marți, 9 iulie 2019

Refacerea Universului Distrus si Reluarea Vietii Pasnice in Universul Primar



Am comunicat faptul ca FORTA SUPREMA UNIVERSALA impreuna cu FORTA de ECHILIBRARE si FORTA INTERIOARA UNIVERSALA, au reusit de mai bine de o suta de miliarde de ani, daca ne referim la timpul actual al Terrei, sa refaca intreg Universul distrus prin cataclism termic si supertermic.

Universul a vazut lipsa de responsabilitate a omului neconditionat de catre un conducator de ordin suprem.

S-au distrus multe elemente de echilibru ale Universului si multe elemente de stabilizare totala. Pentru a reface acele elemente, trebuie sa fie o conlucrare comuna, in care Divinitatea si PROGRAMELE UNIVERSALE sa aiba un acord total de refacere a elementelor distruse prin cataclism termic.

Conditiile autocreative nu au fost impuse de FORTA SUPREMA si nici de FORTA INTERIOARA, ci s-au autoformat datorita recunoasterii elementelor si a structurii universale intre ele.

O structura universala nu are dimensiuni metrice si kilometrice, ci este de ordinul a zecilor si sutelor de ani lumina.

Structurile universale nu sunt observabile in totalitatea lor, ci doar partial,iar altele inca nu se pot vedea dar exista. Numai dupa ce s-au format conditiile totalitare ale UNIVERSULUI PRIMAR, putem spune ca au inceput germenii ideii autocreative.

AUTOCREATIA nu se impune si nu se conditioneaza sub nici o forma, ci isi are legile ei specifice autodeterminante.

Civilizatia de pe Terra nu cunoaste in totalitate nici propria galaxie, insa nici numele celorlalte galaxii existente in Universul actual. Distanta dintre galaxii este destul de mare si poate ajunge chiar si la 12 sau 14 ani lumina, pe cand distanta dintre sistemele din interiorul unei galaxii pot fi de 2-5 ani lumina.

Dreptul la AUTOCREATIE a Marilor Personalitati Divine este scris in MEMORIA UNIVERSALA prin expresia literara de ordin universal : DIVIDEM ET NOUOS DEIVYNOM!

Noua Divinitate nu este divizibila sau Divinitatea in noua aparitie, este indivizibila.

Exista la nivel universal conceptia autocreativa de ordin totalitar si indivizibil care a prins forma superioara in existenta Marilor Personalitati autocreate,

Si Personalitatile Divine si-au creat PROGRAME SPECIFICE pentru creatia aluetelor dar si pentru diversi creati,insa aceste PROGRAME sunt perfectionate incontinuu.

Micile Personalitati Divine pe care voi ii numiti PREALUMINATI, mai ales cei din preajma Marilor Personalitati, au invatat si ele CREATIE, dar inca nu au ajuns la stadiuld e realizare ale programelor, cel putin de ordin aluetic.

Oricum ar fi, se vede o perfectionare a DIVINITATII, dar si o largire a extensiei activitatii, insa si a Personalitatilor Divine.

De lao mare Personalitate autocreata,urmata de inca alte doua autocreate si de alti creati cu inalte calitati, urmeaza o evolutie accelerata acelor creati, ce au multa experienta, cat si instruirea altor creati sub controlul strict al DIVINITATII.

Exista un inconvenient de ordin universal la nivel terestru, in care toti indivizii fie ei evoluati sau neevoluati, mor trupeste. se vede o scindare in aceste cazuri, insa oamenii destepti nu pot sa obtina intinerire si nici o alta activitate trupeasca in alta parte a Universului actual.

Legea rigida a Planetei Terra trebuie modificata considerabil, deoarece se vad anumite pierderi colosale in cadrul celor evoluati. Daca Divinitatea nu vrea sa faca o modificare a Legii Terestre, atunci vom propune transferarea celor DESTEPTI pe o alta planeta, sau intr-o alta dimensiune a Universului, in care sa isi continue fiecare activitatea evolutiva in concordanta cu Universul si cu toate celalalte personalitati evoluate ale Universului actual.

Daca FORTA SUPREMA a UNIVERSULUI a binecuvantat formarea unui Cer al Universului,in care sa fie transferate toate VALORILE din Univers, fara o moarte fizica de ordin trupesc, atunci nu ne mai ramane, decat creatia acelui Cer in care sa coexiste si sa conlucreze toti DESTEPTII din Universul actual.

Sa speram ca Divinitatea isi va da acordul de transferarare a tuturor evoluatilor de pe terra in acel Cer de ordin Universal si permanent! Sa fiti binecuvantati cu totii!" Constantin Dogaru, ISTORIOGRAFIA UNIVERSULUI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu