie la cheremul unor entitati foarte puternice.
Deci nu este o joaca, nu se poate face oricand si de oricine.
SE POATE PIERDE SI SUFLETUL IN HIPNOZA, SUFLETUL ITI ESTE IN PERICOL.
REGRESIA TREBUIE FACUTA NUMAI SPRE BINELE MAI INALT AL PERSOANEI RESPECTIVE.
Sunt telepati care au facut contract cu aceste entitati.
Ce sunt GRIII?
GRIII.....sunt mai multe tipuri de grii, sunt grii care au suflet, sunt entitati de intuneric, sunt grii creati de altii si sunt grii creati si de pamanteni, un fel de roboti ( experimente din laboratoarele de sub pamant)
Cum poate fi creat un PORTAL astfel incat sa absoarba energiile negative?
Noi stim ca il putem crea in hipnoza, dar o persoana obisnuita il poate crea?
Mi-a aparut o sabie cu 2 taisuri, un portal se poate deschide prin mai multe etode : MANTRE, RUGACIUNI, HIPNOZA, folosirea SIMBOLURILOR, cu ajutorul unor obiecte folosind magia alba, magia neagra, prin folosirea unor RITUALURI.
Multi folosesc, mi-au aparut multe portaluri ramase deschise pretutindeni. Prin aceste PORTALURI pot veni fel de entitati, vad acum ca vin fel de fel de entjtati. Cine deschide PORTAL trebuie sa il si inchida, daca nu e inchis ENERGIA aceea se poate intoarce si mai poate aduce ceva.
IL INCHIZI CAND ORDONI, DAI COMANDA SA SE INCHIDA.
Pot fi accesate tehnologii de vizualizarea entitatilor de lumina sau intunecate?
Sunt multi care vad , dar prin CAPACITATI PARANORMALE, vezi un film, dar nu exista o tehnologie anume. Sunt CAPACITATILE EXTRASENZORIALE sau cand plecam in astral. In vis , putem intalni, vizualiza entitati, nu prin tehnologie.
Nu este o tehnologie, pentru ca nu toata lumea trebuie sa le acceseze.
Ce sunt FIINTELE din CAMP?
Mi-a aparut informatia dualitatii, poate fi cineva din trecutul tau care vrea sa iti transmita o informatie sau sa te avertizeze xu privire la ceva, poate fi ghidul tau sau ghizii tai spirituali chemati de subconstientul tau.
Ce putem afla despre REIKI? Cat este de un?
Acelasi lucru ca si la HIPNOZA. REIKI a luat in momentul de fata o amploare foarte mare, REIKI folosit de MAESTRII este ok. Sunt putine persoane are stiu sa foloseasca REIKI corect. Cu REIKI se poate face ult bine. Multi cred ca sunt MAESTRII, dar nu sunt. REIKI este o METODA de VINDECARE in care intr-adevar sa crezi, cel care o practica trebuie sa stie ce face si cel are e subiect sa stie si sa aiba incredere in aceasta metoda. REIKI face bine cand cel e beneficiaza e convins , dar si cel ce o practica stie ce face. Nu este bine sa fie folosit de incepatori care merg la 2-3 cursuri, pentru ca este o TERAPIE care poate face rau in timp.
Daca nu folosesti simbolurile bine, deschizi un portal cu care i unzi casa cu energie negativa. REIKI poate fi folosit numai de persoane care stiu ce fac, cu esoterismul nu te poti juca, daca te joci cu paranormalul s-ar putea sa nu mai ai iesire, poti aduce din lumea spiritelor, de nu mai poti scapa mai multe vieti
Cine ne-a infestat cu atributul procreerii? Este un PROGRAM sa furnizam prin inmultire energia necesara hranirii altora?
Si aici, practic pe Pamant sufletele stiu cand vin sa experime teze ca a procrea e ceva DIVIN, pentru ca CREEZI, dai VIATA, e SUBLIM cand se u esc doua suflete in da sul procreerii, vad spirala, a aparut spirala and aufletele se u esc , dar si aici practic intervine din nou MATRIXUL, am fost deturnati, cand oamenii nu mai fac dragoate, fac sex, apar violurile, perversiunile, care au fost din partea i tunecata a CREATORULUI. Tot mai multe suflete au fost pacalite pentru a experimenta chipurile nu stiu ce viata frumoasa si practic hranesc FERMA prin perversiuni.
Foarte multe suflete sunt venite atat pentru a da nastere INGERILOR PAMANTULUI cat si DEMONII PAMANTULUI, au copiat programul divin, practic au creat MATRIXUL.
Ce forma are Pama tul?
Parca intrebarile din seara aceasta toate au raspunsuri duale, conform MATRIXULUI . Si aici sunt 2 raspunsuri, pentru cine il vede ca o HOLOGRAMA pamantul e rotund, pentru cine constientizeaza Pamantul apare ca o farfurie zburatoare, oarecum mai sferic, real forma Pamantului e semisferic, ca doua farfurii unite la mijloc.
Daca ne mai intalnim si in alte vieti cu toate spiritele cunoscute in viata actuala.
Fiecare din noi facem parte dintr-o familie de spirite cu care avem experiente din mai multe vieti. Aceste nucleuri familiare interactioneaza cu alte nuclee familiare, cu cele cu care am avut legaturi mai stranse ne reantal im de-a lungul unor intervale mai dese sau lente de timp, cu altele avem senzatia de DEJA VU in functie de experienta pozitiva sau negativa. Cu spiritele cu are ne-am incheiat lectia nu ne mai intalnim.
PLANETA NIBIRU EXISTA? Ce efect va avea ea asupra oamenilor la apropjerea ei de Pamant?
PLANETA NIBIRU EXISTA. EA SE APROPIE, A INTRAT DEJA IN SISTEMUL NOSTRU SOLAR., este o planeta cu aceleasi proprietati ca ale Pamantului, este locuita de ENTITATI SUPEREVOLUATE. Aceasta planeta NIBIRU a tinut de fapt tot timpul legatura cu Pamantul, prin intermediul CIVILIZATIILOR din interiorul Pamantului spirite evoluate asemanatoare lor.
Ca planeta este o PLANETA DIN DIMENSIUNEA A 7 A . Planeta are un ciclu de evolutie de 3600 de ani, ea s-a mai apropiat de Pamant si de-a lungul altor CIVILIZATII, isi urmeaza cursul ei natural de rotatie. Ceea ce noi percepem ca fiind dezastruos, este de fapt un efect pozitiv, EI VIN SA VADA DACA AM PROGRESAT, ei se vor apropia de noi, ne vor observa.
DE PE NIBIRU SUNT MULTE SUFLETE CARE AU VENIT DEJA CU MISIUNI SPIRITUALE.
Va fi ceva benefic, vom putea si noi sa calatorim pe NIBIRU si inapoi.
Ce este si cum se va face CERNEREA cand va avea loc Marele Eveniment, Apropierea Planetei Nibiru la o distanta considerabila de Pamant datorita miscarii ei de rotatie, distanta suficienta cat pe Pamant sa se activeze supervulcani, sa fie miscari tectonice care sa scoata piramidele la suprafata, sa se declanseze tsunami care sa mature orase intregi, etc .
Pentru unii va fi o clipita din ochi iar pentru altii o agonie timp de mai multi ani. In momentul de fata, sunt numai 30% pregatiti pe planeta, dar foarte multi care vorbesc de INALTARE, de MARELE EVENIMENT, de trecerea in 5D sunt deja constienti, vor mai ramane doar 40% nepregatiti, din cei 70 % .
Cei care sunt incarnati acum pe Pamant sa se alieze cu fortele intunericului, sa faca rau, nu isi vor schimba convigerile ramanand in 3D. In ziua cand se va face CERNEREA, APOCALIPSA despre care vorbeste BIBLIA nu trebuie sa facem nimic. Cei pregatiti stiu si nu se vor mira. Nimic nu trebuie sa facem.
SCHIMBAREA A INCEPUT.
NIBIRUL A INTRAT DEJA IN SISTEMUL NOSTRU SOLAR.
Multi vor observa semnele ( aparitia celor doi sori ) prin transformarile in constiinta celor din jurul lor, multi n-or sa le observe. Are loc DEJA o separare celor buni de cei rai, in sensul ca se face o triere a oamenilor dupa nivelul VIBRATIILOR, a nivelului lor de CONSTIINTA, de intelegere a ceea ce se intampla cu ei, cu ceilalti si cu Planeta.
CERNEREA ESTE DEJA INCEPUTA.
Din 70% , doar 30% vor constientiza, raman 40% care nu vor LUMINA, nu vor SCHIMBAREA. Raman doar cei care au ochi, dar nu vad informatiile, au urechi dar nu le aud, pentru ca efectiv nu ii intereseaza.
Avem LIBER ARBITRU sa ne traim viata cum dorim.
Celor care nu sunt 100% rai, dar au fost IGNORANTI cu aceste informatii si nu au lucrat cu ei pentru a-si RIDICA VIBRATIILE, schimbandu-si GANDIREA si COMPORTAMENTUL, vor muri dar se vor reancarna din nou pe TERRA care va avea o frecventa INALTATA de data aceasta, li se va da voie sa se reancarneze pe PAMANT, ceilalti vor fi aruncati la marginea Universului unde se vor reanarna pe planete cu o frecventa de 3D si chiar mai joasa ca a Pamantului.
Planeta se va scutura de ei, astfel se va face trierea.
IGNORANTII si RAII vor muri. Cei care CONSTIENTIZEAZA ESENTA lor DIVINA vor fi transformati intr-o clipa, ei sunt cei care vor participa la SCHIMBARE, stiu si vorbesc despre acest MARE EVENIMENT care este prea tulburator sa fie descris apocaliptic.
Cine va trebui sa traiasca va trai.
Vor mai ramane doar 1/ 3 din oamenii care traiesc acum pe Terra.
Nu trebuie sa ne speriem, au fost inaintea noastra si alte CIVILIZATII, vor mai veni altele, trebuie sa avem incredere in ORIGINEA NOASTRA DIVINA." 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu