vineri, 12 iulie 2019

Hipnoza regresiva 129 Diana



Diana vine din Planul Cauzal de unde vin fiintele divine, din dimensiunea a 10-a si impreuna cu alte suflete are menirea de a apara Cronicile Akashe, avand rol de gardian si asta are legatura cu sabia.

 Ea ar fi trebuit sa fie deja ghid spiritual sau maestru, dar a ales sa-si incheie misiunea pe Terra, aceasta fiind si ultima viata aici, dorind sa ajute omenirea sa constientizeze. 

Diana este un suflet tot atat de evoluat si batran ca si ghidul spiritual care o insoteste, Dragomir si pentru ca a fost un suflet razboinic ce a sarit in ajutorul altora, la reincarnare aceasta ei i s-a dat cartea si sabia, dar a refuzat sabia, pentru ca acum a cucerit cartea.

Ea sta mai mult in Universul Astral, care este cel de al 2-lea plan al existentei sufletelor, pentru ca ultimul plan este Dimensiunea Suprema. 

Diana s-a reincarnat in momente de cotitura pentru intreaga omenirea. Astfel o gasim si in Roma in anul 330 pe cand era confidenta si prietena uneia din ficele lui Constantin cel Mare, fondatorul Crestinismului, care a scos cartea lui Enoh, a ascuns evangheliile Mariei, ale Magdalenei, a lui Iuda si multe altele. 

Romanii au inselat poporul evreu si omenirea, denaturand invataturile lui Isus ca sa supuna lumea. Ceea ce Isus a facut atunci a facut doar pentru poporul evreu nu pentru intreaga omenire. In acea perioada si Diana a fost o mare sustinatoare a Crestinismului si a savarsit greseala de a fi fost o mare propovaduitoare a Crestinismului, fara sa stie de minciunile din spatele povestii. 

Ea ar fi trebuit sa se opuna, dar nu stia ca sunt scribi care modificau scrierile. 

Acuma ea a venit sa indrepte lucrurile. In acea viata, cand a plecat in astral a primit informatia ca au fost eliminate si modificate acele scriei, cum s-au scos referirile la reincarnare, la fiintele intunericului, extraterestrii. 

O sesiune doesebit de interesanta care merita ascultata pana la ultimul minut. 
Vizionare placuta ! 

Pentru rezervari:  E-mail: armencea.liana123@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu