vineri, 22 martie 2019

Planeta Portocalie - MELFIOR RA






" Ma aflu pe aceeasi RAMPA DE LANSARE, in compania aceluiasi unic INVATATOR care ma conduce in ultimul timp pentru a cunoaste Tainele Universului, ca eu, sa le fac cunoscute la randul meu, celor dornici de cunoastere.

INVATATORUL m-a luat de mana, in acelasi timp a aparut un NORISOR sub picioarele noastre, am inceput sa ne ridicam si sa ne deplasam cu viteza gandului.

 Iata-ne calatorind prin UNIVERS. Ne-am indepartat de CALEA LACTEE, dupa un timp insemnat, timp in care treceau pe langa noi diferite CONSTELATII si GALAXII, le percepeam ca pe niste orase in plan terestru, ca pe niste tari, continente.

INVATATORUL a spus:" Ne vom indrepta spre GALAXIA ORVEX, aflata in aceasta CONSTELATIE. Priveste aceasta STEA-PLANETA de culoare PORTOCALIE, care pulseaza atat de puternic."

Ne-am apropiat de PLANETA PORTOCALIE, predomina galbenul-portocaliu, dar am vazut tot ce poate exista ca culoare in combinatie cu galben, cu galben pal, cu irizari argintii, galben-ruginiu, galben - rosiatic, galben-auriu si acel galben incandescent cu toate aceste culori la un loc, acel galben incandescent care este dealtfel CULOAREA SOARELUI din acest SISTEM SOLAR.

Spre deosebire de PLANETA VERDE, pe aceasta paseam, iar suprafata ei era atat de moale...incat simteam ca ne afundam aproape pana la genunchi in ea de parca am fi calcat in vata foarte afanata.

"Aici, pe aceasta planeta, nu vei vedea nimic la suprafata ei, intrucat PLANETA ESTE FORMATA DINTR-O MULTIME DE ENTITATI.

Acele ENTITATI ENERGETICE UNITE prin ACEEASI ENERGIE VIBRATIONALA, PULSATORIE sunt ceea ce voi pamantenii numiti PLANETA.

Aceste ENTITATI nu se disperseaza ca cele de pe PLANETA VERDE, ci dimpotriva, cu cat sunt mai multe, cu atat puterea lor este mai mare. Rostul si SCOPUL lor este de a EMITE in UNIVERS ENERGIE COSMICA NECESARA VIETII.

Aceasta PLANETA PORTOCALIE este ceea ce se poate numi PLAMANUL INTREGULUI UNIVERS.

Aceasta PLANETA PORTOCALIE emana ENERGIA COSMICA VITALA care strabate intregul UNIVERS in toata plenitudinea lui.

Chiar si la voi pe GEEA ajunge aceasta ENERGIE emanata si emisa de aceasta PLANETA VIE, dar de la voi de pe GEEA intensitatea ei este foarte mica, dar exista CANALE de RECEPTIE a ENERGIEI VITALE, canale care o pot emite altor ENTITATI umane ale caror nadisuri si-au pierdut circuitul prin anumite metode de ....asa zisa alimentare care este absolut gresita.

Si tu MELFIOR RA ai primit si primesti ENERGIE VITALA si ai o mare posibilitate de a o transfera altor ENTITATI UMANE, insa stii ca una din LEGILE UNIVERSALE spune ca nu ai voie sa oferi nimanui nimic fara sa ti se ceara ajutorul.

Stiu ca esti indurerata ca unele ENTITATI din plan terestru, foarte apropiate tie nu iti cer ajutorul, desi cunosc ca ai putea sa le ajuti, dar tu sa nu uiti niciodata ca niciodata nu va cere ajutorul decat acela care trebuie sa fie ajutat.

CERE SI TI SE VA DA, deci sa fie clar, nu se va da celui care nu cere, iar celui care va cere si va crede ca primeste ceea ce cere, i se va da in raport cu CREDINTA SA.

CANALUL DE PRIMIRE SI DE INDEPLINIRE A ORICAREI DORINTE ESTE CREDINTA.

" Priveste aceasta PLANETA PORTOCALIE "

Am privit-o si in acelasi timp am simtit ca este o FIINTA VIE, care respira si ii vedeam corpul imens care pulsa la acel inspir si expir, vedeam cum prin inspir isi marea volumul, iar prin expir se relaxa si emitea vibratie energetica; acel inspir si expir este PULSUL COSMIC, puls cosmic pe care il simt toti extrasenzorii terestri si ar trebui sa il simta toti pamantenii, daca s-ar alimenta normal-natural si nu s-ar intoxica permanent cu TOXINELE CADAVRELOR si ale VIETILOR SACRIFICATE pentru a-si umple ei corpul terestru de TOXINE DAUNATOARE VIETII lor terestre si mai important DAUNATOARE VIETII LOR SPIRITUALE.

Priveam acea PLANETA si in continuare ii vedeam PULSUL, era ca o fiinta gigantica, imensa, care parca dormea intr-o relaxare profunda, avea acea respiratie perfecta, care oxigeneaza intregul corp.

Era acolo atata LINISTE si PACE, atat IMPLINIRE, incat te coplesea. As fi tot stat acolo sa simt pulsul acela cosmic de la radacina emiterii lui dar...INVATATORUL a spus:

" Atat pentru azi, stiu ca este placut, dar noi ne vom intoarce acolo unde, deocamdata iti este locul, ne vom intoarce acolo pentru a-ti putea indeplini MISIUNEA. "

Am strabatut Universul si iata ca ne-am apropiat de SISTEMUL NOSTRU SOLAR, apoi de minunantul dar nu curatul nostru loc de vietuire, Pamantul, GEEA.

Doamne, cat de frumos si cat de negru si de urat in acelasi timp, cat de mare si cat de mic totodata, cat de aglomerat si totusi cat de pustiu, dar aceasta este deocamdata. " Melfior RA

AUGUST – PROGRAM
CLUJ
Sambata 3 august
Ora 10 gradele 3,4
Duminica 4 august
Ora 10 Workshop
BUCURESTI
Inscrieri la pers. de contact
Tel. 0733.074996 si 0722.652050
pentru gradele 1-7

Workshop
si initierea
SANT MAT

Inscrieri si informatii la tel:
0733.074996 – 0722.652050








SCOALA INITIERII ASTRALE
Se fac inscrieri la persoanele de contact din diferite orase, pentru cursurile sustinute de Melfior Ra.

Va invitam, sa descoperiti dimensiunea ascunsa in interiorul fiintei voastre si darul de a atrage lumina, prin care veti afla scopul intruparii in aceasta viata, menirea si misiunea, precum si cine sunteti, de unde ati venit, incotro veti merge cand veti parasi corpul fizic.

Deasemeni veti accesa si dezvolta capacitatile paranormale-extrasenzoriale, care le aveti si acum, dar care se afla in stare latenta in fiinta voastra, dar le veti constientiza si activa, chiar in timpul cursului, daca aceasta nu s-a si intamplat pana acum.

Veti fi ghidati sa faceti meditatii transcendentale, calatorii astrale prin decorporalizare, precum si incursiuni prin vietile anterioare, si astfel veti intelege de ce v-ati nascut intr-o familie anume, de ce aveti partenerul de viata, fratii, surorile, rudele, prieteni, chiar si colegii, pe care ii aveti acum.

Veti afla ce aveti de facut pentru a nu mai suporta consecintele faptelor si deciziilor voastre din vietile anterioare.

Toate acestea si inca multe altele le puteti afla, alegand sa participati la cursurile,
intalnirile,workshopurile, taberele initiatice sustinute de Melfior Ra.

DESCIFRAREA TAINELOR VIETII TALE

Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute de catre cei interesati, pentru a afla ce trebuie schimbat sau realizat in actuala viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
Pentru realizarea acesteia am nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traieste si daca se poate si o fotografie a persoanei.

Fisa Destinului, va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.

In acest sens pot fi contactata pe e-mail: melfiorra@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu