luni, 8 iulie 2019

Oamenii de știință descoperă biophotonii în creier care ar putea sugera că conștiința noastră este direct legată de lumină!


Oamenii de stiinta au descoperit ca neuronii din creierul mamiferelor au fost capabili sa produca fotoni de lumina sau "biophotoni"! Fotonii, destul de ciudat, apar în spectrul vizibil. Acestea variază de la aproape infraroșu până la violet sau între 200 și 1300 nanometri. Oamenii de stiinta au o suspiciune incitanta ca neuronii creierului nostru ar putea comunica prin lumina. Ei bănuiesc că creierul nostru ar putea avea canale optice de comunicare, dar ei nu au nicio idee despre ceea ce ar putea fi comunicat.

Chiar mai interesant, ei pretind că, dacă se produce o comunicare optică, biophotonii producătoare de creiere ar putea fi afectați de entuziasmul cuantic, adică poate exista o legătură puternică între fotonii, conștiința noastră și posibil ceea ce numesc multe culturi și religii ca Spirit.
În câteva experimente, omul de știință a descoperit că creierul de șobolan poate trece un singur biophoton per neuron pe minut, dar creierul uman ar putea transmite mai mult de un miliard de biophotoni pe secundă.


Dacă există o corelație între biophotonii, lumină și conștiință, aceasta poate avea implicații puternice, încât este mai mult la lumină decât știm. Gândește-te doar pentru o clipă. Multe texte și religii s-au întors încoace, de când zorii civilizației umane au raportat despre sfinți, ființe ascensionate și indivizi luminători având cercuri strălucitoare în jurul capului lor.

De la Grecia antică și Roma antică, la învățăturile hinduismului, budismului, islamului și creștinismului, printre multe alte religii, sacru erau reprezentați cu un cerc strălucitor sub forma unei strălucire circulară în jurul capului sfintilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu