duminică, 7 iulie 2019

Initiatii Zonei - Melfior Ra

"Fiecarei zone a Terrei i s-a dat ceea ce ii era necesar,la fel si noua celor ce vietuim in aceasta zona numita Romania. Parintele Creator a avut grija ca fiecare coltisor de Univers si de zona terestra sa aiba tot ce trebuie. Sunt persoane care strabat pamantul pentru a trai ceva ,undeva, pentru ca s-a scris ca acolo a trait cineva deosebit, dar acestia nu vor sa constientizeze ca nimeni nu se naste din intamplare intr-un loc anume de pe Terra, precum nici in alte spatii. Spiritele se intrupeaza acolo unde au ceva de realizat si aceasta in raport cu vietile lor anterioare si in raport cu evolutia lor spirituala si in raport cu deciziileluate inainte de a veni la intrupare.
Misiunea fiecarui spirit intrupat este de a evolua spiritual si de a raspandi Lumina Cunoasterii pe Pamant. Fiecare spirit a venit la intrupare pentru a se maqnifesta evolutiv prin intermediul trupului carnal, iar pentru aceasta trebuie sa ajunga la constientizarea faptului ca este SPIRITUL si nu trupul. Omenirea trebuie sa iasa din faza confundarii cu trupul carnal. Noi suntem SPIRITUL si prin asta suntem asemanatori cu Tatal Ceresc. Dupa trup, suntem asemenatori parintilor terestri, cei care ne-au creat trupul, insa trupul este efemer. Ceea ce nu are moarte este ceea ce avem de la Parintele Creator Divin. Trupul ne-a fost dat pentru un timp vremelnic, pentru cat este necesar sa ne manifestam prin el, cat tine de timpul misiunii in acest spatiu.
Asa ca, sa nu nemai confundam cu trupul, deoarece el este doar vehiculul prin intermediul caruia se manifesta SPIRITUL, scanteia divina din fiinta umana terestra, compusa in totalitatea ei din trei parti: trup, suflet si spirit. Daca ne-a fost data misiunea si ne-am intrupat, inseamna ca in prealabil ni s-au creat aici conditii pentru a experimenta si a realiza evolutia necesara spiritului nostru. In acest sens, fiecarei zone i s-au dat invatatorii spirituali necesari,amestrii, ghizii, atat astrali cat si terestri, care sa-i ajute pe cei care nu au ajuns inca in faza de constientizare si trezire a scanteii divine din fiintelelor si care inca se confunda cu trupul.
Astfel,acolo unde s-a intrupat un SPIRIT, acolo este si MISIUNEA lui de manifestare prin intermediul trupului. Tot acolo,locul, tara, zona ii sunt oferite pentru a dispune de cele de trebuinta pentru manifestarea misiunii. Asa ca nimeni nu are neaparata nevoie sa strabata pamantul in lung si in lat, pentru a se energiza si a deschide portaluri, sau a face comunicari, deoarece tuturor li s-a oferit ceea ce sa-i ajute, acolo unde vietuiesc,acolo unde au venit la intrupare. Daca omul doreste un surplus de energii, atunci poate calatori spre alte locuri pentru a-si suplimenta cunoasterea.
Desigur sunt si cazuri cand SPIRITELOR intrupate le intra in MISIUNE sa ajunga neaparat in alte locuri pentru a efectua anumite reconectari sau pentru a trezi anumite SPIRITE fata de care mai au datorii in privinta evolutiei spirituale ale acestora si a le trezi din somnul inconstientei.
Intregului Pamant i s-au dat de-a lungul timpului invatatorii si maestrii care sa ghideze si sa conduca omenirea spre desavarsirea spirituala. Fiecare coltisor de pe Terra a avut maestrii zonei, atata doar ca nu intotdeauna toti au fost primiti si acceptati de catre multime.
Si aici, in zona tarii noastre sunt atatea SPIRITE intrupate venite cu MISIUNEA de INVATATORI SPIRITUALI, dar putini sunt cei care le acorda cuvenita atentie, deoarece omul zilelor noastre nu doreste din ORGOLIU (EGO) sa primeasca lumina cunoasterii de la semenul sau apropiat, deoarece se gandeste ca nu are cum sa aiba celalalt o gandire mai profunda sau mai buna. Nestiutorul nu stie ca SPIRITELE au o evolutie a lor, independenta de pregatirea din planul tridimensional.
Un Mare Maestru poate fi un simplu cioban ( ca cel de la Maglavit) sau un muncitor, sau o gospodina, pentru ca nu studiile din planul fizic sunt necesare pentru sfintenie sau maiestrie, ci studiile SPIRITULUI prin vietile si experientele si trairile parcurse in timpul intruparilor. Acestea sunt elementele care confera CUNOASTEREA, Daca Maestrul are pregatirea si din planulfizic, foarte bine, numai sa nu uite cine este, sa fie apropiat prin modestie si onestitate fata de marea masa a oamenilor, iar daca va "intepeni" pe piedestalul stiintei si va privi de sus, atunci nu isi va atinge scopul pentru care s-a intrupat. Sa nu uite ca cel mai mare atribut al unui Maestru este MODESTIA.
Aici i-as aminti cu tot respectul pe dl.Prof. dr. Dan Seracu si pe dl.Prof. Ion Tugui, mari spirite, maestrii invatatori si oameni de stiinta, care au stiut pana in ultima clipa sa fie apropiati de sufletul tuturor celor care cautau cunoasterea. Se pierde uneori din vedere ca sunt printre noi aici spirite asa zis batrane,mature, tinere, adolescente si chiar spirite copii, cele care sunt la primele intrupari. Un spirit cu cat este mai batran, cu atat este mai evoluat, intrucat a avut multe experiente si multe trairi prin vieti si din toate acestea a invatat ceva, iar toate acestea au fost independent de studiile si stiintele din planul fizic.
Maestrul Misionar venit aici, la nevoie pentru a-si indeplini MISIUNEA, uneori se va deplasa prin alte zone si orase, localitati, acolo unde se afla spiritele intrupate carora le-a promis ajutorul inainte sa vina la intrupare, iar acum acestea ii solicita ajutorul pentru a-si desavarsi evolutia, iar el pentru a-si indeplini menirea.
Astfel, s-au afirmat in ultimele decenii cativa Maestrii, Invatatori, as putea spune chiar cativa Mari maestrii. Unii dintre acestia predau prin diferite cursuri, metode de vindecare prin evolutie spirituala, sau prin cunoastere oculta, sau prin alte metode bioenergetice si naturiste precum si prin multe alte modalitati, dar cel mai important este sa il ajuti pe om sa se poata ajuta singur la nevoie.
Apoi sunt Maestrii care au depasit aceasta faza si predau cursuri de evolulutie spirituala raportate la clipa si energia prezenta care acum se emite pe Terra, iar cei ce o asimileaza se manifesta conform energiei prezente, sunt cei care se afla pe firuld estinului si al vietii acolo unde trebuie sa fie, traind ENERGIA CLIPEI si nu ancorati intr-un trecut depasit, iar energiile trecutului care acum nu mai sunt compatibile cu spiritul si trupul omului evoluat, precum nici cu frecventa undelor electromagnetice ale Terrei.
A trai in ENERGIA CLIPEI inseamna a avea acces la trecut si viitor prin intermediul clipei prezente." TABERE INTITATICE - PORTALURI CELESTE , MELFIOR RA
SOLARIENII - MELFIOR RA
Solarienii
...
" Dar să vedem cine sînt, de fapt, oamenii veniţi din Soare, aşa cum i-au numit străstrăstrămoşii noştri pămînteni. Ei sînt nişte fiinţe superinteligente şi superevoluate, care, cu mii şi mii de ani în urmă, aveau posibilitatea să vadă în viitor.
Au vizualizat şi au înţeles prin ce va trece omul pămîntean şi planeta albastră şi au decis să îi ajute cînd va fi momentul, adică acum, în zilele noastre, cînd are loc marea transformare, prin marele salt cuantic, din a treia dimensiune vibraţională în cea de a patra dimensiune.
Cînd, aşa cum spun mayaşii, va fi sfîrşitul timpului vechi şi începutul timpului nou. In acest scop au venit pe pămînt, cu multe mii de ani în urmă, pentru a înţelege şi a cunoaşte îndeaproape situaţia.
Ei, solarienii, au venit ca fiinţe în corpuri energetice, deoarece acestea erau natura şi forma lor. Dar, fiind superevoluaţi, aveau posibilitatea să-şi transforme corpurile energetice în corpuri fizice, materiale.
Această transformare s-a petrecut în navele lor, şi ele energetice, care s-au transformat în nave fizice. Apoi solarienii au coborît pe Pămînt şi s-au arătat pămîntenilor. Mulţi dintre ei au rămas de atunci pe Terra. Au preluat metoda perpetuării vieţii în acest plan şi acum, iată, vieţuiesc aici.
Dar e o mare diferenţă între cele două specii. De exemplu, pămînteanului i s-a şters din memorie originea celestă, dar solarienilor nu li s-a şters memoria, prin transformarea din energetic în fizic, ei ştiind, de-a lungul vremurilor, cine sînt, de unde au venit şi în ce scop. Acesta era secretul lor, pe care îl respectau şi aşteptau momentul deconspirării tainei lor, precum şi demararea la vedere a misiunii.
Iată, aşadar, că, de curînd, oamenii din Soare intervin în vieţile noastre. Ei îşi cunosc misiunea pe Pămînt, ştiu ce au de făcut şi îşi îndeplinesc menirea. In primul rînd, încearcă să-i convingă pe pămînteni să nu mai persiste în greşeli, iar în acest sens le-au comunicat, prin cei aleşi din înalt să fie mesagerii tereştri, ceea ce au de făcut, dacă îşi doresc ca viaţa să continue pe Terra.
Au cerut, de asemenea, să se stopeze defrişările, să se ia măsurile necesare pentru reducerea poluării, să se cureţe apele, stoparea extracţiilor minerale, atît lichide, cît şi solide, din interiorul pămîntului. Au cerut ca omenirea să reînveţe lecţia iubirii şi a respectului de sine şi să trăiască în armonie cu întreaga natură.
Toate acestea au fost transmise atît conducătorilor şi mai-marilor lumii, cît şi celor aleşi să transmită toate acestea maselor oameni, fie prin viu grai, fie prin scrierile lor. Iată deci că se cunosc toate acestea, şi totuşi continuă parcă relele, cu şi mai mare amploare. In acest caz, oamenii din Soare nu au ce face, deoarece omului pămîntean i s-a dat liber arbitru şi i se respectă alegerea.
Ei, solarienii, văd cu regret şi durere în suflet cum oamenii se apropie de marginea prăpastiei. Desigur, unii, cei cu drept de decizie, îşi vor merita soarta, dar mulţi alţii vor suferi şi vor suporta consecinţele deciziilor celor nesăbuiţi, care din dragoste de „arginţi" nu binevoiesc a se opri din „carnagiul" pămîntean pe care îl produc.
Solarienii au însă şi o altă variantă; vor interveni şi îi vor salva, cînd va veni momentul, pe cei aleşi să continuie viaţa pe Terra, după producerea Marii Transformări, numită de unii Apocalipsa cea mult-trîm biţată sau de alţii saltul cuantic.
Viaţa pe Terra va continua, dar cu totul altfel decît acum. Vor vieţui aici doar cei care iubesc şi respectă natura, dar şi viaţa întregii creaţii. Solarienii sînt aici, la datorie. Misiunea lor a început de vreo cîteva mii de ani, dar de cîteva decenii misiunea lor se derulează în colaborare cu pămîntenii care le-au fost desemnaţi să primească mesajele lor şi să le transmită omenirii.
Solarienii se află atît pe pămînt, cît şi pe Lună, care a fost ocupată de ei din vechime, de cînd au venit în misiune aici, în acest Sistem Solar. Au acolo o bază şi au pregătit interiorul Lunii pentru marea primire ce se va face pămîntenilor selectaţi de pe Terra, dar, atenţie, nu în raport cu averile imense şi nici cu funcţiile înalte, ci cu totul pe alte criterii: luminozitatea aurelor şi a biocîmpurilor.
Aceştia vor fi văzuţi din nave ca nişte faruri în noapte şi niciunul dintre ei nu va rămîne să sufere, atunci cînd mama Terra se va scutura de balastul ce o îngreunează şi care i-a pricinuit atîta suferinţă.
In urmă cu vreo trei decenii, am scris o poezie, dar atunci nu am conştientizat că era, de fapt, un avertisment pentru această vreme, însă multe lucruri mi se clarifică şi mie în timp." Melfior Ra




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu