marți, 23 iulie 2019

Prealuminatul Merydyianuss din Consiliul Divin de Administrare al Universului despre Constelatii Civilizate (Vineri, 18 Septembrie 2015, orele 20:30)



“Binecuvantat sa fii, minunatule Prealuminat si fii binevenit la comunicare cu noi, romanii!

Multumesc de compliment, Ana_Maria si bine te-am gasit, dar mai intai de toate, vreau sa binecuvantez intreaga Dumnezeire si pe Maica Preacurata a Domnului Iisus Christos!

Prin intermediul lui Constantin, iti transmit acum materialul intitulat           “ CONSTELATII CIVILIZATE ”pe care l-am intocmit direct in limba romana, pentru a nu exista inadvertente in traducere.

Trebuie sa-ti spun ca sunt multe cuvinte in limbajul ceresc, care n-au echivalenta in limba romana, de aceea, comunicatorii ceresti, in marea lor majoritate, isi fac un conspect al transmisiilor si comunicarilor de la nivelul lor, catre nivelul vostru actual.

Cei care vin aproape si va comunica personal, aceia sunt pregatiti in acest scop si apoi sa stii ca nu orice persoana poate comunica exact in limba romana.

Ceea ce este de temut pentru voi oamenii, sunt acele DUHURI INTERPUSE, care pe o modalitate falsa, transmit informatii necorespunzatoare realitatii si hai sa-ti mai zic ceva in plus, ca majoritatea informatiilor incorecte sunt cele ce vin de la DUHURILE RELE, care s-au despartit de Imparatia Cerurilor, dar  ele nu vorbesc prea mult, nici nu-l pomenesc pe Domnul Dumnezeu, nu aduc niciun fel de slava Divinitatii. Nu raspund la intrebarile pe care vrei sa le pui, sau intrebi una si iti raspund alta, dar in acest fel, oricat de smechere ar fi aceste DUHURI, la urma tot se dau de gol si asta e o caracteristica a lor, pe care voi o puteti specula.

CARACTERISTICA TELEPATICA, insa din civilizatiile dezvoltate este alta. TELEPATII de acolo, cauta sa-si arate valorile lor, de regula cele mai bune, numai ca ei au minime cunostinte despre Sfanta Imparatie a Cerurilor, ori despre Dumnezeire, iar prea putini dintre ei sunt credinciosi.

Daca luam asa, printre conducatorii de civilizatii dezvoltate si superdezvoltate nu gasim 10 dintre ei care sa fie credinciosi cu adevarat Dumnezeirii.

Prealuminate Merydyianuss, poti da un numar al acestor civilizatii?

Dupa toate datele detinute de noi, sunt cam 32 de astfel de civilizatii in Univers, din care unele au TELEPATI de buna si foarte buna calitate. Altele nu au TELEPATI deloc, dar au in schimb intrusi care practica tot felul de tactici de infiltrare. 

Ca foarte buni TELEPATI as putea numi daca vrei pe MEDONYS – Seful Civilizatiei din Galaxia a X a, Imperatorii ZURBAS si ZENDA ca si pe micuta Imparateasa ZINO din Imperiul ZURBANIAN, cat priveste pe cei doi fii ai lui ZURBAS, acestia nu sunt de aceeasi calitate.

Prezidentul AFERIM, al Planetei URANIUM este de asemenea un foarte bun TELEPAT, iar alaturi de el mai are inca vreo 200.

As spune ca Civilizatia URANIANA detine cei mai multi si mai buni TELEPATI din Univers. Totusi, mai sunt TELEPATI de calitate superioara si in GALAXIA de FOC,  condusa de KONSTANT YN, unde sunt peste 200 la numar.

De regula, cei destepti  din respectiva Galaxie au in numele lor acel “Yn” care este de fapt mai mult un simbol.

Prealuminate, odata cu atacul razboinic asupra Civilizatiei din GALAXIA a X a, am aflat de prezenta in Univers a unor civilizatii ascunse. Ce poti sa-mi vorbesti despre ele?

Afla ca exista multe civilizatii ascunse, pe care noi, cei din Pertutia Divina le-am observat, le-am cercetat, dar cu unele dintre ele nu am luat legatura. Ne-am multumit doar cu studierea lor.

Si nimeni din Consiliul Divin nu le administreaza?

Desigur ca zonele respective sunt in administrarea si cercetarea unui Prealuminat, dar hai sa-ti vorbesc despre nivelul tehnici de dezvoltare al Civilizatiilor din Univers.

Exista o dezvoltare in trepte si nu egalitara, ceea ce inseamna ca fiecare Civilizatie s-a dezvoltat cum a crezut ea mai bine, dar sa stii ca totul este legat de prezenta pacatelor. Iti pot spune ca sunt multe Civilizatii care nu pacatuiesc, adica nu emit niciun fel de idei anti-divine si anti-ceresti.

Exista in acelasi timp si Galaxii cu Civilizatii care nu accepta deloc Dumnezeirea. Dupa cercetarile noastre, ale Sfintei Pertutii Divine, ar fi in numar de 7-8, insa ele nu pacatuiesc precum oamenii de pe Pamant.

Daca ar fi sa facem o statistica, pacatele din Civilizatiile Universului, toate la un loc, nu reprezinta a 25 a parte din numarul pacatelor voastre si hai sa a o spunem pe cea dreapta, Pamantul vostru este cea mai rusinoasa planeta a pacatuirii, dar aceasta este analiza mea si nu a Dumnezeirii.

Una este sa pacatuiesti fara sa stii, alta e sa faci pacate din necesitate, ori din intreaga populatie a globului, aproape un sfert din ea traieste pentru aceasta din urma. Este un semnal de alarma pentru oricine!

In vremurile regimului communist, s-a muncit in zilele de duminica si de sarbatori, deci s-au facut pacate conform planului de stat. Unii au furat de la intreprinderile de stat, de aceea au pacatuit de nevoie, atii pacatuiesc de voie, de exemplu cei care fac dragoste nepermisa, fumatorii, betivii, sarlatanii si trebuie sa mai spun ca mai exista o grupa de pacatosi sistematici, care sunt continuu impotriva lui Iisus Christos, ducand la o lupta antihristica.

Bine, bine, dar pana cand, ma intreb eu. Ramane aici un semn de intrebare. Ti-am spus toate acestea ca sa stie toti romanii si nu numai ei, ce “comori” negative aveti voi pe Pamant. Numai ca respectivele “comori” au culoare tuciurie, nu aurie.

Sa ne intoarcem la tema noastra. Civilizatiile din Univers, din care unele s-au infiltrate pe planeta voastra de multa vreme, avand urmasi. Sunt asa-zisele familii mixte dintre neaveniti si pamanteni. Neavenitii provin din fugitii din alte Civilizatii.

Daca la voi continua sa mai existe pedeapsa cu moartea, in tot Universul ea a fost eradicate, in schimb neconvenabilii din Civilizatiile dezvoltate sunt dati afara cu tot cu navele lor, cu familiile lor si cu imbracamintea lor specifica si bineanteles ca planeta cea mai grozava de aterizare este Pamantul.

Care este nivelul de dezvoltare a Civilizatiilor despre care imi vorbesti, Prealuminate?

Civilizatiile dezvoltate si superdezvoltate au trecut de multa vreme de la epoca metalelor grele, la epoca metalelor usoare si sunt acum intr-o epoca a supermetalelor, adica acele metale cu rezistenta foarte mare si cu densitate mai mica decat unu.

Deci imagineaza-ti ca ele au o industrie nepoluanta, intrucat extractia, comprimarea si laminarea acestor supermetale se face de regula la rece si nu la cald. Prea putine civilizatii mai sunt la ora actuala in Univers care folosesc tehnologii precum cele de pe Pamant. In acelasi timp s-a renuntat demult la motoarele cu ardere interna si cu combustibili, pot spune ca de acum 1000-2000 de ani.

Foarte multe din ele folosesc in schimb energia cosmica, ionica sau energia gandirii. Respectivele civilizatii au in dotare nave conduse de pilada cu energiile gandirii, iar ca sa realizezi un motor care sa functioneze cu ENERGIA GANDIRII, este ceva de nivel foarte inalt si totusi exista Civilizatii care au asa ceva.

Dar una este sa ai un astfel de motor si alta este sa ai un tablou de comanda care sa functioneze cu ENERGIA GANDIRII. Care este insa dezvanatajul? Caci el exista. De pilda, daca persoana care are o nava cu motor cu energia gandirii moare, altcineva nu o mai poate conduce, ea fiind personalizata. De fapt, orice fiinta care gandeste, are FRECVENTA SA PROPRIE DE GANDIRE.

Daca ar fi aceeasi frecventa, s-ar incurca cu totii in ganduri, numai ca nu exista asa ceva, caci Divinitatea a facut in programul bioenergetic al fiecaruia o lucrare de asemenea maniera, incat orice nou nascut sa aiba o alta frecventa a gandirii. In schimb, Sfintele Personalitati Divine isi pot acorda gandirea lor pe aceeasi frecventa si aceasta mergand de la Prealuminatul LIGURDA si pana la Supremul Domn SAVAOT.

Noi, cei din Pertutia Divina nu ne putem alinia, pentru ca nu a ajuns la nivelul lor. Degeaba spuneti voi ca preotii sunt bucatica rupta din Dumnezeu, daca ar fi asa, toti ar fi aliniati la frecventa gandirii Divine, dar pe intreg Pamantul nu se afla niciunul de acest fel, adica sa fie un dumnezeu popa in comuniune permanenta cu Divinitatea.

Ti-am prezentat un aspect de ordin mai inalt pe care insa teologii vostri nu-l vor intelege nici acum, nici peste 100 de ani. Ei vor sa fie doar inspirati si nu comunionali.

A fi comunional cu Dumnezeirea, inseamna a te intalni  cu o multime de situatii care mai de care mai grele si aceasta pentru ca Dumnezeu le rezolva pe cele mai grele, iar cand le rezolva, metodologia folosita poate avea un aspect specific, fie unul particular.

Exista insa cazuri in care Sfintele Personalitati Divine gandesc singular, iar ceilalti nu le aud. Atunci ele isi schimba frecventa gandirii, iar acest lucru il pot face toti din cadrul Divinitatii.

Uneori putem si noi cei din Pertutia Divina, dar draga mea, ne-am indepartat de la subiect, numai ca am vrut sa fac o legatura colaterala. Unde doream sa ajung? La faptul ca Dumnezeirea poate intra pe frecventele oricarei fiinte care gandeste, deci si cea mai mica fiinta ganditoare si cea mai mare poate fi interceptata de Divinitate.

Aici ati putea avea voi oamenii un argument contra acelor Christosi mincinosi, ati putea sa-i detectati doar spunandu-le : “Ia zi-mi ce gandesc eu? Caci daca esti Christos, inseamna ca esti Dumnezeu ca si Christos. Christos aude gandul meu. Ia sa vad, tu il auzi?”

Si-ti pui ceva in gand si ai sa descoperi ca persoana care se da drept Christos nu te receptioneaza. Dumnezeirea in schimb receptioneaza  pe toti din toate Civilizatiile din Univers, indiferent pe ce frecventa, sau de codurile gandirii lor. Caci sunt Civilizatii care gandesc codificat, sunt cam vreo 3-4 astfel de Civilizatii inn Univers.

Si la voi pe Pamant aveti coduri, dar nu ale gandirii, printre altele ati avut codul manierelor elegante, insa acum el a cam disparut, odata cu democratia asta haotica.

Dar hai sa ne intoarcem din nou la tema noastra, la Civilizatiile dezvoltate si superdezvoltate si sa vorbim despre navele lor de zbor.

Fabricantii de nave din Univers sunt de trei feluri:

1.    Fabricanti de nave unicat
2.    Fabricanti de nave in serie
3.    Fabricanti de nave personalizate

Navele unicat sunt de la cele mai mici dimensiuni ( de la un metro de exemplu pentru copilasi) pana la cele de ordinul kilometrilor      ( 20-25km)
Navele de serie sunt realizate pe linii de fabricatie in intreprinderi specializate sau supercomputerizate. Toate sunt identice, cu aceeasi metodologie de conducere, cu aceleasi caracteristici tehnice, de regula acestea sunt nave de calatorii sau nave de razboi.

Navele personalizate sunt pretentioase, extrem de delicate, realizate la cele mai inalte performante ale civilizatiilor din Univers.

Imperatorul ZURBAS pe care-l stii, Ana_Maria, are asa ceva. Cu o asemenea nava el a venit aproape de Pamant, la 2km de atmosfera voastra si cu ea poate circula in intreg Universul, avand tot confortul.

Noi pamantenii putem zbura cu asemenea nave?

Nici vorba! In primul rand exista dezavantajule ecrementelor, in al doilea rand este alimentatia, caci voi mancati elemente solide, iar in al treilea rand, voi pamantenii sunteti pofticiosi si curiosi, asa incat astfel de nave nu va sunt potrivite.

Voua v-ar trebui ceva intre avion si rachete, in care sa puteti manca si bea, pentru ca asa sunteti facuti voi, pamantenii. Nivelul superior al civilizatiilor nu-l pricepeti voi acum, care sunteti in epoca metalelor grele.

O pacoste ce-a dat peste voi o reprezinta piesele din material plastic care sunt inflamabile, putin rezistente la uzura si uneori chiar nefolositoare. Alta pacoste o reprezinta transformarea lemnului in celuloza si astfel in loc sa folositi elemente chimice universale, distrugeti flora si fauna terestra. Ba inca mai gauriti si Pamantul, ca sa scoateti combustibili pe care ii ardeti facand polare si otravire.

Energia solara a vantului, a apelor, cea telurica, ori gravitational, toate sunt nepoluante, dar le folositi prea putin.

Situatia Pamantului, din acest punct de vedere si din multe altele, este una grea atat pentru Ceruri, cat si pentru Univers. Rezolvand-o insa, intr-o modalitate favorabila, am putea face din planeta voastra un element de ordin inalt. Noi cei din Pertutie, am pus problema transformarii Terrei, dar Domnul Iisus Christos n-a acceptat.

Dar acum suntem in Cerul Christoforic…

Ati intrat ce-i drept in Cerul Christoforic, numai ca nu beneficiate de niciun avantaj, posibil totusi ca navele civilizatiilor extraterestre sa nu mai ajunga pe Pamant, insa din punct de vedere al transformarilor geografice, deocamdata totul a fost sistat.

Domnul Dumnezeu a vorbit, dupa cate retin despre reconfigurare care va fi curand sau imediat.

Imediatul acesta poate sa dureze si 1000 de ani.

Cum asa? Ultimele Ceruri s-au realizat rapid, in doar 2 ani de zile, iar Pamantul nu poate fi la fel de repede reconfigurat?

Intre vointa expresa a Domnului Dumnezeu de a se interveni pe planeta voastra si rigiditatea Domnului Christos exista cum se spune o situatie nelamurita

Este punctul de vedere al Pertutiei Divine, nu al Dumnezeirii.

Ce pot sa zic este ca s-au facut atatea observatii si multe analize. S-a dat chiar semnalul de incepere a unor lucrari asupra Terrei, dar la un moment dat, totul s-a oprit, pentru ca Domnul Isus a spus : “Nu”

Trebuie sa fie totusi o explicatie

Explicatia este una singura. El este Conducatorul absolut al Cerului Christoforic, iar Pamantul se afla prin natura pozitiei sale in acest Cer, iar orice decizie nu se aplica decat cu aprobarea Sefului Ceresc si peste asta nu se trece. Este Legea Organizatorica a Cerurilor  si n-ai ce face.

Cu acestea zise, inchei cuvantul meu.

Eu multumesc impreuna cu Constantin, Prealuminatului Merydyianuss, pentru dezvalurile interesante si pentru aceasta lectie de mari dimensiuni.”






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu