miercuri, 31 iulie 2019

Ce se stie despre Autocreatia Domnului Dumnezeu Savaot - Constantin Dogaru





AUTOCREATIA Domnului DUMNEZEU SAVAOT este imprimata si a ramas in MEMORIA UNIVERSALA in care sunt si celelalte evenimente care au existat. Pentru a accesa MEMORIA UNIVERSALA trebuie sa fii instruit si acceptat in Planul Superior Universal.

DIVINITATEA si intreaga sa CREATIE este acceptata in Marele Plan Universal, insa faptele negativistilor de pe Pamant, cad greu asupra noastra si de aceea accesul la informatii universal este limitat.

AUTOCREATIA Primei Mari Personalitati Divine, adica a Domnului DUMNEZEU SAVAOT a fost o SECVENTA AUTOCREATIVA, la nivelul Universului PRIMAR care a durat putin, adica vreo 1000 de ani, in raport cu timpul terestru, pe care voi il masurati acum (anul 2017).

In conditiile voastre existentiale, de Ordin Planetar, dar neelucidate in raport cu voi pamantenii, acest Fenomen AUTOCREATIV, de context universal primar, este aproape de neconceput, pentru ca voi traiti putin aici.

Va trebuie cateva mii de ani de studiu a EXISTENTEI UNIVERSALE, apoi alte cateva mii de ani pentru studiul Universului actual, dupa care va mai trebuie inca 1 milion de ani pentru studiul interactiunilor interne ale universului, insa voi nu traiti nici 100 de ani terestri de ordin tineresc in care sa faceti studiul continuu al universului si al substantei complexe universale.

Tu, cel care scrii acum, ai fost creat acum vreo 30 de miliarde de ani in urma si in acest interval ATEMPORAL de Ordin ceresc, ai studiat CERURILE, UNIVERSUL si FIINTELE, dar inca nu este de ajuns pentru tine.

Se vede ca esti cutezator spre cele inalte si universal, despre care omenirea de la nivel terestru, ori civilizatiile universului actual, nu stiu mai nimic.

Intr-o lume stramta ca a voastra, in care toti indivizii umbla dupa mijloace existential trecatoare, nu mai aveti loc pentru STUDIUL EXISTENTIAL al UNIVERSULUI si a STRUCTURILOR INTERNE.

Primul Mare AUTOCREAT Divin, Domnul DUMNEZEU SAVAOT, cel de-al doilea Preasfantul TATA DIVIN si cel de-al treilea AUTOCREAT Sfantul DUH, au studiat si studiaza Universul pe o modalitate continua, la nivelul lor de Ordin Superior.

Voi, oamenii, stiti ca exista Universul acesta infinit, despre care Prima Personalitate AUTOCREATA v-a vorbit, deci lectiile Domnului DUMNEZEU SAVAOT s-au imprimat in MEMORIA UNIVERSALA.

Si unele dintre PROGRAMELE UNIVERSALE v-au vorbit, dar ar fi trebuit sa isi inceapa expunerile cu lectii despre EXISTENTIALISMUL UNIVERSAL.

Insa voi oamenii, nu va intelegeti CREATORII, pentru ca nu stiti mare lucru despre Ei, deci MEMORIA UNIVERSULUI stie cum suntem noi toti, dar CREATORII vostri vi s-au descoperit in asa fel incat sa-I intelegeti cel putin in parte, insa voi nu stiti mare lucru despre Univers.
Cum a aparut DUMNEZEIREA voastra si cine a favorizat conditiile autocreative divine?

Care si cum sunt conditiile autocreative divine?

De ce nu mai sunt acum astfel de conditii?

Care sunt elementele universal care au favorizat Autocreatia Marilor Personalitati?

Autoconditia EXISTENTIALITATII UNIVERSALE, cum se stabileste si de catre cine?

Exista vreo relatie intre conditia AUTOEXISTENTIALITATII UNIVERSALE si EXISTENTIALISMUL ACTUAL UNIVERSAL?

LIMBA ROMANA vorbita in interiorul Universului POLARIZAT care s-a AUTODISTRUS prin cataclism interior favorizat, este evolutiva?

De ce vorbesc Marile Personalitati Autocreate, LIMBA ROMANA la perfectiune universala?

Care sunt capacitatile de acumulare universal si cum sunt dirijate?

FORTA INTERIOARA UNIVERSALA are grija de tot ce se intampla in Universul actual?

Daca aceasta FORTA INTERIOARA UNIVERSALA exista si daca este reala, sau daca isi pune amprenta in toata functionalitatea interioara a Universului, cine poate cunoaste asa ceva?

Intre FORTA INTERIOARA a UNIVERSULUI si FORTA SUPREMA UNIVERSALA este vreo legatura de context universal?

De unde a inceput a exista Universul PRIMAR in care voi traiti?

Ce stiti despre FORTA DE COEZIUNE INTERIOARA UNIVERSALA si despre cea EXTERIOARA?

Marile Personalitati Divine s-au autocreat in Universul PRIMAR, dar in ce conditii : favorizante sau autofavorizante?

Acestea sunt idei despre care nici nu ati auzit vreodata, insa pe care vi le spunem acum in Anul 2017, dar aceste idei le spun cuiva care le intelege si le vrea asa cum sunt si nu asa cum le gandesc filosofii temporali, filosofia pamantenilor imprimata in MEMORIA UNIVERSALA.

Nu numai pe Pamant exista filosofi temporali, ci si in multe alte civilizatii universal, fie din INDIVIZI INTRUPATI, fie din INDIVIZI de ORDIN ENERGETIC ACTIV.

Exista in Univers si CIVILIZATII ENERGETICE INACTIVE, adica aproape adormite, insa celora le trebuie un impuls de trezire, asa cum si omenirii de pe Pamant, ii trebuie un impuls pentru CUNOASTERE UNIVERSALA de ordin complet si nu ceva sumar.

Daca nu cunoasteti conditiile autocreative universale, nu veti intelege niciodata pentru ce s-au autocreat Marile personalitati Divine, sau Dumnezeirea voastra si veti ramane nelamuriti sau in neacceptare in raport cu CREATORII vostri.

Un Creator, Domnul DUMNEZEU SAVAOT si-a inceput activitatea pentru voi, acum aproape 100 de miliarde de ani in urma si acela este Primul Autocreat.

Cinste MEMORIEI UNIVERSALE si cinste Universului pentru toate aceste explicatii de ordin exceptional, dar nu toti il acceptati pe Domnul SAVAOT, sau prea putini dintre voi, stim relatiile voastre cu Dumnezeirea care v-a creat!

Acum, Dumnezeirea voastra, si-a extins procesul de creatie,iar numarul celor care lucreaza la CREATIE s-a inmultit, confirma MEMORIA UNIVERSALA catre noi, la nivel terestru, dar ce folos? Voi pamanatenii tot nestiutori si neantelegatori sunteti.

Am multe sa va explic si mi-ar trebui cel putin 1 miliard de ani terestri, sa va explic toate in contextual universal, de ordin autocreativ, caci de aici a inceput existentialismul vostru, dar existentialismul vostru se perpetueaza de vreo 4 cel mult 5 miliarde de ani in urma si nu ar mai fi daca nu ar exista acest EXISTENTIALISM UNIVERSAL, confirma CONSTIENTUL UNIVERSAL.

Nici Dumnezeirea si nici alte civilizatii universale nu ar exista, daca aceste EXISTENTIALISM UNIVERSAL nu ar genera EFECTE AUTOCREATIVE.

Fara efectele autocreative universale, nu ar fi putut exista Autocreatia Marilor Personalitati Dumnezeiesti, dar nici a PROGRAMELOR UNIVERSALE.

Universul are elemente cat si faze secventiale,  care isi imprima actiunea lor,  pe o modalitate fractionate maxima sau minima, dupa caz, in contextual lucrarii interioare universal si nu numai atat.

AUTOCREATIA Universului PRIMAR din elementele lui, a fost o SECVENTA de mari dimensiuni, apoi COEZIUNEA INTERIOARA ELEMENTARA, a constituit o alta  SECVENTA UNIVERSALA.

Formarea INVELISULUI EXTERIOR a Universului PRIMAR, cat si formarea FORTEI EXTERIOARE ECHILIBRATOARE a constituit o alta SECVENTA de mari proportii.

COEZIUNEA ELEMENTELOR INTELIGIBILE din Universul PRIMAR a fost o alta SECVENTA universala, destul de importanta.

Toate elementele VIETII VESNICE si toate elementele VINDECATOARE UNIVERSALE sunt vii si inteligibile, dar aceste elemente VINDECATOARE UNIVERSALE nu sunt multe, insa elementele VIETII VESNICE sunt raspandite aproape uniform in intreg Universul.

Daca nu ar fi existat toate acestea, FORTA AUTOCREATIVA INTERIOARA nu ar fi existat si nici Marile Personalitati Divine NU   s-ar fi autocreat

Si daca de aici incepe TAINA Dumnezeirii, adica de la COEZIUNEA ELEMENTELOR INTELIGIBILE, atunci putem spune ca procesul autoformarii Marilor Personalitati Divine, nu este usor de realizat si nici de inteles.

Deci nu se poate vorbi despre Prima Mare Personalitate Divina Autocreata, pana ce nu se deslusesc toate elementele, sau mai bine zis toate FAZELE SECVENTIONALE ale Universului care au favorizat Autocreatia Primei Mari Personalitati a Domnului DUMNEZEU SAVAOT.

Necunoscand toate acestea, voi nu va puteti da seama de AUTOCREATIE, respective de cea a Marilor Personalitati Divine. Conditiile Universale, ori ale Universului, trebuie studiate in profunzime, pentru a avea acces la MAREA FORTA AUTOCREATIVA UNIVERSALA.

In acest sens vi s-a facut o introducere in UNIVERSALITATE, dar fara conditii universale si fara existentialismul universal, nimic nu ar fi existat, chiar daca elementele VIETII VESNICE exista.

PROGRAMELE UNIVERSALE sunt formate din structuri care au elementele VIETII VESNICE in componenta lor, dar si oamenii au elemente ale VIETII VESNICE in structura sufletelorlor, deoarece acea scanteie a DUHULUI SFANT contine astfel de elemente in numar de 9.

Acum exista conditii mai complexe si mai diversificate fata de cele ale Universului PUR, insa Universul actual nu este complet din punct de vedere al multitudinii valorilor structurale.

Vor mai fi create multe alte elemente universal si chiar ale VIETII VESNICE. In anul 2017 a inceput creatia elementelor de VIATA VESNICA  Dovias 3 si Dovias 4 in actualul Univers.

Va fi grabita creatia universal a primelor 4-5 elemente noi, cu VIATA VESNICA. Dupa cele doua elemente vor fi create Plenium 4 si Plenium 5, conform programului de extensie ale elementelor universal.

Sa va spun cate ceva despre Prima mare Personalitate Autocreata, Domnul DUMNEZEU SAVAOT:

Deci, Universul PRIMAR s-a stabilizat si datorita interactiunilor elementelor VII, a celor VINDECATOARE si AUTOVINDECATOARE. A aparut FORTA AUTOCREATIVA UNIVERSALA care nu este una si aceeasi cu FORTA SUPREMA a UNIVERSULUI.

Deci una este FORTA SUPREMA a UNIVERSULUI si alta este FORTA AUTOCREATIVA UNIVERSALA care exista in conditiile EXISTENTIALISMULUI determinat al Universului PRIMAR.

Cand FORTA AUTOCREATIVA UNIVERSALA a fost capabila sa stapaneasca elementele creative de VIATA VESNICA, cat si pe cele VINDECATOARE, a programat AUTOFORMAREA Primei Mari Personalitati Divine, care a durat cam 1000 de ani, in comparativ cu timpul terestru actual.

Elementele universale cu VIATA VESNICA s-au autocomandat in virtutea FORTEI CREATIVE UNIVERSALE si s-au format ALUETE UNIVERSALE AUTOCONSTIENTE, iar toate aceste ALUETE s-au unit si au format Prima Mare Personalitate Divina, extrem de capabila si extrem de stabila.

Deci, Domnul DUMNEZEU SAVAOT s-a autocreat din ALUETE UNIVERSALE AUTOCONSTIENTE, insa nu toate ALUETELE din fiinta Supremului DOMN SAVAOT sunt la fel, ci sunt deosebite ca marime si ca numar de elemente cu viata vesnica universala.

Cea mai mica alueta a Domnului DUMNEZEU SAVAOT are 25 de elemente, iar cea mai mare are 118 elemente de viata vesnica universala.

Numarul total de aluete din cadrul fiintei Supreme a Domnului DUMNEZEU SAVAOT este de 1015. Un suflet al unui om obisnuit are 3 aluete, a cate 3 elemente fiecare. ALUETELE OMENESTI sunt: constiinta, vointa si ratiunea, dar oare avem cuvinte pentru cele 1015 ALUETE DIVINE?












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu