sâmbătă, 16 martie 2019

Venirea lui IISUS - Autor Melfior Ra - Cartea Revelatii din Sfera Divina



" ZEN, ghidul meu spiritual, mi s-a prezentat si a insistat sa il urmez in PLAN ASTRAL. M-am DECORPORALIZAT si apoi, imediat am revenit in trup. ZEN mi-a spus: " Vino, urmeaza-ma caci INVATATORUL te asteapta. AM IESIT DIN NOU DIN TRUP si l-am urmat pe bunul meu GHID ASTRAL. El m-a condus la intrarea in PIRAMIDA LUMINII CELESTE ( Marea Piramida a lui Kheops). Acolo, in partea de sus, ma astepta INVATATORUL. M-a imbratisat in LUMINA Sa si MI-A CERUT SA IL URMEZ. L-am ascultat, am intrat prin diferite culoare, apoi am intrat intr-o incapere in care nu mai intrasem pana atunci. INVATATORUL a spus : " Aceasta este CAMERA CUNOASTERII LUMINII, CAMERA OCHIULUI CUNOASTERII LUMINII" In clipa aceea, am simtit un ochi imens asupra mea. INVATATORUL a spus:" Pune-i o intrebare, intreaba-l ce vrei sa cunosti"
INVATATIRULE, cum va fi cand VA VENI IISUS? Caci asa ni s-a spus, ca IISUS va reveni pe Pamant. Cum il vom vedea?
Priveste, a spus INVATATORUL:
Am privit si am vazut urmatoarele : imprejurul pamantului era un intuneric intens si tot vazduhul era negru. Deodata, niste fulgere de un galben foarte puternic au brazdat cerul. Acele fulgere formau SEMNUL CRUCII PE CER, impropriu spus cer, deoarece acolo unde trebuia sa fie cerul era un intuneric foarte dens.
CRUCILE se formau astfel: mai intai aparea LINIA VERTICALA, apoi cea ORIZONTALA, durau putin si dispareau. Se forma incontinuu, alta si alta CRUCE, cu mare iuteala. Aceasta a durat ceva timp, apoi au disparut cu totul si era din nou un intuneric foarte apasator.
Dintr-o data, pe cer a aparut un PUNCT LUMINOS, la RASARIT. Acesta s-a tot marit, apoi el a inceput sa raspandeasca LUMINA DIVINA, binefacatoare. LUMINA venea si RAZA ei se deschidea ca un evantai, dar un EVANTAI de LUMINA DIVINA.
In restul cerului, al vazduhului si al pamantului era INTUNERIC, TOT CUPRINSUL ERA NEGRU. Cand acea LUMINA DIVINA a ajuns aproape de pamant, din acel punct de unde aceasta a pornit, pe un NORISOR de LUMINA, a aparut IISUS. Era foarte frumos. Mai frumos decat orice tablou sau imagine terestra, care incearca sa-L redea ochiului fizic.
IRADIA LUMINA, BUNATATE, BLANDETE si COMPASIUNE.
IISUS NU PASEA, STATEA DOAR PE ACEL NORISOR AZURIU si SE APROPIA ASTFEL DE PAMANT, de multimea care il privea muta de uimire.
IISUS ERA DIVIN.
" IATA, AM VENIT ASA CUM AM SPUS! V-AM SPUS CA TOATE VOR TRECE, DAR CUVINTELE MELE NU. IATA-MA, SUNT AICI! AM VENIT SA IAU SABIA DINTRE VOI "( in acelasi timp am vazt o sabie care se ridica cu manerul in sus, iar cand s-a apropiat de mana lui IISUS, s-a volatilizat).
IISUS a continuat, fara sa rosteasca cuvintele, dar toata omenirea il intelegea.
" ACUM VETI PRIMI DE LA MINE, O FLOARE DE CRIN "


A intins mana dreapta si i-a aparut o FLOARE de CRIN in mana. IISUS a spus :
" PRIMITI FLOAREA PURITATII SI A PACII DIVINE. PACEA COBOARA PRINTRE VOI SI IN VOI "
A deschis mana SA dreapta, in care tinea FLOAREA de CRIN si floarea s-a indreptat spre pamant, in multime. In acelasi timp FLOAREA S-A MULTIPLICAT LA INFINIT si tot vazduhul s-a umplut de FLORI de CRIN care cadeau peste multimea de jos, asa cum cad fulgii de nea.
ERA O NINSOARE DE FLORI. Era minunat, era feeric, era divin.
Apoi, dintr-o data, eram iar cu INVATATORUL in CAMERA CUNOASTERII LUMINII din PIRAMIDA LUMINII CELESTE. iNVATATORUL a spus :
" Ai vazut, asa va fi venirea lui IISUS. Sa stii ca asa va fi. Sa nu te indoiesti, acesta este adevarul."...
TUTUROR MULTA LUMINA! "





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu