miercuri, 31 iulie 2019

Cerul Sfantului Consiliu de Administrare a Universului - Constantin Dogaru

Sfantul CONSILIU de ADMINSTRARE a UNIVERSULUI sau Sfanta PERTUTIE DIVINA este o structura superioara a Sfintei IMPARATII a CERURILOR formata din Prealuminati, care au grade de indumnezeire intre 2 si 10.

Exista in totalitate un numar de 100 de grade de indumnezeire, insa fiecare grad are valoarea lui. Cel mai mare grad de indumnezeire este ZERO ABSOLUT, iar cel mai mic este gradul 100, care poate fi si la oameni.

Sfintii apostoli, Sfintii mucenici, Sfintii parinti, pustnicii si rugatorii singuratici au avut si ei anumite grade de indumnezeire.

Cu cat urci mai sus pe aceasta scara de ordin divin, care este o scara a Sfinteniei consacrate, cu atat mai greu se obtin gradele de indumnezeire. La nivel terestru se obtine gradul 100 sau 99, poate chiar 98, daca faci pocainta, daca renunti la placerile vietii, daca faci o curatire de pacate completa si apoi intri in faza de ILUMINARE, iar dupa ILUMINARE apare FAZA de SFINTIRE

La un anumit grad de sfintire, Divinitatea te pune in anumite situatii grele, uneori imposibile, iar daca respingi conlucrarea activa cu Dumnezeirea, poate intervene lucrarea prin inspiratie directa sau indirecta, depinde de caz, ori situatie.

Daca Dumnezeirea are o MISIUNE pe care trebuie sa o implinesti, atunci ti se arata in vedenie, in vis, in anumite situatii pe care nu le poti pricepe sub nicio forma omeneasca.

In cazul in care nu accepti voia sau misiunile pe care trebuie sa le implinesti, Dumnezeirea te avertizeaza prin vise, prin oameni induhovniciti, sau prin anumite boli, daca nici in acest fel nu pricepi sau nu accepti misiunile, Dumnezeirea iti curma firul vietii pamantesti.

In cazul Sfintelor Personalitati Ceresti situatia e alta, deoarece ele VAD Dumnezeirea, VAD pe Sefii Ierarhici ( ARHANGHELI, SEFII CERESTI, ori SEFII de GRUPE ori SOBOARE) si accepta poruncile, inclusiv misiunile pe care le au de indeplinit. Mai rau este cu omenirea care desconsidera Dumnezeirea, inclusiv structurile ceresti, create de Divinitate.

Sfintele Personalitati Ceresti evolueaza incontinuu, insa EVOLUTIA CEREASCA cat si cea DUMNEZEIASCA nu are niciun fel de limite.

Preasfanta Dumnezeire a creat INGERII, dar si acestia au EVOLUAT si EVOLUEAZA INCONTINUU. Din INGERI au fost creati prin EVOLUTIE CEREASCA: HERUVIMII, SERAFIMII, ARHANGHELII, SEFII CERESTI si PREALUMINATII.

La inceputul CREATIEI, Dumnezeirea a facut un numar de 33 de PREALUMINATI, care sunt astazi in Sfanta RAMA DIVINA.

Prealuminatii Sfantului CONSILIU DIVIN de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI sunt de Ordin Evolutiv si nu de Ordin Creativ. Primii dintre Prealuminatii Sfintei PERTUTII DIVINE au aparut dupa 22 de miliarde de ani de EVOLUTIE CEREASCA. Aceasta a apreciat Dumnezeirea Intreaga, deci a trebuit multa activitate si foarte multe MISIUNI ca sa se ajunga la acest STADIU EVOLUTIV.

Primii Prealuminati ai PERTUTIEI DIVINE au fost LIGURDA si ROMANESCUS-ROMVIM, dupa ei au mai aparut si ceilalti.

Dar Prealuminatul LIGURDA a intrat in Sfanta RAMA DIVINA acum cativa ani in urma, adica dupa RAZBOIUL din IAD.

Sunt destui pamanteni care spun ca sunt EVOLUATI, dar ei NU ACCEPTA EVENIMENTELE CERESTI chiar daca Dumnezeirea le aduce la cunostinta asa ceva prin mijloace omenesti, sau prin mijloace duhovnicesti.

Nici Sfantul CONSILIU de ADMINSTRARE a UNIVERSULUI nu este acceptat de asa zisii credinciosi rigizi, fie ei crestini sau necrestini, dar Sfantul CONSILIU DIVIN de ADMINISTRARE exista si are in componeta lui aproape 100 de membrii, dintre care unii sunt membrii de oanoare ai acestui Sfant CONSILIU.

Rolul lui este de a OBSERVA Intreg Universul si de a realiza MISIUNI extensive si communicative cu TOATE CIVILIZATIILE UNIVERSULUI, fie ele BIPEDE, NEBIPEDE sau ENERGETICE.

Sfantul CONSILIU de ADMINSTRARE a UNIVERSULUI se mai numeste de catre Dumnezeire si Sfanta PERTUTIE DIVINA. Denumirea ii vine de la cerescul PERTYS care inseamna STAPANITOR.

Intr-un cuvant PERTUTIE DIVINA inseamna STAPANIRE PROGRAMATA, fara a exercita vreun anume grad de asuprire a cuiva anume in Univers, ori in civilizatiile (extraterestre) ale Universului intreg.

Dumnezeirea este multumita in general de activitatea de pana acum a acestui Sfant CONSILIU, dar exista o infinitate de situatii care trebuie rezolvate pe cale pasnica.

Al vostru Domn DUMNEZEU SAVAOT!
15.04.2016

SCURTA CONSIDERATIE 

“Dragi pamanteni si dragi crestini!

In calitate de Prima Personalitate Divina Autocreata, ma adresez voua in LIMBA ROMANA si nu in alt limbaj de vorbire.

Limba romana este placuta la vorbire chiar si Sfintelor Personalitati Ceresti, din fiecare CER in parte.
In Sfanta Imparatie a Cerurilor exista un sistem deosebit, cu fondul de cuvinte al fiecarei natiuni in parte. 

Chiar si natiunile ccare au disparut isi au fondul lor de cuvinte ramas si bineanteles inregistrat cereste.
Limba romana este o limba in evolutie ascensionala rapida si in acest sens pot spune ca vor aparea multe cuvinte noi, chiar de uz frecvent. 

Nu este vorba despre cuvinte imprumutate din alte limbi vorbite de pe glob la timpul actual, ci este vorba de cuvinte uzuale de maxima necessitate pentru voi toti oamenii de rand.

In Sfanta Imparatie a Cerurilor exista LINGVISTI CERESTI care analizeaza fiecare popor in parte cat si fondul de cuvinte al fiecarui popor care exista la timpul actual pe Planeta Pamant.

Noi am denumit Pamantul ca fiind Planeta Frumoasa sau Planeta Conlucratorilor Sfinte de Ordin Activ. Aceasta a impus-o intreaga Divinitate si nu numai Eu, care sunt Domnul DUMNEZEU SAVAOT.
Odata cu realizarea Cerului Fiului IISUS, adica a Sfantului CER CHRISTOFORIC, evolutia planetei a intrat intr-o alta FAZA de Ordin Universal, pe care multi nu o accepta din motivele lor personale ori de grup.

Gruparile si structurile religioase se vor transforma asa cum doreste Dumnezeirea si nu cum doresc oamenii pe glob, care sunt lideri religiosi si impun un anumit grade autoritate asupra credinciosilor lor. Aceasta nu face decat sa impiedice comuniunea ascensionala in fiecare popor in parte, care exista pe Pamant.

Pe de alta parte, structurile politice care sunt incoerente, nu accepta Dumnezeirea, vor disparea rapid, chiar daca vor avea sustinatori de ordin inalt la nivel pamantesc.

Nici actualele tari, sau nici actualele structurI oligarhice de pe pamant nu vor mai ramane, pentru ca Dumnezeirea IMPUNE INTRAREA PLANETEI PAMANT IN STRUCTURILE DE CONVERGENTA COMUNIONALA.

Ori aceste structurI exista si sunt pregatite nu numai in Romania, ci si in multe alte tari de pe glob.
Transformarea Planetei Pamant nu se va face cu voia omenirii, ci cu voia intregii Dumnezeiri. Aceasta am spus-o nu numai o data, ci de mai multe ori la rand, insa omenirea timpului actual vrea o schimbare, dar nu stie ce anume, sau cum trebuie sa se faca pe intreg Pamantul.

Schimbarea o impune Duumnezeirea si nu omenirea cu structurile ei necontrolate uneori. Chiar daca nu vedeti felul in care se va face schimbarea omenirii si a intregului Pamant, acest fenomen se va implini, pentru ca transformarile ceresti au uneori si o influenta foarte mare asupra intregului Pamant,

Transformarile facute de-a lungul veacurilor prin asa zisele oranduiri au modificat foarte putin starea umana. Urmeaza o alta transformare reala si de ordin binefacator pentru toti binecuvantatii Dumnezeirii si asta o veti vedea foarte repede!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu