joi, 1 august 2019

Cerul Christoforic - Constantin Dogaru




DIMENSIUNILE CERULUI CHRISTOFORIC

“Acest minunat CER de Ordin Special  a fost vestit de Sfantul APOSTOL PAVEL, dupa anul 60 de la nasterea Domnului IISUS Christos. Marele apostol al neamurilor a scris in una din epistolele sale ca va fi un Cer Nou si un Pamant Nou

Prea multe detalii despre acest CER Nou nici nu a dat, nici nu a scris. A fost doar o prevestire, care avea sa inceapa a se realiza abia in anul 2013, de la evenimentul nasterii Mantitorului.

Desi multi citestc Scriptura Noului Testament asa cum este ea tradusa in acest timp al veacului al XXI lea, cu siguranta ca nu vor  crede in realizarea aceasta de ordin ceresc, mai ales ca volumul nu este scris de niciun prelat al vreunei biserici oficiale crestine.

Dar Dumnezeirea nu tine cont de ideile sau de parerea unor clerici care se sfasie intre ei pentru motive ceresti. Dar sa vedem mai intai REALITATEA CEREASCA a EVENIMENTELOR de Ordin Inalt, chiar daca clericii credintelor crestine nu vor accepta sub nicio forma aceasta realitate, pe care ei nu vor sa o verifice, iar pe altii nici nu-i intereseaza aspectele ceresti de anvergura mare la nivel terestru. 

Dar eu nu vreau sa fac critici categoriilor clericale de natura crestina, ci mai degraba ma intereseaza realitatea cereasca pe care o accepta prea putini crestini din Romania sau de pe intregul glob.

Pe data de 22 martie anul 2013, fiind zi de vineri, Sfantul INGER al MASURATORILOR CERESTI din OPAL, m-a anuntat pe mine, Comunicatorul Suprem al Divinitatii de la nivel terestru, ca in urmatoarea zi calendaristica, vom stabili coordonatele, respectiv dimensiunile CERULUI CHRISTOFORIC.

Misiunea am primit-o in special de la Fiul lui DUMNEZEU, care este Mantuitorul IISUS CHRISTOS, drept pentru care m-a anuntat pe mine si pe celalalte Personalitati sa fim de fata la acest EVENIMENT.

Pe 23 martie 2013, Sfantul INGER al MASURATORILOR CERESTI a spus clar ca la acest EVENIMENT vor fi chemate urmatoarele Personalitati Ceresti din Sfanta IMPARATIE a CERURILOR:

1.    Prealuminatul NEKYSTYISS, care este Sef de Sector Cosmic, fiind desemnat de Sfantul CONSILIU de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI

2.    Prealuminatul DECUVIM din Sfantul CONSILIU de ADMINISTRARE

3.    Sfantul HERUVIM HORHENUS in calitate de Sef al Sfintei ENTORII a Planetei Pamant, fiind si Membru de Onoare al CONSILIULUI de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI

4.    Sfantul INGER EWYANUS care  este Seful ENTORIEI SOLARE

5.    Sfantul HERUVIM BEVYSS, care este Seful ENTORIEI GALACTICE

6.    Comunicatorul Suprem al Divinitatii de la nivel terestru

7.    Sfantul HERUVIM CONSTANTIN in calitate de Sef al OSTIRII de BAZA a CERULUI I

8.    Sfantul HERUVIM SAVATIE in calitate de Sef al CERULUI I

9.    DUHUL SFANT in calitate de OBSERVATOR SUPREM

La inceputul activitatii de masurare s-a stabilit ca sa se ia prima coordonata cereasca, baza CERULUI I, care avea sa fie partea superioara a CERULUI CHRISTOFORIC.

Sfantul HRUVIM CONSTANTIN a aratat baza circular a CERULUI I si a zis ca are diametrul de 32 de ani lumina.

Prealuminatul DECUVIM si Sfantul Sef al ENTORIEI Planetei Pamat au propus baza superioara a CERULUI CHRISTOFORIC sa fie de 50 de ani lumina.

Am propus ca diametrul bazei superioare a CERULUI CHRISTOFORIC sa fie de 100 deani lumina, pentru ca este un CER EVOLUTIV si are multe activitati diversificate.

Seful CERULUI I,  Sfantul HERUVIM SAVATIE a spus :” O baza mai mare asigura o stabilitate mai buna si nimeni nu ne opreste ca sa o definitivam la un diametru de 100 deani lumina”.

Sfantul INGER al MASURATORILOR CERESTI a zis : “Adjudecat!’

DUHUL SFANT a spus catre noi toti:

 “Cum stabiliti asa ramane! Comisia voastra fiind validata in special de mine.”

Prealuminatul DECUVIM a spus: 

“De acord, dar sa vedem inaltimea CERULUI CHRISTOFORIC

In calitate de Membru al Comisiei Speciale am propus inaltimea CERULUI CHRISTOFORIC de 2000 de ani lumina, adica de la mijlocul bazei in sus, pana la mijlocul bazei de jos, care include o parte din Galaxia CALEA LACTEE.

Sfantul HERUVIM BEVYSS cel FRUMOS in calitate de SEF al ENTORIEI GALACTICE a zis:

 “ Inaltimea poate fi de la 2200 pana la 2500  ani lumina.”

S-a hotarat sa se execute masurarea de stabilitate maxima, dupa care sa se faca calculul specific, avand in vedere gradul de stabilitate cel mai mare posibil.

Prealuminatul DECUVIM impreuna cu Sfantul INGER EWYANUS au plecat spre baza de jos pana la distanta de 2375 de ani lumina.

Axa verticala parea a fi perfecta, dar Sfantul HERUVIM SAVATIE a spus: 
“Se poate lungi axa verticala si se poate ajunge la dimensiunea de 2600 deani lumina.”

A fost facut un nou calcul de stabilitate si a ramas la aceasta dimensiune finala.

Urmeaza sa se stabileasca diametrul bazei de jos, iar in acest sens Prealuminatii DECUVIM si NEKYSTYSS impreuna cu Sfantul HERUVIM HORHENUS au marcat un cerc cu diametrul de 975 deani lumina.

Am propus dimensiunea exacta de 1000 de ani lumina. Sfantul INGER EWYANUS a calculat stabilitatea bazei mari si a marit dimensiunea diametrului acestei baze la 1239 ani lumina.

Sfantul INGER al MASURATORILOR CERESTI a activat compasul ceresc, care este un instrument foarte complex de masurare. Conform calculului matematic de posibilitate cereasca, SEFUL ENTORIEI GALACTICE a spus ca se poate realiza un diametru maxim al bazei mari de 1500 de ani lumina, la care Domnul IISUS a spus: ” Sunt de accord cu dimensiunea aceasta”

Sfantul INGER al MASURATORILOR CERESTI a zis: “Adjudecat!” Adica diametrul bazei mari a CERULUI CHRISTOFORIC a ramas la dimensiunea de 1500 de ani lumina.

A fost chemat Sfantul HERUVIM PETRU-PASCALE, care a raspuns imediat solicitarii si a intocmit o prima harta a CERULUI CHRISTOFORIC, conform dimensiunilor calculate de Sfintele Personalitati Ceresti.

In prima faza s-au stabilit urmatoarele relatii specifice:

La baza superioara a CERULUI CHRISTOFORIC ramane HERUVIMUL CONSTANTIN, care asigura cu intreaga Lui OSTIRE apararea si protectia.

Controlul exterior este asigurat de Sfanta ENTORIE a SOARELUI impreuna cu Sfanta ENTORIE a Planetei Pamant.

Sfantul HERUVIM ANTIM impreuna cu OSTIREA HERUVIMICA pe care o conduce, asigura controlul interior pana cand se vor realiza invelisurile exterioare.

Au fost chemati doi INGERI cu specializari in Fizica Cosmica si Universala, precum si in Elemente Constructive Ceresti, care vor stabili grosimea invelisurilor, specificul filtrelor si toate celalalte elemente specifice.

Deci, dupa mai bine de 1950 de ani terestri, de la prima vestire a Noului CER, facuta prin Sfantul APOSTOL PAVEL, s-au facut primele masurari si au fost stabilite dimensiunile si s-au fact primele structuri specifice.

Toate detaliile interioare ale CERULUI CHRISTOFORIC se vor stabili de catre Domnul IISUS CHRISTOS impreuna cu Specialistii Sfintei IMPARATII care vor realiza toate structurile interioare si toate elementele specifice.

BINECUVANTAREA SUPREMA A DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT SI HOTARAREA CEREASCA PENTRU REALIZAREA CERULUI CHRISTOFORIC

Domnul DUMNEZEU SAVAOT a dat Binecuvantare Suprema pentru realizarea CERULUI CHRISTOFORIC pe data de 29 martie 2013. In limba romana aceasta binecuvantare ar fi tradusa astfel:

“ Te binecuvantez pe Tine Fiule IISUS, ca sa incepi realizarea CERULUI CHRISTOFORIC de acum. Te rog sa aduni constructorii ceresti din toate Cerurile si sa incepi imediat realizarea!”

Conform binecuvantarii date de Domnul DUMNEZEU SAVAOT cu privire la inceperea lucrarilor de realizare a CERULUI CHRISTOFORIC, Noi Sfintele Personalitati Divine din cadrul SFINTEI RAME, adunandu-ne in CONSILIUL de ORDIN SUPREM, am hotarat la data terestra de 30 aprilie 2013 sa se inceapa executia tuturor elementelor ceresti, incepand de la partea superioara.

Prin drept divin, de autoritate Sfanta s-a binecuvantat inceperea portii de intrare in CERUL CHRISTOFORIC dinspre CERUL I.

Poarta are 1 an lumina latime si  12 ani luminainaltime, fiind strajuita de 214 Sfinte Personalitati din OPAL. Poarta CERULUI CHRISTOFORIC este realizata din BEYATIT si BYACERR, la care s-a mai folosit ARGINDEV si SOLARIUM in mod partial.

Proiectantul portii a fost Sfantul HERUVIM DYTRANN din OPAL, care are 170 de specializari ceresti, iar realizarea a fost facuta, cam in trei zile de ordin terestru. Abia dupa realizare a venit ALUDAM si AVRAMYANN.

SEF de straja portii CERULUI CHRISTOFORIC este Sfantul HERUVIM AVRAMYANN din OPAL. El are drept de comunicare cu CERURILE si cu Alesii Divinitatii de pe Planeta Pamant.

Straja portii CERULUI CHRISTOFORIC este organizata in grupe de cate zece aparatori. Fiecare grupa are un Sef, iar la fiecare 50 de strajuitori exista un Comandant verificator. 

La fiecare 100 de strajuitori, exista un controlor cu rol de instructor si de observator. Dar sunt doi Comandanti verificatori si nu patru, pentru ca ceilalti doi care sunt instructor si observatori sunt si verificatori.

Numele celor doi instructori sunt: INGER Savant APLIUSS si HERUVIM Savant BEYDYTT.

Cei doi verificatori sunt SERAFIM GABDYANN care are 114 specializari in total si un IQ ingereasca de 2911 si SERAFIM AVDELYE care are un IQ ingeresc 2900-1896 de culori in spectru. 

Poate comunica in limba romana de pe pozitia in care este el.

Cei doi instructor APLIUSS si BEYDYTT au un IQ ingeresc de 3000.
In total am 180 de INGERI la straja, 20 de SERAFIMI si 14 HERUVIMI foarte destepti. 

Daca mai doresti si alte detalii, poti vorbi cu SERAFIMUL AVDELYE care este Comandant verificator si Specialist in Observatii speciale.

Sa fiti binecuvantai cereste!

Comunicarea hotararii apartine SFANTULUI DUH si a fost data catre Comunicatorul Suprem la nivel terestru.

INCEPUTUL LUCRARILOR
Dupa binecuvantarea primita, respectiv dupa hotararea cereasca de realizare a Sfantului CER CHRISTOFORIC, Domnul IISUS a facut o mare CONFERINTA in OPAL si a adunat la discutie toti Sefii Ceresti, pe Sefii Structurilor, pe Sefii de SOBOARE si respectiv pe Sfintii ARHANGHELI.

S-a discutat despre constructorii ceresti de ordin inalt, despre transformarea elementelor universale in elemente ceresti superioare, apoi s-au ales Sfintele Personalitati care aveau sa lucreze la realizarea elementelor structurale.

Dupa conditiile speciale impuse de catre Domnul IISUS CHRISTOS la Conferinta Speciala, nu s-au gasit mai mult de 200 de constructori ceresti specializati la nivelul cerut sau mai bine spus, impus de situatia nou creata.
Inceputul lucrarilor a fost odata cu realizarea portii de intrare dinspre CERUL I.

A trebuit sa vina Sfantul HERUVIM PETRU – PASCALE din OPAL, ca sa arate toate detaliile specifice, dupa care au inceput operatiunile de intarire structurala, avand un coeficient de REZISTENTA CEREASCA de cel putin 200 %.

Dupa realizarea portii de intrare s-au cautat Sfintele Personalitati care sa faca Oficiul de Strajuire si de Primire, dar pentru aceasta a fost facuta o selectie rigutoasa si o analiza extrem de riguroasa si de atenta, dar de mare eficienta.

Oficiul de strajuire si de primire imediata acelor ce vin in CERUL CHRISTOFORIC nu este mare, ci mai degraba este o incinta cubica foarte frumoasa, cu latura cubului de 1an lumina, cu usa de primire, apoi sala de primire si de consfatuire, dupa care este o sala speciala de receptie cereasca, unde se fac elogii si cantari specifice la adresa Domnului IISUS CHRISTOS.

In aceasta sala sunt toate imaginile pe care le-a facut omenirea in cinstea Domnului IISUS CHRISTOS

Deci pe langa icoane sunt desene si alte lucrari artistice ale pictorilor, ale desenatorilor si ale credinciosilor care au fost facute de-a lungul vremurilor crestine.

Din aceasta sala mare in care imaginile si picturile, poarta numele celor ce le-au facut, mai sunt si sisteme de redare a cantecelor, poeziilor, poemelor si ale volumelor scrise in cinstea Domnului IISUS. Si Acatistierele tale sunt aici CONSTANTINE, dar si Volumul de “Convorbiri cu Domnul IISUS”.

Toate colindele facute pe Planeta Pamant in cinstea Domnului IISUS, tot aici sunt inregistrate si se pot reda oricand.

Dupa aceasta sala de receptie cereasca, mai este una in care se vede activitatea DOMNULUI IISUS pe care a facut-o de la CREATIA Lui si pana acum.

Mai este o sala in care se arata toate momentele de realizare a intregului CER CHRISTOFORIC. Dupa aceasta sala este usa de iesire in interiorul Cerului.

Dupa acest OFICIU s-a trecut la realizarea bazei superioare, dar cei aproape 200 de constructori ceresti au aut foarte mari greutati de ordin constructiv, respectiv de vecinatate si de energetica specifica, pentru ca ENERGETICA CERULUI I nu se potriveste cu ENERGETICA CERULUI CHRISTOFORIC.

A fost necesara executarea unui spatiu de ordin special intre cele doua Ceruri, care sa realizeze un echilibru ENERGETICO-CERESC de ordin special, in asa fel incat sa nu fie nicio dificultate intre baza de jos a CERULUI I si baza superioara a CERULUI CHRISTOFORIC.

Baza superioara a Intregului CER CHRISTOFORIC s-a realizat din 10 elemente de baza si 2 auxiliare care au fost folosit la combinatii de ordin special. Elementele au fost: BEYATYTT, BYACERR, BENTONYMM, BEYADERR, SOLARIUM ( in parte), ARGINDEV, STELARR, COMPANYMM, EXTADYMM, DEVYNAMM.

Initial constructorii din CERUL Domnului IISUS au fost condusi de Sfantul HERUVIM DEOTYMUS, care este specializat in constructii ceresti, in ENERGETICA CEREASCA fiind designer si aparator de ordin inalt. A venit in CERUL CHRISTOFORIC de la Sfantul TRON DIVIN. Numarul total de specializari ale minunatului DEOTYMUS este de 711. IQ ceresc este de 8001 unitati, numarul culorilor spectrului sau fiind de 3216.

Este un excelent vorbitor al limbii romane si poate face orice fel de interventii favorabile la nivel pamantesc. Nu vine in calitate de destrupator, caci nu este misiunea sa de ordin specific, dar poate face operatii de destrupare la orice fel de vietate terestra sau orice fel de vietati de pe intreg Pamantul.

Poate ajuta pe cei binecredinciosi in multe domenii de activitate si nu doreste decat sa i se citeasca Acatistul Lui. Chiar daca este la Sfantul TRON DIVIN, a facut multe colaborari cu toate Cerurile. Ultima colaborare a fost cu CERUL UNIVERSAL.

Specializarile Sfantului HERUVIM DEOTYMUS sunt de ordin aparator sau militaro-ceresti, iar acestea sunt in numarde 81, specializari in constructii si energetica cereasca, inclusive specialist in aspect de design ceresc in numar de 111.

Specializarile in muzica si tehnica muzicii ceresti sunt in numar de 51. Specializari in secrete si structurarea secretelor, respectiv in prelucrarea si aranjamentul lor 52. 

Are specializari in instruiri superioare ceresti, dar nu instruieste pe oricine, ci numai Personalitati de la nivel de Superspecialisti in sus. Titlul Ceresc pe care il are acum este de HERUVIM EVOLUAT.

Dupa terminarea lucrarilor in CERUL CHRISTOFORIC se va intoarce la Sfantul TRON DIVIN pentru a contiunua activitatea sa specifica din cadrul structurii in care este incadrat. Dupa ce OPALUL isi va lua titulatura de CER SUPREM, este posibila o retransformare totala si o remodernizare de ordin general. 

In acest caz, OPALUL ii va prelua pe cei mai evoluati.

Cu privire la realizarea bazei superioare a CERULUI CHRISTOFORIC, au trebuit sa fie facute mai bine de trei randuri de calcule specifice in sensul echilibrarilor energetic-constructive, apoi s-au facut 7 categorii de analize specific, care au fost scrise in cartile specifice CERULUI CHRISTOFORIC.

Domnul IISUS nu a permis asezarea acestor carti analitice cu calcule ale CERULUI CHRISTOFORIC in OPAL, ci a intervenit imediat si a dat porunca de a se realiza un SECRETARIAT de Ordin Special in imediata apropiere a bazei superioare, unde trebuie sa se aseze toate volumele ceresti cu calculele si toate proiectele, respective cu toate propunerile specifice.

EDIFICIUL SECRETARIATULUI a fost prima constructie realizata in interiorul CERULUI CHRISTOFORIC. Pentru bunul mers al lucrarilor a trebuie sa se aleaga un secretar sef si doi adjuncti, apoi un numar de 18 personalitati cu diferite roluri in acest secretariat.

Secretarul SEF al CERULUI CHRISTOFORIC este Sfantul HERUVIM ALYDAM, care este un mare superspecialist in domeniu si a activat in Secretariatul Consiliului Heruvimic. Deocamdata in locul lui trebuie sa se specializeze un alt Heruvim.

( cateva detalii despre activitatea Sfantului HERUVIM ALYDAM ne-a dat Sfantul HERUVIM HERACES, care a zis:

 “ La inceput ALYDAM a fost INGER,vapoi a evoluat si a fost intronizat HERUVIM. A conlucrat la Secretariatul Sfantului CONSILIU HERUVIMIC in jur de 1 miliard de ani dupa timpul vostru terestru, dupa care a fost repartizat intr-o ENTORIE indepartata, unde a activat cam 7 miliarde de ani, apoi s-a intors in cadrul Secretariatului nostru, dar acum, la inceput de realizare a CERULUI CHRISTOFORIC, Domnul IISUS ne-a solicitat in cadrul Secretariatului din CERUL Lui. In locul Lui am pus un Secretar de ordin secundar si daca va corespunde tuturor solicitarilor va ramane Secretar Sef.

 Numele celui ce conduce acum Secretariatul HERUVIMIC este Dosymuss.

Secretarii Adjuncti sunt toti HERUVIMI si se numesc EDMYN si EFRATYS. Amandoi au specializare si in limba romana, ca de fapt si Secretarul Sef. Ceva mai tarziu au fost stabilite canalele specifice de comunicare active si interactive.

In cadrul SECRETARIATULUI sunt urmatoarele ranguri dupa Secretar Sef si Secretari Adjuncti:

1.    ANALISTUL DOCUMENTELOR care sunt deja venite in cadrul Secretariatului, caci primirea si admiterea documentelor se face de catre Secretarul sef si de catre Adjuncti. Analistul este INGERUL Savant BELYGAMM, care a venit din OPAL in cadrul Secretariatului.

2.    ARHIVATORUL SEF al tuturor documentelor si ale cartilor scrise de HERUVIMI, dar acest Arhivator Sef din cadrul Secretariatului, are 10 INGERI in subordinea lui. Arhivatorul este Sfantul HERUVIM DELMATYSS care a venit de la Sfantul Sanctuar Ceresc.

3.    SUPERANALISTI si OBSERVATORI SPECIALI sunt ceilalti care fac parte din Secretariatul CERULUI CHRISTOFORIC.

 Daca exista greseli sau anumite neconcordante in ceea ce priveste documentatia, acestia trebuie sa caute pe cei care au intocmit, scris pentru a executa toate corectiile specific. Nu se poate admite nici o incorectitudine.

SUPERANALISTI sunt 3 INGERI si anume: INGER Savant TACTYCUSS, INGER Savant TEOBYMM si INGER Superspecialist ERTANYMUS al Doilea.
OBSERVATORI sunt: HERUVIM DETRIS cel FRUMOS, HERUVIM DEONVYM cel HARNIC si SERAFIM BAGDIKOSS.

Secretariatul CERULUI CHRISTOFORIC s-a realizat din BEYATYTT si BYACERR in combinatie cu ARGINDEV si SOLARIUM. Baza Secretariatului a fost realizata din TYROTYTT si MERDARYUM.

Dupa realizarea bazei de sus, au mai venit inca 1000 de INGERI din OPAL si cu ei s-a facut Secretariatul si Oficiul de primire si de consfatuire al Constructorilor. Conducatorul este INGERUL Supersavant PAVLYOS cel Bun, care are IQ ingeresc de 3000 de unitati si 2100 de culori in spectrul lui.

A trebuit sa se realizeze de urgent acest OFICIU al tuturor Constructorilor din Componenta Intregului CER, iar cel care are comanda acestui OFICIU este Sfantul HERUVIM DYMATES.
Dupa primele EDIFICII realizate in regim de urgenta cereasca, s-a trecut la realizarea invelisurilor exterioare si la proiectarea filtrelor specifice, apoi la realizarea si asezarea lor.

A trebuit un Sef de Lucrari pentru intreg CERUL CHRISTOFORIC si a fost ales Sfantul INGER ONESCUS, care a fost chemat de urgent din misiunea lui pe care o avea la nivel terestru si I s-a dat aceasta functie de ordin special.

Sfantul HERUVIM DEOTYMUS a stat de vorba cu Sfantul INGER ONESCUS care venise dintr-o Misiune din Romania si a spus:

“Lucrarile din CERUL CHRISTOFORIC sunt grele si extrem de pretentioase. Trebuie sa fii exigent si extrem de atent. Iti doresc succes!”
Sfantul INGER ONESCUS este foarte ocupat, pentru ca el raspunde de toate lucrarile care se executa in intreg spatiu destinat si desemnat CERULUI Domnului IISUS.

Calculele de rezistenta ale invelisurilor, precum si calculele si dimensionarea filtrelor se realizeaza de aceiasi constructori din OPAL implicati in aceasta misiune de ordin inalt, dar lucrarile merg destul de greu,pentru ca dimensiunile se maresc pe masura ce se avanseaza spre baza mare.

La timpul actual nu s-a realizat nici jumatate din invelisurile exterioare ( suntem pe 19 mai 2014)

Poate ca dupa terminarea lucrarilor din CERUL INSTRUCTIONAL si ale celor din CERUL al III lea, vor intra la executie si in Cerul CHRISTOFORIC.

Forma constructiva a secretariatului este circulara, avand inaltimea totala de 50 deani lumina,iar diametrul tot atat.

Eu, ARHANGHELUL RAFAELL am comunicat acest capitol initial din motive speciale, apoi CONSTANTIN a vorbit cu Secretariatul si cu Sfantul INGER ONESCUS.

Sa fiti binecuvantati cereste!


CERUL CHRISTOFORIC – NECESITATI SPECIFICE

Domnul IISUS are nevoie de multi INGERI sau de multe Sfinte Personalitati din Sfanta IMAPARATIE,ori din Sfintele ENTORII, care sa realizeze toate elementele constructive ale CERULUI Lui.

In ziua de Duminica 22 iunie 2014 mi-a comunicat ca are nevoie pe putin de 1 miliard de Sfinte Personalitati Ceresti, care au specializare in constructii specifice de ordin inalt. 

Spunea ca daca ar avea acest numar de INGERI ar putea termina in 2014 integral realizarea CERULUI Lui, dar ca nu are la timpul actual atatia constructori.

A spus ca desi CERUL Lui este realizat abia pe jumatate, o parte din FILTRELE CERESTI montate in structurile invelisurilor aproape ca     s-au incarcat de elemente negativiste : vorbe de hula de la satanisti, antihristi, injuraturi la adresa Lui, idei si filosofii mincinoase, antihristice sau de ordin demonic, actele de homosexualitate ale unor clerici sau calugari, certurile dintre clerici de acelasi cult sau culte diferite, acatistierele facute la adresa Lui si distruse de clericii zilelor noastre. 

Toate blestemele clericale se inregistreaza tot ca fapte de ordin negative in aceste filtre, scrise de INGERII PAZITORI sau de catre INGERII OBSERVATORI care au misiuni speciale in acest sens.

Cercetarea FILTRELOR din CERUL Domnului IISUS o fac doi analisti cu grad de observatori speciali. Ei analizeaza toate FILTRELE CERULUI si fac un raport special daca este cazul. 

Acesti ANALISTI nu vorbesc decat cu Secretarul Sef ( cu mine) INGER ONESCUS si cu Domnul IISUS. Ei sunt INGER Savant POLYTYSS si HERUVIM Savant BEDIGSUSS care au coeficienti mari de inteligenta. POLYTYSS are 7209, iar BEDIGSUSS are 7211. 

Vedeti si dumneavoastra ce Personalitati Inteligente trebuie sa fie desemnate pentru astfel de analize totalmente superioare. Tot ce se inregistreaza in filter are specificatie exacta, iar analistii clasifica absolut totul.

Am intrebat pe Domnul IISUS despre Editia a IV a a ACATISTIERULUI Lui, pe care am aranjat-o pentru a fi pusa sub tipar. Mantuitorul a dorit ca Editia sa fie facuta cat mai frumos posibil in cel putin 1000 de exemplare, toate acestea se vor da de pomana tuturor celor interesati. 

( Am facut 500 de exemplare pe care le-am dat in general de pomana, iar Domnul IISUS a vrut sa fie cel putin 1000, dar banutii sunt putini).

Dupa masurarea si cercetarea spatiului cosmic, in vederea realizarii CERULUI UNIVERSAL, Prealuminatul APFIMANS imi spune:

“ Vreau sa fac o extensie a Salii Coloanelor  in partea cealalta de Univers, precum si o gradina de flori cosmice”

“Si cine te opreste Prealuminate APFIMANS? Din partea mea iti doresc succes la infrumusetarea zonei dinspre Univers a Salii Coloanelor!”

“Bine, dar pentru aceasta imi trebuie spatiul de extensie in vederea realizarii gradinii cosmice, a spus Prealuminatul. Si cine trebuie sa imi de aprobare. A cui este zona?

Dar Domnul SAVAOT ne-a spus la amandoi: “Zona intra sub incidenta SFINTEI PERTUTII, asa ca va intelegeti frateste. 

Auzind aceasta, am zis:

 “ Prealuminate, nu iti mai trebuie decat Sfanta aprobare a Secretariatului nostru, deci Prealuminatii MERYDYANUS si VANGUS, vor aproba daca vei face un proiect de extensie pentru acest fapt.

Am sa il fac, ca sa fie cu adevarat uimitor!

Dar Domnul IISUS ii zice Prealuminatului APFIMANS:

“Ai cativa INGERI specializati in design ceresc, ca sa ii detasezi o mica perioada la mine, in CERUL Meu?”

"Am Doamne, cum sa n-am!”

Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE spune catre noi toti : 

“Am zece INGERI specializati de mine in operatii speciale de design ceresc, daca Domnul IISUS doreste, ii repartizez pentru o saptamana, dupa timpul terestru.

“Multumesc de oferta, Sfinte VOIEVOD si te rog sa-i trimiti pe toti cei zece la Mine!”

“Acum le dau porunca, Doamne IISUSE!”

Prealuminatul priveste spre EDIFICIU de POCAINTA si face un semn Adjunctului sau, apoi Adjunctul aduce trei INGERI frumosi care au facut plecaciune smerita, dupa care le zice:

Domnul IISUS are nevoie de maiestria voastra cea cereasca si va rog sa demonstrati ca sunteti cu adevarat buni in misiunea aceasta!”

Si fara sa astepte ceva cei trei INGERI au plecat rapid spre CERUL CHRISTOFORIC.

Prealuminatul ma priveste si ma intreaba:

“Cat de repede crezi ca se va realiza CERUL CHRISTOFORIC?”

Este un CER foarte MARE si necesita mari eforturi si Multe Personalitati cu specializari deosebite. 

Este aproape de jumatate, dar jumatatea urmatoare este mai mare si mai complicata. 

Asa este, dar poate vor mai interveni si alti specialisti, caci deocamdata dintre opalici au venit putini. Vom vedea. Sa-I dorim succes, Domnului IISUS!

INGERUL pazitor al Localitatii ISACCEA mi-a zis azi 23 iunie 2014 : 

“ Te rog sa vii in Dobrogea sa stam de vorba!”

“Dar pentru ce doresti sa stai cu mine de vorba, Sfinte INGERE?”

“Sunt de 800 de ani aici si as vrea sa ma duc in CERURI din nou. Am auzit ca Domnul IISUS are nevoie de INGERI cu specializari in constructii de ordin ceresc."

Domnul IISUS a auzit discutia si a zis:

“ De ce l-ai chemat pe CONSTANTIN, nu stii ca si Eu am fost in Dobrogea?”

“Acum aproape 2000 de ani in urma, Doamne IISUSE

“ Ei, vezi ca stii”? Dar cate specializari in domeniul constructiilor cesresti zici ca ai?”

“Am trei specializari in acest domeniu, Doamne”

“Atunci, am sa vorbesc cu Sfantul ARHANGHEL MIHAIL ca sa caute un inlocuitor, adica un INGER nou instruit in CERUL INSTRUCTIONAL si daca CONSTANTIN binecuvanteaza, atunci vei fi inlocuit de noul venit, iar tu vii la Mine, in CERUL Meu.

Domnul IISUS mai zice: 

” Pentru ca au venit la masa de lucru la laboratorul tehnic al CERULUI UNIVERSAL trei elevi ai Scolii Sfintei PERTUTII, acum se pot face deodata cele doua SUPETELESCOAPE in CERUL Meu. Daca supertelescopul ce il veti face pentru HERUVIMUL HERACES va avea rezultate superioare, sa stii ca vreau si eu doua de marimea aceea."

“Ce fel de supertelescop vrei ca sa fie pentru CERUL INSTRUCTIONAL?”

“Vreau unul de o mare putere de observare, la orice distanta, daca este posibil”

“ Sa stii ca nu ai gusturi rele deloc, tehnica pamanteasca te-a facut mai abil si mai pretentios. Dar vrei cumva sa faci un laborator tehnici de mare eficienta si in CERUL INSTRUCTIONAL?”

Nu acum. Am foarte multe de facut, am si eu mare nevoie de filter ceresti, iar specialistii din OPAL merg incet

Nu este incet, ci este ritmul lor normal. Daca si acolo mai trebuie Personalitati pentru specializare?

Deocamdata nu. In CERUL UNIVERSAL pot fi cat de multe, dar OPALUL este foarte strict in primiri, mai ales locurile sunt stricte.

Astazi 4 iunie 2014 la ora 22, Sfantul INGER ONESCUS care conduce totalitatea lucrarilor de realizare in CERUL CHRISTOFORIC, m-a anuntat ca cele doua supertelescoape pe care le-au realizat specialistii in CERUL UNIVERSAL au fost montate pe jumatatea inferioara, pe acelasi diametru,dar la 180 de grade unul de altul.

Montajul a fost facut de specialistii CERULUI CHRISTOFORIC, iar supervizioarele au fost comandate in OPAL.

Dupa proba de functionare, respectiv dupa reglajele finale s-a ajuns la o vizionare pe distanta de 2000  de ani lumina.

Cei care au facut montajul si reglarea supertelescoapelor pe pozitiilelor au fost: INGER Savant SAVYNYOSS, care a venit din OPAL si are IQ 3909 si INGER Savant din OSTIREA DOMNIILOR pe numele lui de AFVRYTYAN cel HARNIC, care are IQ de 3600 unitati inteligibile ingeresti.

Dupa reglare au facut proba specifica de functionare si au fost chemati doi INGERI OBSERVATORI pentru a le lua in primire si a incepe observatiile. Cei doi INGERI OBSERVATORI sunt : INGER Savant HARBYNYUSS si INGER Superspecialist TEOMANYSS. Dupa ei au venit doi conlucratori care preiau informatiile facute prin observatii. Acesti doi conlucratori sunt: INGERII DEMYUS cel BUN si AFTERMANIUS cel FRUMOS.

Am felicitat pe Sfantul INGER ONESCUS, cat si pe ceilalti specialisti din minunatul CER CHRISTOFORIC pentru reusita montajului.

Sfantul SERAFIM SERAFYMYOSS care a primit si el un supertelescop facut de specialistii CERULUI UNIVERSAL a spus ca supervizorul necesar lor si l-au realizat in cadrul SFINTEI Lor OSTIRI, dar dupa montaj si probele de functionare ei vad la distanta de 2500 deani lumina.

Mi-am dat seama ca performanta supervizioarelor influenteaza distanta de vizionare.

Sfantul HERUVIM CONSTANTIN de la partea superioara a CERULUI CHRISTOFORIC a spus ca si el poate realiza un supervisor in cadrul OSTIRII Lui. M-am bucurat de aceasta veste.

Inseamna ca OSTIRILE CERESTI de APARARE au specialisti deosebiti, care pot realiza performante ceresti minunate. Echipa de specialisti din CERUL UNIVERSAL a comunicat ca lucreaza in momentul actual la un supertelescop pentru CERUL al IX lea.

Le doresc succes si realizari minunate!

Sfantul INGER ONESCUS este acum Sef de Lucrari in CERUL CHRISTOFORIC si spune ca lucrarile la invelisul exterior sunt realizate in proportie de 61%, ajungand ceva mai jos de jumatate.

In interior a fost executat EDIFICIUL de COMANDAMENT sub forma unui PALAT stralucitor in care Domnul IISUS si-a adus un numar de 32 de INGERI care au fost la Sfantul TRON DIVIN

Secretariatul a ramas la partea superioara si nu i s-au mai modificat dimensiunile. Urmeaza executarea unui EDIFICIU CENTRAL pentru OSTIREA de PAZA INTERIOARA, care are acum 900 de HERUVIMI.

Numarul Sfintelor Personalitati care se ocupa acum de realizarile constructive este de 3178 ( in data de 6 iulie 2014)

Lucrarea invelisului mijlociu merge mai greu, pentru ca filtrele executate de specialistii opalici sunt putine. Daca invelisul mijlociu nu este gata, nici cel inferior nu poate continua.

La RESITA exista o BISERICA DACICA in adancul pamantului. In aceasta BISERICA a STRAMOSILOR DACI, au slujit trei preoti crestini cu numele de atunci : IOSUA, ATALOS si ZOTIC.

Acesti SFINTI ai stramosilor nostri sunt in SOBORUL MAICII DOMNULUI si pot face comuniune spectrala, dar si de ordin verbal.

Sfantul ZOTIC DACICUL ne spune:

“Am fost printre primii crestini din zona aceasta si am slujit conform Sfintelor Invataturi Apostolice, fara ca sa denigram pe cei care ne-au ocupat tara, mai ale sdupa cel de-al treilea razboi al lui DECEBAL cu fostii lui inamici.

Am marturisit si am impartasit pe toti cei care se botezau in acele vremuri de restriste antica. Daca am ramas in amintirea urmasilor inseamna ca Domnul DUMNEZEU, respectiv MANTUITORUL ne preamareste in felul in care El doreste sa o faca.

Dupa timpul pamantesc au trecut de aatunci, mai bine de 1900 de ani terestri, iar noi ne continuam activitatea de slujire crestina, aici in CERURI, conform Sfintei Traditii Crestine de Ordin Primar. 

Tuturor slujitorilor fara de plata, le dorim sanatate, buna intelegere si succes foarte mult in lucrarea de inoire a intregii lumi.

SFANTUL ARHANGHEL URIIL A FACUT MISIUNE SPECIALA IN UNIVERS, PENTRU A ADUCE ELEMENTE SPECIALE

Pentru realizarea structurilor interioare ale Sfantului CER CHRISTOFORIC, Domnul IISUS a dat porunca Sfantului ARHANGHEL URIIL de a extrage anumite elemente frumoase si rare din Univers, apoi Sfintii lui INGERI le-au comprimat si le-au adus.

Am spus ca in Univers sunt peste 3200 de elemente, din care noi nu stim decat 107 conform Tabelului Lui Mendeleev, dar mai sunt alte 20 de elemente decsoperite pe planeta noastra si care nu s-au facut publice din motivele secretelor de state, care detin aceste informatii tehnico-universale.

Cele 12 elemente communicate de Sfantul INGER FYLYPOS sunt:

1.    Elementul DYNARYUMM care este stralucitor ca soarele pe timp de vara, se poate comprima si devine stabil si foarte dur. Se poate combina cu elementul AURINAS, ori se poate folosi asa cum este. Din el pot rezulta elemente la densitati de 600 pana la 800 de unitati ceresti

2.    Elementul STELLARR de culoare alb-argintie, fiind alb stralucitor, se comprima bine, se lipeste extrem de bine, permite amestecarea cu elementul ARGYNDEV, se pot realiza componente de o densitate cereasca de 1000 de unitati.

3.    Elementul TEVYASS este verde stralucitor si foarte transparent, se poate comprima foarte bine si nu isi pierde stralucirea prin comprimare. Se foloseste la realizarea elementelor specifice de design specific ceresc. Nu se combina cu alte elemente sub nici o forma

4.    Elementul DOGYEASS este albastru stralucitor, se comprima foarte bine si nu isi pierde stralucirea dupa comprimarea inalta, pot rezulta componete de 2200 unitati ceresti, nu se combina cu alte elemenete in nici o proportie

5.    Elementul DEFRYMM A este de culoare alb-aurie, fiind foarte stralucitor, se comprima bine si se lipeste excelent, nu permite amestecarea cu alte elemente constructive.

6.    Elementul DEFRYMM B este instabil, foarte frumos, avand culoarea azurie stralucitoare. In amestec cu AURINAS devine stabil si se poate comprima orcicat de mult. Se poate modela sub orice forma cereasca. Prin combinarea cu AURINAS se pot obtine component extrem de frumoase si de rezistente

7.    Elementul ZWAYSS este alb transparent, nu se combina, dar se poate comprima si lipi oriunde, se foloseste la elemente de design specific.

8.    Elementul TURANYMM este albastru inchis si extrem de stralucitor, se poate combina doar cu AURINAS in diferite proportii, se pot executa elemente de mare rezistenta cereasca caci poate ajunge la 2238 unitati de densitate cereasca

9.    Elementul FOREXX este alb argintiu cu nuante verzi, fiind foarte stralucitor, foarte stabil dupa comprimare, dar nu permite combinarea cu elemente specifice.

10.                       Elementul DEFRYTT alb vinetiu cu nuante albastre, se combina doar cu cateva  elemente si pot rezulta compenente extrem de frumoase si de rezistente, se comprima doar o singura data

11.                       Elementul GUAVV este albastru deschis si se poate combina in orice proportie cu altele, rezultand tot felul de elemente frumoase

12.                       Elementul SPERYNN are culori schimbatoare, iar dupa comprimare, raman doar doua, care sunt alb si albastru, dar acestea nu se mai schimba si raman cum sunt

Multumim INGERULUI FYLYPOS pentru amabilitate si comunicare, Ii dorim succes in Lucrarea din CERUL Lui IISUS!

Alte elemente sunt:

Elementul AURINS de culoare galben spre rosiatic cu capacitate exceptionale de lipire, fiind comprimat la 198 unitati de densitate cereasca, devine superrezistent.

Elementul ARGYNDEV este un element alb stralucitor care se comprima greu, iar dupa comprimare devine extrem de dur. Nu isi schimba culoarea la comprimare, dar dupa procedura comprimarii poate ajunge la 800 de unitati de densitate cereasca.

Elementul GRYDANIUM poate fi combinat la maximum, iar dupa comprimare ajunge la 400 de unitati de densitate cereasca, dar amestecat cu AURINAS si apoi comprimat poate ajunge la 100 de unitati

Elementul ceresc AFRAN este de culoare albastru spre indigo, se comprima greu, iar dupa comprimare devine extradur, poate ajunge la densitatea de 1000 unitati ceresti.

Elementul ceresc FETBYN este de culoare rosiatica si permite combinarea cu AURINS, dar poate fi combinat si separat. Dupa comprimare poate ajunge la 220 de unitati de densitate cereasca

Elementul BYANTIMYISS este de culoare verde spre rosu. Are sclipiri foarte frumoase. Se poate amesteca usor cu MERDARYUM, iar dupa comprimare amestecul poate ajunge la 1200 de unitati de densitate cereasca. Daca se combina singur, devine extradur.

Elementul ceresc BEYATYTT este de culoare verde spre albastru, ar fi un azuriu, dupa conceptul vostru pamantesc. Se poate combina sau modela usor, se poate amesteca cu MERDARYUM si AURINAS la un loc. Rezulta o combinatie cristalina cu nunante extrem de frumoase. Combinatia poate fi comprimata la 250 unitati de densitate cereasca. Se pot realiza elemente pentru structuri ceresti de design.

Elementul BYACERR este de culoare alb albastrie. Se poate combina singur, dar la comprimare culoarea acestui element se inchide devenind albastru deschis. Este foarte dur si poate ajunge pana la 900 de unitati de densitate cereasca

Elementul BEYRWASS are culori schimbatoare in forma libera si se vede rosu, alb, galben, cerde si indigo. Aceste culori se schimba dintr-un moment in altul. Se poate supune comprimarii inalte si poate ajunge la 1200 de unitati de densitate cereasca. Dupa comprimare raman doar 2 culori, care se schimba intre ele la interval exacte de timp. Culorile care raman sunt alb si rosu, iar celelalte se pierd in procesul de comprimare.
….
CERUL CHRISTOFORIC nu este un CER DESCHIS ca toate celalalte, ci este un CER de COMANDA si de OBSERVATIE SUPERIOARA.

Actualul SECRETARIAT este prea mic in raport cu informatiile care se vor capta si prelucra din multe aspect ale previziunilor ceresti.

Colaborarea cu CERURILE va trebui sa fie de ordin total, pentru ca are nevoie de tot felul de specialisti in toate domeniile active si interactive.

Colaborarea cu OSTIRILE CERESTI trebuie s afie la cel mai inalt nivel, deoarece va trebui sa isi asigure necesarul de INGERI experimentati in mai multe domenii de activitate.

Daca va primi slujitori care au activat pe Pamant, atunci va primi dintre cei mai devotati si mai curati posibil, 

Intr-un cuvant are nevoie de IERARHI pustnici, de IERARHI cu traire inalta care nu au avut de-a face cu pacatele lumii acesteia
…..

BISERICA ORTODOXA SECRETA din ROMANIA este o biserica dreptmaritoare cu statut ceresc si traditie crestina, incepand din anul 32 dupa nasterea Fiului IISUS Christos.

BISERICA ORTODOXA SECRETA este o biserica de ordin inalt care este condusa direct de catre DUMNEZEIRE si va fi condusa in continuare, fara sa fie sub jurisdictia altora.

Desi este din anul 32 al acestei ere noastre, aceasta BISETICA nu este oficiala, dar se va oficializa in contextual viitorului imediat.

Nu este o biserica eretica asa cum vehiculeaza anumite ierarhii, ci este o biserica de ordin comunional si comunicativ la nivel terestru.

Prin activitatea acestei BISERICI ORTODOXE SECRETE au fost aduse la nivel planetar foarte multe informatii de ordin ceresc si iluminator.

Daca multe BISERICI nu au niciun communicator cu DIVINITATEA, atunci sa stiti ca BISERICA SECRETA ORTODOXA are si va avea cei mai multi comunicatori reali si nu inchipuiti.

Va doresc tuturor o viata bineplacuta de ordin duhovnicesc!
Sa fiti binecuvantati cereste cu totii!”

DOMNUL IISUS CHRISTOS A PREDAT SEFIA ADMINISTRATIVA  A OPALULUI, PREALUMINATULUI STELEA din RAMA DIVINA

OPALUL SE EXTINDE si DEVINE CER SUPREM

Domnul IISUS ramane in continuare Personalitatea din Preasfanta TREIME, ii ramane tronul in cadrul Sfintei RAME DIVINE si Prerogativele Divine de Ordin TREIMIC.

Prealuminatul STELEA a  preluat doar Functia Administrativa de Ordin Opalic, dar nu si functia de Prim FIU al TATALUI si nici pe cea de MANTUITOR

Toate Functiile de Ordin Divin, raman ale lui IISUS in continnuare.

In schimb, se largeste Sfanta mea activitate, pentru ca trebuie sa ies din Sfanta RAMA a DIVINITATII si sa rezolv toate Sfintele probleme de ordin administrativ, organizatoric, constructiv. 

Ma bucur de sprijinul fratilor Prealuminati si de cel al lui CONSTANTIN pe care il simt din nou langa noi, chiar daca este om si are multe neajunsuri si mari greutati la nivel pamantesc.

Dar el este un colaborator minunat si foarte experimentat, de aceea avem nevoie de el, ca si de toti ceilalti din Sfanta IMPARATIE CEREASCA.

Unghiul exterior al lui CONSTANTIN si colaborarea lui cu a noastra, ne da un impuls de maretie cereasca.

Daca altii nu pot face asa ceva, CONSTANTIN poate, chiar daca este om ca toti ceilalti dintre voi. Ce nu poate intreg globul in aceasta privinita, poate CONSTANTIN.

Este un mister si pentru noi, ca poate o astfel de colaborare si de conlucrare aproape perfecta.

Dupa ce mi-a predate toate prerogativele Lui cu privire la Administratia Integului OPAL, Domnul IISUS a plecat imediat in CERUL Lui, pentru a-si continua activitatea, in modul cel mai intens posibil.

Prima LUCRARE de mari dimensiuni pe care trebuie sa o conduc este EXTINDEREA OPALULUI cu 30 de ani lumina pe inaltimea lui. In acest fel de va muta Sfantul HERUVIM HERACES mai sus cu 30 deani lumina, dar va muta intreg SISTEMUL OBSERVATIONAL SUPERIOR.

Urmatoarea mutare va fi a OSTIRII condusa de Sfantul SERAFIM SERAFYMYOSS care se va muta cu 22 de ani lumina mai sus, fata de pozitia actuala, dar aceasta Sfanta OSTIRE isi va modifica putin prerogativele si va deveni OSTIRE SUPREMA de APARARE si INTERVENTIE chiar pe model exterior, daca va fi nevoie.

A treia mutare este aceea a Sfintilor ARHANGHELI EVGUDIIl, SALATIIL si VARAHIL cu toate OSTIRILE Lor. Ei vor trece in spatiul dintre OSTIREA SUPREAMA si PALATUL TACERII.

In acest fel dau voie SFINTEI PERTUTII sa se extinda, dar vom crea spatiu suficient pentru CONSILIUL MEMBRILOR de ONOARE al RAMEI DIVINE.

Am aprobarea PREASFANTULUI DUH in vederea acestor modificari substantiale de Ordin Opalic.

Voi trece imediat la constructia invelisului exterior a partii superioare a OPALULUI, respective mutarea bazei superioare.

Am luat decizia de a infiinta o OSTIRE de OBSERVATII, CERCETARI si INTERVENTII in Universul INFERIOR ( unde a fost IADUL) cu sediul si amplasarea langa EDIFICIUL de POCAINTA, dar spre partea exterioara.

Inca nu s-a dispus masurarea spatiului aferent acestei OSTIRI, dar se preconizeaza a fi condusa de doi ARHANGHELI METATRON si AMONIUS.

AMONIUS este INGER Supersavant in medicina si cercetari medicale ceresti, iar METATRON este specializat in observatii si aparare.

Intronizarea se va face intr-un cadru solemn, la care vor participa toti Sfintii ARHANGHELI

Deocamdata a fost lansata informatia catre mine si CONSTANTIN. Este nevoie de un SEF al Universului INFERIOR, care inca nu este desemnat de Sfanta PERTUTIE DIVINA.

Toate Comandamentele acestor Sfinte OSTIRI ale Sfintilor ARHANGHELI EVGUDIIL, VARAHIL si SALATIIL se vor muta dupa ce partea superioara va fi gata.

Dupa toate aceste realizari, CERUL OPALIC va avea prin Decizie Divina, statut de CER SUPREM.

Prealuminatul STELEA  a comunicat toate acestea pe 23 august anul 2014 la ora 18:50 ca a fost realizata prima centura  dintr-o combinatie de elemente ceresti denumite BEYATYTT si ARGINDAV.

Centura are densitate cereasca de 1829 unitati ceresti, apropiindu-se de prezicerea initiala.

Este un inceput minunat de extensie a partii superioare a OPALULUI.
La aceasta Lucrare au participat un numar de 2000 de Personalitati executante

Celelalte pregatesc elementele invelisului exterior. Dupa ce vom aseza invelisul pe nervurile create, vom proiecta marimea filtrelor ceresti. Pana atunci nu ne pronuntam si nu cerem nimanui niciun fel de filtre.

Proiectul SCOLII de INSTRUIRE SUPERIOARA a fost realizat de catre Seful OSTIRILOR din CERUL CHRISTOFORIC si s-a supus verificarii de catre Domnul IISUS Christos azi 29 august 2014, dupa verificare Domnul IISUS si-a dat acceptul pentru realizare.

Dimensiunile sunt: lungimea de 14 ani lumina si latimea de 7ani lumina, iar inaltimea de 21 de ani lumina.

Spatiul ceresc al SCOLII este propus a fi sub PALATUL Sfintelor OSTIRI.

Sfantul HERUVIM DEOTYMUS a realizat proiectul BISERICII din cadrul CERULUI CHRISTOFORIC

Biserica are un diametru de 50 deani lumina, inaltimea de 75 de ani lumina conform proiectului initial si va fi amplasata in partea de jos, sub SCOALA DE INSTRUIRE INGEREASCA.

In aceasta zi de 29 august, Domnul IISUS are nevoie de 100 de superfiltre pentru a le aseza dupa invelisul exterior, pe partea inferioara.’

Toate elementele invelisului exterior au fost executate si urmeaza a fi aranjate conform planului cosntructiv de Ordin Ceresc.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu