joi, 4 iulie 2019

Mesaje de la Maestrii Ascensionati despre Saltul Cuantic - Maria Cristina Stroiny

"Nu aveti nicio datorie fata de nicio fiinta pentru a o transforma si a o trage dupa voi. Nu puteti salva pe cine nu doreste sa fie salvat. Trebuie sa stiti ca exista anumiti indivizi carora si daca le-ar vorbi un inger, tot nu ar vrea sa invete nimic. Trebuie sa luati in seama nivelul evolutiv oe care il are acea persoana. Nu puteti trece un elev de clasa intai la facultate.
Este o perioada benefica in are tuturor nivelurilor evolutive li se ofera sanse egale pentru a face saltul cuantic. Mai greu este pentru nivelurile evolutive 1 si 2 sa faca acest salt. Ei pot fi recunoscuti dupa interesul pentru sexualitate si materialitate. Acestia vor frece prin moarte si vor fi fi repartizati oe planete de dimensiunea a 3 a, pentru ca nu si-au invatat lectiile acestei dimensiuni.
Perioada din Atlantida a lasat mari amprente in corpul vostru emotional incat va este greu sa-l controlati. Noua era va obliga sa va dezvoltati corpul mental care a duce la o expansiune a constiintei. Saltul cuantic se va realiza cu voi sau fara voi, cu cea mai mare parte din omenire sau fara ea. Pamantul nu mai accepta dimensiunea a 3 a. El se afla cu un pas mare in fata omului.
Omul va trebui sa se adapteze schimbarilor planetei, iar daca nu va aevolua cu ea, va trebui sa plece de aici si sa faca in duh saltul cuantic. Exista entitati de mare nivel care hotarasc sa se retraga acum de pe Pamant pentru a ajuta in duh omenirea. Ei vor sprijini energetic pe cei ce trebuie sa faca acest salt.
In fiecare tara se transmit astfel de informatii, peste tot au fost alesi oameni care duc cuvantul Domnului, oameni care iubesc lumea, chiar daca ceilalti nu-i apreciaza si nu-i respecta.In legatura cu cei are au LUMINA in sange, va veni un ti p in care in LUMINA voastra vor trai multi, iar LUMINA inseamna cunoastere, intelepciune si adevar. Nu conteaza locul in care va aflati ci luminozitatea pe care o aveti in acel moment.
Timp nu mai este. Ne aflam la un sfarsit al timpurilor, asa cum spun mosii si stramosii nostri. Acest sfarsit al ti purilor este deschizatorul unor timpuri noi. Aceste timpuri va vor pe voi intr-o alta forma. Nu va mai fi acceptata negativitatea. Pregatiti-va pentru o noua nastere, nasterea voastra din punct de vedere spiritual.
Insa nu veti reusi in lucrarea voastra spirituala, daca veti lasa lucrurile in fizic nerezolvate. Problemele voastre vechi or sa va insoteasca pretutindeni, in orice dimensiune. Se spune ca fiecare dimensiune are elevii sai silitori si elevii sai slabi. Voi, daca nu veti face schimbarea in totalitate, veti fi niste elevi slabi care cara poverile trecutului, aducand trecutul in prezent.
Nivelul evolutiv la care noi ne aflam, nu ne mai impune durerea, noi traim intr-o stare de detasare si acceptare. Am observat ca intr-o dimensiune inferioara, nu puteti trai cu adevarat detasarea. Noi am experimentat dimensiunea a 4 a si nu ne-a fost usor sa trecem peste ea sa anungem la starea de iubire inalta.
Dimensiunea a 4 a este cea a iluziilor si a mirajelor pe care trebuie sa le depasiti. Prima oara va trebui sa va constientizati are va sunt problemele si sa lucrati asupra lor, va trebui sa le luati pe rand pentru a le solutiona si asta este o lucrare de durata, poate unii vor face schimbarile intr-un timp mai scurt. Va trebui sa treceti peste orgolii si mandrii personale pe care inca le mai aveti in dotare.
Vreti sa stiti cum ati fost in vietile trecute? Priviti-va in oglinda azi, cand tot ati mai slefuit ceva din voi... Lucrarea este numai personala. Nu trebuie sa munceasca altii pentru voi. Ati fost supusi unor incercari ale vietii, iar unii dintre voi nu ati luat examenul. Credinta, iubirea si inima deschisa va pot salva din toate incercarile pe care le atrageti asupra voastra.
Dezvoltati calitati si virtuti in voi, indiferent unde veti fi si LUMINA va va fi alaturi. Un om mai slab in credinta poate sa creada ca daca va merge intr-un loc sacru va fi mantuit de Dummezeu si iertat de greseli. Fiecare e dator cu o plata intr-o anumita formula. Cea mai mare bucurie pe care o puteti face Domnului, este propria voastra transformare, manifestarea divinului din voi.
Atunci veti fi proclamati cu adevarat locuitori ai Universului. Noi nu am facut decat sa va prezentam modul si formula transformarii. Daca nu puteti face usor o investigatie interioara, luati o foaie de hartie si scrieti pe ea greselile voastre, gandindu-va apoi cui ati gresit pentru a-i cere iertare si ce probleme aveti de rezolvat.
Va rugam sa constientizati ca a mai ramas un timp scurt pentru a va clarifica problemele. Intariti-va si folositi-va curajul pentru a gasi puterea sa clarificati aceste lucruri, caci noi va suntem alaturi si nu trebuie sa carati dupa voi atatia bolovani. Dimensiunile superioare nu accepta acesti bolovani in spate.
A venit timpul sa se afle ca SINCA VECHE este un centru de cercetare, unde fiinte umanoide impreuna cu entitati extraterestre lucreaza asupra genomului uman pentru a-l transforma. Aici pe Pamant se fac cercetari pentru a se ajuta speciile pe cale de disparitie care au gene asemanatoare cu ale noastre.
Exista planete care au avut de suferit in urma unor razboaie care au nimicit fiintele ce le locuiau. Atacurile DRACONIENE au facut atat de mult rau, incat multe fiinte au fost distruse sau sunt pe cale de disparitie. Nu trebuie sa ne inchipuim ca acest loc este folosit in scop negativ. Aceste fiinte pasnice au ajutat si vor ajuta la cladirea viitorului omenirii. Tot aici se lucreaza si asupra ADN-ului uman pentru activarea unor noi spirale de ADN care vor reda omului echile sale capacitati date de Dumnezeu, dar pierdute prin nesabuinte si greseli ale timpurilor trecute.
Omul obisnuit vine in acest loc numit si TEMPLUL URSITELOR, doreste sa i se indeplineasca anumite dorinte si pleaca fara a intelege prea multe din ceea ce se intampla in acest loc. Se spune ca aici se afla o ursitoare ce implineste dorintele oamenilor. Eu am avut sansa sa surprind aceasta ursitoare in 2008 pe una din fotografiile ce se afla pe site-ul www.agniastroterapii.ro, aceasta entitate este de o frumusete rara ce se aseamana cu o Ileana Cosanzeana .
Credinta sta la baza vindecarilor care se petrec aici si nu miracolul. Miracolul si vindecarea se afla in noi. Important este sa ne conatientizam grselile, sa ne intelegem neputintele si sa le vindecam.
Acest sanctuar, SINCA VECHEare o mare putere de a vindeca nu numai trupul ci si sufletul. El este centrul Campului MERKABA al Romaniei, CHAKRA INIMII. La un moment dat, prin voie divina, chakra inimii Romaniei se va uni cu chakra inimii altor tari si toate energiile vor curge prin marea inima a Pamantului, asa cum IISUS spunea sa ADUCEM MINTEA IN INIMA si SA LUCRAM PRIN IUBIRE.
.....Va aflati astazi la o penultima lucrare ( s-au activat zone energetice din Romania care alcatuiesc Cubul lui METATRON) . Dupa ce lucrarea va fi realizata ( finalitatea activarilor in SINCA VECHE) in totalitate campul MERKABA va incepe sa functioneze, iar CUBUL lui METATRON va incepe sa se roteasca.
In tara voastra va incepe sa se faca o purificare la un nivel foarte inalt. Aceasta se va extinde asupra intregului Pamant, caci CUBUL lui METATRON are o forma sa ra e are ca scop purificarea si vi decarea. Astfel, Romania va ajuta lumea intreaga si lumea nu va sti nimic. Au inceput sa se proiecteze si Misiunile de anul viitor, iar aceste lucrari se vor realiza in afara tarii, in zone care au apartinut candva Romaniei.
Harta astrala a Romaniei nu arata identic cu Romania de astazi. In urma unor razboaie, tara noastra a pierdut mari teritorii, in hara astrala aceste teritorii exista. Voi trebuie sa aduceti aceste teritorii in interconexiune cu Romania marind astfel Campul MERKABA si CUBUL lui METATRON.
Tot ceea ce este important de realizat este PLANUL, care a facut ca voi sa va intalniti si sa realizati impreuna o ANTAKHARANA a IUBIRII.
" Mesaje de la Maestri Ascensionati, Maria Cristina Stroiny

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu