joi, 4 iulie 2019

Despre Aldebaran si locuitorii sai



DESPRE ALDEBARAN si locuitorii sai " Entitatile din ALDEBARAN ne-au ajutat pe noi romanii sa incarcam pilonul central al Campului MERKABA al Romaniei cu energia IUBIRII. Atata timp cat am lucrat la nivel mental cu aceste etitati, nu am primit decat informatii strict legate de lucrarea ce trebuia facuta.
Entitati ce o inalta puritate, cei din ALDEBARAN nu au considerat ca sunt importante nici numele lor, nici modul in care ele traiesc, ci numai faptele lor si intr-adevar ele stiu sa faca fapte mari. Am cautat informatii despre ele pe care vi le prezentam si dvs.
Conform miturilor stelare, ALDEBARAN este suportul VIZIUNII pentru misiunea semintelor stelare pe Pamant, ea fiind cea care defineste ceea ce emisarii luminii pot indeplini cel mai bine pentru a servi umanitatea in cadrul tranzitiei revolutionare.
ALDEVBARAN este considerat un PORTAL catre misterele mintii, iar atunci cand este echilibrat de catre steaua fixa ANTARES este un PORTAL catre misterele inimii, ceea ce creeaza o axa portala puternica, care este iluminata bianual atunci cand soarele este traversat de ALDEBARAN la data de 1 iunie si apoi ce ANTARES dupa 6 luni.
ALDEBARAN este de departe cea mai stralucitoare stea din Constelatia Taurului. Numele sau deriva de la arabescul AL DABARAN, in traducere CEL CARE URMEAZA, deoarece steaua pare ca urmeaza Grupul PLEIADELOR in calatoria de fiecare seara de-a lungul cerului.
In semnul Taurului, cand dorinta este transformata in aspiratie, intunericul va reda locul LUMINII si al ILUMINARII. Ochiul Taurului cel de-AL TREILEA OCHI spiritual sau SINGURUL OCHI al Noului Testatment, este deschis.
Daca OCHIUL TAU E SINGUR, ATUNCI TOT TRUPUL TAU VA FI PLIN DE LUMINA a spus HRISTOS ( Matei 6:22)
Acest singur ochi, ia locul celor doi ochi ai sinelui personal. Ca STEA a ILUMINARII, ALDEBARAN ilumineaza calea folosind puterea aplicata a transformarii.
Entitatile de pe ALDEBARAN sunt consemnate sub numele de ELOHIMI sau OAMENI de CRISTAL.
In momentul in are ELOHIMII au separat lumina de intuneric, prin intrepatrunderea diferitelor eteruri de lumina, sunet si viata, au trecut in sarcina ARHAILOR ceea ce au ordonat. Geneza ne arata ca ELOHIMII au trasat marile linii conducatoare ale existentei terestre, dar implinirea lor le revine ca sarcina ARHAILOR - SPIRITELOR TIMPULUI ( FONDATORII - SAL RACHELE)
Cele 12 triburi ale poporului Israel simbolizeaza si totodata sunt STRAMOSII POPOARELOR EXTRATERESTRE ANTICE din Constelatia Zodiacului nostru. Ei sunt unii din stramosii ce.or care au construit cele mai mari piramide ale Pamantului si Sfinx-ul.
Aceste popoare au venit pe Pamant cu mii de ani in urma, numarul lor fiind unul ales, 12000 din fiecare sistem solar in parte. Atunci au venit din ALDEBARAN ( Alpha Tauri) din PLEIADE si NYADE.
Astazi, descendentii si spiritele celor 12 triburi sunt raspandite pe Pamant, acesti oameni fiind cei 144.000 de alesi. Acestia sunt azi invatatorii ( Maestrii) Pamantului - cei care au predat si vor preda intelepciunea lui Dumnezeu. Ei au fost pregatiti si educati de catre fortele extraterestre din cele 12 sisteme solare si multi din acei extraterestrii fac parte din cei 144.000
Educarea celor 144.000 consta in calatorii in alte sisteme solare, in informatii din partea navelor extraterestre si in aportul spiritual de informatii din partea fortelor angelice."
Mesaje de la Maestrii Ascensionati, Cristina Maria Stroiny


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu