marți, 9 iulie 2019

Marele razboi din Universul Polarizat - Constantin Dogaru




" Savanta DEY a fost casatorita, inainte ce a pleca din Universul polarizat, insa barbatul ei a ramas pe Planeta ICS. Fiind inteligenta, si-a dat seama de pericolul la care se expuneau cu totii si a plecat cu cei care au ascultat de savantii salvatori ai civilizatiei lor.
Am reusit sa luam cu noi si un instrument de observatie performant, cu care am facut observatii in Universul Polarizat. Am vazut la un moment dat cum se distruge planeta noastra sub impulsul a doua lovituri rapide din navele ucigasilor, in mai putin de cinci secunde, planeta noastra a fost pulverizata complet, insa cei care ne-au pulverizat planeta au fost si ei loviti de catre altii.
Asa a durat razboiul in intreg Universul Polarizat si nu s-a oprit, nici cand au ramas ultimele doua planete in stare buna. Lovindu-se reciproc cu armament super-termic, ambele planete au ars in mai putin de zece minute. A fost sfarsitul unei Ere Universale la care am asistat neputinciosi din Enclava in care ne-am refugiat.
Ne-a cuprins o tristete iremediabila. Cu totii aveam rude pe planetele distruse complet. Rog pamantenii si pe toti cei care au arme de distrugere in masa, sa nu le foloseasca niciodata!
SAVANTUL UND VORBESTE DESPRE PLECAREA LOR DIN UNIVERSUL POLARIZAT
Am plecat de pe Planeta ICS, spre Enclava, cu un numar de cinci mii de nave plate de zbor rapid, in care s-au urcat un numar de doua miliarde de persoane.
Am luat cu noi un generator care transforma energia cosmica in energie electrica, scule, aparate si ceva semifabricate, dar si pe savantii care ii avem acum. Explorasem anterior, visul indinit de dincolo ce marginile Universului Polarizat si am gasit aceasta Enclava, care are o planeta locuibila si o planeta emisiva de lumina si caldura.
Stiam directia de mers, iar dupa ce am urcat in nave, cu tot ceea ce am luat, savantul ES a deschis o poarta de la marginea Universului Polarizat prin care am trecut fara acordul fostului conducator al Planetei ICS. Am luat directia de mers si m-am instalat in fruntea convoiului de nave, iar savantul AS, a ramas ultimul in nava sa si a inchis poarta energetica de iesire.
Am pornit cu viteza maxima inainte si am mers cu navele noastre, mai mult de o luna de zile, dupa care am ajuns in aceasta Enclava care este o oaza de vid. Am cercetat bine planeta, am prins animalele, le-am domesticit, apoi am inceput sa le mulgem si am folosit si laptele lor, pe care l-am mancat crud, adica nefiert.
Am semanat grau si grani, pentru a ne folosi de boabele lor. Am adus cu noi seminte de patlagele rosii, de vinete, castraveti si morcovi, pe care le-am pus in sol si au germinat. In acest fel ne-am asigurat necesarul de legume pentru toti. Am construit locuinte de piatra, nisip si calcar, pe care le avem si azi.
Dupa ce am cercetat intreaga planeta, am vazut raurile, dar si zacamintele de metale, sub forma de filoane. Nu am pus bazele unei civilizatii cu un caracter financiar, pentru ca sa nu mai faca nimeni acumularii de metale pretioase sau de pietre pretioase. Am demontat toate navele si am folosit metalul lor pentru realizarea masinilor si uneltelor agricole. Ne-am facut o industrie nepoluanta, in care nu ardem nici un fel de combustibil. Folosim energia cosmica, pe care o transformam in energie termica ai in energie electrica.
Ne-am instruit cu totii pe modalitate energetica si telepatica, renuntand la aparatele audio si video. Nu am dat drept de proprietate nimanui si nu am stabilit nici un fel de hotare intre locuinte, pentru a nu emite pretentii. Toate alimentele, adica laptele, legumele si boabele de cereale, le-am impartit in mod egal, spre a servi drept hrana. Nimeni nu face face nici un fel ce exces, iar alimentatia este rationala. Alimentele pe care le-am avut si pe care le avem, ajung toti locuitorii actuali ai planetei, respectiv ai acestei civilizatii.
Nu am dat voie la inmultirea populatiei, pentru ca suntem in atemporalitate, adica suntem aceiasi care am venit, din fosta noastra galaxie. Nu mai avem nici o nava de atunci, pentru ca le-am demontat pe toate, dupa care am folosit metalul si partile electronice. Am mai realizat si alte generatoare de energie electrica, masini pentru industria grea, scule si instrumente pentru necesarul nostru, in aceasta civilizatie ( extrauniversala).
Am pus bazele unei industrii textile, folosind anumite plante, care dupa uscare se pot transforma in fire subtiri. Fiind cald, nu este nevoie de o vestimentatie deosebita, fiecare se imbraca cu un anumit articol de imbracaminte si isi pune ceva pe cap pentru acoperit, pentru a nu suferi din cauza radiatiei, ori de caldura emisa de planeta luminoasa.
Toate pieile animalelor care mor, ori care se accidenteaza, le tabacim, le vopsim si facem incalta inte sub forma de ghete. Talpa ghetelor o executam dintr-un material rezistent, pe care il elaboram pe o modalitate industriala.
Suprafata planetei nu este neteda nu este neteda, ci are denivelari, pietre, nisip, parti ascutite ( stanci), sau uneori are iarba. Copacii sunt putini, in raport cu marimea planetei si nu am dat voie ca sa se taie, absolut nimic. Pomii pe care i-am plantat din puieti, ori au fost puse seminte in sol, sunt suficienti, deocamdata, insa odata cu extinderea irigatiilor, vom mai planta si altii.
Izvorul pe care l-a descoperit savantul ZAK are un debit deosebit de mare si am irigat intr-o zi, peste o suta de mii de hectare de teren. Vom chema pe toti cei disponibili la lucrarile agricole pe care le-am in eput. Vom planta pomi, copaci, flori, legume si tot ce vom mai putea. Vom face o cercetare geologica ce adancime, spre a descoperi noi izvoare, in vederea irigatiilor.
Dupa vizita pe care ne-a facut-o DOMNUL DUMNEZEU SAVAOT, ori Supremul absolut de ordin Divin, pot spune ca starea psihologica a populatiei noastre, a crescut spre bine, oamenii sunt mai bucurosi si lucreaza cu mai mult elan.



Conducatorii care au declansat razboiul pe planeta noastra au spus ca nu vor folosi armamentul superatomic de care dispuneau insa nu s-au tinut de cuvant. Cei care au simtit pericolul, care era extrem de mare, au fugit cu totii fara acordul conducatorului planetei ICS.
Vreme de mai bine de saiseci de miliardede ani, am urmaŕit cu toti, razboiul dintre civilizatiile intrate in conflict. In tot acest timp, cei scapati, au baut lapte crud, au mancat boabe, fructe si legume. Majoritatea celor plecati au avut rude, care au ramas in urma lor, dar toate acelea au fost pulverizate sau arse instantaneu. Durerea lor a fost mare si au ramas cu totii foarte necajiti.
Ai mai intrebat daca stiu ceva despre formarea Universului Polarizat. O parte din informatii s-au pierdut odata cu savantii nostri care nu au venit aici. Marile biblioteci ale Universului Polarizat s-au distrus totalmente, inclusiv cele de pe fiecare planeta in parte. Anumite secrete ale civilizatiilor de atunci, au ramas intr-o forma cifrata si se afla in labirintul din partea inferioara a actualului Univers.


Ne bucuram ca aceste secrete cifrate ale Universului Polarizat, inca mai exista, macar in parte daca nu in totalitatea lor. Descifrarea unora dintre acele secrete, ar duce la cunoaaterea marilor valori ale fostului Univers Polarizat de altadata, pe care noi l-am invatat atunci.
Ne bucuram ca Universul actual este pe maini bune, iar Divinitatea care este atat de pasnica si de rabdatoare, poate ca va reusi a sa intre in acord cu toate civilizatiile existente in Universul actual. Oricum ar fi, Universul actual nu mai este cel polarizat, din vremea in care noi eram tineri. Insa nici voi, oamenii de pe planeta voastra, nu va impacati si nu aveti o buna concordanta intre voi.
Civilizatia voastra actuala, nu este deloc pasnica, ci are tendinte razboinice si de agresiune.
Cei mai dezvoltati de pe planeta voastra, se comporta pe model autoritar si agresiv, uitand complet de creatorul vostru.
Cu privire la razboiul din Universul Polarizat, PROGRAMUL SUPERIOR SECVENTIAL UNU spune: in Memoria Universala in compartimentul al cincilea este scris " I et Universum pen de vas" = "Universul a pierdut totalitatea civilizatiilor lui".


FORTA SUPREMA cat si FORTA de REECHILIBRARE au contribuit totalmente la refacerea Universului care si-a pierdut toate civilizatiile, datorita neintelegerilor dintre indivizi. Refacerea Universului sub denumirea de UNIVERS PRIMAR a durat mai bine de o suta de miliarde de ani, daca ne exprimam in raport cu timpul actual al Terrei."
FERICIREA UNIVERSALA SI ACATISTIERUL UNIVERSULUI, CONSTANTIN DOGARU
Domnului Prof. Constantin Dogaru ii puteti scrie pentru a comanda carti pe adresa OP1, CP10, Tecuci, Judetul Galati, Cod 805300 sau il puteti contacta direct pe Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu