sâmbătă, 13 iulie 2019

Ingerii, Heruvimii, Serafimii, Arhanghelii si Prealuminatii - Constantin Dogaru




Ingerii creati de catre marile personalitati dumnezeiesti, sunt aranjati in generatii. O generatie de Ingeri are mai multe miliarde, dar in Biblia Vechiului Testament scrie ca Divinitatea a creat Ingeri, insa nu spune cate generatii anume si nici cati ingeri au fost create in fiecare generatie de ordin ingeresc.

Domnul  Iisus a spus ucenicilor lui, ca ar putea cere de la Tatal Divin, un numar de 12 Legiuni de Ingeri, dar nu a spus daca o Legiune Cereasca avea acelasi numar de Ingeri, asa cum aveau latinii, osteni in legiunile lor, de ordin imperial.

Se pare ca Domnul Iisus a spus ucenicilor lui, aceasta situatie, pentru a pricepe ei, numarul destul de mare al Ingerilor din cadrul Sfintelor Ostiri Ceresti.

Am scris toate Ostirile Ceresti care sunt conduse de Sfintii Arhangheli, iar ultima Ostire Arhanghelica este cea a lui Amonius si Metatron, care este asezata in cea de-a 2 a  Imparatie Cereasca, dincolo de Cerul Pertutiei Divine.

Din cate mi s-au comunicat, nu mi s-a spus de catre Sfintii Arhangheli, ca ostirile lor au Legiuni Ceresti, ci mi s-a spus ca au structuri specifice, iar fiecare structura ingereasca din cadrul unei ostiri, are un numar bine stabilit de ingeri.

Dup ace am scris volumele “Sfintelor Ostiri Ceresti”, le-am adunat pe toate la un loc si am format “Biblia Sfintelor Ostiri Ceresti”, despre care Mitropolitul de la Craiova a spus ca este o carte fara nici o importanta (spirituala).

Deci pe dumnealui nu il intereseaza Ingerii si Ostirile Ceresti si nici Sfintii Arhangheli, ci se multumeste cu doi Sfinti Arhangheli, care sunt scrisi in calendarul crestin acum 1600 de ani in urma.

Calendarul crestin a fost adus in tara noastra, pe la anii 410 era noastra, de catre Sfantul Dionisie cel Mic, iar de atunci, s-au mai adaugat cativa Sfinti, care au Sfinte moaste, sau care au speriat pe unii ierarhi prin vise.

Chiar daca unii Sfinti au moaste, cum ar fi cazul parintelui Argatu de la Cernica, sau al parintelui Lacatusu, acestia nu sunt asezati in calendarul b.o.r.

A inceput promovarea Sfintilor, trecand la rangurile ingeresti, cum ar fi cazul parintelui Arsenie Boca, care a fost promovat Heruvim in cadrul Sfantului Consiliu Heruvimic, sau al parintilor Nil Dorobantu, Alexandru, Ioan Iovan, Gherasim Dumitrache, Arsene Dumitrache, Ioan Buzica, care au fost primiti in Sfanta Pertutie Divina, iar la nivel terestru, nu au fost canonizati de b.o.r. stil nou.

Un numar de doua milioane de scriitori antici, medievali si de istorie contemporana, au fost promovati in Scoala Ingereasca din Cerul al 6 lea, unii din ei, devenind Ingeri de Generatia a 4 a.

Generatia intaia de Ingeri, a avut initial un numar de zece miliarde de Ingeri, apoi pe motive de necesitate cereasca si dumnezeiasca, a mai fost creata o prelungire a primei generatii, care a avut doua miliarde si jumatate de Ingeri.

Generatia a 2 a de Ingeri, a avut un numar de 26 de miliarde  de Ingeri create, tot cu 5 aluete, a cate 3 elemente. Generatia a 3 a de Ingeri, a avut initial un numar de 21 de miliarde si jumatate , din care 18 miliarde  au fost repartizati fostului Arhanghel Lucifer, pentru a executa lucrarea de asezare a planetelor create, pe traiectoriile lor.

Lucrarea aceasta a durat intre 5 miliarde si 7 miliarde de ani. Deci, facerea planetei noastre, afost dupa ce Generatia a 3 a de Ordin Ingeresc, a fost terminate de creat, iar Nebuloasa Universala ardea destul de tare.

In Biblia Vechiului Testament scrie : la inceput a facut Dumnezeu ( care personalitate?) Cerul (care Cer?) si pamantul (cand si cu cine?)

Daca o luam asa, dupa cum scrie in Biblia Vechiului Testament, ar insemna ca Domnul Dumnezeu Savaot a facut Cerul si Pamantul de unul singur, din elemente universal, pe care proorocii vechiului testament, nu le-au stiut si de aceea nu le-au scris in cartile Vechiului Testament, dar nici ale Noului Testament.

Noul Testament cuprinde un numar de patru Evanghelii, cartea faptele, apostolilor, epistolele apostolicesti si Apocalipsa scrisa de apostol Ioan Evanghelistul.

Evanghelia inseamna vestea buna a Imparatiei Cerurilor, fara a descrie vreun Cer anume, sau fara a face o ierarhizare a Divinitatii, cat si a Personalitatilor Ceresti.

Abia Sfantul Apostol Pavel, scrie intr-una din epistolele lui, ca s-a ridicat pana la al 3 lea Cer, insa nu pomeneste de nici o Personalitate Cereasca  si nici de vreuna Dumnezeiasca, ci a scris ca a vazut frumuseti de nedescris. Nu a scris dumnealui ca vreun cer este condus de vreun Sef Ceresc desemnat de catre Dumnezeire, in sensul celmai adevarat al realitatilor ceresti si dumnezeiesti.

Acceptiunea celor ceresti si dumnezeiesti, este foarte grea, datorita faptului ca nu s-au scris nici cele mai putine detalii despre realizarea unui Cer anume.

Incerc prin acest mic volum sa arat realitati, unele in defavoarea celor scrise sau traduse anterior.

Mentionez ca de la nivelul oranduirii sclavagiste, in care au fost scrise Evangheliile si pana acum, au mai trecut un numar de 3 oranduiri, care au fost oranduirea feudal, oranduirea capitalista ( in parte) si oranduirea socialista ( in parte), dar mai exista zone cu populatii pe glob, care sunt in oranduirea comunei primitive ( cum ar fi triburile amazoane sau din centrul si sudul Africii).

Mai exista oranduirea feudala in Afganistan si triburi primitive in groenlanda si in taigaua canadiana, dar cine crede ca exista oameni pe Pamant, care nu stiu ce este roata? Ce spune Biblia evreiasca despre aceia? Absolut nimic!

Ce spune Biblia Vechiului si Noului Testament despre poparele actuale?
Absolut nimic, deoarece in Biblia Vechiului si Noului Testament, nu sunt pomenite decat unele dintre popoarele antice,iar despre japonezi si chinezi,coreeni sau despre triburile pieilor rosii, nu este niciun cuvant scris.
Nu existau atunci continentele Americii de Nord si de Sud? Existau doar Proorocii si cei ce au scris in antichitate, nu stiau carte multa, iar geografie nici atat!

Acum luam de baza scrierile antice, iar despre lipsurile acelora, nu vorbeste nimeni, absolute nimic, ci se aduc numai elogii, fara sa vedem lipsurile.

Ori la timpul actual se vad destul de bine acele lipsuri si ar trebui sa facem corectiile necesare, dar cine se gandeste sa corecteze macar Biblia Vechiului Testament? Fiti siguri ca teologii evrei si cei crestini nu ar accepta asa ceva.
Nu scrie in Biblia Vechiului Testament ca Divinitatea a inceput Creatia Cerului Suprem, abia atunci cand primulmiliard de Ingeri ai generatiei inaia, au invatat elementele universale de ordin constructibil.

Nu scrie in Biblia Vechiului testament despre realizarea Cerului al 9 lea, Cerului de-al 8 lea si apoi Creatia Sufletelor Omenesti, dup ace s-a incheiat creatia celei de-a 3 a Generatii de Ingeri.

De la realizarea primului Cer, care este Cerul Suprem si pana la realizarea planetei noastre au trecut mai bine de 22 de miliarde de ani, deoarece primele miliarde de Ingeri de Generatia 1, au conlucrat la realizarea Cerului Suprem si a detaliilor interioare, care sunt destul de multe, iar in Biblia Vechiului Testament, nici nu se pomeneste ca ar exista Palatul Linistii Absolute, Biblioteca Dumnezeiasca unde studiaza Prealuminatii Divini, Palatul de Creatie, Palatul Sfintei Treimi, Sfantul Tron Divin, Sfanta Rama Divina, Consiliul Ingeresc, Consiliul Heruvimic, Consiliul Serafimic, Consiliul Sfintilor, Sistemul de Receptie a Informatiilor Ceresti, Sistemul de Emisie al Poruncilor Ceresti, Asezamintele Ostirilor ceresti, Sistemul Observational, Marile Spectografe in care se inregistreaza faptele facute in fiecare tara de pe Glob, Structurile de Primire ale Sufletelor care se intorc in Cerul Suprem, respective Scolile de Instruire Sufleteasca, Ingereasca,  Heruvimica, Serafimica, respectiv Sistemele de stocare ale tuturor informatiilor, datorita cercetarilor facute de Divinitate si de catre Personalitatile Ceresti.


Dar toate acestea exista, insa nu sunt scrise in Biblia Vechiului sau Noului Testament. Se vor scrie vreodata, spre corectare? Niciodata! Poftim teologii si credinte atat de rigide, incat nu accepta realitati dumnezeiesti, chiar daca sunt aratate in cele mai mici detalii.

Ori toate acestea care sunt realizate in cerul supreme, nu au dimensiuni pamantesti, ci au dimensiuni mult mai mari fata de cele de azi. Cand au fost facute, toate detaliile ceresti interioare? Fiti siguri ca in multe miliarde de ani, daca ne referim la timpulnostru planetar, iar in Biblia Vechiului Testament scrie ca la inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul, de parca a facut Divinitatea doi valatuci si i-ar fi pus unulin sus si altul in jos.

Aceasta exprimare, scrisa la inceputul Bibliei Vechiului Testament, nu este reala, caci daca ar fi spus de la inceput ca a creat Divinitatea, toti Prealuminatii Sfintei Rame Divine si apoi Ingerii, ar fi fost mult mai real.
Pamantul este o planeta in interiorul Sistemului Solar, adica este a treia de la Soare, insa unde a stat pana s-a creat planeta central? Pe care orbita?

Alta situatie incorecta este cea  a zilelor de creatie, dar acum se creeaza Ingerii Generatiei a 12 a, insa se mai realizeaza si alte Ceruri, iar toate acestea nu se scriu automat in Biblia Noului Testament si nici in alta parte pe Pamant, spre stiinta oamenilor interesati.

Unii spun ca o zi de creatie ar fi echivalentul a mii de ani, dare u pot spune, ca nu este asa sub nici o forma, deoarece cei care citesc Biblia pe o modalitate habotnica nu cunosc niciun fel de detalii ceresti si dumnezeiesti.
Marile Personalitati Divine, nu au vorbit niciodata despre asa zisele zile de Creatie si respective terminarea Creatiei, deoarece Creatia Ingerilor de Generatia a 12 a abia a inceput. Suntem in anul 2019.

Heruvimii sunt personalitati ceresti provenite din transformarea Ingerilor, sau a unor categorii de Ingeri, care au un anumit nivel de evolutie cereasca. Primii Heruvimi s-au facut din Ingerii generatiei 1, iar dupa aceea s-au ridicat in rang Arhanghelii, adica Conducatorii Ostirilor Ceresti. Intre Ingeri si Arhangheli, exista Capeteniile, care au in subordine, cateva sute de Ingeri fiecare. Intre Ingeri si capetenii exista Sefii de Grupe Ingeresti. Acesti Sefi de Grupe, au in subordine de la doi Ingeri, pana la o suta de Ingeri.

O grupa de Ingeri se mai numeste si Ceata, dar clericii actuali fac confuzie totala intre Sefii de Grupe, Capetenii si Arhangheli, deoarece ei nu cunosc organizarea Ostirilor Ceresti si nici a Consiliilor Ingeresti, Heruvimice ori Serafimice

Toti Ingerii sunt aranjati si consemnati in structura Consiliului Ingeresc. Consiliul Ingeresc are o structura de comanda formata din : Sfantul Inger Anamabar Inati, Sfantul Inger Scatular, Prealuminatul Excelsior si alte personalitati….

Consiliul Heruvimic are in fruntea lui, pe Prealuminatul Heraces, care a fost Inger de Generatia 1, apoi a fost ridicat la rang de Heruvim, prin transformare cereasca, apoi a fost innobilat si a ajuns Prealuminat Ceresc, dar conduce in continuare Consiliul Heruvimic. Acest Consiliu are evidenta a tuturor Heruvimilor din Imparatia 1, a 2 a si a 3 a ( de ordin ceresc).

Consiliul Heruvimic, Consiliul Ingeresc si Consiliul Serafimic precum si Consiliul Prealuminatilor din Sfanta Rama Divina isi au sediul in Cerul Suprem.

Heruvimii provin din transformarea unei anumite categorii de Ingeri, cu un anumit program de transformare cereasca.

In Cerul Instructional, exista o Scoala Heruvimica, in care anumiti Ingeri desemnati pentru a devein Heruvimi, sunt scoliti de catre Prealuminatul Voronel, care este Seful Scolii Heruvimice, la nivel ceresc, adaptat la aceasta scoala.

Programul Scolii Heruvimice este diferit de Programul Scolilor Ingeresti.

In Cerul Instructional, exista un numar de 14 Scoli pentru Instruirea Ingerilor, dar pentru instruirea Heruvimilor, Serafimilor si a Prealuminatilor Ceresti numai cate una. Dupa cum se vede, cele mai multe personalitati ceresti, tot Ingerii sunt, dar se diferentiaza intre ei prin numarul de specializari, pe care il au, prin functiile si serviciile pe care le fac, respective prin aptitudinile lor.

La fel se diferentiaza si Heruvimii si respectiv Serafimii, insa si Prealuminatii se diferentiaza intre ei, dupa felul in care sunt creati, dupa functiile pe care le ocupa, dupa numarul de specializari, pe care le au chiar si dupa generatie.

Serafimii provin si ei tot din Ingeri, dar sunt alesi in functie de calitatile si de aptitudinile lor, spre a fi ridicati in acest rang. Exista Serafimi in toate Cerurile, asa cum exista si Heruvimi, respectiv si Ingeri.

Exista un Consiliu Serafimic, care este condus de Prealuminatul Andoreas. Acest Prealuminat a fost Inger, apoi Serafim, dupa care a fost ridicat la rang de Sef al Consiliului Serafimic, precum si la rang de Sef Ceresc, fiind si Superobservator Ceresc, Raportor la nivelul Divinitatii, dar are in Cerul al 3 lea pe care il comanda si un Palat de Creatie al Sufletelor Omenesti, deci stie Creatie . ( Vezi si Fondatorii lui Sal Rachele).

Dupa cum se vede, acest mare conducator are multiple functii ceresti, fiind destept, bine pregatit, dar este si un foarte bun TELEPAT CERESC.

Prealuminatul Heraces, nu este Sef Ceresc, ci este Seful Structurii Observationale a Cerului Suprem, este un foarte bun TELEPAT, un excelent militar ceresc, un Instructor Heruvimic de talie inalta, un bun interventionist si un mare savant ceresc, precum si Seful Consiliului Heruvimic, avand dreptul de a selectiona Ingeri si Sfinti, pentru a-i ridica la rang de Heruvimi. Nu sunt toti Heruvimii la fel, asa cum nu sunt toti Serafimii la fel.

Exista specialisti ceresti intr-un domeniu sau chiar in mai multe domenii ceresti, exista superspecialisti, apoi savant ceresti, supersavanti si evoluati ceresti. Un specialist ceresc ( Inger, Heruvim, Serafim) are primele trei faze ceresti de invatare terminate si poate invata ceva singur intr-un domeniu, sau in mai multe domenii de activitate cereasca, avand intre 25 si 70 de specializari ceresti.

Un superspecialist ceresc are faza a patra de invatare terminata si poate avea intre 55 de specializari ( diferite sau apropiate din punct de vedere ceresc) si 100 de specializari ceresti, poate si mai mult, deoarece exista savanti ceresti si cu 150-160 de specializari ceresti, insa depinde de domeniile in care sunt facute specializarile ceresti, interceresti sau de nivel universal.

Un savant ceresc poate avea intre 120 de specializari ceresti si 300 de specializari, insa depinde de domeniile de specializare cereasca.Un supersavant ceresc, are mai mult de 200 de specializari ceresti si poate ajunge chiar la un numar de 500 de specializari ceresti, poate si mai mult.
Un evoluat ceresc are calitati deosebite, poate fi Instructor Ceresc, poate fi seful unei anumite structuri ceresti si poate ajunge chiar si la 1000 de specializari ceresti, dar acestia cunosc destul de bine Universul si structurile lui.

Exista Ingeri care au 5 aluete si peste 900 de specializari, dar acestia sunt Ingeri de la Sfantul Tron Divin. Dupa inobilarea lor cu aluete progresive, pot ajunge Prealuminati Ceresti, dar numai cu acordul Divinitatii si nu cu al altora.

Detaliile acestea nu le stiu clericii, patriarhii, sefii de religii, ministrii cultelor crestine sau necrestine, dar nici Papa de la Vatican nu stie asa ceva.
Deci, cei care aveti informatii, trebuie sa va bucurati ca stiti, ceea ce altii habar nu au, chiar daca au titluri de doctori in teologie (pamanteasca).

Mai exista in Cerurile Sfintelor Imparatii, mai ales in Cerul Suprem anumite categorii de Ingeri Speciali, care sunt organizati in Ostiri Speciale cum ar fi:

Ostirea Incepatoriilor, care are Ingeri de Incepatorie, Ostirea Domniilor care are Ingeri de Domnie ( astfel de Ingeri au sefii de state, primii ministrii, patriarhii, Papa).

Mai exista Ostirea Stapaniilor, care are Ingeri de Stapanie, dar exista si Ostirea Scaunelor Ceresti. Fiecare Ostire Speciala are rolul si insemnatatea ei. Aceste Ostiri Speciale au fost descriese in “Biblia Sfintelor Ostiri Ceresti”.

Au mai fost scrise volumele : Comunicarile Sfintilor Ingeri, Comunicarile Sfintilor Heruvimi, Comunicarile Sfintilor Serafimi, Comunicarile Prealuminatilor

Cu privire la Prealuminati, pot spune ca sunt 4 categorii:

1.    Prealuminatii Sfintei Rame Divine
2.    Prealuminatii Sfintei Pertutii Divine
3.    Prealuminatii ceresti
4.    Prealuminatii pentru Creatie, din Palatele Ceresti pentru Creatie

Prealuminatii din Sfanta Rama Divina, se mai numesc si Fii Divini, deoarece au fost create imediat, dupa Izmor, adica dupa Fiul Vietii Vesnice. Fiecare Fiu Divin, are in creatie, un numar de 19 aluete dumnezeiesti, insa nu toti acesti Fii au aceleasi categorii de aluete, deci nu sunt toti de acelasi caracter divin, ci au caractere deosebite, chiar daca sunt cu totii in Sfanta Rama Divina.

FIECARE OM ARE IN SUFLETUL LUI UN NUMAR DE 3 ALUETE, dar nu toti oamenii suntem la fel, ci suntem diferiti. Asa este si la Prealuminatii din Sfanta Rama Divina, insa Prealuminatii Divini au CALITATI DUMNEZEIESTI, nu omenesti.

Atentie, clericii crestini din toate confesiunile nu cunosc aceasta situatie dumnezeiasca si nu accepta ideea Prealuminatilor Divini, dar ei stiu ca exista Sfanta Rama Divina, insa cine este in interior, ei nu vor sa stie.

Clericii necrestini, adica cei evrei si cei musulmani, dar si alte confesiuni necrestine, nu il accepta pe Primul Fiu Divin, ca fiind intrupat in personalitatea Domnului Iisus Christos, dar este neacceptiunea lor nu a noastra.

Clericii crestini nu accepta pe Prealuminatii Pertutiei Divine, deoarece Pertutia Divina nu este scrisa in Scriptura Vechiului si a Noului testament, de parca aceasta Scriptura, trebuia sa fie o carte infinita, care sa fi cuprins toate cunostintele la nivel global, inclusiv pe cele din momentul actual. Dar Scriptura nu se scrie automat si nu i se adauga file pe model miraculos.

Prealuminatii din cadrul Pertutiei Divine  provin din inobilarea primei sute de ingeri, care initial au avut 6 aluete in fiintele lor. Primii 2 Prealuminati ai Consiliului Divin de Administrare a Universului  ( deci ai Pertutiei Divine) au avut 7 aluete, adica 6 din creatie si 1 asezata prin inobilarea facuta de Marile Personalitati Divine. Acum exista in Pertutia Divina, anumiti Prealuminati care au provenit din Ingeri, Heruvimi ori Serafimi Evoluati si am sa va dau cateva exemple:

Prealuminatul Constantin - Hanimas a provenit din Inger Luptator si Medical, care a facut o activitate intensa la nivel ceresc si pe planeta noastra. El impreuna cu Heruvimul Apfimans ( acum Prealuminat si Sef Ceresc) l-au batut pe Satana la nivel terestru si nu intr-un Cer anume, apoi tot ei, impreuna cu 12 Ingeri din Ostirea Secreta Divina, au batut o Ostire Draceasca care invada tara noastra. Diavolii au fost batuti, insa asa zisii democrati, au vandut tara strainilor, deci a cui vointa au facut? A dracilor batuti, bineanteles!

Sfintii Heruvimi Horhenus si Amus au ajuns amandoi Prealuminati in Pertutia Divina, iar la conducerea Entoriei Planetei noastre a ajuns Prealuminatul Gavris care a promovat si el tot din Heruvim.

Prealuminatul Nekystisss, care are in primire Vamile Vazduhului, a fost Serafim, inainte de a fi promovat Prealuminat in Pertutia Divina, dar exemplele sunt multe, insa am dat cateva sa vedeti EVOLUTIA Sfintelor Personalitati.

Prealuminatii Ceresti au fost initial Ingeri, Heruvimi ori Serafimi Evoluati care au functii ceresti si destul de multe specializari in domeniile de activitate cereasca.

Sefii Ceresti sunt Prealuminati Ceresti, ba chiar Sefii unor Structuri Ceresti, sunt Prealuminati, sau multi Sefi de Scoli Ceresti, sunt Prealuminati Ceresti.

Exista Scoala Prealuminatilor Ceresti din Cerul Instructional, care instruieste Prealuminati Ceresti in 8 faze de Invatamant Ceresc. Exista Prealuminati Ceresti nou creati cum ar fi Prealuminatii Instructorys-1 pana la Instructorys 114, dar si Prealuminatii Miron Intai, Nicolae Intai si altii.

Exista o Scoala a Prealuminatilor pentru Pertutia Divina care are clase in Cerul Sfintei Pertutii Divine, precum si in Cerul Observational. Prealuminatii instruiti pentru Creatie, provin din Ingeri sau din Heruvimi Evoluati, dar unii au fost creati anume, pentru a conlucra cu Palatele de Creatie.

La Palatul de Creatie din Cerul pentru Consfatuiri, conlucreaza Prealuminatii Heruvicle si Cimbus-Eneas. Heruvicle a fost Heruvim, iar Cimbus-Eneas a fost Inger Vindecator in Comandamentul Ostirii conduse de minunatul Gavriil.

Prealuminatul Horhenus este Seful Palatului de Creatie din Cerul Sfintei Pertutii Divine, insa mai inainte a fost Heruvim Sef in Entoria Planetei noastre.

Prealuminatul Filypos a fost Inger si a devenit Prealuminat, fiind Seful Palatului de Creatie, precum si al Scolii de Creatie din Cerul Instructional.

In fiecare Palat de Creatie, exista una sau doua, sau mai multe linii de creatie a Sufletelor, a Ingerilor, sau a Prealuminatilor. Fiecare linie de creatie este comandata de cate un Prealuminat specializat in Creatie, care are un numar de cel putin 31 de aluete in fiinta sa de ordin ceresc.

Cu acesti Prealuminati in Palatele de Creatie, nu se discuta, deoarece nu trebuiesc deranjati din exercitiul functiunii lor creative. Nici Divinitatea nu discuta cu ei, in momentele creatiei ceresti.   Constantin Dogaru – Initiere intru cele sfinte si dumnezeiesti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu