miercuri, 31 iulie 2019

Sacra datorie - A te iubi pe tine - Melfior Ra




A te iubi pe tine, inseamna a-L iubi pe DUMNEZEU, intrucat in fiecare fiinta umana exista o particica din TATAL CREATOR.

A te iubi pe tine, inseamna a-ti acorda atentie, a te onora, a te respecta, a te ingriji. Cand fiinta umana face toate acestea, atunci respecta legile si poruncile Divine, doar bine stim ca prin poruncile dumnezeiesti se spune:

“ Sa-L iubesti pe DOMNUL DUMNEZEUL Tau ca pe tine insuti”, dar sa vedem cat Il iubim pe DUMNEZEU si cat ne iubim pe noi?

Cand un om se iubeste pe sine, isi respecta faptele chiar daca realizeaza ca a gresit, va intelege ca numai astfel va avea posibilitatea sau cunoasterea sa procedeze. 

Va avea ingaduinta fata de el insusi. Se va intelege pe el mai bine si se va onora, chiar daca isi da seama ca a gresit si ca acum este constient ca nu ar mai proceda asa.

Dar tocmai aceasta este dovada ca omul evolueaza si se respecta pe sine, prin faptul ca isi recunoaste greselile efectuate cu voia, sau fara voia lui, sau din necunoastere.

Cand ne acordam iubirea de sine vom avea grija sa ne deschidem inima spirituala si spre a ne iubi semenii, intrucat si in ei se gaseste scanteia divina.

Omul este dator sa isi acorde incredere in tot ceea ce face, sa o manifeste si sa o cultive, ca numai avand incredere in faptele, gandurile si manifestarile sale va dovedi ca se iubeste pe sine si ca recunoaste in el particica de Dumnezeu pe care trebuie sa o iubeasca si sa o accepte.

Cand omul se iubeste pe sine, nu se va mai autoinvinovati si nici nu se va injosi si nici nu isi va crea voit suferinte fizice, intrucat va respecta Divinitatea din interiorul fiintei lui, iar prin aceasta pe CREATOR.

Ba mai mult decat atat, omul are datoria sacra de a-si ingriji trupul si de a-l mentine in conditii perfecte de manifestare si functionare.

Numai facand acestea se supune voit, vointei Divine, intrucat trupul omului este TEMPLUL lui DUMNEZEU.





Ne-a confirmat Marele Invatator si Domn IISUS CHRISTOS prin cuvintele Sale cand a spus:

”Daramati acest temple si in trei zile il voi recladi”

Bine se stie la ce temple s-a referit IISUS cand a spus aceste cuvinte si desigur ca nu la Templul Ierusalimului s-a referit, ci la TRUPUL Sau si bineinteles ca in trei zile s-a refacut.

Doar aceasta sarbatorim in fiecare an la Sfintele Pasti, Invierea Sa, adica recladirea Templului Sau.

Asa ca, avem sacra datorie sa ne iubim pe noi insine iar prin aceasta il iubimpe Dumnezeu si totodata respectam Legile Divine.”

MELFIOR RA – TABERE INTIATICE –PORTALURI CELESTE




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu