vineri, 26 iulie 2019

Conditii universale care au dus la aparitia Marilor Personalitati Dumnezeiesti - Constantin Dogaru


AUTOCREATIA MARILOR PERSONALITATI DIVINE
CONDITIILE UNIVERSALE CARE AU DUS LA AUTOCREATIA MARILOR PERSONALITATI DUMNEZEESTI

Marile Personalitati Divine, adica Domnul DUMNEZEU SAVAOT, Preasfantul TATA DIVIN si Preasfantul DUH, s-au autocreat in UNIVERSUL PRIMAR, insa la un anumit nivel de evolutie a intregului Univers de Ordin Primar.

Unii spun ca Dumnezeirea a CREAT ABSOLUT TOTUL si ca NIMIC NU ERA INAINTEA Dumnezeirii, insa cei care spun toate acestea, nu stiu nimic despre EXISTENTIALISMUL Universal, despre elementele PURE ale Universului, despre coeziunea intregului Univers si nici despre FAZELE SECVENTIALE Universale.

Dar unul a fost Universul PUR si altul a fost Universul PRIMAR in care au fost CONDITIILE de AUTOFORMARE a Marilor Personalitati Divine.

De la Universul PUR care a fost  Universul in prima faza existentiala si pana la Universul PRIMAR, in care s-au AUTOCREAT Marile Personalitati Divine, a fost o evolutie continua in pasi secventiali de Ordin Universal, ori stiinta teologica, cat si stiintele astronomice si cele despre Univers, nu prezinta absolut nimic despre pasii secventiali de dezvoltare universala si de progres spre Infinitul Universal.

Sa nu amestecam ideile despre Universul PUR, cu cele despre Universul PRIMAR si respectiv cu altele despre Universul CREAT: format din planete, sisteme si galaxii, respectiv sisteme metagalactice, ori noi pamantenii nu cunoastem in totalitate nici galaxia noastra, adica Calea Lactee, dar altele cum ar fi : Galaxia DE FOC, Galaxia a X a, Galaxia a XII a, sau multe altele care exista in Universul CREAT, nu stim decat ca exista, iar unele dintre acestea au civilizatii vorbitoare ca si noi. 

Dar una este sa vorbim despre Universul CREAT care a inceput a exista acum vreo 20 de miliarde de ani in urma si alta este sa vorbim despre Universul PRIMAR in care s-au AUTOCREAT Marile Personalitati Divine, care au studiat intreg Universul PRIMAR in care s-au format si apoi au pus bazele creative ale Sfintei Imparatii Ceresti, despre care actualii teologi nu stiu nimic.

Bazele CERULUI SUPREM, au fost puse dupa ce primele miliarde de Ingeri ai GENERATIEI I au fost capabili de conlucrare activa, dar nici aceste notiuni nu le stiu clericii sau teologii lumii actuale, dupa cum nu stiu dumnealor nimic despre CREATIA GENERATIILOR de INGERI si nici despre executia CERURILOR actuale.

Este greu sa fii Doctor in Stiinte Teologice, sa auzi despre ceva  ce nu ai invatat niciodata si apoi sa accepti!

Universul s-a AUTOFORMAT din ELEMENTELE UNIVERSALE, DAR la inceputul formarii Universului PUR, toate elementele dispersate din Vidul Infinit au inceput a se aduna la un loc. Aceasta miscare a elementelor a constituit Primul PAS SECVENTIAL UNIVERSAL.

De aici a inceput EXISTENTIALISMUL UNIVERSAL, dar acest EXISTENTIALISM nu are un inceput exact, numarat in ani, veacuri, milenii sau centomilenii.

Acest EXISTENTIALISM a inceput odata cu AUTOFORMAREA si DEPLASAREA elementelor, formand NUCLEUL Universului PUR.

MEMORIA UNIVERSULUI nu a determinat completamente autoformarea elementelor responsabile, folosibile, constructibile de VIATA VESNICA, sau a elementelor cu caracter VINDECATOR la nivelul Universului PUR.
EXISTENTIALISMUL UNIVERSAL s-a definitivat atunci cand cele 3900 de ELEMENTE UNIVERSALE s-au adunat la un loc.

Poate v-ati intreba ce are de-a face cu Dumnezeirea tot ce descriem aici?

Are, desigur ca are, pentru ca daca Universul PUR nu s-ar fi format si ar fi evoluat in PASI UNIVERSALI de Ordin Secvential, nu ar fi fost niciodata CONDITIILE de AUTOFORMARE a Marilor Personalitati Divine, dar Prima mare Personalitate Divina care este Domnul DUMNEZEU SAVAOT, nu s-a AUTOCREAT in Universul PUR, ci in Universul PRIMAR, insa de la Universul  PUR la Universul PRIMAR au fost facuti multi alti PASI SECVENTIALI.

Dupa AUTOFORMAREA Universului PUR, a urmat un proces lung de AUTOCOEZIUNE  elementara, in care elementele Universului PUR       ( de atunci) s-au recunoscut intre ele si s-au acceptat.
Acest PROCES al AUTORECUNOASTERII si a INTERCUNOASTERII elementelor universale, a constituit un alt mare PAS SECVENTIAL. Dupa acest process lung secvential, a aparut formarea STRUCTURILOR UNIVERSALE ale Universului PUR, adica elementele se asociau si se combinau intre ele, datorita VALENTELOR lor. Toate elementele universale au o anumita valenta. Daca unui anumit element ii scade valenta sub 1, acel element dispare.

Au aparut situatiile asociative de ordin bielementar, sau trielementar, dupa care au aparut combinatiile simple si cele multiple.

Dupa formarea acestor COMBINATII ELEMENTARE, au inceput sa apara FORTELE POLARIZATE, cat si ENERGIA ELECTROSTATICA universala, datorita frecarii structurilor din interiorul elementeleor Universului PUR.

Atata timp cat nu au existat combinatiile elementelor, nu a existat nici forta electrostatica, la nivel universal. Insa situatia universala, nu s-a oprit aici, pentru ca anumite structuri universale acumulau ENERGIA ELECTROSTATICA, divizandu-se, apoi formand POLARITATEA: pozitiva si negativa din interiorul Universului.

In acest fel, au aparut polii Universului PUR, care a fost Primul Univers AUTOCREAT in afara Vidului Infinit.

Dupa aparitia marilor POLI UNIVERSALI: NORD si SUD , care aveau structuri uriase, a urmat concentrarea elementelor polarizate, adica elementele universale aderau la cate un pol anume, dar au ramas destul de multe  elemente nepolarizate, din care s-a format MEMBRANA sau INVELISUL Universului PUR.

A aparut in acest fel, INVELISUL EXTERIOR al Universului PUR, care era transparent, iar corpurile solide cu o anumita viteza, pot trece prin el fara a-l distruge.

MEMBRANA EXTERIOARA a Universului PUR a atras de partea ei, mai multe elemente transparente, dar care si-au pastrat echilibrul lor. Dupa ce grosimea membranei exterioare s-a marit, transparenta a ramas, insa dupa ce aceasta membrana, invelis transparent exterior s-a uniformizat, a inceput o miscare a elementelor cu VIATA VESNICA in interiorul Universului.

A fost Prima manifestare a elementelor cu VIATA VESNICA, insa la inceputul miscarii lor, erau doar 7 elemente de acest fel. Aceste 7 elemente de VIATA VESNICA  s-au inmultit prin DIVIZARE ENERGETICO-UNIVERSALA sub impulsul energiei interne si datorita conditiilor favorizante a Universului PUR.

A aparut deci, un nou PAS SECVENTIAL EVOLUTIV, insa de data aceasta a elementelor care aveau VIATA VESNICA sau VIATA INFINITA UNIVERSALA.

Elementele cu VIATA INFINITA s-au divizat incontinuu si s-au raspandit in intreg Universul PUR in mod uniform, dar nu au iesit de sub invelisul Universului PUR si nu ies nici acum.

Dupa raspandirea uniforma a celor 7 categorii de elemente de VIATA VESNICA in intreg Universul PUR, a inceput o interactiune inteligibila intre elemente dupa care au mai aparut alte 4 elemente cu VIATA VESNICA infinita. Cele 11 elemente cu VIATA VESNICA exista si acum in cadrul complex al Universului PRIMAR si a celui creat din planete, sisteme si galaxii.

Elementele de VIATA VESNICA se AUTODIVIZAU, datorita INTELIGENTEI  lor NATIVE de Ordin Universal si nu pentru ca le-ar fi impus cineva AUTODIVIZAREA in acele conditii reale de atunci.

O parte din diviziunile de atunci s-au unit cu elemente extrem de sensibile si nepolarizate, formand elementele AUTOVINDECATOARE UNIVERSALE. Deci s-a mai facut un alt mare PAS SECVENTIAL de Ordin Universal si nu de Ordin Divin.

SECVENTELE DIVINE vor veni mai tarziu. Poate va veti spune de ce era nevoie de elemente autovindecatoare, daca nu existau inca fiinte vii si inteligibile?

Atunci cand se formau combinatii de Ordin Universal, interveneau ELEMENTELE AUTOVINDECATOARE,  care inconjurau acele structuri, apoi le uniformizau totalmente. In acest fel, a aparut INTELIGENTA SINGULARA, insa si de Ordin Comunional care a avut si are un rol determinant in tot Universul.

Poate veti spune ca este greu de inteles asa ceva la nivel terestru, dar fiecare element cu VIATA VESNICA are inteligenta si capacitatile lui. Fiecare element VINDECATOR are capacitatile lui specifice, iar fiecare STRUCTURA UNIVERSALA din cadrul Universului PUR si-a impus autoritatea ei la nivelul de atunci.

A fost o alta SECVENTA UNIVERSALA, insa de Ordin Autoritar, dar nu existau niciun fel de elemente contrarii si totul se AUTOREGLA extrem de bine.

Dupa acest mare PAS SECVENTIAL, unitatea ENERGETICA a elementelor VII s-a unit si a aparut FORTA INTERIOARA AUTOREGLABILA.

AUTOFORMAREA FORTEI INTERIOARE UNIVERSALE de Ordin Autoreglabil, a dus la extinderea Universului PUR, prin inmultirea divizionara a elementelor, dar si prin extinderea Polilor Universali.

Dincolo de Universul PUR, mai existau elemente aleatorii, care nu veneau catre Universul PUR, dar nici nu se departau, fata de pozitia in care erau atunci, deci erau aparent statice.

Odata cu marirea Universului PUR, volumul Intregului Univers PUR a crescut cam de 10 ori fata de cel initial, dupa care a aparut atractia tuturor elementelor aleatorii din Universul EXTINS, deci s-a mai facut un mare PAS SECVENTIAL de Ordin Universal.

Dupa extinderea volumului Universului, a aparut FORTA AUTOLUCRATIVA  INTERIOARA, care a dus la formarea Universului EXTINS si STABIL.

Un alt mare PAS SECVENTIAL de Ordin Universal, de data aceasta al Universului EXTINS, ce a urmat imediat dupa Universul PUR, a fost AUTOCREATIA Planetelor din elemente universale AUTOCONSTRUCTIBILE. In acest sens, s-au AUTOCREAT 100 de Planete la Polul SUD si 100 de Planete la Polul NORD al Universului EXTINS.

Intre acestea, au mai existat inca 4 planete de tip mijlociu cu rol de automentinere a echilibrului de atunci.

PASUL AUTOCREATIEI PLANETARE a avut succes, iar planetele isi AUTOCONFIGURAU atmosferele din cadrul Universului EXTINS. De la elementele VIETII VESNICE si pana la FIINTELE VII, mai era inca un PAS SECVENTIAL destul de mare.

Va rog sa luati aminte ca una este viata de Ordin Universal si alta este viata creata de Marile personalitati Divine, conform PROGRAMELOR DUMNEZEESTI. Despre aceste forma de viata nu s-a vorbit inca pana acum.

FORTELE:  INTERIOARA a Universului EXTINS impreuna cu FORTA INTELIGIBILA a elementelor cu VIATA VESNICA, au predispus la formarea unor mari PROGRAME SECVENTIALE, din ALUETE cu elemente universale.

AUTOFORMAREA ALUETELOR Universale in Universul EXTINS a constituit un alt mare PAS SECVENTIAl, deci cele 11 categorii de elemente de VIATA VESNICA, avand INTELIGENTA ELEMENTARA de Ordin Universal, au putut realiza Procesul Autodeterminarii Unitatii Comunionale Universale.

Numai datorita acestui proces lung si greu de definit in timpul universal, au aparut primele ALUETE UNIVERSALE in care ENERGETICA UNIVERSALA se impunea cu autoritate specifica.

Elementele de VIATA VESNICA UNIVERSALA, care se AUTOCOMANDAU in vederea AUTOREALIZARII ALUETELOR aveau intotdeauna o fractiune universala. Elementele de viata vesnica de atunci, erau toate cu terminatia U. Si Marile Personalitati Divine au ALUETE cu aceasta terminatie energetica autoimpusa de conditiile autocreative universale in acele momente, sau in acel pas autocreativ.

ALUETELE AUTOCREATE in Universul EXTINS nu s-au facut cu niciun fel de PROGRAME, pentru ca nu existau initial. Reunirea aluetelor autocreate a dat nastere la AUTOCREAREA a 2 mari PROGRAME UNIVERSALE SECVENTIALE, care au fiecare peste 900 de ALUETE AUTOFORMATE, respective autodirijate.

Situatia CREATIVA in Universul EXTINS a devenit ceva mai accesibila, datorita AUTOCREATIEI primelor PROGRAME SECVENTIALE.

Marile PROGRAME SECVENTIALE au creat la randul lor un numar de 5 SUBPROGRAME destul de mari, care au creat FIINTELE VII, adica animale, pasari, nevertebrate, inclusiv conditii de viata planetare si fiinte bipede.

Toate fiintele umanoide din Universul EXTINS au avut suflete formate din 5 ALUETE UNIVERSALE.

Trupurile primilor oameni de atunci au fost create din elemente sensibile, insa de Ordin Transformabil, pe o anumita conjunctura creativa  in conditiile exceptionale de atunci.  Acele conditii ale Universului  EXTINS NU S-AU TRANSMIS in Universul PRIMAR.

SUBPROGRAMELE CREATIVE, nu au facut niciun conducator autoritar de ordin universal, pentru ca nu aveau niciun fel de experienta pe atunci de acest fel. Daca ar fi facut un ADMINISTRATOR UMANOID in Universul EXTINS poate ca situatia ar fi fost altfel.

Creatia FIINTELOR cu VIATA de catre marile SUBPROGRAME UNIVERSALE se parea ca ar fi fost o reusita definitiva in acele conditii excelente. Toate planetele aveau oxigen intre 22% si 25%, aveau apa, aveau pasari si animale, patrupede de diferite marimi.

A mai trecut un PAS SECVENTIAL CREATIV, in care toate planetele de atunci, care erau PURE, fara microbi, fara agenti de ordin negativ si fara contradictii de ordin universal, au fost populate.

Fiintele bipede create s-au dezvoltat si s-au inmultit repede. In peste 10 sau 20 de miliarde de ani, toate planetele si sistemele de atunci au fost populate in intregime. Populatiile au inceput sa invete si sa se dezvolte destul de bine in acele conditii universale de atunci, in care planetele nu aveau patru anotimpuri, ci numai unul.

Unele SUBPROGRAME de atunci au cercetat Vidul infinit, apoi s-au intors in Universul EXTINS si au asistat la evolutia umanoizilor. Au inceput constructii de locuinte, dezvoltarea stiintelor, formarea industriilor care foloseau elementele PURE ale Universului.

A fost PASUL SECVENTIAL al DEZVOLTARII RAPIDE si a PROGRESULUI ENORM, insa au aparut Conducatorii Planetelor si ale Structurilor Planetare de atunci si fiecare a incercat sa isi impuna AUTORITATEA inaintea locuitorilor. Toti locuitorii din Universul EXTINS aveau intre doi metri si jumatate si patru metri.

Cercetarea Universului si a exteriorului a inceput sa se faca la nivele stiintifice destul de inalte. Desi stiinta inainta destul de mult, nu exista niciun fel de poluare, pentru ca se foloseau MOTOARE MAGNETICE si apoi MOTOARELE cu ENERGIE UNIVERSALA

Se prelucrau metalele si elementele nemetalice, insa toate deseurile nu se ardeau, ci se comprimau la presiuni inalte, formand elemente de constructive sau elemente pentru necesitati planetare.

La un moment inalt al dezvoltarii de atunci, Conducatorii Planetelor au inceput sa discute despre felul cum trebuia sa fie condus intregul Univers EXTINS, dar nu s-a ajuns la nicio intelegere.

PASUL SUPERDEZVOLTARII incepea sa fie umbrit de neantelegerile conducatorilor  de atunci. Neantelegerile conducatorilor planetari a dus la inarmarea excesiva  cu ARMAMENT SUPERATOMIC si SUPERTERMIC.
Lipsa unui conducator autoritar sau a unui grup de conducatori de talie inalta a facut sa creasca caracterul neantelegerilor. Aparuse POLARIZAREA ideilor si a PLANETELOR, dupa care a urmat un fel de separatie  a gruparilor de conducatori. Era FAZA Universului POLARIZAT care isi incepuse existenta.

Planetele din interiorul Universului POLARIZAT nu erau de aceeasi dimensiune, iar populatiile de pe planete erau diferite la numar. Existau planete care aveau populatii de ordinal a 50-60 de miliarde de locuitori, iar altele aveau cate 7-8 miliarde.

S-a conturat FAZA SECVENTIALA a Universului POLARIZAT, in care conducatorii planetelor nu se mai intelegeau unii cu altii.

FAZA de inceput a CATACLISMULUI se vedea destul de clar si de aceea unii Savanti de pe o Planeta din partea de NORD a Universului POLARIZAT au cercetat Vidul Infinit si au gasit o ENCLAVA in Vid, care avea conditii excelente de viata.

Dupa plecarea celor 2 miliarde, a inceput CATACLISMUL SUPERATOMIC si SUPERTERMIC, care a durat peste 60 de miliarde de ani si a dus la distrugerea Universului POLARIZAT si a tuturor planetelor lui. 

A fost o FAZA SECVENTIALA DISTRUCTIVA sau CATACLISMICA in care chiar o parte din elementele Universului s-au distrus, ramanand din 3900, doar 3257. Dupa acest mare PAS DISTRUCTIV, a urmat o FAZA de LINISTE si de FORMARE a Universului PRIMAR, in care s-a reluat refacerea totala, cu cele 3257 de elemente ramase in stare PURA.

Dupa acest mare PAS al refacerii Universale si a formarii Universului PRIMAR, au aparut conditiile specifice AUTOFORMARII Marilor Personalitati Divine. Universul simtise lipsa unor Mari Personalitati de Ordin Autoritar si de o conduit ireprosabila. Noi cei din civilizatia terestra suntem creatii Marilor Personalitati Divine si de aceea Dumnezeirea trebuie respectata intotdeauna.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu