luni, 29 iulie 2019

Comunicarile Prealuminatilor din Sfanta Rama Divina - Constantin Dogaru






Binecuvantarea Domnului Dumnezeu Savaot pentru acest volum

Fiul meu pe nume CONSTANTIN de pe Planeta Pamant, are binecuvantarea mea dumnezeiasca pentru a scrie Volumul                         “ Comunicarile Prealuminatilor din Sfanta Rama Divina”
Acest Volum se va inregistra in Sfanta RAMA DIVINA, mai exact in Biblioteca CERULUI SUPREM cu indicativul ceresc A.x.C.D.P.1.
Volumul acesta se va inregistra pe voi din elementul ceresc maizon, pentru a fi citit de oricare Sfanta Personalitate Cereasca.
 Luni, 16 Februarie, anul 2016

INTRODUCERE
Avand in vedere solidaritatea Divina a tuturor PREALUMINATILOR din Sfanta RAMA DIVINA, cu Fiul CONSTANTIN din Romania, care locuieste in Orasul Tecuci, Cartierul Cernicari, binecuvantez pentru totdeauna legatura lor de Ordin Divin.
In acest context, Volumul “Comunicarile Prealuminatilor din Sfanta RAMA DIVINA”, va fi scris odata in romaneste si a doua oara in limbajul ceresc, spre a fi citit de toate Sfintele Personalitati Divine. Al vostru Domn DUMNEZEU SAVAOT
Luni, 16 Februarie, anul 2016

COMUNICARILE PREALUMINATILOR DIN SFANTA RAMA DIVINA
1.    Prealuminatul HARPSANDARIUS despre Filosofia Divina:
“ Draga CONSTANTIN, asa cum am mai vorbit, m-am tinut de cuvant si am inceput sa traduc in limba romana, Filosofia Divinitatii de la inceputurile dezvoltarii ei.
Prima lectie ampla de Filosofie Divina, ne-a facut-o Preasfantul DOMN SAVAOT, apoi alta lectie ne-a predat-o Preasfantul nostru TATA CERESC.
Am inteles atunci ca filosofia este un obiect greu, pe care si eu l-am predat numai acelor Personalitati Ceresti care treceau in faza a III a de studii ceresti.
Chiar ma simt onorat cereste in acest sens. Nu aveam prea multi amatori in acest sens, dar ma bucur foarte mult ca m-ai solicitat, pentru a-ti transmite acest Volum de Ordin Divin. Un fost INGER si apoi un mare HERUVIM al Cerurilor ( CONSTANTIN DOGARU ) solicita un Volum de Filosofie Cereasca. Chiar ma bucur si am scris aceasta in jurnalul ceresc de raport al Sfintei RAME DIVINE.
Dar nu este primul volum pe care ti l-am transmis, de aceea, ma bucur de faptul ca ideile filosofice ceresti prind viata si la nivel pamantesc.
In Sfanta IMPARATIE a CERURILOR erai CONTROLOR, CONSTRUCTOR si OBSERVATOR si RAPORTOR al LUCRARILOR din toate domeniile sau din toate partile in care se executau EXTINDERI, REALIZARI sau INTERVENTII CERESTI.
Acum situatia este alta, mai ales dupa RAZBOIUL din IAD si dupa ce UNIVERSUL INFERIOR este accesat si folosit de catre Marile Personalitati, pot spune ca filosofia realului prinde viata si se extinde.
Va doresc succes!
Prealuminatul HARPSANDARIUS
1 Decembrie, 2015

2.    Prealuminatul TRISTAN LOUIS despre ideile de inceput ale Filosofiei Divine

“ Draga, CONSTANTINE, Filosofia Cereasca nu este prea grea, dar nici accesibila oricui, chiar din Sfanta IMPARATIE a CERURILOR. Noi, Prealuminatii, ne-am straduit sa o acumulam, sa o intelegem, dar uneori este grea si trebuie sa reflectezi extrem de mult.
Cel mai mult a reflectat Prealuminatul IZMOR, Domnul IISUS, inainte de intruparea pe Pamant, atunci cand era Prealuminat ca noi, apoi a trecut in cadrul Preasfantului NUCLEU TREIMIC, la formarea Preasfintei TREIMI, atunci cand a inceput realizarea CERULUI OPALIC, dupa care a fost CONTROLOR SUPERIOR si facea observatii superioare de Ordin Divin.
Nu cred ca actualul IISUS, mai are timp de prea multe reflexii filosofice sau de reflexii comportamentale, pentru ca trebuie sa se integreze in Structura de Comanda de Ordin Ceresc.
Ma bucur pentru ca ai acceptat foarte usor realizarea CERULUI CHRISTOFORIC, dar IISUS nu are acum o Scoala Filosofica in CERUL Lui. Nu ne-a spus daca isi va pune reflexiile Sale in aplicare spre a diversifica Filosofia Divina si respectiv Filosofia Cereasca.
Acum, in aceasta situatie, se pune foarte mult accent pe dezvoltare, extindere, pe colaborare si pe Superinstruiri Ceresti. Vor fi oare superinstruiti,  cei care vor fi specializati si in ramurile Filosofiei Ceresti?
Este o intrebare de-a mea, pe care nu am pus-o Preasfantului Domn IISUS si nici Prealuminatilor din Sfanta RAMA DIVINA. De aici incepe filosofia, de la intrebari, de la gandirea simpla, ori complexa, sau de la activitatea superioara, desfasurata intr-un plan de Ordin Divin sau Divino-Ceresc.
Divinitatea isi are filosofia ei specifica, dar nu difera prea mult de ce a Preainteleptului IISUS. Sefii Ceresti au si ei filosofia lor de Ordin Divin, dar si Sfintii Arhangheli, sau unii din ei, au idei filosofice scrise in anumite carti ale lor.
Ai spus ca vei face un studiu al Dumnezeirii la nivel terestru, dar pana atunci, mai ai multe de invatat si aplicat. Filosofia este ceva intre cunoscut si necunoscut, intre simplu si complex, intre real si suprem. Poate ca Supremul DOMN SAVAOT iti va expune cateva idei filosofice, sau poate chiar mai multe.
Toti Prealuminatii au invatat filosofie de Ordin Divin, sau de Ordin Suprem. Daca vrei, poti sa intrebi pe Supremul DOMN SAVAOT sa iti explice cate ceva in acest sens. Oricum ar fi, acesta nu este primul volum filosofic despre Divinitate.
Ai mai scris Volumul “Filosofia Numelui lui DUMNEZEU”, dar unii clerici au clasificat acel volum drept erezie, insa minciuna vietii lor este o realitate in care ei se scalda frecvent. As vrea totusi sa nu amestec Filosofia Divina cu ideile popesti ale timpurilor actuale. Dupa interventia Prealuminatului ORIMUS  la nivel terestru, s-a facut o analiza atenta a tuturor slujitorilor nostri.
As dori sa fac o expunere  a Filosofiei Ceresti despre IUBIREA DIVINA. Primul mare iubitor al VIETII VESNICE si UNIVERSALE a fost si este Preasfantul Domn DUMNEZEU  SAVAOT. Nu a scris un Volum despre IUBIREA VIETII, ci despre IUBIREA CREATIEI.
Este impresionant sa vezi CREATIA la Nivel Creativ, adica CREATIA CREATORULUI si aceasta se intampla cum, deoarece CERURILE creeaza si specializeaza asa cum a facut DIVINITATEA la inceputurile ei.
Este o mare diferenta intre INGERII GENERATIEI I si cei ai GENERATIEI a IV a sau a V a, care prezinta salturi evolutive de-a dreptul spectaculoase.
Oricum ar fi, Supremul DOMN SAVAOT, are posibilitati extreme din punct de vedere personal. Credem si suntem convinsi ca realitatea visata de noi,la inceputurile dezvoltarii vietii ceresti, prinde contururi speciale acum. A transforma ideea filosofica in realitate, inseamna un adevarat salt calitativ.
Sa fiti binecuvantati cereste!
2 Decembrie, 2015!

3.    Prealuminatul AVINIUM despre Filosofia Gandirii Inalte la Nivel Ceresc
  CONSTANTINE, sau draga CONSTANTIN, Filosofia Dumnezeiasca nu este usor de priceput, nici la nivelul CERULUI SUPREM. Acum doresc sa iti vorbesc despre Filosofia Gandirii Divine.
Divinitatea nu reprezinta doar o Personalitate, ci un complex intreg de Personalitati ori de Superpersonalitati evaluate din toate punctele de vedere. Cei care nu au un accept  suprem, ori superior de viata, nu rezista in niciun cadru, fie el chiar pamantesc.
Suprematia Divina si-a spus cuvantul intotdeauna si il va spune in continuare. Impulsul Filosofic Divin a fost dat de catre Supremul DOMN SAVAOT si apoi a fost amplificat de catre Preasfantul Nostru TATA CERESC. Desi sunt apropiati, sau foarte apropiati, totusi personalitatile lor sunt diferite, dar si iubirea Lor de Ordin Divin este diferita. Fiecare ne iubeste in felul Lui si fiecare din noi percepem iubirea in felul nostru.
Si noi, Prealuminatii, suntem atat de diferiti intre noi, insa avem si caracteristicile apropiate. Diferentierile insa ne caracterizeaza, deci nu suntem la fel. Fiecare avem personalitatea noastra, avem virtutile noastre de ordin inalt, insa destul de diferite intre ele.
Acum avem fiecare disponibilitatile noastre, cate o latura a Sfantului TRON DIVIN si cate o mare responsabilitate cereasca. Responsabilitatile noastre vor ramane asa pentru totdeauna, cum sunt si personalitatile noastre.
S-a pus de multe ori problema ta si a altora din cadrul Bisericii Ortodoxe SECRETE a Divinitatii de la nivel terestru.  Oricum ar fi, esti omul cu LEGATURI CERESTI LA NIVEL PAMANTESC, dar legaturile tale vor ramane PENTRU TOTDEAUNA, dar vreau sa spun ca totul se poate in contextual transformabilitatii iediate.
Stim cu totii ca Pamantul SE VA TRANSFORMA, dar transformarile vor fi asa CUM NU VA ASTEPTATI si CUM NU SE ASTEAPTA NIMENI.
Sa fiti binecuvantati cereste!
3 Decembrie, 2015


4.    Prealuminatul HARPSANDARIUS despre cantecele Preasfantului TATA CERESC

“ Draga CONSTANTINE,
Binecuvantata sa fie Dumnezeirea si binecuvantata sa fie Sfanta Imparatie a Cerurilor!
Binecuvantat sa fii in toate zilele vietii tale!
Fiindca m-ai rugat sa iti traduc unul din cantecele Tatalui Nostru Ceresc, pe care il canta la CREATIA noastra, a Prealuminatilor, iata ca am facut asa ceva pentru tine
Iti transmit un cantec format din doua strofe. Cantecul l-am tradus in romaneste, astfel:
“ Binecuvantata sa fie Creatia Divina
Binecuvantata sa fie a ei Lumina
Binecuvantata sa fie binefacerea cereasca
Binecuvantata sa fie lucrarea noastra
Binecuvantati sa fie Prealuminatii
Binecuvantati sa fie, precum fratii
Binecuvantata sa fie intelepciunea cereasca
Binecuvantata sa fie si lucrarea noastra
Dar in limbajul ceresc, respectiv in limbajul divin prima strofa suna asa:
Benvenutis est im creator dinator
Benvenutis est im a eter laminator
Benvenutis est im a befis cerescus
Benvenutis est im et lucratim nostus

Strofa a doua pe limbajul divin de la inceputurile Creatie este:
Benvenutim est im Prealuminator
Benvenutim est im apenutor
Benvenutis est im ceresucus benetor
Benvenutis est im nostrum lucrator

Am rugat pe Prealuminatul HARPSANDARIUS sa ne interpreteze in limbajul divin, strofa a doua. Melodia are accente specifice si o tonalitate destul de frumoasa, in interpretarea Prealuminatului, apoi  ne-a spus ca si ei au invatat sa cante, pentru ca l-au auzit pe TATAL CERESC. Intai au invatat dupa auz, caci muzica cereasca a fost scrisa ceva mai tarziu, dupa ce s-au structurat formatiunile ingeresti.
-         Cine a predat obiectul muzica, INGERILOR din GENERATIA I?
-         TATAL Nostru CERESC a cantat o melodie frumoasa compusa de El, pentru INGERII GENERATIEI I, desigur ca a cantat-o pe o modalitate vocala, apoi a cantat-o pe o modalitate spectrala. Aceasta forma de muzica, a impresionat toti INGERII de atunci, cat si pe noi, PREALUMINATII.
Acesta a fost inceputul practico-ceresc al muzicii divine, de aici a aparut muzica cereasca si respectiv cea dumnezeiasca exprimata. Cei care au cantat mai inainte de a fi noi Prealuminatii, Sfintele personalitati Divine, nu stiu, dar de fapt nici nu am intrebat.
Daca vrei, poti sa ii intrebi! Sunt sigur ca ti se va raspunde pe o modalitate cat mai reala, deoarece Marile Personalitati nu te refuza niciodata, au avut mare incredere in tine atata timp cat ai fost INGER si apoi HERUVIM. Au incredere si acum in tine, chiar daca esti om si traiesti pe Pamant.
Dar pentru aceasta traiesti acum, adica pentru a face UNITATE SIGURA intre CERURI si PAMANT, dar nu numai pe PAMANT, ci si in UNIVERS.
Toti cei care ti-au vorbit, adica Marii Sefi ai unor Civilizatii, ne-au vorbit si noua pe limbajul lor. Vor mai veni la tine si alti Sefi al Civilizatiilor actuale care SUNT DE PARTEA DUMNEZEIRII.
Atentie la ceea ce faci sau la ceea ce lucrezi! Generatorul tau pentru curent de sudare, are un motor cu ardere interna care face un zgomot de 98 de decibeli, dar acest zgomot se amplifica pe UNDA ta EMISIVA, insa aceasta nu ai stiut-o pana acum. Mai multi ti-au promis ca te vor ajuta, insa din punct de vedere practic, nu ai capatat nimic, ba inca i-ai spus si Sfantului HERUVIM ELA-OLAH ca nu poate face materializari sau transmutatii la nivel pamantesc. Asa este, sau nu se vede deocamdata si altceva nimic! Dar timpul trece si toate trebuiesc.
Oricata ti-ar fi viata d elunga sau oricat de puternici vei fi, tot trebuie sa te intorci inapoi la LUCRARILE CERESTI si la COLABORARILE pe care le ai de indeplinit. Iata ca ti-am spus un adevar crud, sau real, dar vad ca nu reactionezi sub nicio forma. Poate ca ma iubesti pe mine mai mult, de aceea nu zici nimic, sau poate ca imi vei da un raspuns altadata.
Voi veni si eu pe Pamant, dupa ce sa va institui Oranduirea Sfanta si voi sta de vorba pe o modalitate vazuta de toti, dar cei carora nu le place numele tau ceresc, nu vor mai fi atunci. Nu este o promisiune si nici o profetie, ci este o realitate concreta.
Profetiile se implinesc greu uneori, mai ales cele spre bine, ori cele care au un caracter benefic de Ordin Suprem, iar profetiile ingrijoratoare care prevestesc dezastre si potop se implinesc mai repede, pentru ca rau este mai mult decat bine, pe Planeta Pamant. Cine face rau, nu gaseste bine, iar cei care fac binele, vor fi fericiti cereste si pamanteste.
Am dorit sa iti transmit un Volum filosofic perfect, dar iata ca sunt Evenimente Ceresti care nu pot fi lasate deoparte. Daca ai fost de acord cu INGERII GENERATIEI a V a, atunci te pot anunta ca nu vor fi mai multi de 3 miliarde.
Smerita salutare cereasca!
19.12.2015

DOMNUL IISUS despre Studiile de Ordin Divin
In aceasta expunere nu este vorba de fenomenul nasterii din Preasfanta Fecioara Maria, ci este vorba despre CREATIA de Ordin Divin facuta de Marile Personalitati atunci cand CERUL SUPERIOR inca nu exista la Nivel Universal.
Exista doar platoul de ordin primar, facut prin lucrarea AUTOCREATIVA  a Universului PRIMAR de atunci. Marturisesc prin Divina Mea Autoritate Existentiala, ca acel platou era foarte frumos, dar nu prea mare, insa acum este inglobat in baza existential superioara a actualului CER SUPREM.
Daca nu ar fi CONSTANTIN, fostul INGER al GENERATIEI I, pe care noi il iubim atat de mult, poate ca nu as fi scris asa ceva niciodata, dar CONSTANTIN este un om acum si scrie pentru binele vostru omenesc, insa nu il ascultati si nu luati aminte de el si nici de operele lui, scrise pana acum.
Daca a fost scriitor in CERUL OPALIC de la inceputurile Existentialismului Ceresc, tot scriitor este si acum.
Nasterea Mea din Preasfanta Mea Maica, a fost scrisa de Sfintii Mei APOSTOLI si Evanghelisti, iar despre aceasta sau facut miliarde de predici, de-a lungul celor 20 de veacuri crestine. Au fost facute filme, piede de teatru, colinde, poezii si au fost scrise volume intregi de autori crestini.
Vrem sa aratam omenirii intregi, ca pentru a se intrupa cineva, fie SUFLET sau DUH CERESC, acesta trebuie mai intai sa fie CREAT de catre Sfintele Personalitati Divine, adica de catre Supremul DOMN SAVAOT, de TATAL CERESC sau de catre Preasfantul DUH.
Prima Mare Personalitate Divina AUTOCREATA a fost Domnul DUMNEZEU SAVAOT sau DOMNUL SAVAOT, ori i se mai spune Preasfantul DOMN SAVAOT. Asa cum s-a scris ca DUH este DUMNEZEU si inceputul VIETII VESNICE de la EL s-a facut, pot spune ca asa este.
Mecanismul de Ordin Superior al AUTOFORMARII DIVINE a fost determinat de catre FORTA AUTOCREATIVA a Universului PRIMAR de atunci. Universul pe care il vedeti si care are stele, soare sau planete emisive de LUMINA, reprezinta Universul CREAT al DUMNEZEIRII.
Dar unul este Universul CREAT al DUMNEZEIRII si altul este Universul PRIMAR in care au existat si au mai ramas acum doar 3257 elemente PRIMARE, adica elemente PURE si de ordin singular.
Eu, IISUS, in calitate de Mantuitor al vostru, marturisesc pe Propria Mea CONSTIINTA DUMNEZEIASCA, faptul ca am vazut si am invatat toate elementele PRIMARE ale Universului PRIMAR, dupa ce am avut o viata existentiala de Ordin Dumnezeiesc. De la CREATIA Mea de Ordin Divin si pana la INTRUPAREA Mea ca om pe Planeta Pamant, pot afirma asa cum spune Preasfantul Meu TATA CERESC, faptul ca au trecut mai bine de 30 de miliarde de ani terestri, daca facem o referinta de baza cu timpul planetar al planetei voastre, pe care locuiti acum.
O parte din elementele PRIMARE ale Universului se folosesc si de catre oameni in timpul vietii, ba chiar putem spune ca sunt indispensabile vietii terestre. Aceste elemente precum: oxigenul, hidrogenul, azotul sau nitrogenul, gazele rare, sau gazele combustibile care ard sau elementele metalice care se extrag din subsolul terestru, tot creatia Universului PRIMAR sunt.
Extragand prea multe elemente si razand prea mult combustibil, contrbuiti la dereglarea functionalitatii Universului. Universul se poate AUTOREGLA, deoarece elementele lui nu sunt statice, ci au dinamismul lor de ordin real.
DUMNEZEIREA stie Legile Universului si le respecta, dar voi oamenii nu le stiti si nici nu vreti sa le stiti, pentru ca nu vreti sa le respectati. Daca nu respectati Legile Universului, atunci sa nu strigati catre Mine in cazul in care Universul se reechilibreaza.
DUMNEZEIREA este in concordanta totala cu Legile Universului, deci accepta reechilibrarea Intregului Univers, fara nicio conditie din partea nimanui. Oamenii de pe Planeta Pamant, in marea lor majoritate, nu stiu nimic despre Legile Universului si nici nu le respecta, dar Legile Universului nu sunt ca Legile Ceresti ale Dumnezeirii.
DUMNEZEU ii iarta pe toti deoarece isi respecta CREATIA, daca se face act de pocainta, DUMNEZEU ii iarta pe cei care au gresit in raport cu El, cu Sfintii Lui si cu Marea Lui Lucrare, care este inteleasa de unii oameni, dar neanteleasa si neacceptata de altii.
Universul NU IARTA SUB NICIO FORMA PE NIMENI, deoarece El nu ne-a creat, ci DUMNEZEIREA din dragoste de Ordin Divin.
DUMNEZEU este stapanul Universului CREAT, este stapanul nostru al tuturor, pentru ca v-a creat si ne-a creat pe noi, Prealuminatii             ( Fondatorii).
Domnul DUMNEZEU SAVAOT a fost Prima Personalitate AUTOCREATA in cadrul Universului PRIMAR, adica in cadrul Universului PRIMAR, adica in cadrul Universului PUR si neconditionat.
DUMNEZEIREA nu conditioneaza si nici nu actioneaza asupra Universului PRIMAR, ci doar asupra Universului CREAT din planete. Planeta Pamant se vede ca o stea albastrie din Univers.
Universul CREAT a fost realizat de catre Divinitate din elementele aprinse ale Universului PRIMAR, care aveau o pozitie indepartata fata de  CERUL OPALIC.
Pamantul este o planeta cu viata din cadrul Universului CREAT, dar apartine si Universului PRIMAR, deoarece elementele Universului PRIMAR sunt intr-o stare ACTIVA, fiind distribuite in atmosfera, cat si in componenta planetei. Universul PRIMAR este INFINIT, fiind cunoscut in totalitate de catre Divinitate.
Dumnezeirea stie intreg Universul PRIMAR, fiindca l-a studiat in totalitate si nu numai o data, ci de mai multe ori.
Am sa va fac o demonstratie teoretica in acest sens, ca sa vedeti aceasta. Deci Domnul DUMNEZEU SAVAOT a fost creat in Universul PRIMAR, iar la AUTOCREAREA Lui, cu siguranta a contribuit Marea FORTA AUTOCREATIVA a Universului de atunci. Dar Domnul DUMNEZEU SAVAOT nu are SUFLET de OM cu 3 ALUETE, adica numai VOINTA, CONSTIINTA si RATIUNE. Ci are 1015 ALUETE. Bineanteles ca are si ceea ce avem noi : constiinta, vointa si ratiune. Dumnezeirea s-a studiat pe Ea insasi dupa AUTOFORMARE. Cat a durat AUTOSTUDIEREA, nu putem spune, deoarece pe atunci nu existau notiunile de timp, spatiu, acceleratie sau viteza.
Domnul DUMNEZEU SAVAOT s-a studiat, dar oamenii nu se studiaza sub nicio forma. Dumnezeu se cunoaste pe Sine si Isi cunoaste tot ce are, dar oamenii nu se cunosc pe ei.
MEDICINA CEREASCA studiaza absolut totul, insa MEDICINA UMANA studiaza corpul omenesc, respectiv corpurile vietuitoarelor, dar fiecare vietate are SUFLET. Care medicina de pe Pamant studiaza SUFLETELE oamenilor si ale animalelor?
Numai ramurile MEDICINII CERESTI studiaza actualmente SUFLETELE tuturor vietuitoarelor din intreg Universul, dar cate ramuri are MEDICINA CEREASCA, daca numai in cadrul OSTIRII Sfantului ARHANGHEL RAFAELL se studiaza peste 1000 de ramuri ale MEDICINII CERESTI.
Am sa va enumar cateva ramuri ale MEDICINII CERESTI si anume: medicina educationala, medicina razelor si a efectelor sfinte, medicina energetica a plantelor si a florilor vindecatoare, medicina abstracta, medicina energetica de soc activ, medicina observationala, medicina cosmica si universala, dar pe toate acestea le stie Divinitatea, INGERII, HERUVIMII, SERAFIMII, SFINTII, respectiv PREALUMINATII.
Dar una este sa stii si alta este sa aplici. Domnul DUMNEZEU este celmai mare vindecator al tuturor fiintelor omenesti si neomenesti.
Cat a studiat Domnul DUMNEZEU SAVAOT Universul, nu stim. Nu stim si nici noua, Prealuminatilor de la Sfantul TRON DIVIN nu ne-a spus, dar pe toti i-a pus in situatia de a studia si de a experimenta.
Daca Prealuminatii, din cadrul Sfintei RAME DIVINE, marturisesc despre Domnul DUMNEZEU SAVAOT, despre TATAL CERESC si despre Sfantul DUH ca fiind necuprins, insa Prealuminatii sunt net superiori INGERILOR, HERUVIMILOR si ARHANGHELILOR, atunci despre oameni ce se poate spune?
Oricum ar fi, putem spune ca Domnul DUMNEZEU SAVAOT a studiat Universul PRIMAR pe indelete, a descoperit Legile Universului PRIMAR, care sunt aceleasi si acum, apoi a inceput studiul VIETII UNIVERSALE. Cand? Dupa ce S-a AUTOSTUDIAT si mai ales dupa ce a studiat Universul cu toate elementele lui de Ordin Primar.
Cat au durat acele studii? O infinitate, dupa existent omeneasca. Domnul DUMNEZEU SAVAOT a studiat felul in care Universul PRIMAR lucra atunci, deoarece a gasit ALUETE create prin lucrarea interna a elementelor cu VIATA VESNICA, dar care erau blocate. AUTOBLOCAJUL acelor elemente de atunci, exista si acum. Sa fie oare un blocaj vesnic, pe care nicio putere din Univers sa nu poate sa il deblocheze cu nicio metoda? Ce forta sau ce mecanism de deblocare ale acelor elemente autoblocate ar trebui sa existe?
Universul nu a gasit nici pana acum nicio formula de deblocare a elementelor autoblocate, dar nici nu le elimina. De la inceputurile, inceputurilor existentiale Divine, aceste elemente autoblocate exista in forma in care Domnul DUMNEZEU SAVAOT le-a vazut atunci.
Daca Universul nu a eliminat aceste elemente AUTOBLOCATE, inseamna ca o anume Personalitate va rezolva si acest aspect inca nerezolvat din Universul PRIMAR al inceputurilor existential ale Primei Personalitati Divine.
Domnul DUMNEZEU SAVAOT gandeste POZITIV, SUPERPOZITIV, ori in modul absolut al pozitivismului Lui, pe care nu nu-L putem inca inchipui. Existentialismul total al Universului PRIMAR este inca in studiul Dumnezeirii si acum. Este unul din marile studii pe care le face Dumnezeirea.
Fenomenul AUTOCREATIEI NECONDITIONATE este un alt studio al Dumnezeirii, iar formele de viata universale, inclusiv interactiunile acestor forme se studiaza si acum. Dumnezeirea studiaza omenirea intreaga din cel putin 16 unghiuri ceresti.
Studiul  EXISTENTIALISMULUI UMAN, este un alt studiu complex al Dumnezeirii, care va continua multa vreme de acum inainte.
Studiul CIVILIZATIILOR DIN UNIVERS este un studiu pe care il face Dumnezeirea, Prealuminatii, Sfintii Arhangheli, precum si unii dintre Ingeri, Heruvimi si Serafimi.
Studiul NOILOR ELEMENTE CERESTI CREATE de catre Sfintele Personalitati Ceresti este un studiu foarte nou aparut pe mapamondul ceresc.
Studiul RELATIILOR DINTRE OAMENI si DUMNEZEIRE este un studiu care a aparut de la creatia primilor oameni, in cadrul primei civilizatii.
A fost prima civilizatie umana sau bipeda pe Planeta Pamant?
Pot spune ca nu.  Categoric nu a fost Prima Civilizatie pe Pamant, ci pe alte planete ale Universului CREAT.
EXTRATERESTRII sunt bipezi, dar mult mai destepti decat oamenii.
S-a scris in Scriptura “ Vechiului Testament” ca la inceput a facut DUMNEZEU Cerul si Pamantul….dar care CER?
Teologii zilelor noastre, sai ai veacurilor trecute nu au scris nimic despre Formarea CERURILOR, sau despre formarea unui anumit CER.
Sfantul APOSTOL PAVEL spune ca a fost pana la al III lea CER. Nu a scris ca a vazut Sfantul TRON DIVIN acolo, ci a descris ca a vazut frumuseti de nedescris. Este clar ca CERURILE EXISTA, insa formarea lor nu s-a terminat, dupa cum nici evolutia constructiva a Pamantului nu s-a terminat. Spunea Prealuminatul AVINIUM din Sfanta RAMA DIVINA, ca este posibila marirea volumului Planetei Pamant, dar desigur dupa urmatoarea reconfigurare a intregii planete pe care locuim acum.
Prima configuratie a planetei Terra, a fost cea a unei planete goale.In acest sens Scriptura “Vechiului Testament” spune: Pamantul era netocmit si gol, dar de la o planeta goala, la una cu apa au trecut mai bine de 2 miliarde de ani, in acest timp s-a format atmosfera si apa pe Pamant.
Mai departe aceeasi Scriptura a “ Vechiului Testament” spune: Si Duhul lui DUMNEZEU pasea pe deasupra apelor, adica dupa ce a fost create atmosfera, Preasfantul DUH vizita Pamantul.
Unde scrie in Scriptura despre formarea atmosferei si a conditiilor de viata terestre? Cum au fost facute de Dumnezeire astfel de conditii, MOISE nu a scris, pentru ca nu a intrebat asa ceva pe DOMNUL atunci.
Este adevarat ca Planeta Pamant a fost facuta dintr-o bucata de NEBULOASA ARZANDA, care era undeva in Universul indepartat. Poate veti intreba: “Cand a aparut aceasta NEBULOASA ARZANDA?”
Dar Eu, IISUS CHRISTOS care sunt MANTUITORUL Vostru, marturisesc despre faptul ca am vazut-o si am examinat-o cu toii, mai multa vreme. Aceasta NEBULOASA ardea strasnic de tare. Se lucra atunci la realizarea actualului CER al VIII lea. Primul CER realizat a fost CERUL OPALIC, care actualmente se numeste CERUL SUPREM, iar al II lea CER realizat este CERUL al IX lea de acum. Fata de inceput, actualul CER SUPREM este extrem de mare, deoarece a mai fost extins de 3 ori, iar acum este la cea de-a patra extindere.
Se lucra la finalizarea CERULUI al VIII lea, care era atunci cel de-al 3 lea CER realizat, la care au participat INGERII din GENERATIA I, din GENERATIA a II a, ba chiar si din GENERATIA a III a, care era spre finalizare.
A fost studiata NEBULOASA ARZANDA, dupa care ne-am apropiat de ea, in starea ei de valvataie. Practic era un colos care ardea continuu. Nimeni in Univers nu s-a vazut in jurul acelui colos arzand, de aceea s-a luat hotararea de a fi sectionata, iar din fiecare bucata sa facem cate o planeta. Primul care a taiat o bucata arzanda, a fost INGERUL TANASE cel PUTERNIC, dupa care au inceput si ceilalti INGERI ai Sfintei IMPARATII.
A fost oprita lucrarea de extenie a CERURILOR si am inceput cu totii sa taiem NEBULOASA in bucatele. Era ceva spectaculos si mirific in acelasi timp. Am inceput calculele planetelor, sistemelor si apoi ale galaxiilor. Lucrarea de taiere a NEBULOASEI a durat dupa parerea Mea, cam 5 miliarde de ani terestri.
Cred ca explicatia aceasta pe care v-am dat-o eu, este destul de reala si pe intelesul vostru  de acum si nu cred ca o contesta cineva.

Domnul DUMNEZEU SAVAOT despre Inceputurile UNIVERSULUI CREAT
La data de 20 decembrie 2015, Domnul DUMNEZEU SAVAOT a facut un comunicat cu privire la Inceputurile EXISTENTIALE DIVINE

“Fiule CONSTANTIN! Imi pare bine ca expui adevarul INCEPUTURILOR EXISTENTIALE. De la Inceputul Existentialismului Divin si pana la Inceputurile Existentialismului Ceresc a trecut destul de mult timp, insa noi am fost in ATEMPORALITATEA UNIVERSALA.
NEBULOASA ARZANDA de la marginea Universului indepartat a aparut atunci cand se lucra la realizarea CERULUI al VIII lea, si atunci am trecut la studiul fenomenului nou aparut in Universul Indepartat.
GENERATIA a II a de INGERI era aproape gata de creat si incepeam pregatirile pentru CREATIA celei de-a III a GENERATII de INGERI, insa GENERATIA a III a s-a creat ceva mai greu, pentru ca aparuse aceeasi situatie in Univers si chiar daca ne afecta si pe noi, din CERUL OPALIC, cat si pe cei din CERUL al IX lea, am trecut cu totii la studiul ei. Era un colos de foc care ardea, dar practic interactionau intre ele mai bine de 1000 de elemente ale Universului PRIMAR.
Ma gandeam la faptul ca NEBULOASA ARZANDA s-ar putea mari, de aceea am vorbit cu INGERASII GENRATIILOR a I a si a II a , dar si cu Prealuminatii Sfintei RAME DIVINE ca sa o taiem cu PUTEREA ENERGETICA de care dispuneam si sa facem din bucatelele taiate tot felul de planete mari si mici.
Ideea de atunci a prins viata, iar INGERII si PREALUMINATII au inceput sa faca tot felul de calculi privind : marimile, traiectoriile, caracterul si felul planetelor. Am expus ideea ca planetele sa fie grupate in structuri anume, sa aibe interdependente, dar sa nu se ciocneasca intre ele, pentru a nu se produce catastrofe sau  dezastre de mari proportii.
Primul INGER care a taiat o bucata arzanda a fost TANASE cel PUTERNIC. Reusita lui a incurajat si alti INGERI.
Dupa parerea Mea, spune Domnul DUMNEZEU SAVAOT, aceasta lucrare de taiere a nebuloasei arzande a durat mai bine de 3 miliarde de ani terestri. Cel care controla asezarea Planetelor in Univers era Preasfantul DUH, de aceea s-a scris si aceasta. Planetele care nu se raceau, le inveleam cu nori si apoi cu straturi de apa.
Pamantul sau Terra, nu a fost prima Planeta creata, ci a fost a 101, dar tot la inceput a fost creata, comparativ cu miliardele de Planete create in Universul DIVIN.
Primul SISTEM CREAT l-am amplasat in mijlocul Universului, unde este si acum. Au fost create si alte sisteme planetare care functionau, dar trebuiau separate, ca sa nu se loveasca intre ele. De aici am avut idea formarii Galaxiilor. De la formarea Planetei Pamant si pana la primele ei forme de viata, au mai trecut mai bine de 2 miliarde de ani. Studiul planetelor, sistemelor si galaxiilor se face si acum de catre DIVINITATE, la un nivel extins. Exista peste 1 miliard de Personalitati Ceresti, care fac acest studiu si acum. Pana acum, Planeta Pamant s-a reconfigurat de 5 ori, iar urmatoarea reconfigurare va fi cea de-a 6 a.
Sa fiti binecuvantati!
Domnul IISUS ne vorbeste despre CREATIA Lui
Am fost Primul Prealuminat CREAT din 12 ALUETE mari, a cate 19 elemente fiecare. Conceptul creativ este al Preasfantului DOMN SAVAOT, iar realizarea ALUETELOR, aranjamentul lor, PROGRAMELE de CREATIE si MATRICEA INITIALA de Ordin Creativ, le-a facut Preasfantul TATA si Preasfantul DUH.
Toata lucrarea mea de creatie ( IISUS CHRISTOS) cat si a tuturor Prealuminatilor, a fost facuta manual. Stiu ca am fost creat, cunosc foarte bine PROGRAMELE de CREATIE, ELEMENTELE, ALUETELE, dar nu imi amintesc decat dupa ce am fost fiinta vie DIVINA cu VIATA VESNICA. Am fost Primul Creat al Dumnezeirii, deci nu numai al Preasfantului TATA CERESC, de aceea respect Dumnezeirea Lor si Preaminunatele Lor Personalitati Autocreate.
Ma bucur ca exist, dar ma bucur de succesul lor de Ordin Divin. Cand m-am ridicat in picioare, am vazut pe TATAL Meu CERESC care a inceput sa imi vorbeasca pe limbajul divin de atunci si m-a numit IZMOR, adica FIUL VIETII VESNICE. De la creatia mea de Prealuminat sau de Prim Fiu al Dumnezeirii si pana la intruparea mea in Preasfanta Maica si Fecioara, au trecut mai bine de 30 de miliarde de ani.
Dar aceasta o spun din punct de vedere comparative, poate fi si maimult, sau poate fi ceva mai putin, dar M-am gandit sa fac o aproximatie mai exacta. Va rog sa nu faceti speculatii cu privire la aceasta exprimare cifrica de ordin temporal, deoarece pentru voi este mult si 1000 de ani.O 1000 de ani actuali, inseamna 12 generatii intregi, iar 1 milion de ani, are 12.000 de generatii. Un miliard de ani ar insemna 12.000.000 de generatii, deci extrem de multpentru voi oamenii, insa pentru DUMNEZEIRE nu este prea mult.
Care din voi isi mai stie rudele din urma cu 1000 de ani? Numai CONSTANTIN isi stie rudele lui de acum 4700 de ani in urma, dar voi nu vi le stiti, pentru ca rudele voastre nu au lasat nimic scris in acest sens, dar cei care vreti sa va stiti rudele de acum 1000 de ani, puteti face apel la Sfantul SANCTUAR CERESC, insa pentru aceasta trebuie sa fiti TELEPATI foarte buni, sa cunoasteti STRUCTURILE CERESTI si sa le aduceti cinstirea cuvenita.
HERUVIMII de la Sfantul SANCTUAR CERESC au fost INGERI din prima GENERATIE, deci din GENERATIA lui CONSTANTIN si a PREALUMINATILOR Sfintei PERTUTII DIVINE.
Pot afirma ca noi PREALUMINATII Sfintei RAME DIVINE am fost create inaintea tuturor INGERILOR pentru a fi INSTRUCTORII GENERATIILOR INGERESTI.
Cel care m-a instruit la nivel practico-divin si care m-a invatat miscarile si gandirea a fost Preasfantul DUH. Cinste si lauda Lui pentru marele effort facut cu fiecare din noi PREALUMINATII (FONDATORII) Sfintei RAME DIVINE si apoi cu cel facut INGERILOR.
Ne vorbea si Preasfantul Nostru TATA CERESC, dupa care ne instruia Preasfantul DUH si ce sa mai zic? Preasfantul DUH a fost un INSTRUCTOR GENERAL de Ordin Superior.
 A lucrat foarte mult cu Noi ca sa devenim FIII de nadejde ai DUMNEZEIRII Intregi. Nu L-am intrebat nici acum daca a fost multumit de Noi, sau daca nu a fost. Desi facea eforturi deosebite cu fiecare din Noi, iar dupa aceea cu Noi toti. A fost ca un GENERAL perseverent din cale afara, care si-a instruit ofiterii la cel mai inalt nivel posibil.
Dupa grelele exercitii, ne mai vorbea Preasfantul TATA, apoi Ne mai invata cate ceva, dar nu tot. Dupa ce ne-a invatat scrisul divin, cititul si desenatul, ne-a pus la studii in BIBLIOTECA OPALICA de atunci.
Nu ne ajungeau cartile si a trebuit sa le multiplicam, dar a fost o specializare pentru toti.Ne-au facut si bibliotecari pentru o perioada, apoi am inceput sa invatam matematicile superioare, pe care Ni le preda Preasfantul TATA CERESC, dar cateodata si Supremul DOMN SAVAOT. Am facut calcule imense. Daca ar fi sa adunam timpul acela de studiu al matematicilor de atunci, cred ca ar trece 3000 de ani. Cam mult, nu-i asa?
Dar matematicile ceresti au evoluat mai ales dupa ce INGERASII GENERATIEI I au inceput sa invete, chiar pe de rost. Geometria ne-a predat-o Preasfantul DUH, iar trigonometria ne-a predate-o Preasfantul TATA CERESC.
Preasfantul DOMN SAVAOT a venit cu obiectul GEOMETRIEI IN SPATIU , apoi cu TRIGONOMETRIA SFERICA si UNIVERSALA,
Ce multe calcule am facut atunci, insa dupa ce INGERASII GENERATIEI I au terminat de realizat CERUL OPALIC, s-au apucat de studiul GEOMETRIEI UNIVERSALE, apoi de studiul TRIGONOMETRIEI SFERICE si UNIVERSALE.
Priveam la ei cum invatau si socoteau si cum desenau, dar si cum se invatau unii pe altii.
Noi, PREALUMINATII Sfintei RAME DIVINE ( FONDATORII) , am invatat singuri, dar ei invatau in grupuri. Eram uimiti de ravna lor de atunci. Acum INGERASII aceia sunt matematicieni ceresti, savanti, supersavanti, observatori, Conducatori de OSTIRI CERESTI si de CERURI. Ce frumos era atunci!
Era o fericire sa-i vezi invatand si lucrand pe toti la un loc. Solidaritatea lor a ramas peste milenii atemporale de ordin ceresc si universal.
Ei, INGERASII inceputurilor ceresti, ei solidarii si ambitioasii, care nu stiau la inceput ce este curajul, acum sunt Mari Personalitati ai Sfintei Imparatii. Aceeasi rabdare am avut cu ei atunci si aceeasi rabdare as vrea sa o am si acum.
In EXPERIMENTUL Meu, l-am pus pe CONSTANTIN omul, ca sa conlucreze cu cei din CERURI, dar instructajul si imaginatia cereasca nu le-a pierdut, ci i-a ramas.
Ma gandesc uneori, pentru ce sa-l mai tin pe Pamant pe CONSTANTIN in calitate de OM, dar Divinitatea nu doreste ca viata lui sa se termine la aproape 70 de ani.
Din fericire, CONSTANTIN nu se simte batran, dar cred ca ATEMPORALUL CERESC il transforma uneori. Cine va fi dupa el pentru a continua? Deocamdata oranduirea aceasta nu s-a terminat, iar CONSTANTIN mai are MISIUNI si CARTI de scris in limba romana.
Daca UNIVERSUL NU VA FACE O MISCARE NEPREVAZUTA, atunci totul se va schimba, fiindca Existentialismul Universal va sari peste TOATE PROGRAMELE NOSTRE DIVINE, dar nu ne temem de asta, deoarece REPROGRAMARI putem face oricand, sau in orce situatie.
Eu, IISUS , am facut aceasta expunere lui CONSTANTIN pentru a o scrie  in luna decembrie, ziua 20, anul 2015.
Sa fiti binecuvantati cereste!”

OMUL si UNIVERSUL - Emil Streinu si Constantin Dogaru de la MIN:18



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu