miercuri, 17 iulie 2019

Civilizatia Extrauniversala sau Civilizatia Romanilor Stravechi - Constantin Dogaru




"Acest volum nu este pentru clerici, nici pentru credinciosii cei habotnici, care sunt inflexibili. Acel Univers nu mai exista, deoarece s-a distrus in totalitate si nu au mai ramas decat amintirile celor din civilizatia care a reusit sa se salveze partial. In acea civilizatie nu se mai ajunge cu niciun mijloc de locomotie, ci numai prin modalitate SUPETELEPATICA.
PREASFANTUL DUH a facut observatii asupra acestei civilizatii, dupa care a fost vizitata de catre Domnul Dumnezeu Savaot si de catre Sfantul ARHANGHEL URIIL si de catre Domnul IISUS in februarie in anul 2017.
Persoanele SUPERTELEPATE de la nivel terestru care au aceasta abilitate, pot lua contact cu aceasta civilizatie. Cei care sunt TELEPATI, dar au idei antiuniversale, nu vor putea lua legatura cu Civilizatiile Universului si nici cu Programele Universale." Autorul
DESCOPERIREA CIVILIZATIEI EXTRAUNIVERSALE
Pe data de 14 noiembrie, anul 2016, in perioada amiezii, Prealuminatul CIYATACK m-a anuntat de faptul ca a fost la polul nord al Universului, pentru a verifica generatorul de lumina frecventiala, care emite lumina cereasca, pe 12 frecvente diferite in VIDUL de dincolo de marginea Universului.
Generatorul emite lumina cereasca, pe directia nordica in VID, pentru motive de cercetare, spre a observa daca exista anumite elemente inobservabile in VIDUL INFINIT.
In jurul acestui generator exista o Grupa speciala de Ingeri, instruiti anume, in vederea executarii MISIUNILOR folosind acest generator.
Dupa ce a facut verificarea, pe directia de nord, in interiorul VIDULUi, a aparut la o distanta mai mare de 1 an lumina, un fel de robot care avea forma neobisnuita, dar care inainta spre formatia ingereasca care era langa generatorul de lumina frecventiala.
Formatiunea Ingereasca are un numar de 200 de Ingeri special instruiti care fac parte din Ostirea Sfantului ARHANGHEL URIIL. Ei au facut apel la Prealuminatul CIYATACK, dar Seful Adjunct al Cerului Instructional care auzise apelul Ingerilor, le-a indicat tuturor sa se deplaseze la marginea de Nord a Universului, pentru a cerceta situatia care se ivise intre timp.
Robotul se deplasa destul de repede spre polul Nord al Universului, a fost avertizat sa se opreasca, dar nu s-a oprit, nu a emis niciun semnal, nu a schitat vreun gest anume.
Sfintii Ingeri l-au somat si pentru ca acesta nu schita nimic, Prealuminatul CUYATACK le-a a propus tuturor Ingerilor UNIFICAREA ENERGIILOR si apoi emiterea unui efect dezintegrator.
Sfintii Ingeri au facut acest lucru si robotul (surd) a fost complet dezintegrat Dupa acest eveniment am fost anuntat si eu, insa Domnul IISUS a spus ca trebuie sa-i raportez acest eveniment.
Am luat imediat legatura cu Domnul Dumnezeu Savaot care se afla in CERUL SUPREM, iar Prealuminatul CYUATACK a expus ceea ce s-a intamplat la nord  de Univers. PREASFANTUL DUH a spus ca va face si el o cercetare , mai ales ca acesta are capacitatea de a strabate intreg Universul intr-o ora terestra. ....
Dupa ce a strabatut distanta de doua ori si un sfert mai mare decat lungimea Universului, a observat o ENCLAVA sferica, turtita (elipsoidala) care avea in interior personalitati omenesti (bipede)
La o prima observatie a PREASFANTULUI DUH s-a vazut ca exista in jur de 2 miliarde de suflete pe planeta, iar Seful era cel mai inalt si avea o inaltime de 17 m.
Dimensiunea volumului atmosferic a acelei civilizatii, ar fi cam un sfert din volumul Universului Inferior. In interiorul atmosferei este soare, care emite lumina rosie, atmosfera fiind protejata de un strat gros de nori si de gaze inerte ( dar nu toxice)
Cu siguranta ca au detectat fluxul de lumina frecventiala sau energia Ingerilor de la polul nord al Universului si au trimis o creatura probabil pentru cercetare.
Au simtiti ca au fost descoperiti si au dat alarma generala,iar soarele lor s-a intunecat, inchizandu-si lumina, de la rosu inchis spre negru, deci are lumina reglabila.
Unul dintre savantii inalti este SUPERTELEPAT si a aprins o lumina personala, ca o lanterna sau ca un far si le explica celorlalti ca o FORTA SUPERIOARA ( SFANTUL DUH) i-a depistat si transmite informatii intr-un Sistem indepartat din Univers ( Constantin de pe Pamant).
La un semn, toti locuitorii s-a ascuns pe planeta locuibila,iar unul dintre savanti explica ca robotii trimisi nu mai exista.
Toti locuitorii planetei au nume formate din 2 sau 3 litere, iar Seful Civilizatiei lor se numeste UND, Seful Savantilor se numeste PE,iar Seful Structurii de Aparare se numeste Ai. Cel care a deschis poarta energetica se numeste Es. Au cuvinte scurte, dar COMUNICA TELEPATIC intre ei.
Un Observator cu nume Fa,transmite ca sunt examinati in continuare de catre o FORTA SUPREMA        ( SFANTUL DUH),care are o putere de neimaginat, greu de detectat in marimea ei.
FORTA SUPREMA a transmis catre o fiinta detectabila pacifista, dar transmite continuu catre Fe.U ( CONSTANTIN), pe o FRECVENTA MENTALA diferita de a lor. Au chemat un alt Savant batran de al lor, care a deschis o harta de ordin volumic, aratand ca undeva, pe o planeta frumoasa ( Pamantul), Fe.U scrie despre ei pentru prima data.
( deci au capacitatea de a vedea Universul, chiar daca nu se deplaseaza din pozitia lor)
Unul dintre Savanti propune ECRANAREA COMPLETA a civilizatiei lor, iar altul propune descifrarea FRECVENTEI MENTALE a lui Fe.U.
Au inchis harta Universului, iar Savantii lor si-au pus capul in maini si se gandesc fiecare la o solutie.
Au iluminat din nou harta volumica a Universului, dar cu o lumina galbena. Toate hartile lor sunt in spatiu, au aspect volumic. Savantii au stins luminile hartilor, apoi si-au pus capetele in palme,iar Seful civilizatiei lor transmitea ceva prin modalitate TELEPATICA, insa unul dintre Savanti i-a transmis mental, ca a fost descoperit in totalitate un nume codificat SD, adica SFANTUL DUH.
Lumina soarelui lor s-a intunecat din nou, apoi s-a emis semnalul de ascundere toatala. Toti s-au conformat. Frecventa gandirii lor difera de frecventa gandirii omenesti sau ingeresti.
Unul dintre Savanti a intrebat: " Ce vreti de la noi?" apoi a pus capul in palme insa SFANTUL DUH nu i-a dat niciun raspuns, desi ar fi fost posibila o convorbire cu ei.
Alt Savant a spus :" Este o FORTA EXAMINATOARE si atat.FORTA aceasta emite continuu un semnal auditiv catre Fe.U
Au stins toate luminile si toti locuitorii gandesc.Niciunul nu mai vorbeste. Dupa parerea Domnului Dumnezeu SAVAOT, care era pe frecventa gandirii noastre, aceasta civilizatie ar fi una care a emigrat din fostul UNIVERS POLARIZAT de altadata.
UNIVERSUL POLARIZAT a fost inaintea UNIVERSULUI PRIMAR.
Persoanele din aceasta civilizatie au migrat ca sa scape de razboiul declansat pe planetele lor.
Incercarile Savantilor de a detecta frecventa vorbirii SFANTULUI DUH cu mine nu a reusit.
Unul dintre Savantii din Civilizatia Extrauniversala a zis:" Catre Fe.U daca ne auzi!"
Nu am raspuns, ci am tacut, deoarece SFANTUL DUH mi-a spus sa nu le raspund imediat
"Fiule, Fe.U, de ce nu raspunzi, sunt Savantul CE. I "
"Ma numesc CONSTANTIN nu Fe.U
" Multumesc, sper ca esti pacifist. Constantin, dar pentru ce suntem examinati?"
"va examineaza o mare Personalitate Divina si va rog sa nu va temeti!"
" Bine, nu ne temem,dar pe garantia ta!"
" da, dragilor Savanti, dar cum ati ajuns acolo?"
"Suntem din ultima civilizatie a Universului care a reactionat si s-a autodistrus, am scapat doar un sfert din cati am fost atunci. Civilizatiile din UNIVERSUL POLARIZAT s-au dezvoltat si s-au impartit in doua grupuri mari, insa fiecare grup avea ideologia lui de a conduce Universul, am fugit si ne-am ascuns aici"
" Sunt END din civilizatia ascunsa. Ce inaltime ai?"
" Doar 1,72 dupa masura pamanteasca"
"Cam putin. Ar fi trebuit sa ai cel putin 100 de m, doar esti fiul lui Dumnezeu, a spus Savantul "
" Nu sunt fiul lui Dumnezeu, sunt doar un creat al Dumnezeirii"

"Cine este primul Fiu al Dumnezeirii?"
"IZMOR, care pe Planeta Pamant se mai numeste si IISUS"

"Este cel care a racnit atunci cand a fost schingiuit?"
"Da, il stiti?"

"Racnetul lui de atunci a cutremurat Universul, dar l-am auzit si noi. Ne-am dat seama ca iar e greu in Univers, dar ce s-a intamplat atunci cu cei care l-au omorat?"
" Au murit si ei, aceia care l-au chinuit, dar au ramas urmasii lor.
......
"Cum va deplasati acum?"
"Am renunat de multa vreme la vehicole de transport si ne-am instruit pe model personal. Modalitatea noastra de transport este o forma de DEPLASARE INSTANTANEE, superioara TELEPOTARII universale."
"Deci este SUPERTELEPORTARE"

"Mai mult decat atat, CONSTANTINE, Am avut timp pentru o astfel de instruire si ne bucuram mult de faptul ca Universul regenerat, dupa marele razboi, provocat de cele 200 de civilizatii contrariate si polarizate, mai exista viata renascuta la un asa nivel. Faptul ca o Personalitate Dumnezeiasca ne-a gasit si ne-a cercetat, iar tu vorbesti fiecaruia dintre noi, este un eveniment mare. Voi scrie evenimentul in analele civilziatiei noastre."
"Ne bucuram de existenta voastra, dar si de faptul ca o civilizatie atat de veche, adica de peste 100 de miliarde de ani, exista intr-o enclava extrauniversala. Felicitam din toata inima, pe toti cei ce ati scapat de la marele prapad, care a dus la distrugerea UNIVERSULUI POLARIZAT."
" A fost un eveniment tragic, datorita neampacarii ideologice, Constantine, daca conducatorii de pe atunci nu s-ar fi divizat in doua tabele ( pozitivisti si negativisti),ori ar fi gasit o solutie amiabila de impacare, poate ca Universul de atunci nu s-ar fi distrus, iar cele 8 miliarde de persoane din civilizatia noastra ar fi existat si acum.
Cele doua tabere se urau de moarte, ura era pe primul loc, apoi invidia era tot asa de mare. Pozitivistii vroiau conducerea Universului de catre cei bogati, respectiv de catre cei care aveau mai multa influenta, fara a tine cont de nevoile reale ale planetelor de atunci.
Negativistii, doreau un conducator unic si autoritar care sa tina in subordine pe toti sefii planetari de atunci, insa fiecare sef sa isi exercite autoritatea in civilizatie lui fara a fi deranjat.
Deci pozitivistii doreau un grup de conducatori bogati, insa nu tineau la desteptaciune, ci mai mult la influenta interplanetara.
Nici negativistii nu doreau un sef destept, ci doar unul autoritar, dar care sa il lase pe fiecare in civilizatia lui. Era o forma de guvernare polarizata in mana unui om autoritar.
Cei care vroiau sa puna la conducere oameni destepti si foarte rationali, nu erau lasati sa se exprime real. Toti cei care duceau o viata de huzur, se temeau de faptul ca desteptii ii vor lua la intrebari si le vor spulbera toate drepturile si bogatiile.
Neampacarea, ura si neancrederea, frica unii de altii, a dus la o inarmare excesiva a tuturor planetelor de atunci. Cu totii spuneau ca nu vor razboi si ca nu vor sa se ajunga la un razboi necrutator, insa a fost indeajuns sa se inceapa intre doua planete,in care conducatorii aveau idei diferite. Conducatorii nostri cei bogati,ne-au amagit pana in ultimul moment.
Am plecat cu nave ce aveau PROPULSIE ELECTROMAGENTICA. Savantul UND, descoperise ENCLAVA in care suntem, de fapt nu numai el a descoperit-o ci si alti 5 Savanti care traiesc si acum : UND, Ai, Ce.I si End.
Noi, cei de pe Planeta ICS, care aveam 8 miliarde de locuitori si eram in UNIVERSUL POLARIZAT, nu am putut face mai nimic in fata altor civilizatii care aveau 50-60 de miliarde de locuitori, dar care erau inarmati in extremis.
De aceea v-am intrebat daca aveti armamanet termo-nuclear. Armamentul termo-nuclear si cel super-termic a dus pe conducatori la o stare de inganfare si de marire a fostilor inarmati de atunci. Daca cele peste 200 de civilizatii ar fi gasit un acord real, ori macar de ordin sentimental, ar fi fost totusi ceva, dar ei nu au vrut sa se impace si au inceput un razboi dezastruos cu efecte de DISTRUGERE PLANETARA.
Noi am fugit din UNIVERSUL POLARIZAT iar cei care au ramas, nu au mai avut nicio sansa. S-au luptat intre ei pana si-au distrus toate planetele si civilizatiile.
"Au ramas in UNIVERSUL INFERIOR anumite CHEI INCIFRATE. Ce poate sa inseamne aceasta?"
"Nu cumva sa va apucati sa le desfaceti caci este extrem de periculos! acolo poate fi orice, superinformatii, superarmamant, au persisteme cu autodeclansare imediata, sau orice altceva extrem de periculos.
SAVANTII si DEZVOLTAREA
Cum se numeste Savantul vostru cel mai in varsta?
Se numeste Es. Stie sa deschida si sa realizeze porti energetice. Este foarte experimentat si poate ca ti-ar spune despre secretele cifrate care au ramas in UNIVERSUL INFERIOR.
Cine are harta actuala a Universului?
O avem cu totii si este o harta volumica. Sa stii ca in plan,nu poti reprezenta decat foarte putin din ceea ce are Universul. daca vreti sa evoluati si sa circulati prin Univers,va trebuie harti volumice si nu in plan.
La ce nivel de dezvoltare erati atunci?
Aveam curentul electronic, convorbirea telepatica, dar si dispozitive de comuniune, aveam nave cu viteza luminii si poate ceva mai mult, elemente superreactive si superconductori.
Intr-un cuvant, stiam ca exista 3000 de elemente ale Universului de atunci si le foloseam, asa zis rational, dar numai ratiune nu a fost, deoarece conducatorii le-au folosit pentru distrugere si nu pentru creatie.
Faceati lucrari cu energia luminii atunci?
Da. Ajunsesem la sudarea cu energia fotonilor, la schimbarea rapida a starilor de agregare, la iluminarea oricaror zone, indiferent de situatiile care existau atunci.
Cu fenomenele meteorologice cum ati rezolvat situatia?
Inca nu le controlam in totalitate, dar fenomenele planetare se cunosteau aproape toate.
Cu apa,oxigenul,elementele folositoare vietii cum stateati?
Am reusit sa realizam disocieri ale elementelor compuse si sa ne imbunatatim cantitatile de oxigen de pe planete. Era un fenomen miraculos daca reuseai sa ai pe planeta mai mult de 25% oxigen. Unii au ajuns atunci la aceasta performanta, dar ce folos, nimic nu a mai ramas!
Cu hrana populatiilor de pe planete cum a fost?
Nu era o situatie grea, ci una convenabila. Faceam hrana din transformarea elementelor comestibile. Dar ia spune-mi voi puneti lemne pe foc, a intrebat ZAK ?
Toti punem lemne pe foc .
Nu este bine sub nicio forma. renuntati la arderea combustibililor cat se poate de repede si lasati pomii, plantele si tot ceea ce este verde sa creasca.
....Noi aveam pe atunci 3900 de elemente in UNIVERSUL POLARIZAT, dar voi nu aveti atatea. Sunt numai 3257 de elemente in Univers la timpul actual. Au mai fost mai multe elemente de echilibru, care   s-au distrus odata cu distrugerea UNIVERSULUI POLARIZAT, insa acele elemente distruse ori nestiute de voi acum, faceau echilibrul intregului Univers si nu dadeau voie la racirea planetelor, dar nici a intregului UNIVERS POLARIZAT.
Pe Planeta din Civilizatia EXTRAUNIVERSALA exista grau care creste inalt de 3-4 m, dar mai au si alta planta agricola grani, care face boabe in spic, asa cum este malaiul pentru maturi la noi. Se mai cultiva un soi de castraveti, patlagele rosii.vinete si un soi de morcovi.
Animalele lor cresc mari si au forma unor camile, care fac cate doi pui, masculii sunt mari si se impung intre ei.
Planeta pe care ei locuiesc este fixa, iar soarele lor se roteste pe o anumita traiectorie in jurul planetei. Nu au timp, pentru ca planeta locuibila nu se roteste si in felul acesta nu imbatraneste nimeni, deoarece sunt atemporali.
Cele 2 miliarde care au scapat traiesc si acum. Nu au microbi, bacterii, boli.
Planeta pe care au trait in UNIVERSUL POLARIZAT s-a numit Planeta ICS, cu totii vorbesc ROMANESTE. Eu le-am spus ca SUNT ROMANI, deoarece limba lor e PERFECT ROMANEASCA, insa conducatorul lor UND a intrebat : " Cum adica suntem romani?"
Dragii mei,limba pe care voi o vorbiti si o vorbim este ROMANA , adica suntem ROMANI cu totii. Si CREATORUL nostru ne vorbeste pe romaneste, dar si altii din Univers, care ni se adreseaza vorbesc tot romana.
Si cat de mare este ROMANIA,m-a intrebat?
ROMANIA are la timpul actual o suprafata de 235.000 de km, patrati, iar noi romanii suntem in numar de 40 de milioane pe tot globul, sau pe intreaga suprafata a planetei noastre: aromani, istro-romani, megleno-romani, macedo-romani si altii de felul acesta deoarece romanii s-au casatorit si cu persoane de alte nationalitati si au facut copii.
Care este temperatura la voi, am intrebat?
La polii planetei sunt 24 de grade, iar la ecuadorul planetei 32 de grade, avem zone cultivabile,dar si zone de desert,pe care nu am reusit inca sa le cultivam Sunt destui care lucreaza in agricultura. Avem superindustrie, dar se lucreaza la rece, nu folosim caldura decat in anumite cazuri.
Fiindca suntem in atemporalitate, nu ne-am casatorit, am ramas in starea in care am plecat, dar exista cresterea in dimensiuni. Atunci cand eram pe Planeta ICS, femeile nasteau copii cu dimensiunile de la 50 cm lungime la 2 m.
Dar voi ce mancati, ne-au intrebat ROMANII EXTRAUNIVERSALI?
Mancam legume, fructe, zarzavaturi,peste, carne, lapte, oua, specialitati de branza, specialitati de paine. Dar voi ce mancati?
Noi mancam boabe de cereale, legume, lapte sau lapte cu extracte din boabe si din fructe.
Cate soiuri de pomi aveti?

Doar doua soiuri, a raspuns Savanta ESTER. Pomii cresc intre 25 m si 32 m si fac fructe mari pe care le consumam in stare proaspata sau facem fructe din ele.
Ma bucur ca sunteti ROMANI si vorbiti ROMANESTE, chiar daca sunteti un numar de 2 miliarde,noi credem ca sunteti o natiune minunata si ca impreuna formam doua miliarde si patruzeci de milioane in totalitate.
La auzul acestor vorbe, cu totii s-au bucurat si au avut un sentiment deosebit in raport cu noi. Savantul Ai a spus ca este interesat de plantele si legumele noastre, insa eu am spus ca voi vorbi cu Divinitatea, pentru a gasi o modalitate de fertilizare a solului lor.
Le-am zis ca EI REPREZINTA ROMANIA EXTRAUNIVERSALA adica ROMANIA DE DINCOLO DE UNIVERS. Unii dintre Savanti au ramas incantati, iar atii uimiti. Ei chiar nu au auzit pana acum cuvantul de roman, nu au auzit de Romania si nici de obiceiurile noastre si de toate noutatile sfinte pe care le aud.
Savanta Dey, a spus sa ii pomenim pe toti cei care au disparut in razboiul dezastruos care a dus la sfarsitul total al UNIVERSULUI POLARIZAT este o dovada a milostivirii si a grijii, fata de cei trecuti la cele vesnice
" Atentie , pamanteni!

Sa nu dea Domnul Dumnezeu, sa faceti si voi asa cum au facut cei din UNIVERSUL POLARIZAT, care si-au distrus toate planetele si toate civilizatiile datorita unor ambitii sau datorita mandriei lor! Lasati-va de toate rautatile si de toate cele neplacute, pe care le faceti pe aceasta planeta frumoasa!

VIZITA DOMNULUI DUMNEZEU SAVAOT

La data de 17 noiembrie anul 2017,ora 5,05, Conducatorul civilizatiei care se numeste UND, ne-a comunicat faptul ca toti cei care sunt in civilizatia extrauniversala s-au increstinat.
In acest sens Domnul DUMNEZEU SAVAOT a fost anuntat si a plecat din CERUL SUPREM spre Civilizatia EXTRAUNIVERSALA si mi-a comunicat ca intr-o ora va ajunge in Civilizatia ROMANILOR STRAVECHI,
Savantul ZAS mi-a zis ca toti oamenii din Civilizatia EXTRAUNIVERSALA il asteapta si ii simt prezenta.
Domnul DUMNEZEU este deasupra noastra, ne priveste si noi ii spunem: "Doamne DUMNEZEULE, bine ati venit!"

"Bine v-am gasit, dragii Mei.Ma bucur de existenta voastra si am venit sa discutam anumite conditii de intercolaborare. Vom examina planeta si vom cerceta tot ceea ce are, apoi vom face o analiza. Cu siguranta aici se va extinde o zona fertila.
Savantii l-au invitat pe Domnul DUMNEZEU SAVAOT intr-un palat imens, care este ecranat, iar Savantul Zas imi va face un rezumat. Savanta Ela mi-a transmis TELEPATIC, faptul ca sunt multe persoane, care nu au mai avut loc in Palatul Conducatorilor si cu totii asteapta la usa palatului. Preasfantul SAVAOT i-a invitat pe toti la marele fluviu planetar. Temperatura este de 33 de grade celsius. In marele fluviu se varsa un numar de 128 de rauri. Domnul DUMNEZEU SAVAOT le vorbeste despre posibilitatile de irigare si de imbunatatire a calitatilor solului.
La fata locului, un numar de 12 echipe de filmare, inregistreaza pe pelicula absolut toata discutia. Ajunsi la polul sud al planetei, Domnul DUMNEZEU SAVAOT, da alte explicatii,apoi arata un curs de apa si spune ca exista o panza freatica, pe care o pot folosi, dupa ce vor face foraje si vor scoate apa la suprafata.
Domnul DUMNEZEU SAVAOT discuta cu Savantii hidrotehnici si cu toti conducatorii Civilizatiei EXTRAUNIVERSALE. Toti cei 2 miliarde de locuitori il aud si sunt foarte atenti la explicatiile divine. Savantul Zas ne spune ca planeta lor e cam de 150 de ori mai mare decat Pamantul.
Savanta Ela, mi-a transmis faptul ca oamenii din civilizatia straveche, traiesc in grupuri specializate, iar fiecare grup are cate o locuinta, insa nu fac copii. Ei lucreaza si invata continuu. Cu totii au momente de pauza si dorm o anumita perioada, insa nu dorm cu totii deodata, ci unii dorm si altij stau de veghe. Este cald si nu este nevoie de constructii deosebite.
Exista 1000 de interpreti ai muzicii vocale si instrumentale. Instrumentele muzicale sunt cu corzi dar si pentru suflat. Muzica se inregistreaza si se da pe o statie planetara.
Eu le-am spus ca ar trebui sa instituie o Sarbatoare cu ocazia zilei de azi, cand Domnul DUMNEZEU SAVAOT le viziteaza planeta.
Ai dreptate, spune Savantul Zas, este un eveniment unic si trebuie sarbatorit, dar esti singurul om din Univers care ne-a vorbit.
Vor mai fi si alti TELEPATI pamanteni care vor vorbi cu voi, le-am zis, eu doar am realizat un inceput de contact cu ei.
....Domnul DUMNEZEU SAVAOT s-a intors in CERUL SUPREM si a continuat activitatea de Creatie a Ingerilor de Generatia a VII a.

COMUNICATUL Savantului AI:

Sa fii binecuvantat, CONSTANTIN! Binecuvantarea Domnului DUMNEZEU SAVAOT si a Universului sa fie cu tine!

Ne bucuram cu toti ca avem o cale de comunicare cu Civilizatii din UNIVERSUL PRIMAR si cu cel creat de DIVINITATE. Situatia alimentara s-a imbunatatit, deoarece ne-au spus cum se face mamaliga din faina de grani, cum se face laptele prins, smantana care este un aliment exceptional, apoi branza care este extrem de buna, iar Savantul Zak o va prelucra prin presare, asa cum ai vorbit cu el.
Vom vedea cum este cu laptele acru sau iaurtul, cu untul si produsele din faina de rac amestecate cu faina din grau si putina sare. daca pana acum am mancat lapte crud , boabe, fructe si ceva legume,de acum inainte credem ca vom avea o alimentatie deosebita si foarte buna la gust.
Industria noastra care lucreaza numai la rece a primit multe comenzi pentru vase, ceaune si pentru plite care se incalzesc cu energie cosmica. Noi nu ardem si nu folosim niciun fel de combustibili, ci folosim energia termica si cosmica de care dispunem.
Am vorbit cu savantii nostri sa va ajutam in domeniile in care sunteti deficitari, pentru a nu mai polua atmosfera, pentru a nu mai taia pomii si copacii, pentru a nu mai sacrifica nici animalele. Puteti renunta destul de usor la arderea combustibilor, folosind ENERGIA COSMICA si UNIVERSALA, care este interminabila si nepoluanta.
Toate masinile voastre de transport, cat si cele de forta vor folosi aceasta energie cosmica pe care o aveti din belsug. ( dar cine poate face asa ceva pentru Pamant?)
Alt inconvenient al vostru este sistemul financiar care va aduce profituri insa va duce si nemultumiri, caci unii acumuleaza in dezavantajul altora. Noi nu avem sistem financiar, aici in ENCLAVA noastra, insa toata populatia este indestulata, are imbracaminte si incaltaminte, are alimente si spatii de locuit. Nu avem persoane care sa stea degeaba. sau persoane fara ocupatie. Toate persoanele din civilizatia noastra au activitate permanenta.
Nu avem crize monetare si nici crize de productie, nici crize politice sau bancare, pentru ca am pus bazele unei societati egalitare, fara exploatare, fara certuri si fara hotare. Nu avem proprietati delimitate si de aceea fiecare familie sau fiecare grup de traitori se pot stabili oriunde pe planeta, bineanteles acolo unde se poate presta o activitate folositoare.
Nu avem activitati nefolositoare cum sunt la voi jocurile de noroc, afacerile murdare sau vinderea persoanelor. Practic, nu avem o oranduire impus, ci una egalitara, care aduce multumire tuturor celor 2 miliarde de cetateni liberi.
Avem un comandament al civilizatiei noastre, compus din conducator, doi secretari si savantii, avem scoli de perfectionare la care predau doar savantii. In cadrul scolii noastre, avem un numar de zece clase, insa fiecare clasa are nivelul ei specific de invatare. La scoala poate veni oricine, insa daca ai inceput studiul intr-o clasa, esti obligat sa o termini. Obligativitatea scolara se impune fiecarui cursant in parte.
Dupa absolvirea unei clase nu mai esti obligat sa continui. Cei care vor sa invete absolut totul, vor fi obligati sa urmeze toate cele 10 clase. Dupa absolvirea a 10 clase, poti realiza o inventie sau o inovatie aplicata, drept pentru care primesti titlul de asistent universitar. La a doua inventie sa inovatie aplicata primesti titlul de lector, ori de Sef de Structura intr-un anumit domeniu de activitate si poti preda lectii elevilor sau cursantilor. Dupa realizarea celei de-a treia inventii primesti titlul de Savant.
CONSTANTIN iti multumim ca am putut afla de la tine despre slujbe, acatiste si rugaciuni transmise pe cale SUPERTELEPATICA pe care le-am inregistrat in totalitatea lor. Vom aseza la nivel de civilizatie, necesitatea posturilor si a zilelor in care se poate manca orice avem. Noi nu consumam carne, nu taiem animale, nu avem pasari si nicu peste, iar astazi Savantul Zak, impreuna cu un grup special, va prinde raci din ape, ii vor diseca, apoi dupa ce ii vor clocoti, ii vor usca si ii vor face faina. Pana acum nu am folosit racii din raurile noastre, dar e momentul sa ii folosim pe motiv alimentar. Intr-un cuvant, colaborarea noastra cu Civilizatia ROMANILOR de pe Pamant este fructuoasa si minunata.
Vom face tot ce e posibil sa va ajutam si noi pe voi, pentru a avea o viata egalitara, fara exploatare, fara arme, fara jefuitori si fara profitori. Credem ca Domnul DUMNEZEU SAVAOT va fi de acord intr-o modalitate totala cu noi spre a va ajuta unde aveti nevoie. Sa fiti binecuvantati! Savant Ai.
EVENIMENTE IN CIVILIZATIA EXTRAUNIVERSALA
Savantul Zak si-a facut un beci adanc de 12 m,impreuna cu mai multi lucratori, pe care l-a pietruit in interior si apoi a facut etajere pe care a aasezat vasele cu alimente. A reusit sa faca branza din laptelepus la prins,iar smantana au mancat-o cu totii. Branza au framantat-o si au amestecat-o cu sare, dupa care au presat-o cu o presa din elemente inoxidabile. Au rezultat mai multe cuburi de branza sarata, pe care s-au hotarat sa le puna in rezerva pentru alimente,in beciul captusit cu piatra. Vazand ca beciul e racoros, Savantul s-a gandit sa faca altul mai mare intr-o zona pietroasa. sapand adanc a dat de apa. Fiind cu totii telepati, cei disponibili au auzit chemarea si au venit zburand,pentru a realiza lucrarea canalelor de irigatie, deoarece apa izvorata era buna si de baut si de spalat.
Va URMA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu