sâmbătă, 27 iulie 2019

Creatia sufletelor - Constantin Dogaru




BINECUVANTAREA Preasfantului DUH
Fiule Constantin !
 Datorita faptului ca scrii o noua carte despre sufletul omenesc sau despre sufletele create de catre Preasfanta Divinitate,ori cu binecuvantarea Divinitatii intregi, Eu, DUHUL SFANT care am creat miliarde de suflete, fie in colaborare cu domnul SAVAOT, in colaborare cu Preasfantul vostru TATA Divin, sau fie de unul singur, te binecuvantez dumnezeieste cu binecuvantarea mea personala de Ordin Divin de a scrie aceasta noua carte despre SUFLETELE OMENESTI create in totalitate de catre Marile Personalitati Divine, la nivel Ceresc. 
In acest moment deosebit poti spune omenirii intregi ca atat Creatia Dumnezeiasca cat si cea Cereasca s-a extins extrem de mult. In orice PALAT de CREATIe, de ordin Divin ori Ceresc, se pot crea suflete de o mare valoare spirituala.

Timp de mai mult de 9 miliarde de ani, daca tot vorbesc de timpulplanetar, au fost create la nivel terestru multe miliarde de suflete a cate 3 ALUETE fiecare suflet. Dupa o experienta indelungata si dupa toate deficientele pamantesti, Divinitatea intreaga s-a hotarat sa renunte la creatia SUFLETELOR cu 3 ALUETE si s-a inceput creatia SUFLETELOR cu 5,7,8,9 ALUETE dupa caz.

Este o noutate pe care Eu, SFANTUL DUH v-o relatez la data terestra de 15.11.2018, dupa timpul actual al Romaniei. Nu vom mai crea SUFLETE cu 3 ALUETE, a cate 3 elemente de VIATA VESNICA, ci vom crea SUFLETE care vor avea cate 5,7,8,9 ALUETE a cate 5 elemente sau a cate 7,8,9 elemente cu VIATA VESNICA.

Veti spune dar, voi cei care aveti SUFLETE cu 3 ALUETE, cu 3 elemente fiecare ce veti face?

Divinitatea agasit solutia inobilarii credinciosilor, care accepta, de a li se aplica una sau mai multe ALUETE PROGRESIVE, dupa caz ori situatie. Procesul Divin si Ceresc al inobilarilor sufletesti a inceput si va continua de acum inainte, numai la cei care vor fi de acord cu Dumnezeirea si Sfintele Personalitati Ceresti,

Fiul CONSTANTIN va va dezvalui in acest volum cum se face CREATIA SUFLETELOR, cum se face INOBILAREA, ridicarea la un alt rang al sufletelor care au ajuns in CERURILE Sfintelor IMPARATII, dar si cum se poate face ridicarea in rang a sufletelor celor credinciosi, care accepta comuniunea si conlucrarea cu Dumnezeirea si Sfintele Personalitati Ceresti.

SUFLETUL Fiului CONSTANTIN are in raport cu timpul terestru in jur de 28 de miliarde de ani, dar de fapt este doar o comparatie si nu o varsta reala de ordin ceresc.

In CERURI nu exista timp, nu exista limite de varsta, ci exista miliarde de situatii conlucrative si comunicative.

Deci Fiul CONSTANTIN nu este batran, dupa cum nici Eu, SFANTUL DUH nu sunt batran, chiar daca as avea vreo 100 de miliarde de ani de existenta Dumnezeiasca vorbind dupa timpul vostru planetar.

Credeti voi ca 100 de miliarde de ani au valoare, daca nu se face nimic la adresa Dumnezeirii? Nu are dragii mei, ca sa vorbim asa pe intelesul vostru, valoarea a 5 ani trecuti din anul 2013 si pana acum noiembrie 2018 este mai mare decat valoarea celor 8 miliarde de ani de cand s-a facut Planeta Pamant, dintr-o bucata de NEBULOASA ARZANDA

Zice in Scriptura voastra asa:

"La inceput a facut Dumnezeu CERUL si apoi PAMANTUL" insa intre facerea CERULUI SUPREM si facerea Pamantului a trecut o perioada de mai bine de 22 de miliarde de ani terestrii dupa calculul Divinitatii.
Cei care vreti sa faceti calcule multe si aveti dragoste de matematicile pamantesti, va vom pune la dispozitie matematicile ceresti si apoi pe cele dumnezeiesti. pentru a studia toate aceste matematici va trebuie mai mult de 10 miliarde de ani terestrii.

Nu exagerez ci vreau sa intelegeti cat de mare este dezvoltarea cereasca si dumnezeiasca la nivelul actual.

Dezvoltarile Ceresti si Dumnezeiesti nu au limite, asa cum au civilizatiile pamantesti, cat si cele universale.

Dumnezeirea nu este limitata in timp si spatiu, iar extinderea este permanenta. de la Prima mare Personalitate Divina AUTOCREATA care a fost si este cea a Domnului DUMNEZEU SAVAOT, la Dumnezeirea actuala, care are 4 compartimente, putem spune ca este ceva colosal,de neimaginat.

Sunt destui care nu accepta Dumnezeirea actuala, ci doar un singur Dumnezeu, adica numai pe Domnul SAVAOT.

Insa marea Personalitate a Domnului SAVAOT abia vi s-a descoperit, iar crestinii abia cunosc nucleul de comanda al Dumnezeirii,adica Preasfanta Treime Divina.

Ati auzit despre Preasfanta RAMA DIVINA si despre Prealuminatii Divini, insa prea putini din voi acceptati realitatea Sfintei RAME DIVINE, care are o vechime de peste 29 de miliarde de ani, in raport cu timpul vostru terestru. 

Si Prealuminatii ( Fondatorii, Creatorii) pot CREA SUFLETE OMENESTI, asa cum pot crea si Eu, SFANTUL DUH.

Mai exista CONSILIUL DIVIN de ADMINISTRARE a Intregului UNIVERS creat si a celui primordial de Ordin Vesnic. 

Marile Personalitati Divine ne-am AUTOCREAT in Universul PRIMAR, in conditiile unei puritati universale exceptionale.

Sa nu confundati Universul PRIMAR in care ne-am autocreat Noi cu Universul SOLID creatd e Noi si de INGERII GENERATIEI I, a II a si a III a

Divinitatea a facut CERUL SUPREM dar si celelalte ceruri, insa nu de una singura, ci impreuna cu INGERII.

Asa a fost atunci si este si acum, pentru ca se realizeaza cel de-al doilea CER de ECHILIBRU,cu acord Divin, insa la creatia acestui nou CER ( DIMENSIUNE) conlucreaza peste 5 miliarde de INGERI ai primei GENERATII.

Cand am inceput noi,am avut la dispozitie 1 miliard de INGERI ai primei GENERATII. Dumnezeirea nu avea in plan atunci creatia sufletelor, ci avea in plan CREATIA INGERILOR.

Daca a fost creat un CER si s-a vazut ca este bine, s-a trecut la cel de-al doilea, care este cerul al Noualea. Si am vazut ca e bine, dar au mai trebuit INGERI. Asa ca am extins creatia INGERILOR si am facut o prelungire a GENERATIEI I, dar la un moment dat ni s-au parut a fi prea putini un numar de 12 miliarde si jumatate de INGERI si am trecut la creatia GENERATIEI a IIA, care are un numard e 26 de miliarde de INGERI.

S-a realizat cel de-aldoilea CER si apoi am trecut la trealizarea celui de-al treilea, actualul CER Opt. Am vazut ca este bine,am pus INGERII in CERURI si am creat primele Ostiri Ceresti. S-a trecut la realizarea celei de-a treia GENERATIE de INGERI si s-a observat NEBULOASA ARZANDA, spre partea de SUD a Universului PRIMAR de atunci.

Am examinat NEBULOASA ARZANDA si am hotarat sa o sectionam in mai multe bucatele, iar din acelea sa facem Planetele Universului nostru. Lucrarea aceasta a durat 7 miliarde de ani, iar dupa ce planetele au inceput a se realiza impreuna cu INGERII GENERATIEI a III a, insa cei mai experimentati INGERI era cei din GENERATIA I pentru ca invatasera mai mult si aveau experienta mai mare. la acel nivel, am inceput intocmirea sistemelor planetare si apoi a galaxiilor care exista si astazi.

Un sistemplanetar are o planeta centrala sau uneori chiar doua dupa caz,ori dupamarime,insa un sistem incepe intotdeauna cu planeta centrala, adica cu planete de tip soare care emit lumina, caldura si magnetism universal. Orice planeta care nu are asa ceva nu este buna de planeta centrala, ci de planeta orbitala. In jurul fiecarei planete centrale, exista mai multe planete orbitale. 

Dupa felul in care este scrisa Biblia Vechiului Testament, Planeta Pamant ar fi trebuit sa fie o planeta centrala, dar nu este decat o planeta orbitala, adica se roteste in jurul soarelui, pe o anumita orbita, foarte bine calculata de specialistii ceresti.

Trebuie sa intelegeti ca Biblia a fost scrisa la un anumit nivel antic, care nu avea nivelul dezvoltarilor de acum si nici nivelul inteligibil de acum.

Nu putem compara inteligentii antici cu cei de acum si nici profetii antici cu cei de acum. Nu putem compara valoarea Sfintilor APOSTOLI ai primului veac, al crestinatatii, cu valoarea descoperitorilor de acum, care este altfel, in alt context de ordin divin ori universal. Oamenii citesc Biblia Vechiului Testament, cat si a Noului Testament, insa nu isi dau seama de valorile reale actuale.

OMENIREA TERESTRA cat si cea EXTRATERESTRA si-a inceput existenta dupa ce planetele s-au racit si au prins a avea anumite forme specifice, dupa ce s-au creat atmosferele de ordin planetar. Exista planete la momentul actual care nu au atmosfera, deci nu sunt locuibile sub nicio forma.

CREATIA SUFLETELOR OMENESTI a inceput dupa CREATIA PLANETELOR si respectiv dupa GENERATIA a III a de INGERI, care fiind sub comanda lui LUCIFER i-au urmat sfaturile si indemnurile cele nefaste si s-au prabusit.

Abia dupa RAZBOIUL DIN IAD care a avut loc spre sfarsitul lunii ianuarie a anului 2013 si judecarea lui SATAN, INGERII GENERATIEI a III a cei cazuti, au inceput sa revina in CERURI, nemaifiind IADUL ( pentru sufletele pacatoase exista acum EDIFICIUL de POCAINTA).

Rog clericii crestini si necrestini, ca sa nu mai faca speculatii, deoarece IADUL nu a fost un ANTICER, asa cum socotesc unii dintre cei care traiesc.

IADUL nu a fost un ANTICER de ECHILIBRU NEGATIV, asa cum zic unii, ci a fost creat de catre Puterile Ceresti pentru detentia celor neascultatori si cazuti de la locurile lor.

Divinitatea nu s-a gandit la IAD ca la o structura de chin a sufletelor nestiutoare, ci a gandit locul de detentie si de indreptare fortata a celor care nu mai ascultau.

Transformarea IADULUI intr-o STRUCTURA de CHIN SPIRITUAL a facut-p LUCIFER si cei ce l-au ascultat pe el. Acum LUCIFER nu mai are nicio valoare, iar cei care au fost sub comanda lui s-au pocait. Au mai ramas neascultatorii care nu au ascultat Dumnezeirea si nici pe LUCIFERUL de altadata, insa si aceia sunt destul de periculosi pentru voi oamenii de acum.

CREATIA SUFLETELOR a fost si este necesara pentru popularea planetelor cu fiinte vii si ascultatoare. Cei care au trait pe Pamant, ba chiar si pe planete universale, dupa ce au trecut la cele vesnice, beneficiaza de una sau maimulte instruiri, apoi ajung INGERI de GENERATIA a IV a. 

deci SUFLETELE care au ascultat, s-au rugat si au facut ceva folositor pe Pamant sau in alte Universuri ajung INGERI dupa revenirea lor in CERURI, respectiv dupa anumite instruiri si inobilari.

Am facut aceste precizari pentru a se vedea realitatea creativa si conlucrativa la nivelul cel mai evoluat posibil. sa fiti cu totii binecuvantati! "

SUFLETUL OMENESC
ELEMENTELE COMPONENTE ALE SUFLETULUI

Sufletul omenesc are 3 mari parti: constiinta ( omeneasca), vointa (omeneasca) si ratiunea (omeneasca).
Si INGERII au constiinta, vointa si ratiune insa mai au si stabilitate cereasca si conlucrativitate cereasca.

Cu toate ca INGERII primelor 3 GENERATII au cu 2 aluete mai mult decat sufletele omenesti, unii dintre ei din GENERATIA a III a in numar de 18,5 miliarde au cazut datorita fostului conducator de atunci.

Ar fi trebuit ca Divinitatea sa cheme inapoi toti INGERII care au fost repartizati neascultatorului LUCIFER si sa-l fi lasat numai pe el sa se prabuseasca, cu toata ideologia lui de ordin potrivnic.

Oricum a fost oamenii au suferit si ei la nivel pamantesc, tot datorita influentelor negative pe care le-a facut neascultatorul impreuna cu toti ai lui, care i-au ramas in ascultare, oana dupa Razboiul din Iad ( 28-31 ianuarie 2013).

Abia dupa RAZBOIUL din IAD a inceput realizarea noilor CERURI. Niciun suflet si nicio personalitate cereasca nu se poate crea din altceva decat din ALUETE care conton elemente ale VIETII VESNICE, in afara de aceasta a mai contribuit si FERICIREA UNIVERSALA, FERICIREA ELEMENTARA si FERICIREA ABSTRACTA.

Primele ALUETE au fost create de catre Domnul DUMNEZEU SAVAOT in Universul PRIMAR, atunci cand Tatal DIVIN nu era creat. Preasfantul DUH a invatat creatie tot de la Domnul DUMNEZEU SAVAIT cat si de la Preasfantul TATA.

Cu 11 elemente s-a lucrat peste 10 miliarde de ani.

Nu este un lucru usor dragii mei sa faceti Creatie Sfanta ori Universala la un anumit nivel evolutiv. Noi, Divinitatea, am examinat elementele VIETII VESNICE precum si comportamentul lor in conditiile universale cateva miliarde de ani.

Nu ne gandeam atunci ca vom avea creati de felul lui CONSTANTIN care sa ne intrebe nu numia elementele VIETII VESNICE dar si originea formariilor, la care Npi, cele 3 Mari personalitati Divine le examinam,le aranjam, le cercetam si le combinam in multe feluri.

Fiul CONSTANTIN a mers pana la ORIGINILE MICROELEMENTELOR PREUNIVERSALE si a facut cercetari speciale si de ordin psihologic cu privire la elementele VIETII VESNICE si ale AUTOFORMARII lor.

Nu Ne-am gandit la asa ceva, ci la creatie, la experimentari, la combinari si energizari cu programe de energizare si nu cu fiintele noastre. Acum ne bucuram pentru ca Fiul CONSTANTIN este omul care cerceteaza, ceea ce altii nu au cercetat niciodata.

Si mai zice Ful Constantin si multe altele, dar daca s-a implicat in lucrari dumnezeiesti pe care nimeni dintre cei creati nu s-au implicat de bunavoie, ce mai putem noi zice?

Nu-i asa ca e un paradox?

Fiul CONSTANTIN de pe Pamant, face cercetari inn Univers, in exteriorul Universului, in Enclavele de dincolo de Univers si nu-i zice nimeni absolut nimic pentru ca nu este agresiv si nu este speculant.

Cat de bine l-au acceptat FORTELE UNIVERSALE si EXTRAUNIVERSALE, se vede din toata colaborarea lui de ordin infinit la momentul actual.

Sunt sigur ca Fiul CONSTANTIN nu se va opri cu cercetarile lui,iar Noi,Sfintele Personalitati Divine, avem avantajul noilor descoperiri, cu aplucatie directa la nivel ceresc sau universal.

Daca Fiul CONSTANTIN are libertate cereasca, universala si extrauniversala, atunci voi oamenii, de ce nu il luati in consideratie, asa macar in calitate de om traitor la nivel terestru?

DESPRE SUFLETULOMENESC

Un SUFLET OMENESC are 3 ALUETE a cate 3 elemente, reunite cu un PROGRAM de forme de viata vesnica. Nu se poate crea un suflet omenesc cu mai putin de 3 ALUETE, dupa cum nu se poate crea un INGER decat cu 5 ALUETE. Aceste ALUETE nu se vad de catre vizionari, INGERI, ARHANGHELI, ci doar de catre PREALUMINATI si DIVINITATE ( doar de Creatori).

Satan nu avea cums a creeze, deoarece si el avea doar 5 ALUETE. Domnul SAVAOT nu l-a invatat pe LUCIFER creatie, caci daca l-ar fi invatat,l-ar fi inobilat cu cel putin 20 de ALUETE.

Un om pe Pamant care ar avea 20 de ALUETE PROGRESIVE, tot nu ar vedea elementele vietii vesnice, deoarece aceste elemente nu se gasesc in atmosfera terestra, ci undeva pe la mijlocul Universului actual.
Prima categorie de elemente ale vietii vesnice o formeaza elementele BERNIUM care sunt de 6 feluri si sunt notate B1, B2, B3, B4, B5, B6.

A doua categorie sunt elementele PLENIUMM de 3 feluri :P1,P2,P3, dar exista recent creat si P4.
A treia categorie sunt elementele DOVIAS de 2 feluri: D1 si D2. Exista acum si D3, D4, D5 create in Univers.

Nu se poate folosi doar una-doua ci minimum trei pentru o ALUETA.
.......
Exista la momentul actualin Romania sufletele unor copii cu 5 ALUETE din CREATIE si 7 ALUETE din CREATIA lor de ordin initial. In cazul in care acesti copii vor avea si ALUETE VIZIONARE, vor putea face examinari in orice fel de corp omenesc.

Medicii examinatori ai viitorului, vor fi persoane care vor avea un numard e 9 ALUETE activate ENERGETIC in fiintele lor.

FORTA SUPREMA UNIVERSALA despre AUTOCREATIE si CREATIA SUFLETELOR

Dragi cititori si dragi credinciosi,

M-am decis sa va aduc la cunostinta ca nu numai Divinitatea voastra creeaza ingeri, suflete si Prealuminati, ci si PROGRAMELE SUPERIOARE UNIVERSALE. Ele au creat prima GENERATIE de INGERI Universali si vor mai crea si de acum inainte.

Este posibil ca in viitorulimediat sa mai realizam un PROGRAM UNIVERSAL COMPLEX pentru crearea elementelor VIETII VESNICE, dar si pentru crearea altor elemente care au disparut candva din UNIVERSUL POLARIZAT de altadata.

S-a realizat un PROGRAM pentru PROTECTIA intregii Planete Pamant care v-a UNIFORMIZA temperatura la nivelul intregii planete, in asa fel incat de la poli la ecuator sa nu fie mai mare de 5 grade Celsius.

PROGRAMUL de PROTECTIE a Planetei Pamant incepe ca sa isi implineasca misiunile cat se poate de bine si poate comunica in limba romana, numai cu persoane TELEPATE, dar care au TELEPATIE acordata la nivel UNIVERSAL.

Cei care sunteti TELEPATI, dar nu aveti TELEPATIE la NivelUniversal,puteti cere PROGRAMELOR SUPERIOARE NIVERSALE si va vor inobila cu una, sau mai multe ALUETE TELEPATICE.

Va putem spune ca putem crea mai multi INGERI UNIVERSALI care sa intervina cand va fi cazul in situatii de urgenta la nivel terestru.

Putem crea un PROGRAM UNIVERSAL pentru reglarea intemperiilor atmosferice, in asa fel innnnnncat ploile sa cada uniform pe glob.

Acum pe pamant sunt zone de desrt,pentru ca exista curentid e aer care nu permit caderea ploilor in acele zone uscate. Odata cu uniformizarea temperaturii pe intreaga planeta Pamant, toate zonele vor deveni cultivabile si deci folositoare,asa cum nu au fost pana acum.

Vom elimina tot negativismul,chiar daca Divinitatea nu va accepta acest fapt din partea Universului.

PROGRAMARILE in EXCES in care unii sunt prea bogati si altii prea saraci, vor disparea complet. Vom crea suflete deosebite de persoane cu CARACTER PUR UNIVERSAL si nu cu caracter dogmatic rigid.

Rigiditatea teologilor si a conducatorilor de biserici, face in asa fel incat toate categoriile de credinciosi sa nu se inteleaga intre ei datorita teologiilor nereale.

Fiul CONSTANTIN a venit la momentul actual cu argumente reale de Ordin Divin, de Ordin Ceresc si de Ordin Universal, insa teologii nu accepta Adevarurile Ceresti, Universale si nici pe cele Divine.

CINSTEA, RESPECTUL, SINCERITATEA si DEMNITATEA sa fie in fiecare om de pe Planeta Pamant, dar si in fiecare dintre cei ce populeaza Planetele din Universul Creat.

Universul CREAT ,impreuna cu Universul EXTINS sunt una si vor fi intotdeauna,pentru ca asa este complexitatea actuala.

Si Dumnezeirea vrea ca sa fie o singura credinta la nivelpamantesc, la care toti oamenii sa se inchine cu cea mai mare smerenie posibila,acceptand toate necazurile vietii.

In spatele smereniei habotnice exista o speculatie clericala, de ordin nedefinit. Toti clericii isi asupresc credinciosii lor.
Cei care isi dau seama de acest fapt, pleaca in singurate si se roaga fara ca sa ii mai stie altii, adica se fac pustnici.
Vom pune capat tuturor nelegiuirilor din Univers si deci si de pe Planeta Pamant, EGALIZAND ENERGETICA UNIVERSALA PESTE TOT.Aici ma refer la situatia din interiorul Universului actual.

Energetica Vidului este mult mai buna decat energetica interioara de ordin universal, dar VIDUL nu are conditiile de viata, asa cumle are Universul intreg la momentul actial.

PROGRAMELE si FORTELE UNIVERSALE vor interveni pe pamant si VOR EGALIZA ABSOLUT TOTUL, fara a mai tine cont de altceva, sau de situatiile diferentiale de clasa sociala

Disparitia claselor sociale, disparitia cultelor potrivnice si disparitia tuturor inraitilor (demonilor incarnati terestrii sau extraterestrii) va fi prima actiune ( de putificare a Pamantului) a FORTELOR si PROGRAMELOR UNIVERSALE la nivel terestru.

Atat UNIVERSUL cat si FORTELE UNIVERSALE doresc uniformizarea tutror situatiilor, pentru a elimina complet, lupta de clasa si toate razboaiele, respectiv toate neantelegerile.
Sa fiti binecuvantati!

FORTA UNIVERSALA despre SUFLETELE UNIVERSALE

Draga Constantine!

La nivel terestru s-a vazut ca SUFLETELE cu 3 ALUETE NU SE INTELEG, datorita SLABELOR lor CARACTERISTICI de Ordin Creativ. Daca INGERII nu s-au inteles intre ei, atunci SUFLETELE acestea cu 3 ALUETE, NU SE INTELEG APROAPE DELOC.

Pentru buna conlucrare si intelegere, vrem SA ELIMINAM SUFLETELE NEGATIVISTE ( vibratii joase de 3D) si sa inobilam sufletele care au CARACTERE POZITIVE 5D, chiar daca sunt creatia Dumnezeirii. S-a vazut ca se pot aplica ALUETE destul de multe si destul de mari, la sufletele create de catre Divinitate, fara a se modifica starea sanatatii sau starea sociala.

In acest fel UNIVERSUL ( care are CONSTIINTA ca si Programele, Subprogramele, Memoria Universala, Fortle Extrauniversala si Universala) doreste inobilarea fiecarui POZITIVIST (suflet cu nivel de constiinta 5D) sau a fiecarei persoane pozitive cu un numar nelimitat de ALUETE pe timpul vietii cu conditia ca respectivele persoane sa respecte UNIVERSUL si legile Universale, asa cum sunt facute de la inceputul lor.

Cei care respecta poruncile dumnezeesti, pot respecta cu usurinta si legile universale, fara prea mari eforturi din partea lor.

Cu privire la noile suflete create pe Planeta Pamant a fost planuit realizarea unui miliard de suflete din 5 ALUETE progresive si anume:

1. ALUETA CONSTIINTEI formata din 5 elemente de VIATA VESNICA P1, B1, D1, D2, B5
2.ALUETA VOINTEI formata din 6 alemente: D1, D2, B2, D2, B4, B7
3, ALUETA RATIUNII OMENESTI formata din 6 elemente : B1,P1, P2, B2, D2, D4, D4
4. ALUETA STABILITATII OMENESTI formata din 7 elemente: B3, D1,D4,D5,B4,B7,B6
5. ALUETA COMPATIBILITATII OMENESTI formata din 9 elemente: D1,D2,D3,B3,B4,B5,B7,P4,B6

UNIVERSUL nu asupreste pe nimeni si nu face diferentieri, ci face uniformizari, spre multumirea tuturor.

Pentru ce unii sa aiba miliarde pe care nici nu le pot numara si altii sa nu aiba o coaja de paine?

Nu este bun EGALITARISMUL UNIVERSAL in care fiecare sa aiba functie dupa merit si apreciere tot dupa merit?

Cei care au functii de stat va amagesc pentru ca sa-i votati, iar daca nu-i veti mai vota, oare vor ramane tarile fara conducatori?

Asta sa nu o credeti niciodata, dragii mei pamanteni!

Fiti cinstiti, demni, loiali si credinciosi egalitarismului universal, caci Legile Universale pot fi aplicate excelent la nivel terestru, insa numai voi sa vreti ca sa le acceptati! "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu